🌺 بسم الله الغیور🌺
/ گفتاری در باره لزوم برخورد قهری و قانونی با بدحجابها /
بررسیها نشان میدهد که در تمام دنیا برای پوشش اجتماعی مردم قوانین نوشته و نانوشتهای وجود دارد. بدین معنی که این طور نیست که هر کسی، هر جایی، هر لباسی دوست دارد بپوشد و همه اینها به این دلیل است که لباس پوشیدن در اجتماع یک مسأله شخصی نیست چون اساساً جامعه حریم خصوصی نیست. دلایل عقلی، شواهد علمی، تعالیم دینی و آمار مستند جهانی همگی ثابت کردهاند که پوششهای غیرعفیفانه در جامعه باعث ایجاد مشکلات فردی، خانوادگی و اجتماعی خصوصاً برای زنان و کودکان شده است. مشکلاتی چون کاهش میل به ازدواج و آمار ازدواج، افزایش آمار طلاق، خیانت، تجاوز، بارداری های ناخواسته دختران نوجوان، ابتلا به ایدز و دیگر بیماریهای مقاربتی و مشکلات روانی از جمله؛ افزایش اضطراب، افسردگی، خودکشی، کاهش احساس عزت نفس، خودباوری و امنیت در زنان و...
این مستندات و شواهد، روز به روز بیشتر لزوم رعایت پوشش ها و رفتارهای عفیفانه در جامعه را ثابت میکند و مهمترین پیام آن این است که سلب امنیت روانی و آرامش خانوادگی دیگران، حق انتخاب نیست.
متأسفانه چندی پیش حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور در سخنانی گفتند: «به خدا قسم برخورد قهری با موضوع حجاب جواب نمیدهد باید راهکاری مسالمت آمیز و آرام (و کار فرهنگی) را در پیش گرفت». این جمله از ایشان بسیار عجیب است!! سوالی که مطرح میشود این است که شیوههای قهری یا همان بازدارنده به چه چیز جواب نمیدهد؟ مگر قرار است رسالت شیوههای قهری و بازدارنده این باشد که مردم را به حجاب علاقمند کنیم؟ کجای دنیا با قوانین بازدارندهی اجتماعی میخواهند مردم را به قانون علاقمند کنند؟! کجای دنیا با اعمال قانون، جذابیت قانون را نشان میدهند؟! قاعده بر این است که با شیوههای بازدارنده میخواهند جلوی ناهنجاریها را بگیرند و اساسا رسالت قانون همین است. رسالت قانون و شیوههای بازدارنده برای علاقمند کردن مردم به قانون نیست. کدام راننده متخلفی وقتی پلیس با او برخورد میکند به قانون علاقمند میشود؟
ما معتقدیم «اگر چه باید با ناهنجاری فرهنگی، به صورت فرهنگی مقابله کرد، ولی مقابله قانونی و برخورد قهری نیز لازم است.» همچنانکه برخورد ریشهای با دزدی باید به صورت فرهنگی باشد ولی نمیتوان تا حصول نتیجه، دست دزد را باز گذاشت و به مقابلهی قانونی با سارقین نپرداخت! بدحجاب هم مانند سارق هم اکنون دارد عفت مردم را سرقت میکند و لذا نمیتوان تا حصول نتیجهی کار فرهنگی، دست بدحجاب را باز گذاشت و به مقابلهی قانونی با او نپرداخت.
در اینکه برای هر مقوله فرهنگی و اجتماعی باید کار فرهنگی انجام شود، شکی نیست اما آیا لزوم انجام کارهای فرهنگی به معنی تعطیل کردن امور قانونی و بازدارنده است؟! اگر حضرت حجت ( عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم ظهور فرمودند و بهترین کارهای فرهنگی را انجام دادند و برخی به هر دلیلی نخواستند پوشش و رفتارهای عفیفانه در جامعه داشته باشند، چه باید کرد؟!
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
سالروز اربعین حسینی را به همه دوستداران، عاشقان و پیروان سید و سالار شهید حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام تسلیت عرض می نماییم
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir