بسم الله الغیور
قسمت(68) درسنامه عفاف، ص187
♦️زیانهای چشمچرانی(4)
6 ـ پُر شدن چشمها از آتش
بسياري از عالمان ربّاني بر اين باورند كه همين رفتارهاي زشت و ناپسند انسان است كه در جهان آخرت تبديل به انواع عذابها ميشود. اينک يكي از آن رفتارها همان نگاه به حرامها است كه سبب ميشود تا در آن جهان، ديدگان چشمچران پُر از آتش گردد. چنانكه رسول خدا (ص) ميفرمايد:
مَنْ مَلَأ عَيْنَهُ مِنْ حرامٍ مَلَأَ اللهُ عَيْنَهُ يَوْمَ القِيامَةِ مِنَ النّار إلّا أن يتُوبَ ويَرْجِعَ.
هر كه چشم خود را از حرام پُركند، خداوند در روز قيامت چشم او را از آتش پُر گرداند. مگر اينكه توبه كند و از عمل خود دست بردارد.
و در حدیثی دیگر میفرماید:
مَن مَلَأَ مِنِ امرأةٍ حراماً حَشاهُمَا اللهُ عزّوجلّ یَومَ القیامَةِ بِمَسامِیرَ مِن نارٍ وَ حَشاهُمَا ناراً حَتّی یَقضِیَ بَینَ النّاسِ ثُمَّ یُؤمَرُ بِهِ إلَی النّارِ .
كسی كه چشمان خود را از نگاه حرام به زنی، پُر كند، خدای بزرگ و بلند مرتبه در روز قیامت چشمان او را با میخ های آتشین پُر كرده و از آتش انباشته میسازد تا حساب مردم بهپایان رسد، آنگاه فرمان میدهد كه او را به آتش افکنند.
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(69) درسنامه عفاف، ص188
♦️زیانهای چشمچرانی(5)
7ـ به خطر افتادن سلامت نسل
آن دسته از محركهاي جنسي كه از طريق چشم به مغز ارسال ميشود بر غده هيپوفيز اثر ميگذارد. قسمت جلويي اين غده، شش هورمون توليد ميكند كه سه هورمون آن، محرك غدد جنسي است كه بر روي سيستم توليد نسل تأثير دارد.
هم اكنون برخي از پژوهشگران به اين نتيجه رسيدهاند كه نگاه به محركهاي نامشروع، سبب اختلالات ژنيتيكي و وراثتي ميشود و اثرات منفي جسمي و رواني بر روي فرزندان ميگذارد.
رسولخدا (ص) در این باره فرموده است:
لاتُجامِعْ إمْرأتَكَ بِشَهْوَةِ إمْرأةِ غَيرِكَ، فَإنّي أخشي أن قَضي بينكما وَلَدٌ أن يكونَ مُخَنَّثاً مُخْبِلاً
در حالي كه به زني ديگر، ميل داري [و تصوير ذهنيِ محرّك او در خاطرت مجسّم است] با همسرت آميزش مكن؛ زيرا اگر فرزندي ميان شما تقدير شود بيم دارم زننما گردد، يا در عقل و اعضايش نقص و كاستي پديد آيد [معلول ذهنی و یا معلول جسمی گردد].
بيگمان يكي از مهمترين عوامل تمايل به نامحرمان، همان نگاههاي حرام است؛ نگاه حرام تصویر ذهنی نامحرم را در ذهن ماندگار میکند و ممکن است در هنگام آمیزش به خاطر آید و پیآمدهای نامطلوبی همانند معلولیّت فرزند را بهبار آورد!
ابن سینا نیز معتقد است كه نوعِ تصويرِ خيالي و ذهني بههنگام آميزش، در شكل و شمايل جنين مؤثر است.
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(70) درسنامه عفاف، ص190
♦️زیانهای چشمچرانی(6)
8 ـ بيميلي به همسر، نزاع، طلاق و جدايي
چشمچراني و نگاه به نامحرمان سبب ميشود تا آدم چشمچران به همسر خود قانع و راضي نشود؛ چرا كه همواره در فكر و خيالش، افراد زيباتر از همسرش جلوهگري ميكنند و همين موجب سردي روابط بين زن و شوهر ميگردد، بهطوري كه با كمترين بهانه با يكديگر به نزاع ميپردازند و ادامه اين درگيري ممكن است به طلاق و جدايي بیانجامد.
