🔆 لوح | ساحل آرامش خانواده
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اقشار مختلف بانوان در دی ماه سال گذشته، با اشاره به آیه «وَ جَعَلَ مِنْها زَوْجَها لِيَسْکُنَ إِلَيْها»، آرامش آفرینی را نخستین اثر حضور زن در نقش همسری دانستند. در همین راستا «ریحانه» لوح ساحل آرامش خانواده را منتشر میکند.
#دیداراقشاربانوان_۱۴۰۱
#نقش_همسری
#سبک_زندگی
🌻 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 *تیزر جشنواره ملی زوج مانا*
⭕️علاقمندان تا ۱۰ تیرماه ۱۴۰۲ فرصت دارید با شرکت در جشنواره از جوایز ارزنده بهره مند شوید
*۱۰۰ سفر مشهد مقدس با خانواده
کمک هزینه خرید لوازم منزل
همایش ملی
مستند زندگی*
🔅شرکت برای همه خانواده ها ازطریق سایت :
🌐ezdevaj.nahad.ir
*آغاز مسیر جشنواره* 👇
[من یک زوج مانا هستم](https://ble.ir/setad_ezdevaj)
برنامه مصوب اهداف دوره هاي تحصيلي.pdf
1.01M
برنامه مصوب اهداف دوره های تحصیلی
✅
💢مهارت های زندگی
از نگاه سازمان جهانی بهداشت:
✅١.زندگی خیلی وقت است شروع شده است.
در زندگی چیزی به نام دور آزمایشی وجود ندارد. تصمیمات شما سرنوشت ساز هستند و راهی برای برگشت و تصحیح آنها وجود ندارد.
✅٢. دوستان آنلاین شما دوستان واقعی نیستند.
متاسفانه حقیقت دارد. بسیاری از این دوستان اصلا اهمیتی برای مشکلات شما قایل نیستند و وقتی به کمک آنها نیاز دارید در دسترس نخواهند بود.
✅٣. هر عشقی به سرانجام نمی رسد.
آماده باشید که دلتان بشکند و غصه بخورید. سخت است اما واقعیت است.
✅٤. تحصیلات با گرفتن دیپلم به اتمام نمی رسد.
در دنیای امروز دانش حرف اول را می زند. اگر می خواهید عقب نیافتید باید به تحصیلاتتان ادامه بدهید.
✅٥. اعضا خانواده مهمترین آدم های زندگی شما هستند.
این ها تنها افرادی هستند که به شما اهمیت می دهند. رفتار خوبی با آنها داشته باشید و قدردان حمایت هایشان باشید.
✅٦. نقاط ضعف شما اهمیت ندارند.
نقاط ضعفتان را بپذیرید ولی نگران آنها نباشید. تنها نقاط قوت شما هستند که اهمیت دارند. روی آنها تمرکز کنید و آنها را پرورش دهید.
✅٧. هر کار با ارزشی زمانبر است.
✅٨.تمام فرصت های پیشرفت خارج از محدوده آسایش قرار دارند.
✅٩. روابط متزلزل ارزش حفظ و نگهداری را ندارند.
وقتتان را روی چیزهایی که نمی توانید تغییری در آنها ایجاد کنید تلف نکنید. از کنار آنها عبور کنید و به مسیرخود ادامه بدهید.
✅١٠. دنیا پر از بی عدالتی است.
در زندگی خود بارها و بارها با بی عدالتی روبرو خواهید شد. آمادگی لازم را داشته باشید.
✅١١. شانس سراغ افراد سخت کوش می رود.
شانس هیچوقت نصیب افرادی که دست رو دست می گذارند و منتظر یک اتفاق خوب هستند نمی شود.
✅١٢. زمان خاصی برای یک آغاز بی نظیر وجود ندارد.
اگر قصد دارید کاری را آغاز کنید، شروع کنید. منتظر زمان بهتر نباشید. آن زمان هرگز نخواهد رسید.
📣 وبینار کشوری هدایت تحصیلی
💠 موضوع : آشنایی با رشته علوم و معارف اسلامی
🗓 زمان : شنبه ٢٣ اردیبهشت
🕰 ساعت : ١۵ الی ١۶
🔰 با حضور : جناب آقای محمدجواد رنجبر، دبیر دبیرخانه راهبری کشوری رشته معارف
📲 پخش زنده در کانال دانش آموزان متوسطه اول در شبکه شاد :
🌐 @motavaseteh1
داگلاس نورث؛ برنده جایزه نوبل اقتصاد می گوید:
اگر میخواهید بدانید کشوری توسعه میابد یا نه، اصلا سراغ فناوری، کارخانه و ابزاری که استفاده میکند نروید، اینها را براحتی میتوان خرید یا دزدید یا کپی کرد!
برای دیدن توسعه بروید در دبستانها و پیش دبستانی ببینید آنجا چگونه بچه ها را آموزش میدهند! مهم نیست چه چیزی آموزش میدهند بلکه ببینید چگونه آموزش میدهند. اگر کودکان شما را پرسشگر، خلاق، صبور، دارای روحیه گفتگو , تعامل ودارای روحیه مشارکت و کار تیمی بار می آورند، اینها انسانها وشخصیت هایی خواهند شد که میتوانند توسعه ایجاد کنند!
به مردم گفت دانشمند چینی (👤کنفوسیوس) :
اگر برنامه یک ساله دارید برنج اندر حیاط خود بکارید
درخت میوه باید کاشت در باغ
اگر برنامه ده ساله دارید
اگر برنامه را صد ساله باید
به انسان ساختن همت گمارید
چو انسان تربیت کردید شاید
جهانی را به دست او سپارید!
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پویانمایی رفتار سازمانی کارکنان
🔴فقط نگران تحصیل و آینده مالی فرزندان خود نباشید. خانه سالمندان مملو از سالخوردگانی است که فرزندان خود را وکیل و پزشک و مهندس و ... تربیت کردهاند.
-نگران پرورش هوش عاطفی فرزندانتان باشید.
به فرزندان خود
🔸 غیرت
🔸 احترام
🔸محبت
🔸 و از خودگذشتگی
بیاموزید.
@jomlehayenab
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سازمان_دهی
اهمیت کارهای تیمی برای خدمت به مردم
مددکاری
انجمن های مردم نهاد
ظرفیت های عظیم ملی
#تسهیل_گری
🌹قبلا برای نقشه راه زندگی شغلی نکاتی مطرح و در مشاوره های فردی روی این محورها کار می شود. متن زیر شیوه نامه مشاوره نقشه راه زندگی شغلی است:
b2n.ir/x46404
با توجه به اهمیت بلوغ اقتصادی در ازدواج به نکات زیر توجه فرمایید:
🌹بلوغ اقتصادی و ازدواج:
در برنامه کارشناسی زیر به مدت ۵۵ دقیقه
aparat.com/v/mNH1a
دلایل افزایش سن ازدواج و پیامدهای آن در جامعه ما
و پیچیدگی های جهان امروز که نوجوانان و جوانان ما با آن مواجه هستند
مطرح می شود. کارشناسان برنامه بعد از ذکر پیچیدگی های جامعه شناسی و روان شناسی عصر حاضر بر راهکارهایی مثل:
تلاش برای تقویت
بلوغ اقتصادی فرزندان و نوجوانان
و تسهیل ازدواج جوانان
تاکید می کنند.
بلوغ اقتصادی در واقع توانایی فرد برای درآمد زایی و به تبع آن قدرت پس انداز آن درآمد است. افراد زیادی را می بینیم که توانایی شاغل شدن ندارند. این افراد نمی توانند بیش از چندین ماه در محلی کسب درآمد داشته باشند یا با کارفرما مشکل دار می شوند یا با دیگر افراد.
بلوغ اقتصادی پایه هوش مالی است.
بلوغ اقتصادی به معنی این نیست که شما ثروتمند باشید و به حد کمال توانایی مالی داشته باشید. کسی که به بلوغ اقتصادی رسیده، درست مثل کسی است که ماهی گرفتن بلد است و کسی که ثروتمند است، یک دنیا ماهی دارد؛ اما الزاما روش ماهی گرفتن یا استفاده از ماهی هایش را نمی داند.
در این نوع بلوغ، شما توانایی و مهارت تامین مالی و مدیریت مالی زندگی را دارید. می دانید چقدر درآمد دارید، از کجا در می آورید و کجا خرج می کنید، یعنی مدیریت مالی دارید. قبلا هم گفته ایم، اگر بخش مهمی از درآمدتان صرف دوستانتان می شود یا برای خرید موبایل جدید، اسپرت کردن ماشین تان و … از کفتان می رود، یعنی برای ازدواج مناسب نیستید.
به توانایی کسب درآمد و برنامه ریزی برای هزینه ها بلوغ اقتصادی گفته می شود .
مردان جوان توجه کنید که بدون شغل هرگز تصمیم به ازدواج نگیرید. حتی اگر دانشجو هستید، سعی کنید در کنار کارتان شغل نیمه وقتی پیدا کنید تا بتوانید مستقل از خانواده عمل کنید. درست است که خدا روزی را می رساند و کسی گرسنه نمی ماند، اما برای وجهه خودتان، مدیریت زندگی و پایه ریزی یک خانواده محکم و سالم، شما نیاز به حرفه ای دارید که حتی اگر درآمد کمی دارد، جوهر وجودی شما و انگیزه تان برای زندگی ساختن را نشان دهد.
رسیدن به بلوغ اقتصادی صرفا مربوط به پسران نمی شود؛ بلکه دختران هم باید مدیریت و برنامه ریزی مخارج را بلد باشند تا بتوانند زندگی همراه با پیشرفت، آرامش و دوری از فقر مادی و روحی را داشته باشند.
بهانه هایی مثل ادامه تحصیل، سربازی و … هرگز مانعی برای رسیدن به بلوغ اقتصادی نیستند؛ بلکه می توان از طریق مشغول شدن به مشاغل پاره وقت (ترجیحا مرتبط با استعداد و رشته تحصیلی) به داشتن پس انداز و آشنایی با بازار کار و عوامل آن رسید.
برای رسیدن به بلوغ اقتصادی باید به حداقل های عرفی رسیده باشید یعنی؛ به دنبال کم کردن وابستگی اقتصادی خود از خانواده باشید و درآمدی حداقلی (حتی کم) برای خود داشته باشید .
برای آینده خود برنامه ریزی و طرح اقتصادی داشته باشید؛ این یعنی بدانید روش های کسب درآمد چیست !؟! چه میزان پس انداز می توانید داشته باشید !؟!
امکان تهیه مسکن برای زندگی تان (خرید یا اجاره) چه زمانی محقق می شود !؟! و سؤالاتی از این دست.
پیشنهادات خوبی در وبگاه
B2n.ir/tmut
مطرح شده است.
برنامه ریزی اقتصادی امروز، باعث می شود که فردایی داشته باشید که دخل و خرج را همراه با در نظر گرفتن رفاه همسر و خانواده تنظیم کنید و به نتایجی چون همکاری، سازگاری و احساس مسؤولیت خود و همسرتان، برنامه ریزی اقتصادی، آینده نگری و پیشرفت بیشتر به همراه پس انداز و دور از خساست برسید و این ها یعنی مهیا شدن مقدمات خوشبختی و آسودگی خیال .
توانمندی اقتصادی در ازدواج این است که فرد بالقوه توانایی اداره ی یک زندگی را داشته باشد و بخشی از این توانایی به ظهور رسیده باشد .
اگر شما حس می کنید که نمی توانید برای درآمدتان برنامه ریزی داشته باشید، بهتر است الگوی مناسبی برای خود پیدا کنید و از مشاورین امین و آگاه در این زمینه راهنمایی بخواهید؛
هر چه زودتر به حد معقولی از توانایی اقتصادی برسید، زودتر شرایط برای ازدواج تان فراهم می شود .
اگر تا الان شغل مناسبی پیدا کرده اید و درآمدتان برای گذران زندگی دو نفر با قناعت کفایت می کند؛ سختگیری را کنار بگذارید و پیش بروید. منتظر نمانید تا به استطاعت کامل برسید و بعد اقدام به ازدواج کنید.
معنای بلوغ اقتصادی به هیچ وجه چنین چیزی نیست. پدران و مادران شما هم در ابتدای زندگی کج دار و مریض طی کرده اند و ذره ذره زندگی خود را ساخته اند. مفهوم رشد پله ای را خوب درک کنید.
┈┄┅═🌸••🌹••🌸═┅┄┈
🔹 efcf.ir
🔹 Eitaa.com/efcf_ir
#نظام_سازی_عمومی
معنا و ضرورت نظام سازی (سیستم)
به نام خدا
۱. ما دوره های پر زحمت و شگفت آوری را در تحولات تاریخی پشت سر گذاشتیم و بر موانع فراوان و توطئه دشمنان تا حدی غلبه کردیم. توفیقات حاصل شده با امداد الهی و زحمات شبانه روزی وفاداران انقلاب، خون شهیدان، صبر قابل تحسین خانواده شهدا و جانبازان و عموم مردم حاصل شده است.
۲. ما در برخی از فناوری های فضایی، نانو، بایو، هسته ای و پزشکی به محدود کشورهای عضو باشگاه ها در دنیا پیوسته ایم ولی در سیستم سازی از دانش کافی برخوردار نیستیم.
در حالی که کشورهای پیشرفته دنیا برای تمام سیاست های ابلاغی و اجرایی و بخش های مختلف فرهنگی و سیاسی و اقتصادی به مثابه یک نظام کاملا هدفمند و هماهنگ شبانه روز کار می کنند. آن ها نه تنها در کشور خود بلکه در بیش از 100 کشور دیگر برای هماهنگی مجموعه ها و افراد متناسب با اهداف خود تلاش می کنند و از روی کار آمدن مجموعه ها یا افراد ناهماهنگ جلوگیری می کنند.
به عنوان مثال آن ها در هالیود با سیاست ها و اهداف مشخص هنر پیشه تربیت می کنند
و در عالم فوتبال، روان شناسی و بسیاری از شاخه ها، افراد هماهنگ با خود را تربیت و برای آینده مشخصی مد نظر دارند.
اما ما در توجه به نقشه راه مبتنی بر کتاب خدا و منویات امام جامعه در عصر حضور و غیبت بسیار کاهل هستیم.
۳. بخشی از علوم و دانش در علوم انسانی ناظر به حل یک مساله فردی است و بخشی از این علوم به حل یک مساله گروهی و اجتماعی توجه دارد.
هر مساله ای مثل تورم، بیکاری، اشتغال، سن ازدواج، تعداد شکایت های قضایی، نرخ باروری، میزان طلاق، میزان اشتیاق شغلی، تربیت مومنانه فرزندان، فساد اقتصادی، فاصله طبقاتی و مسایل مشابه را در نظر بیاورید.
اصلاح یک مشکل با راهکارهای فردی (روان شناسی، اقتصاد خرد، تعلیم و تربیت، تکنیک های آموزشی)
و راهکارهای کلان و نظام مند با (تفکر سیستمی، جامعه شناسی، مدیریت، صنایع، اقتصاد کلان، آینده پژوهی، مدیریت استراتژیک، راهبردهای فرهنگ سازی و …) امکان پذیر است.
۴. دانش های اشاره شده در سطح خرد یا کلان؛ هر کدام از زاویه ای به مساله نگاه می کنند. همه مهم هستند و نمی توان نقش هیچ کدام را کم اهمیت بدانیم.
البته دقت بفرمایید اگر یک مساله مثل تعداد طلاق از حد طبیعی بالاتر باشد، راهکارهای سیستمی و کلان نگر از مقایسه وضع موجود و مطلوب و برآورد امکانات و بخش های مهم رئوس برنامه کاربرد بیشتری دارند هر چند قطعا راهکارهای روان شناسی هم مهم هستند و حتی بخشی از راهکارهای سیستمی هستند و جداگانه هم برای اصلاح مشکل یک فرد کاربرد دارند و مهم هستند.
در مقابل اگر پدیده یا مساله از مد (شاخص فراگیری مساله در جامعه) کمتر باشد، راهکارهای خرد (فردی) اهمیت بیشتری نسبت به راهکارهای سیستمی و کلی نگر و نظام مند دارند.
