بسم الله الرحمن الرحیم
فرصت #انتخابات ، فرصتی برای وحدت و همدلی است تا عهد خود را برای ساختن و پیشرفت و آبادانی ایران #همه_با_هم تجدید کنیم.
از خداوند طلب داریم در این مسیر به ما چشم و گوشی عطا کند برای دیدن و شنیدن و درک وضع موجود و راه آینده. و در پی آن عزم و همتی جهت پیمودن مسیر پیشرفت و زندگی.
از عزیزان دعوت می کنیم جهت حضور در کانال ایتا اقتصاد دانش بنیان به نشانی ( https://eitaa.com/eghtesad_daneshbonyan )
جهت تفکر در راه و مسئولیتی که با #انتخابات پیش رو می خواهیم به عهده بگیریم.
#دولت_مردم_دانش_بنیان
@eghtesad_daneshbonyan
ویژه نامه.pdf
6.03M
مروری بر وضعیت اقتصاد کشور
📑 #دولت_مردم_دانش_بنیان
🔹یک ایران یک جهش
🔸وضعیت اقتصاد کشور
🔹خصوصی سازی
🔸تقویت ارزش پول ملی
@eghtesad_daneshbonyan
دکتر جلیلی.mp3
29.88M
☘️سخنرانی کامل دکتر جلیلی
☘️دکتر جلیلی در برنامه ی با مردم، اولین برنامه ی تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری، از اولویت های نگاهشان با مردم صحبت کردند.
@eghtesad_daneshbonyan
اقتصاد دانش بنیان
☘️سخنرانی کامل دکتر جلیلی ☘️دکتر جلیلی در برنامه ی با مردم، اولین برنامه ی تلویزیونی نامزدهای ریاس
*در آستانه ی تحول*
☘#دکتر_جلیلی در این سخنان از یک تصمیم سرنوشت ساز گفتند، تصمیمی مهم برای حال و آینده. ایشان ذکر کردند: *مردم عزیز ایران ما امروز یک فرصت تاریخی را پیش رویمان داریم. مطالعه ی دو روند به ما نشان می دهد ما در یک بزنگاه تاریخی قرار داریم، هم روند تحولات جهان، هم روند پیشرفت های شما مردم ایران.*
☘به راستی این سخنان چیست و این کلمات صرفا سخنانی است تبلیغاتی، یا به این سخن می توانیم جور دیگری نگاه کنیم. سخنانی از جنس امید و آینده. شهید آیت الله رئیسی مقدمات مناسباتی را در کشور بنا نهاد که حال می توان امید را در سخنان امثال دکتر جلیلی یافت.
@eghtesad_daneshbonyan
اقتصاد دانش بنیان
*در آستانه ی تحول* ☘#دکتر_جلیلی در این سخنان از یک تصمیم سرنوشت ساز گفتند، تصمیمی مهم برای حال و آی
.
🔹خرمشهر ها در راه است، نه در میدان جنگ نظامی، در میدانی که آبادانی در پی دارد، اما سخت تر است...
🔹همانطور که ابتدای انقلاب و زمان دفاع مقدس که کشور درگیر یک جنگ می شود و آن کلاف سردرگمی که هم در سیاست هست و هم در فضای نظامی و علمی هست در نظر بیاوریم، کجا است که می شود از لا به لای همه ی مسائل و مصائبی که وجود دارد، می شود یک نفر امیدوار به آینده باشد و آینده را ببیند.
🔹آن زمان وقتی که مسئله ی بسیج پیش آمد و آن نسبت بین آدم ها در بسیج پیش آمد، یک افقی از فتح و پیروزی برای آنان که خودشان را در بسیج حاضر کردند، پیدا شد. به این معنا که از یک جهت حضرت امام(ره) و از یک جهت بسیجی ها، آینده را احساس کردند و توانستند از پی همه ی مسائل و مشکلاتی که وجود داشت، با یک قوت قلب و ایمان و با یک استحکامی پیش روند و چیزی که شاید محال بود در مناسبات رایج و با آن قدرت رایج در ارتش و حوزه ی نظامی ما که همان فتح خرمشهر بود، در آن نگاه جهادی و بسیجی، در آن پیوندی که بین آدم ها برقرار شده بود، در آن نگاه بسیجی در واقع مسیر شد. و آن ها انگار با یک اطمینان قلب متوجه بودند می توانند وارد خرمشهر شوند و هیچ شک و دو دلی در این مسئله نداشتند.
