🌺 بسم الله الغیور🌺
/ گفتاری در باره لزوم برخورد قهری و قانونی با بدحجابها /
بررسیها نشان میدهد که در تمام دنیا برای پوشش اجتماعی مردم قوانین نوشته و نانوشتهای وجود دارد. بدین معنی که این طور نیست که هر کسی، هر جایی، هر لباسی دوست دارد بپوشد و همه اینها به این دلیل است که لباس پوشیدن در اجتماع یک مسأله شخصی نیست چون اساساً جامعه حریم خصوصی نیست. دلایل عقلی، شواهد علمی، تعالیم دینی و آمار مستند جهانی همگی ثابت کردهاند که پوششهای غیرعفیفانه در جامعه باعث ایجاد مشکلات فردی، خانوادگی و اجتماعی خصوصاً برای زنان و کودکان شده است. مشکلاتی چون کاهش میل به ازدواج و آمار ازدواج، افزایش آمار طلاق، خیانت، تجاوز، بارداری های ناخواسته دختران نوجوان، ابتلا به ایدز و دیگر بیماریهای مقاربتی و مشکلات روانی از جمله؛ افزایش اضطراب، افسردگی، خودکشی، کاهش احساس عزت نفس، خودباوری و امنیت در زنان و...
این مستندات و شواهد، روز به روز بیشتر لزوم رعایت پوشش ها و رفتارهای عفیفانه در جامعه را ثابت میکند و مهمترین پیام آن این است که سلب امنیت روانی و آرامش خانوادگی دیگران، حق انتخاب نیست.
متأسفانه چندی پیش حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور در سخنانی گفتند: «به خدا قسم برخورد قهری با موضوع حجاب جواب نمیدهد باید راهکاری مسالمت آمیز و آرام (و کار فرهنگی) را در پیش گرفت». این جمله از ایشان بسیار عجیب است!! سوالی که مطرح میشود این است که شیوههای قهری یا همان بازدارنده به چه چیز جواب نمیدهد؟ مگر قرار است رسالت شیوههای قهری و بازدارنده این باشد که مردم را به حجاب علاقمند کنیم؟ کجای دنیا با قوانین بازدارندهی اجتماعی میخواهند مردم را به قانون علاقمند کنند؟! کجای دنیا با اعمال قانون، جذابیت قانون را نشان میدهند؟! قاعده بر این است که با شیوههای بازدارنده میخواهند جلوی ناهنجاریها را بگیرند و اساسا رسالت قانون همین است. رسالت قانون و شیوههای بازدارنده برای علاقمند کردن مردم به قانون نیست. کدام راننده متخلفی وقتی پلیس با او برخورد میکند به قانون علاقمند میشود؟
ما معتقدیم «اگر چه باید با ناهنجاری فرهنگی، به صورت فرهنگی مقابله کرد، ولی مقابله قانونی و برخورد قهری نیز لازم است.» همچنانکه برخورد ریشهای با دزدی باید به صورت فرهنگی باشد ولی نمیتوان تا حصول نتیجه، دست دزد را باز گذاشت و به مقابلهی قانونی با سارقین نپرداخت! بدحجاب هم مانند سارق هم اکنون دارد عفت مردم را سرقت میکند و لذا نمیتوان تا حصول نتیجهی کار فرهنگی، دست بدحجاب را باز گذاشت و به مقابلهی قانونی با او نپرداخت.
در اینکه برای هر مقوله فرهنگی و اجتماعی باید کار فرهنگی انجام شود، شکی نیست اما آیا لزوم انجام کارهای فرهنگی به معنی تعطیل کردن امور قانونی و بازدارنده است؟! اگر حضرت حجت ( عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم ظهور فرمودند و بهترین کارهای فرهنگی را انجام دادند و برخی به هر دلیلی نخواستند پوشش و رفتارهای عفیفانه در جامعه داشته باشند، چه باید کرد؟!
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
سالروز اربعین حسینی را به همه دوستداران، عاشقان و پیروان سید و سالار شهید حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام تسلیت عرض می نماییم
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
چادرهای خود را بین ساق پا و پشت خود جمع نکنید!