۵. موفقیت انقلاب اسلامی و تحقق فرامین و به ویژه گام دوم، ارتباط زیادی با سیستم سازی، تفکر سیستمی و ویژگی های مهمی مثل:
هدفمندی، هدف نهایی و اهداف میانی و سازگاری کوتاه و مدت و بلند مدت
مبانی نظری اقدامات(اصول لازم الرعایه)
هماهنگی و پرهیز از تعارض و موازی کاری بی مورد
دقت در وضع موجود و مطلوب
راهکارهای پر کردن شکاف
رئوس برنامه (ابزارهای مختلف قابل احصا)
وزن مناسب به هر کدام از ارکان برنامه تاکتیکی
رویکرد ۲۰ - ۸۰
رویکرد ۱۰- ۹۰
اصل پیتر
قانون پارکینسون در سازمان ها
هزینه نهایی مصرف هر داده و امکانات و شناخت منحنی های تولیدی
هزینه فرصت مصرف هر واحد وقت و هزینه
و موارد مشابه برای حل مسایل مردم دارد.
۶. آموزه فراگرفته ما از سیستم در حد بروکراسی و شیوه پیگیری نامه هاست در حالی که سیستم سازی یک علم است و در بسیاری از موارد
تفکر سیستمی علیه بروکراسی قیام می کند.
۷. نگاه سیستمی برای حل مسایل مردم باید توسط کارشناسان این کشور انجام شود و بین اجزای مدل های ارایه شده هماهنگی وجود داشته باشد.
۸. بسیار دقت کنید که توصیه اخلاقی به مردم و سفارش فردی به مخاطبان منابر و رسانه ها، اصلی ترین راهکار دلسوزان در زمان طاغوت بود که جز منبر و توصیه ابزاری در دست نداشتیم ولی امروز با حاکمیت مردم سالاری دینی این آموزش ها و توصیه به تقوا هر چند مهم است ولی تنها بخشی از راهکارهای یک نگاه نظام مند است.
۹. در انجام این فرایندها حتما نگاهی به شیوه های دشمن داشته باشیم.
b2n.ir/w05176
۱۰. این موارد محتاج زحمات شبانه روزی است.
یکی از اصحاب امام صادق(ع) به نام مفضل به ایشان گفت: «ای کاش قدرت در دست شما بود!»
حضرت فرمودند: ای مفضّل، اگر قدرت در دست من بود، تو شب تا صبح باید مینشستی به برنامهریزی اقدام میکردی و صبح تا شب هم باید برای خدمت کردن به مردم تلاش میکردی، و ما باید مثل امیرالمؤمنین(ع) به خودمان سخت میگرفتیم. الان قدرت در دست من نیست و میتوانی استراحتی کنی و آسوده باشی! ...
✍علی هوشیار
یکى از یاران امام صادق علیه السلام به نام مُعَلّى بن خُنَیس مى گوید: به ایشان گفتم: حکومت [بنى عبّاس و نعمت هاى] آنان را به یاد آوردم و با خود گفتم اگر حکومت در دست شما بود، ما هم در کنار شما زندگى خوشى داشتیم!
امام علیه السلام در پاسخ فرمود:
هَیهاتَ یا مُعَلّى ! أما وَاللَّهِ إن لَو کانَ ذاکَ ، ما کانَ إلّا سِیاسَةَ اللَّیلِ وَ سِیاحَةَ النَّهارِ ، وَ لُبسَ الخَشِنِ وَ أکلَ الجَشِبِ . [۱]
اى معلّى ، هرگز چنین نیست! به خدا سوگند، اگر چنان [که گفتى، حکومت در دست ما] بود، چیزى جز سیاستِ شب و تکاپو و روزه دارى روز و پوشیدن لباس زِبْر و خوردن غذاى ناگوار [نصیب ما] نمى شد.
[۱] الکافى، ج۱ ص۴۱۰ ح۲ / الدعوات، ص۲۹۶ ح۶۰ ، بحار الأنوار، ج۵۲ ص۳۴۰ ح۸۸ .
[۲] الغیبة نعمانى، ص۲۹۷ ح۷ ، بحار الأنوار، ج۵۲ ص ۳۵۹ ح ۱۲۷ (روایت مشابه از مُفضّل بن عمر)