🔹حال برگردید به همان زمان، آدم های مختلف، از شهید صیاد شیرازی بگیرید تا شهید حسن باقری، تا بسیجی هایی که در سن های پایین خودشان را در آن عرصه حاضر کردند، همه چهره های پر از شور و نشاطی بودند که آینده را احساس می کردند و می دانستند و مطمئن بودند و یقین داشتند که در واقع خرمشهر فتح خواهد شد.
🔹آن آینده که ما می خواهیم ببینیمش و پیدایش کنیم در واقع از مسیر و جایگاهی آشکار می شود. به تعبیری ما اگر بتوانیم خودمان را وارد مناسباتی را کنیم و جایگاهی را پیدا کنیم یک چشم اندازی را احساس می کنیم و بسیاری از مسائل در نظرمان حل شده است هر چند ممکن است زمان ببرد، مثل بسیجی هایی که افق فتح خرمشهر در نظرشان پیش آمده بود، اما به هر حال می دانستند شهادت هایی در میان است، مسائلی در میان است، چالش هایی در میان است و همه ی این ها را باید یک به یک باید طی کنند و هیچ شهادتی نه تنها آن ها مایوس نمی کرد بلکه آن را نشانه ای بر پیروزی می یافتند.
🔹ما امروز به دانش بنیان و به مناسبات دانش بنیان به همان معنای بسیج نگاه کنیم، یعنی اگر زمانی مسئله ی بسیج و حضور در بسیج یک آینده را پیش چشم می گذاشت، امروز علاوه بر بسیج آن حضور دانش بنیان و آن مناسبات دانش بنیان، جایگاهی است که اگر ما خودمان را در آن قرار دادیم، تمام مسائل کشور در آن حل شده است و متوجهیم که همه این گره ها باز می شود و شدنی است و چندان دور از ذهن نیست و می دانیم که هر مسئله و مشکلی در راه تحمل کنیم و هر چالشی پیش آید زودگذر است و ما را در آن فتح و پیروزی خواهد گذاشت و اگر نتوانیم این حضور و مناسبات دانش بنیان را درک کنیم و خودمان را در آنجا حاضر کنیم، تقریبا می توان گفت مایوس و نا امید از حل مسائل کشور هستیم.
@eghtesad_daneshbonyan
.
☘ #دکتر_جلیلی در بازدید از مجموعه ی بهیار:
با دانش بنیان نشان می دهیم این جهش واقعیت و حقیقت است.
خلاصه ای از مطالب مطرح شده توسط دکتر جلیلی، خرداد ۱۴۰۰:
☘استدلال ما برای تحقق شعاری که گفتیم این بود که ما در هشت سال گذشته در جاهای مختلف در استانها و شهرها و روستاها هرچه گشتیم و بررسی و مطالعه کردیم، آنچه که دیدیم فرصت و ظرفیت بود که اگر بهخوبی استفاده شود کشور میتواند #جهش_بزرگی داشته باشد. بر همین مبنا باور ما این بود و هست که در چهار سال آینده کشور نباید فقط اداره شود، بلکه باید #جهش پیدا کند.
☘این یک ادعاست و ما ادعا کردیم که ما بررسی کردیم و بررسیهای ما این را نشان میدهد. انصافاً هم در بررسیهایمان سعی کردیم که نتیجهای که به مردم میگوییم نتیجهای باشد که باور داشته باشیم. یعنی بینی و بین الله اگر میگوییم که هشت سال مطالعه و بررسی کردیم و در میدان رفتیم و به استانها و جاهای مختلفی رفتیم و به یک جمعبندی رسیدیم، این جمعبندی باید واقعی و حقیقی باشد و فقط یک شعار لفظی نباشد.
