هدایت شده از مسیر عفافگرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🎥#راز_گلبولهای_سفید...
🍀گلبولهای سفید همه جای بدن هستند و کارشون از بین بردن #میکروب و ویروسهاست.
🍀اگر گلبولهای سفید قلب، نسبت به میکروبهای کلیه بیتفاوت باشند و بگن به ما چه!!! چه اتفاقی میافته؟
🍀#ویروس و میکروب اونقدر میچرخه و میچرخه که یه روزی به #قلب هم میرسه.
❇️کاش در شهر ما هم پر از گلبولهای سفید #بامسئولیت باشه 🤔.
✴️هم #آمر و #ناهی باشیم... درست مثل گلبولهای سفید.
📌#ما_بهم_ربط_داریم
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_کودکان
#خطرات_بازی_های_رایانه_ای_مبتذل
2️⃣#آشنایی_والدین_با_بازیهای_رایانه_ای_ناسالم (بخش دوم)
🔶 بازیهای رایانهای نامناسب، به وفور در کلیه فروشگاهها، با تعداد زیاد قابل عرضه بوده و تا چند سال قبل نیز، با قیمتهای بسیار پایین فروخته میشد.
🔶 یکی از دلایل اصلی این است که ما 17 سال در #فضای_مجازی بدون #قانون زندگی کردیم. یعنی از سال 71 که فضای مجازی در ایران ایجاد شد، 17 سال بعد و در سال 88، اولین قوانین مربوط ایجاد شد!!! خلأ قانون در این 17 سال، آسیبهای جبرانناپذیری را بر #تربیت_فرزندان وارد کرد. علاوه براین، مجازاتهای تعیین شده در این #جرایم نیز، بسیار سبک و بازدارندگی متخلفان پایین است.
🔶 دلیل بعدی، کماهمیتی اثرات منفی بازیهای رایانهای مبتذل، برای #مسئولین ذیربط است. کارگاه ویژهای به منظور توجیه رؤسای دادگاهها و شعبههای مشهد، برگزار شد تا نسبت به اثرات اینگونه بازیها حساس گردند، اما مفید فایده نبوده است.
🔶 دیدگاه والدین نسبت به #فرزندان هم مهم است. صحبتهای برخی نشان میدهد که چون بچهها نسبت به ابزارهایی چون#موبایل فهم بیشتری دارند و استفاده از آن را از والدین بهتر میدانند، پس نیازی به #نظارت ندارند! و یا والدین، توانایی نظارت بر روی آنها را ندارند و به نوعی دچار وادادگی شدهاند.
⚠️والدین باید دانش خود را در مورد موبایل بالا ببرند و تسلیم بچههای خود نشوند. چراکه در صورت تسلیم شدن، هاله امنی از عدم نظارت را، بر دور #کودک و #نوجوان خود تنیدهاند.
🍃#ادامه_دارد
👤#حسین_مدبر_عزیزی پژوهشگر بازی های رایانه ای
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#پارادوکس_تصویری_شدن_زنان_محجبه
#کشف_حجابی_تدریجی
🔺عکس #سلفی، آوردن "خود" از #حاشیه به #کانون_توجه است.
🔺در این میان، حضور تصویری #بانوان_محجبه در #اینستاگرام، مسألۀ متناقض نمای دیگری است. آنها هم خود را میپوشانند و هم به رخ میکشند. نمایش شیوۀ پوشش، نوعی #ابزار_هویت است.
🔺از طرفی باید #پوشش، #حیا و #عفاف، به عنوان یک #هویت به چشم آید و چشم پُر کن باشد و از طرفی باید مصداق #عفاف و #حجاب باشد و این همان #پارادوکس تصویری شدن زنان محجبه است.
🔺وسوسۀ "خودنمایی" اینستاگرام، ابتدا زنان محجبه را در "لانگ شات" قرار میدهد و سپس، آرام آرام به چشم بیننده نزدیک میکند.
🔺خاصیت جلوه فروشی اینستاگرام، به تدریج بر بانوان غلبه میکند و #کشف_حجابی_تدریجی رخ میدهد. چراکه اساساً اینستاگرام، دنیای جلوه فروشی و اشتراکگذاری همۀ ابعاد یک زندگی هر جایی و دم دستی است؛ قرار دادن همۀ پستو در #ویترین.