توضیح مطلب اینکه فرد چشمچران، پس از آنکه به خانه باز میگردد مجموعهای از ویژگیهای نامحرمان را در ذهنش مجسم میکند سپس در مقام مقایسه آنها با همسرش برآمده، و به او بیرغبت میشود. زیرا اُنس و مصاحبت دائمی با همسر، زیبایی و جاذبه و امتیازاتش را عادی جلوه میدهد و [از باب مرغ همسایه غاز است] امتیازات عادی دیگران را نزدش چشمگیرتر و مهمتر میسازد و پس از مدتی چشمچرانِ تنوعطلب را به خردهگیری از همسر وا میدارد. و همسر نیز ناخواسته از زندگی با او دلسرد میشود و متقابلاً در وظایف خود نسبت به او کوتاهی میکند و همین مسأله مشکل آنان را پیچیدهتر مینماید. اگر زندگی آنان به جدایی نیانجامد کمترین حاصل آن این است که همسرش را زود رنج و شکننده میکند و رفتارش را تنشآور و بهانهجو میگرداند اگرچه گاهی حتی علت بهانهگیریِ خود را هم نمیداند. گویا هر دم آماده ستیز است. رفته رفته به لجبازی رو میکند و حتی بچهها را هم بیسبب میرنجاند و بدین ترتیب محیط خانه هم متشنج میشود.
امیرمؤمنان (ع) ...
#زیست_عفیفانه_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
هدایت شده از دکتر سعیدی رضوانی
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرامزاده‼️
👆🏼بسیار مهم👆🏼
حتمااا ببینید
هدایت شده از هیات حجاب
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥یک کار محشر و پاسخ محکم
به اظهارات نسنجیده مسعود پزشکیان در خصوص مسئله حجاب و پلیس گشت ارشاد
🔸️آقای پزشکیان❗️
مردم ایران فقط آن اقلیت هنجارشکن و اندام نما نیستند که برای جلب رضایتشان طوری حرف بزنید که خون به دل خانواده شهدا و مومنین شود❗️
👈 حجاب و گشت ارشاد بهانه است
نابودی ایران نشانه است☠️
✍پس از محمد خاتمی و حسن روحانی که مقابل احکام قرآن و مخالف امر پروردگار ایستادند و خداوند رسوایشان کرد اکنون نوبت رسوایی پزشکیان است که احکام خدا را به بازی گرفته است رسوایی پزشکیان شدیدتر خواهد بود
#⃣ #حدیث_ولایت #وظیفه
🚩بفرمایید روضه؛ هیات حجاب👇
🚩 @heyathejab
هدایت شده از عفاف گرایی
▫️۱۷ربیع الاول سالروز ولادت با سعادت خاتم پیامبران، الگوی تمام عیار انسانیت، حضرت محمد مصطفی(ص)
و پرچمدار شاهراه ولایت علوى، حضرت امام جعفر صادق(ع) مبارکباد.
🌺🍃🌼🍃🌸🍃🌺🍃
هدایت شده از بیداری ملت
❌ کاسبان ولنگاری....
باندی تبهکار که یقه بسته و ریش بلند و اتو کشیده هستند . به نهادهای خاص وصل هستند . خیلی رسمی و قانونی تجارت فحشا میکنند و بجای مجازات تشویق هم میشوند.
اینها شرکت های بزرگ مخابراتی و ارتباطاتی هستند که وارد کننده یا فروشنده پهنای باند اینترنت هستند و بیشتر درآمد آنها از فروش ترافیک اینترنتی هست که حاوی محتواهای فحشاگونه و مبتذل هست.
فرض کنید یک اپراتور بخش اعظم فروش ترافیک اینترنتی اش از دانلود فیلم ها و سریال های کرهای و ترکیه ای و ماهواره ای و شبکه نمایش خانگی و ....میباشد. اینجا تجارت فحشا در جریان است . اما صاحبان این تجارت در داخل یقه سفید و اتوکشیده هستند و کسی توجه ندارد درآمد اینها از فروش فحشا و توسعه ولنگاری فرهنگی در جامعه است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از خبردار 🚨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعیدیسم:
تا حالا از فمینیستها شنیدین که بگن برای برابری حقوق زن و مرد باید زنها هم در معدن کار کنن؟
ببینید و منتشر کنید
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚨همیشه « خبردار » باش 👇👇
@khabardar_ir
هدایت شده از آنتی سلبریتی🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یکی آزاده خانم رو بفرسته آمریکا چون در جامعهی اونجا #برابری_جنسیتی خیلی وقته اتفاق افتاده‼️
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
هدایت شده از عفاف گرایی
نامه به مدیر محترم حوزههای علمیه آیت الله اعرافی برای به میدان آمدن حوزه با طرح آموزشی.pdf
378.7K
📣 حوزه علمیه و مسئله عفاف و حجاب و تربیت جنسی
🔹شورای عالی انقلاب فرهنگی برای گسترش فرهنگ عفاف، در مصوبات 427 و 820 برای 32 نهاد حاکمیتی 351 وظیفه مقرر کرده است. یکی از این نهادها، حوزه علمیه میباشد که در واقع موتور محرکه سایر نهادها است.
اگر حوزه علمیه با تمام ظرفیت بهمیدان بیاید سایر دستگاهها و نهادها نیز خواهناخواه بهمیدان خواهند آمد و در غیر اینصورت اتفاق خاصی رخ نخواهد داد و این آسیب بزرگ مرتفع نخواهد گشت.
آری وضعیت کنونی نگرانکننده گسترش بیعفتی، جای گلایه از همه مسئولان را دارد لیکن در اینمیان، بیشترین گلایه از بزرگترین نهاد تأثیرگذار خارج از مجموعه دولت است و آن "حوزه علمیه" میباشد که رسماً خود را متولی تربیت جنسی افراد جامعه نمیداند و حال اینکه امام راحل (ره) در وصیتنامهاش فرموده:
«اسلام مکتبی است که بر خلاف مکتبهای غیر توحیدی، در تمام شؤون فردی، اجتماعی، مادی، معنوی، فرهنگی، سیاسی، نظامی و اقتصادی دخالت و نظارت دارد و از ذکر هیچ نکته، ولو بسیار ناچیز که در تربیت انسان و جامعه و پیشرفت مادی و معنوی نقش دارد، فروگذار ننموده است».
اینکه امام راحل (ره) فرموده: «و لو بسیار ناچیز در تربیت انسان» بیشک «تربیت جنسی انسان» را هم شامل میشود که باید آن را از درون متون دینی بیرون کشید و به مخاطبان عرضه کرد.
ما معتقدیم نسخه بیبدیل مدیریت غریزه جنسی در انحصار حوزههای علمیه است و تا زمانی که حوزه علمیه رسماً قدم در این عرصه نگذارد و نور عفاف و تربیت جنسی اسلامی را از قرآن و عترت (ع) أخذ نکند و بهجامعه نتاباند مشکلات جنسی جامعه بشری هرگز برطرف نمیشود.
@efaf_amin
هدایت شده از ازدواج تا خانواده آسمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴تنهایی،عاقبتِدخترانِسختگیر
قَالَ رَسُولُ اللّٰه(ص)؛«إِنَّ الْأَبْكَارَ بِمَنْزِلَةِ الثَّمَرِ عَلَى الشَّجَرِ إِذَا أَدْرَكَ ثَمَرُهُ فَلَمْ يُجْتَنَى أَفْسَدَتْهُ الشَّمْسُ وَ نَثَرَتْهُ الرِّيَاحُ
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند؛ دختر ، همانند ميوه اى بر درخت است كه هرگاه برسد و چيده نشود، آفتاب آن را تباه و باد آن را پرت میکند.
📗الکافی ج ۵ ص۳۳۷
🌴@ezdevajeasmani🌴
چند روزی است که ۵۰ ساله شدهام، اما هنوز مجردم. چیزی که هرگز فکرش را هم نمیکردم. نه زشت بودم و نه بدون موقعیت اجتماعی...
در جوانی در انتخاب همسر دچار وسواس شدم. در فامیل از من به عنوان دختری یاد می کنند که منتظر مردی با اسب سفید بود. چند خواستگار من از فامیل بودند که دست رد به همه زدم و هنوز که هنوزه مورد سرزنش بزرگان فامیل هستم.
اولین خواستگار در ۱۹ سالگی پسر عمویم بود. او کارمند یک داروخانه، با درآمد متوسطی بود. خانواده و خود وی به من بسیار ابراز علاقه میکردند. اما بزرگترین مشکلی که در ازدواج با او میدیدم فاصله سنیمان بود. من و او تنها ۵ ماه فاصله سنی داشتیم و احساس میکردم او نمیتواند مرا درک کند. از نظر من خیلی بچه بود. بنابراین نتوانستم به او به عنوان یک همسر که تکیهگاهم باشد نگاه کنم.
اولین خواستگار خود را رد کردم و تا مدت ها به همین دلیل از خانواده عمویم فاصله گرفتم.
در ۱۹ سالگی ۶ تا ۷ خواستگار دیگر هم داشتم که هر کدام را به دلیلی رد کردم. در آن سال ها فکر می کردم نباید زندگی اطرافیانم را تجربه کنم. مثلا خواهرم ۱۷ سالگی ازدواج کرد و کمتر از ۶ سال صاحب ۴ فرزند شد و از نگاه من لذتی از زندگی نبرد.
تصمیم گرفتم درس بخوانم و پیشرفت کنم. در این میانه اگر یک خواستگار خوب هم داشتم از دست ندهم. اینگونه بود که درس میخواندم و کمتر به مسائل دیگر توجه داشتم.