☘ در همین ایام تبلیغات انتخاباتی خیلیها از من این سؤال را کردند؛ که این حرفی که میزنید ادعای خوب و شعار قشنگی است اما برای اینکه جامعه اقناع شود ادله روشنی لازم دارد. باید اقناع لازمی صورت بگیرد تا جامعه بپذیرد که در چهار سال آینده میشود جهش کرد. اگر بخواهیم دلیل و شاهد خوبی بیاوریم که میشود با یک جهاد بزرگ یک جهش در شأن ملت و انقلاب اسلامی انجام داد، شاید بهترین شاهد و گواه همین #دانش_بنیان باشد.
☘ #جهش ممکن نیست مگر با جهش در #علم_و_دانش. و جهش در علم و دانش ممکن نیست مگر با جهش و سرمایهگذاری در نیروی انسانی. و جهش در نیروی انسانی ممکن نیست مگر با جهش در باورها و اراده. این در دانش بنیان کاملاً مشهود است.
☘در همین ایام انتخابات یکی از صحبتهایی که زیاد بیان کردم این است که آیا جوانان ما که در سختترین عرصهها مثل دفاع مقدس و دفاع از حرم میروند و آن حماسهها را ایجاد میکنند، حالا همان جوانها در عرصه صنعت نمیتوانند حماسه ایجاد کنند که خیلی آسانتر است؟ آیا در عرصه اقتصاد و کشاورزی و غیره نمیتوانند؟ میتوانند.
☘دلیلش چیست؟ همین کارهایی که #دانش_بنیان ها انجام داده اند. یک حرکت جبههای از اقشار مختلف مردم، دانشآموز تا دانشجو و دکتر و پیشکسوت و بازنشسته کنار هم مینشینند و کار بزرگ میکنند. اگر میخواهیم موفقیتهای بزرگ داشته باشیم باید دانشگاه و علم و صنعت ما خودش را با زندگی مردم، خودرو، آبشیرینکن، ایکسری و سایر نیازهای کشور درگیر کند. چه چیزی میتواند حلقه وصل باشد؟ شرکتهای دانشبنیان. شرکت دانشبنیان چه وقت میتواند در جایگاه خودش قرار بگیرد؟ وقتی که محور اصلی اقتصاد کشور شود.
☘اینکه عرض کردم جهش، حقیقتاً به این معنی است. اگر بخواهید روزمره اداره کنید چیزی نصیب کشور نخواهد شد. اگر بگوییم کشور را اداره کنیم و حالا یک مشکل را هم توسط دانش بنیان ها رفع کنیم، نمیشود. کشور باید برای شرکتهای دانش بنیان هر روز مأموریتهای جدید تعریف کند. او بگوید که نگران نباش که این تولیدت بازار خواهد داشت یا نخواهد داشت، نهتنها خودم مشتری تو هستم بلکه برای تو در سایر بازارهای جهانی هم سعی میکنم بازار پیدا کنم. این میشود آن جهش و موفقیتی که میتواند إنشاءالله برای کشور افتخارات بزرگی ایجاد کند. این میتواند یک الگو باشد.
☘وظیفه دولت آتی إنشاءالله همین است که این الگو را تکثیر کند. ما باید در کشور صدها و بلکه هزاران شرکت دانش بنیان داشته باشیم. آن موقع میبینید که کشور جهش خواهد داشت یا نه و آیا این یک شعار بوده است یا واقعیت. آن موقع خواهید دید که آیا باید معطل این بمانیم که نفت خام ما را کسی به ثمن بخس بخرد یا نخرد، یا اینکه عرصههای جدیدی از ارزآوری و اشتغال در کشور ایجاد میشود که نهتنها جوانان شما مهاجرت نمیکنند بلکه از جاهای دیگر مهاجر میپذیرید. اینها را میگویم تا جامعه را اقناع کنم که این حرفها شعار نیست. این حرفها واقعیت و حقیقت است. این کارها میتواند با قدرت تکثیر شود و رشد پیدا کند و کشور را إنشاءالله در ابعاد مختلف ترقی بدهد.