🔺حتی اگر شهروند این شهر رؤیایی، بخواهد از معنویترین حالات خود تصویرسازی کند، در واقع چه اتفاقی میافتد؟ چیزی مانند تظاهر به اخلاص یا #نمایش_عفاف.
✍️ #دکتر_وحید_یامین_پور
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_کودک_و_نوجوان
#پیشگیری_از_وقوع_انحرافات_در_کودک
🔷 گفته میشود که #مطالعه کتاب و داستان، تأثیرات مثبتی را بر #سلامت روانی، احساسی و هیجانی #کودک و #نوجوان میگذارد.
🔷 افزایش #قدرت_تخیل، تحکیم ارزشها، #رشد_اجتماعی و عاطفی، افزایش مهارتهای شناختی، افزایش #دانش، به فعالیت واداشته شدن، باهوشتر شدن و... تنها بخشی از فواید #کتابخوانی برشمرده شده است.
🔷 حتی در برخی موارد گفته میشود، مواردی را که بهطور مستقیم نمیتوان به کودک و نوجوان بیان نمود، از طریق #داستان به او منتقل کرد.
🔷 اما مطالعه داستانهای عشقی و جنسی، در سنین کودکی و نوجوانی، از مباحث بسیار نگران کننده است. چراکه اینگونه داستانها، زمینه ایجاد انحرافات و مشکلات جدی، از قبیل #بیداری_جنسی و #بلوغ_زودرس را در مخاطبان فراهم میکنند.
🔷 متأسفانه در برخی از کتابهای داستان، مفاهیمی از جمله همجنسگرایی، ارتباطات نامشروع با انسان و حتی حیوان بهطور #مشروح، بیان شده است. داستان مذکور یکی از #بهترین و قابل ارائهترین داستانهاست.
🔷 همانطور که مستحضرید، شخصیتهای داستانی، اثرات خود را به بهترین وجه ممکن در #ذهن_مخاطبان کودک و نوجوان به جا میگذارند و ممکن است با #تحریک_کنجکاوی_نوجوان، #عشق_فیزیولوژیک را در او به وجود آورد و خدای ناکرده او را به مرحله تجربه سوق دهند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#حیاورزی
#ولادت_امام_کاظم_علیه_السلام
🌿امام #موسی_کاظم (ع) می فرمایند:
🍃"إِنَّ اللّهَ حَرَّمَ الْجَنَّةَ عَلی كُلِّ فاحِش قَلیلِ الْحَیاءِ لا یبالی ما قالَ وَ لا ما قیلَ لَهُ"
🍃"همانا خداوند بهشت را بر هر هرزه گوی كم حیا كه باكی ندارد چه میگوید و یا به او چه گویند، حرام گردانیده است".
📚منبع: تحف العقول، ص 416
🌹#ولادت_باسعادت_امام_موسی_کاظم_بر_عفاف_گرایان_تهنیت_باد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از تیمورا
📃 #پرونده_ویژه | "یهود، صهیونیسم و صنعت فحشا"
شماره اول: درآمدی بر #صنعت_فحشا و نقش یهود
✍️ امروزه صنعت سکس، فحشا و پورن یکی از کثیفترین تجارتهای سرمایهداری و #یهود را تشکیل میدهد؛ به طوری که حجم کسب و کار و سودهای حاصل شده از این #تجارت گاهاً میتواند کل بودجه یک کشور را تشکیل دهد مثلا درآمد سالیانه 7 تا 12 میلیارد دلار.
✍️ #اسرائیل تنها مقصد انتقال زنان اروپای شرقی نیست. باندهای یهودی روسیه، در ارتباط نزدیک با باندهای سازمان یهود در سراسر جهانند و به موجب اظهارات وزیر کشور اوکراین، در دههی گذشته، حدود چهارصد هزار نفر زن کمتر از سی سال، فریبخورده و به خارج از اوکراین منتقل شدهاند.
✍️ مجلهی مومنت که حاوی فرهنگ و آرای یهودیان است، در مقاله «#روسپیان در مقدس» از گسترش فحشا و روابط نامشروع با دختران روسی سخن گفته که (در اسرائیل) بخشی از مشتریان این دختران، #حاخامهای_یهودی اند که سوار بر دو چرخههای خویش، به خانههای فساد میروند.