بعد از مدتی معلم شدم و کارم برایم از هر چیز مهم تر بود. دیگر به ۲۵ رسیده بودم و خود را در اوج جوانی میدیدم. در آن سالها هم تعداد زیادی خواستگار داشتم اما موقعیت اجتماعی به من اجازه نمیداد که بخواهم همسری پایین تر از سطح خود داشته باشم. بنابراین هر خواستگاری که سطح سواد و موقعیت اجتماعیاش کمتر از من بود رد میکردم.
تا قبل از ۳۰ حداقل دو ماهی یکبار حضور خواستگار در خانه را تجربه میکردم. اما بعد از آن از این کار هم خجالت کشیدم و به مادرم گفتم: از این به بعد تا کسی به دلم نشیند و اطلاعات کافی درباره اش نداشته باشم به خانه راه نمیدهم. و با این توجیه که مگر اینجا نمایشگاه است که هر کسی بیاید و من را نگاه کند و برود تا تصمیم بگیرد.
از این به بعد حضور خواستگاران در خانهمان بسیار کمرنگ شد. سن من هم بالا رفته بود و هرگز حاضر نبودم ریسک کنم. چرا که معتقد بودم تا قبل از ۳۰ سالگی ممکن است که زندگی سخت را تحمل کرد اما بعد از این سال دیگر باید زندگی خوبی داشت و حتما باید دارایی مرد در شأن تو باشد.
چرا که برخی میگفتند "هر چه نشینی بر تخت نشینی" یعنی هر چه قدر صبر کنی و دیرتر ازدواج کنی خواستگاران بهتری برای تو خواهند آمد!
پس از آن دیگر کسانی که خانه و ماشین نداشتند نمیتوانستند گزینه خوبی برای ازدواج باشند. چرا که تجربه مستأجری و مواجه با مشکلات مالی را در خود نمیدیدم. از سن ۳۰ به بعد علاوه بر شغل و موقعیت اجتماعی، داشتن خانه و ماشین هم برایم مهم بود.
اما خواستگارانم دیگر کمتر مجرد بودند و اکثرا یا همسرانشان را به دلیل بیماری و تصادف از دست داده بودند و یا اینکه از هم جدا شده بودند. هرگز حاضر نبودم زندگی با مردی که تجربه زندگی قبلی داشته را تجربه کنم.
آیا با این کار مورد تمسخر دوست و فامیل قرار نمی گرفتم؟
کم کم به ۴۰ رسیدم. خواستگارانم خیلی کم شده بودند تقریبا هر ۶ ماهی یک بار خواستگار از راه دور را تجربه میکردم. با این تفاوت که دیگر زندگی متأهلی را تجربه کرده بودند و بچه هم داشتند. تفاوت آنها با هم در تعداد بچهها بود و این موضوع برایم بسیار آزار دهنده بود.
فشار خانواده هر روز بیشتر می شد و تعداد خواستگاران بسیار کم.
آخرین مورد خواستگارم را هرگز فراموش نمیکنم. پیر مرد ۶۵ سالهای که صاحب داماد و عروس و نوه بود از من خواستگاری کرد!
فهمیدم چقدر فرصتهای خوبی را از دست دادهام!
چرا همکارم که تمام صفات خوب یک مرد در او جمع شده بود فقط به خاطر چند سال فاصله سنی رد کردم؟!
سنم به ۴۵ رسیده بود. تصمیم گرفتم کمی عاقلانهتر فکر کنم. دیگر به مردانی که تجربه زندگی متأهلی داشتند و همسر خود را از دست داده بودند هم راضی شده بودم. اما کمتر کسی بود که همسر و بچه نداشته باشد.
امروز در ۵۰ سالگی حس همسر شدن و از همه مهمتر حس مادر شدن را از دست دادهام😭. امروز خواهرم با نوههایش بازی میکند و من حسرت فرصتهای گذشته را میخورم.
رسول خدا (ص) فرمود:
اى مردم! جبرئيل از جانب پروردگار لطيف و آگاه نزد من آمد و عرض كرد: دوشيزگان همانند ميوه بر درختاند كه اگر ميوهاش رسيد و چيده نشد، خورشيد آنرا خراب مىكند و باد آنرا بر زمين مىافكند؛ دوشيزگان نيز همينگونه هستند، هنگامى كه آنچه به زنان میرسد رسیدند (عادت زنانه)، درمانى جز شوهر كردن ندارند، و گرنه از تباه و فساد در امان نيستند؛ چرا كه اينان بشر هستند.
إِنَّ الْأَبْكَارَ بِمَنْزِلَةِ الثَّمَرِ ...
الکافی ج ۵ ص۳۳۷