@eghtesad_daneshbonyan
رویکرد دانش بنیان دولت .pdf
815.2K
بسم الله الرحمن الرحیم
درک و روایت مجموعه های دانش بنیان کشور از وضعیت کنونی، آن است که مناسبات رایج و گذشته، کشور را با یک فروبستگی جدی مواجه می کند و تمنای احیاء این مناسبات، کشور را در بن بست قرار می دهد. حال آنکه این ناامیدی از مناسبات گذشته و تجربه ی مجموعه های دانشبنیان میتواند امیدی بر تمنای شکل گیری مناسبات جدید و یافتن راه آینده باشد. فرصتی که در آن تحول و جهش دیگر شعار نیست و نشانه های راه پیشرفت خود را به ما نشان می دهد. در این جهت بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت در کنار سایر مجموعه های دانش بنیان سعی کرده است روایتی از وضع موجود بنا به تجربه ی خود تدوین کند و در اختیار دکتر جلیلی قرار دهد. این متن تقدیم می گردد.
@eghtesad_daneshbonyan
May 11
.
دعوت به حضور در #میدانِ_روایت
از کسانی که در عرصه ی تولید دانش بنیان و صنعت کشور نقش دارند دعوت می کنیم تا در *میدان روایت*، روایت و قصه ی خودشان از اکنون و آینده ی وضعیت کشور را برای مردم اعم از نخبگان و دانشگاهیان و صنعتگران و سیاستمداران بیان کنند تا در پناه این روایت هر ایرانی با باور و اراده ی خود نقشش را در قصه ی پیشرفت کشور پیدا کند.
(دکتر جلیلی: جهش ممکن نیست، مگر با جهش در علم و دانش، و جهش در علم و دانش ممکن نیست مگر با جهش و سرمایه گذاری در نیروی انسانی و جهش در نیروی انسانی ممکن نیست مگر با جهش در باور ها و اراده ها.)
باور ها و اراده ها در پناه روایت و قصه ای از اکنون و آینده شکل می گیرد. دانش بنیان ها مجموعه هایی هستند که به معنای واقعی کلمه درکی از تحول و جهش در علم و دانش و اقتصاد و نقش انسان در این تحول دارند و آن را تجربه کرده اند و روایت و قصه ی آن ها در این صحنه، سازنده ی باور ها و برانگیزنده ی اراده هاست.
شماره تماس و آیدی جهت حضور در #میدان_روایت:
09108871580 و @drjalily_eghtesad
لازم به ذکر است این روایت ها ان شاء الله در کانال #دانش_بنیان_نقش_باشکوه به آدرس @eghtesad_daneshbonyan نشر داده می شود.
@eghtesad_daneshbonyan
#رئیسجمهور_اجرایی کسی است که بهانسانها مجالی برای حضور میدهد تا آنها هم در مسائل کشور شریک شوند و باری را بهدوش بگیرند!
ظاهرا هنوز کسی حواسش به سیاست کشور که سیاست دانشبنیان و خصوصیسازی تولید برای حضور مردم در عرصهی اقتصاد و تولید و گذر از تحریمها و تصمیمات خارج از کشور نیست!
راستی رئیسجمهوری که میگویند اجرایی است کیست؟
منظورشان پدری است که صبح تا شب سر کار میرود و شبها هم سر کار میرود و فکر نمیکند که دلسوزیهایش دارد چه بلایی بر سر بچهها و همسر و خانهاش میآورد و تا کمآورد نفس همه را میبرد یا نه؟ منظور پدری است که اجازه میدهد هر یک از اعضا نقش فرزندی و خواهری و مادری را بخوبی بازی کنند و از سردی و خمودی روزمره بیرون بیایند!؟
راستی کسی که خوب پول خرج میکند و به سفر میرود مرد اجراست!؟ و کسی که طرح و برنامه دارد و به نیازها و آیندهی فعالیتفکر میکند آدم غیر اجرایی است!؟
راستی همه میگوییم و میگویند رهبر ما مرد اجراست و حتی فارغ و فراتر از فکر ما عمل کرده است!
ما که میگوییم اجرا معمولا با تصوری که از آن شایع است و معنایی بیشتر از دوندگی و یا سحر خیزی نمیدهد مواجهیم!