📌ادامه #مطلب در لینک زیر:👇
🌐 khbn.ir/1RF
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
هدایت شده از تیمورا
📃 #پرونده_ویژه | درآمدی بر صنعت فحشا و نقش یهود
شماره دوم: " #یهود و صنعت فحشا"
✍️ آمارهای صادره از سوی دولت روسیه حاکی است که در سال 1889م، 389 باب #مرکز_فحشا در این کشور وجود داشته است که دویست مورد آن را یهودیان اداره میکردند.
✍️ فعّالیتهای یهود در عرصه فحشا، با توجّه به وجود تقاضای روز افزون در فضای ضدّ ارزش جوامع غربی، یکی از سودآورترین حوزههای #تجاری_یهود به شمار می رود.
✍️ لئوپولد روزناک، روحانی یهودی مینویسد: «در واقع من توسط پزشکان مختلف اطمینان یافتم که حدود 30 تا 50 درصد فاحشگان یهودی هستند. اگر این واقعیت وحشتناک است، حقیقت بهتآورتر درباره #دلالان است. قابل درک نیست که چطور همه خانههای فحشا از آن یهودیان است.»
📌ادامه #مطلب در لینک زیر:👇
🌐 khbn.ir/F35MQH
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
🔷دوازدهمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
🔷با عنوان "جنس و جنسیت در آمریکا"
👤با ارائه خانم راضیه #اصفهانی_زاده
⏰در تاریخ چهارشنبه 15 مرداد ساعت 16:30
🎧بهصورت وبینار، در اتاق مجازی به آدرس vroom.um.ac.ir/saeedy با مشارکت تعدادی از اعضای هیئت علمی، مسئولین و کارشناسان فرهنگی آموزش و پرورش، روانشناسان، مربیان آموزشی و تربیتی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین با حضور تعداد محدودی از اعضای کارگروه در سالن پژوهشکده مطالعات اسلامی، برگزار گردید.
..................................................
🔶 خانم راضیه اصفهانی زاده متولد مریلند – آمریکا (1372 شمسی) و فارغ التحصیل کارشناسی #روانشناسی و کارشناسی ارشد #توانبخشی و سلامت ذهن از دانشگاه آریزونا هستند. ایشان دارای تجارب کاری کلنیکال در آمریکا، در حوزههای کودکان طلاق، نوجوانان و جوانان بیسرپرست یا بدسرپرست و زنان با اختلالات تغذیهای و روانی میباشند.
🔶 مادر خانم اصفهانیزاده اصالتاً آمریکایی هستند و هنگامی که پدر ایشان برای ادامه تحصیل به آمریکا میروند، با ایشان آشنا شده و پس از مسلمان شدن با یکدیگر ازدواج میکنند. خانم اصفهانیزاده بازهای را برای سکونت به #ایران میآیند و مجدداً برای ادامه تحصیل، به #آمریکا برمیگردند تا اینکه چند ماه گذشته و بعد اتمام تحصیلات، به ایران برگشتند. در ادامه بهطور نیمه مشروح، مباحثی که ایشان در جلسه #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی اشاره کردند، ارائه میگردد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 موضوع #جنس و #جنسیت، مسئله بسیار وسیعی است که از بحث #قانونگذاری تا #جنبشهای_اجتماعی و حتی مسائل بیولوژیکی در آن سهیم هستند و تمام این مباحث از هم تنیدگی بسیار عمیقی برخوردارند. وقتی که مسائلی از قبیل عدالت اجتماعی، مسائل زنان و جنبشهای فمینیستی در جامعه آمریکا مورد توجه قرار گرفت، متعاقباً بسیاری از محقیقین در حوزه روانشناسی به مسئله تفاوتهای زن و مرد پرداختند.
🔺 در ابتدا واژه تفاوت جنسیتی (Sex Differences) به صورت رایج مورد استفاده بود. برخی از محققین استفاده از این واژه را نمیپسندیدند. چون فکر میکردند این واژه بر اساس #تفاوتهای_بیولوژیکی معنا پیدا میکند. اما در نهایت خانم رودا آنگر در سال 1979 واژه جندر (gender) را پیشنهاد داد که در طول زمان مورد قبول فضای علمی قرار گرفت و اکنون واژه کاملاً رایجی شده است.
🔺 واژه سکس (sex) به تفاوت ظاهر فیزیکی و فیزیولوژی بین مرد و زن و افراد دوجنسه برمیگردد که شامل ویژگیهای اولیه و ثانویه جنسی است. ویژگیهای اولیه مانند سیستم تولیدمثل و ویژگیهای ثانویه مانند رشد مو در صورت.