#حجاب
#بدحجابی
#چادر
ابعاد اصلی چاپ👇
https://eitaa.com/efafposter/420
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
پوشاندن صورت و دست ها | استفتاء شرعی
#حجاب
#بدحجابی
#چادر
ابعاد اصلی چاپ👇
https://eitaa.com/efafposter/421
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
هدایت شده از عفاف گرایی
💢 خشونت جنسی در آمریکا از زبان آمار
❌بیش از 300 هزار تجاوز جنسی در هر سال
👇
http://yon.ir/guuSq
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
هدایت شده از عفاف گرایی
رابطه نامشروع با #نامحرم در #قرآن ...
ابعاد اصلی چاپ👇
https://eitaa.com/efafposter/361
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
هدایت شده از عفاف گرایی
خداوند #چشم چران و #بدحجاب هردو را لعنت کند!
ابعاد اصلی چاپ👇
https://eitaa.com/efafposter/316
#هرزگی_مجازی
#حجاب
#چادر
#بدحجابی
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
نمایش یک انیمیشن غیر اخلاقی برای دانشآموزان در شیراز!
در جهت سیاستهای آموزشی سند 2030 تحت عنوان خودمراقبتی این بار یک انیمیشن هندی (کُمِل) با موضوع تجاوز و روابط غیراخلاقی در برخی از مدارس شیراز به نمایش درآمد! براساس گزارشهای برخی والدین، تعدادی از دانشآموزان پس از دیدن این فیلم به مشکلات روحی و حتی بدگمانی نسبت به نزدیکان خود دچار شدهاند.
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، مرکز ملی سیفژ ایران (شعبه سازمان بینالمللی فیلم برای کودکان و نوجوانان که زیر نظر سازمان ملل متحد تاسیس شد) در هفته پایانی آبان گذشته با همکاری چندین مجموعه خصوصی و دولتی دیگر از جمله آموزش و پرورش و حوزه هنری فارس، برنامهای برگزار کرده که در آن حدوداً ۴۵۰ دانشآموز از ناحیه سه و چهار شیراز(نواحی پایین شهر و میانی) با موضوع عصر فیلم کوتاه و نمایش فیلم برای کودکان گرد هم آمدند. در این میان، یک روانشناس تحت عنوان فریبنده آموزشهای خودمراقبتی، در رابطه با مسائل جنسی به دانشآموزان مشاوره میدهد و سپس آنها با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ نیز آشنا میشوند.
اما اتفاق عجیب آنجا بود که در این آموزشها انیمیشنی هندی (با موضوع تعرض به دختر نوجوان هندی و آموزش به او و دیگر نوجوانان توسط اورژانس اجتماعی جهت جلوگیری از تکرار دوباره این تعرضها) نمایش داده شد. نوجوانان مخاطب فیلم که بسیاری از آنها تاکنون با این پدیدهها برخورد نکردهاند؛ دچار آسیبهای حاصل از این نوع آموزش میشوند و روح و روان آنها در هالهای از وحشت فرو رفته و بقدری حساس میشوند که به تمام اطرافیان از جمله دایی و عمو و... بدگمان شده و در ارتباطات خانوادگی دچار مشکلات عدیده شدهاند. برخی نیز به مشکلات عمیقتری مبتلا و گوشهگیر و در خود فرو رفته شدهاند.
گفتنی است سیاستهای آموزشی سند 2030 برای کودکان، ناهمگون با ارزشها و فرهنگ ایران طراحی شده و با تعمیم مشکلات ایجاد شده بهعلت روابط غیر اخلاقی و بی بندوبارانه در غرب به کشورهای مسلمان نظیر ایران، محتوای آموزشی بیپروا و خلاف عفتی را تجویز میکند که نهتنها مشکلات را حل نکرده بلکه با دامن زدن به آنها موجب بلوغ زودرس و افزایش انحرافات اخلاقی میشود.
با توجه به هشدارهای رهبر انقلاب، باز هم جای سؤال است که چرا نهادهای دولتی، فریب گروههای متفرقه و غربی را خورده و این گونه زمینه را برای تخریب روح و روان و تضعیف خانواده در جامعه فراهم میکنند؟ / رجانیوز: شناسه خبر : 302362 /سه شنبه 4 دى 1397