ظاهرا اجرا در هرجایی معنای متفاوت میدهد! اجرا دربارهی رئیسجمهور چه معنایی میدهد؟
مثلا اجرای یک مربی با اجرای یک بازیکن تفاوت دارد!
خوب است فکر کنیم رئیس جمهور انقلاب اسلامی چه کسی است؟ آیا اصلا ما با چنین رئیسجمهوری برخورد داشتهایم؟ و اگر داشتهایم او ملزم است در همهجا به یک نحو عمل کند؟یا به اقتضای هدف و مصالح باید بشیند و فکر کند و آنوقت عمل کند؟
@eghtesad_daneshbonyan
به نام خدا
☘بسم الله الرحمن الرحیم
|روایت اقتصاد قسمت اول|
هدفهای بزرگ، محتاج کارهای تحولی است؛ باید کارهای بزرگ انجام گیرد، باید کارهای تحولی انجام گیرد... خود انقلاب بزرگترین تحول بود. بعدازاین هم چه در زمینهی اقتصاد، چه در زمینهی فرهنگ، چه در زمینهی امنیت، چه در زمینهی علم، کارهای تحولی و بزرگ لازم است. به نظر من این کار ممکن است: آدمش را داریم، مسئولینش را داریم، کشور بحمدالله جوانهای خوبی دارد. (مقام معظم رهبری 19/10/1401)
☘تفکر در شرایط فعلی کشور، ما را به این میرساند که دانشبنیان میتواند همان نقش بسیج در دفاع مقدس را ایفا کند. همانگونه که در دفاع مقدس بسیج توانست حضور مردم را با استعدادها و تواناییهای مختلف در کنار یکدیگر قرار دهد و عملیات بزرگ دفاع مقدس را تا فتح خرمشهر به نتیجه برساند امروز دانشبنیانها نیز میتوانند چنین نقشی را بر عهده گیرند؛ نقشی که شاید بزرگترین صنایع و کارخانهها نتوانند بر عهده گیرند. مسئله اصلی در شرایط کنونی این است که دولتها هنوز نتوانستهاند جایگاه اصلی دانشبنیانها را تعریف کنند و معمولاً متوجه نیستند که دانشبنیانها ظرفیت حضور در مسائل اصلی و گلوگاهی کشور را دارا هستند. تا اینجا دولتها خود را حامی دانشبنیانها میدانند اما این حمایت کافی نیست بلکه باید میدان در اختیار آنها قرار دهند. همانگونه که بسیج با کمترین امکانات، عملیات بزرگ انجام میداد، امروز دانشبنیانها نیز این گونهاند. فرض کنید در زمان دفاع مقدس، به بسیج، اجازه طراحی عملیاتهای بزرگ داده نمیشد و صرفاً از آنها حمایت امکاناتی میشد. در این صورت شاید جز یاس بسیجیان چیزی عاید نمیشد.
☘امروز دانشبنیانها آماده حضور در عرصههای اساسی و بزرگ کشور هستند. درک این معنا از جانب سیاستمداران کشور و تعریف چنین جایگاهی میتواند جهشی در وضعیت فعلی کشور در عرصههای گوناگون ایجاد نماید؛ لذا به نظر میرسد تعریف رویکرد دولت آینده در جهت دانشبنیان خود یک امید بزرگ برای جامعه امروز ماست.
ما هنوز به دنبال این هستیم که برای ترمیم مشکلات اقتصادی و اداری کشورمان مناسبات گذشته را دنبال کنیم و همین مسئله سبب میشود که دچار یأس شده و تصور کنیم که راهی برای برونرفت از مشکلات کنونی وجود ندارد. اما در شرایط تحریمی امروز، باید از مناسبات گذشته فاصله بگیریم تا بتوانیم اقتصاد خود را سامان داده و با نگاه به امکانات آینده واجد نگاه جدیدی در اقتصاد دانشبنیان شویم.