🔺 اما #جندر (gender) در تعریف آنگر، به صفات و خصیصهها و رفتارهایی که در یک #فرهنگ، برای یک مرد یا زن تعریف میشود، گفته میشود. خانم آنگر به این مسئله تأکید میکند که جندر یک #مسئله_اجتماعی است و نه یک مسئله #بیولوژیکی.
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 در چند سال اخیر در جامعه آمریکا افراد راهنمایی میشوند که چگونه خود را در جامعه #ابراز کنند و بنرهایی بر روی در و دیوار اماکن آموزشی نصب میگردد تا افراد #هویت خود را بدانند. میگویند که بگذارید افراد در انتخاب هویت خود آزاد باشند. تاکنون بیش از 58 جندر، تعریف شده است و روز به روز به این تعداد افزوده می شود.
🔺 در مرور زمان، آنچه که از این تعریف در جامعه برداشت شده است یک #تعریف_طیفی میباشد که بر اساس احساسات و حالات خود فرد، شخص میتواند خود را در یک طیفی که در دو سر این طیف، مرد به عنوان #جندر_مرد و زن به عنوان #جندر_زن، قرار دارد، خود را تعریف کند.
🔺 یعنی مثلاً بگوید من 50 درصد مرد و 50 درصد زن هستم و 30 درصد خصوصیات مردانه و 70 درصد خصوصیات زنانه دارم، بنابراین من کاملاً زن نیستم. البته این برداشت عمومی که الان در بحث روانشناسی هم رایج است یک سری تناقضات و مشکلاتی دارد که نیاز به بحث جداگانهای دارد.
🔺 مباحث اینچنینی از دهه ۱۹۸۰ به بعد گسترش یافت. پدر من زمانی که در سال 1980 در آمریکا تحصیل میکردند، به یاد میآورند که واژه همجنسباز را بهعنوان یک فحش به یکدیگر نسبت میدادند و این واژه بار سنگینی داشت. اما اکنون کار به جایی رسیده است که نمیتوان در این خصوص و مخالفت با این گرایش و رفتار اظهار مخالفت نمود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 به مرور در جامعه آمریکا تغییرات دیده میشود. در سال ۲۰۱۶ فروشگاهی را دیدم که مخصوص اسباب بازیهای #دختر و #پسر به صورت جدا بود؛ اکنون تابلوهای خود را برداشته و #رنگ_فروشگاه نیز به رنگ بنفش درآمده که رنگ خنثی میباشد. چند ماه پیش بود که متوجه شدم، تفکیکی که برای اسباب بازیهای دختر و پسر قائل شده بودند برداشته شده بود.
🔺 کتابی به عنوان #شاهزاده_خانم_پسر به چاپ رسیده است که داستان دختری است که میخواهد پسر باشد. آرام آرام مسئله جنسیت را از طریق کتابها و فیلمها وارد اذهان مردم کردند؛ بدون اینکه آنها متوجه شوند.
🔺 اخیراً نیز به هنگام دریافت #شناسنامه، جنسیت فرزند در شناسنامه درج نمیشود و والدین ترجیح میدهند که اجازه بدهند وقتی فرزند آنها بزرگ شد تصمیم بگیرد که چه جنسیتی داشته باشد. در #سند_ازدواج نیز به جای ذکر ازدواج یک زن و یک مرد، #ازدواج_دو_انسان قید میشود. البته در برخی از ایالتهای آمریکا چنین نیست؛ چون در ایالتها اختیاراتی برای خود دارند.
🔺 در ایالت کالیفرنیا، #سرویسهای_بهداشتی را به سه بخش تقسیم نمودهاند. یک بخش ویژه خانمها، یک بخش ویژه آقایان و بخش دیگر ویژه افرادی که جنسیت آنها هیچ کدام از اینها نیست. چون ظاهراً چنین افرادی نمیدانستند که از کدام سرویس بهداشتی استفاده کنند. بنابراین سرویسی مجزا برای این افراد در نظر گرفته شده است. در دانشگاه هم این سرویسها در حال ساخت و گسترش میباشد. اما برخی از ایالتها هنوز اقدام به این کار نکردهاند.
https://eitaa.com/umefafgaraei