@eghtesad_daneshbonyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
چقدر شبیه صحبتایی هست که شهید رئیسی روزای اول انتخابات توی مناظره میگفتند
من کاری به انتخابات بمعنی که امروز در همهجا هست و باز ما را به هول و ولا انداخته و پریشانمان کرده و ما را از یاد برده ندارم
ولی در صدا وچهرهی این مرد باز هم حکایت تکراری غم رو میبینم و میشنوم!
میخواهیم این حزن را به کدام وعده و وعید سیاسی بفروشیم
کدام تکه از دنیا ما را حریص کرده
یا کدام عنوانی که باز سیاست توی چشم ما بزرگ کرده میخواهد بزرگی این لحظه را که به شهادت کات میخورد بپوشاند!
اهل اجرا بودن یا پول یا ....
همهی وعدهها جز این لحظهی نقد لبریز از صداقت، نیستند و دروغند
ما که میخواهیم رای بدهیم همان مایی هستیم که در تشییع حاج قاسم و شهید زاهدی و شهید رئیسی بودیم یا مایی که باز فراموشی گرفته؟
@eghtesad_daneshbonyan
همه ی وعده ها جز این لحظه ی لبریز از صداقت، نیستند و دروغند...
@eghtesad_daneshbonyan
نگاهی دیگر لازم است...
|روایت اقتصاد قسمت دوم|
☘قطعاً یکی از چالشهای اساسی دولت آینده، راه افتادن ماشین دولت در اقتصاد دانشبنیان، اصلاح نظام اداری و بهتبع آن راهاندازی ماشین دولت است. این مسئله دهههاست که در کشور وجود داشته است که اغلب در تلاش بودهایم با ایدههای شخصی و در قالب سازوکارهای مرسوم مدیریتی این امر را پیش ببریم و در قریب بهاتفاق موارد نیز در این امر ناموفق بودهایم. به بیانی دیگر مسئله اساسی نظام اداری در کشور ما مشخص نبودن جایگاه هر وزارتخانه و یا دستگاه اجرایی در نسبت با یکدیگر و نقش هرکدام از آنها در یک نظام بزرگتر باشد؛ تا آنجا که اغلب سازمانهای ستادی ایجادشده جهت رفع چنین چالشی نیز خود به یک سازمان در عرض سازمانهای دیگر بدل میشوند و عملاً تلاشها نهتنها نتیجهای نمیدهد بلکه خود حاصل تلاش دیگر مجموعهها را از بین خواهند برد.
☘به بیانی دیگر میتوان گفت، در یافتن نخ تسبیح نظام اداری کشورمان ناکام بودهایم.
نظام برنامهریزی فعلی کشور، متأثر از اقتصاد نفتی دهههای گذشته است. ساختار اغلب سازمانهای کشور به نحوی آرایش یافته است که یا در پی افزایش استخراج منابع نفتی و یا تأمین نیازهای بیپایان کشور از طریق واردات است. بودجهریزی کشور با پیشبینی از فروش نفت صورت گرفته و سهم هر دستگاه اجرایی از این بودجه با توجه به هزینه نیروی انسانی و نیازهای مالی جهت امور توسعه فیزیکی اختصاص مییابد.
☘برای نمونه گمرک جمهوری اسلامی ایران نیازمند تجهیز گمرکات کشور به سامانههای ایکسری بازرسی کالا است. مثل رویکرد برای رفع سایر نیازهای کشور، روند بدین گونه است که بعد از مطرحشدن نیاز و تبدیل آن به مسئله در مجامع خطمشی گذاری کشور، با توجه به اهمیت و استراتژیک بودن آن نیاز، منابع تأمین مالی آن به نحوی در سهم گمرک از بودجه سال آینده پیشبینی میشود. مجلس بودجه را تأیید کرده، وزارت اقتصاد مکلف است درصدد تأمین مالی موردنیاز بربیاید و گمرک بهعنوان مجری قانون مشغول فعالیت میشود.
☘کمبود نقدینگی لازم، گمرک را مدام به این میکشاند که تلاش کند ردیف بودجه اختصاصی را افزایش دهد که البته با توجه به کثرت مسائل اولویتدار کشور نه نقدینگی موردنیاز وجود دارد و اگر هم وجود داشته باشد تغییر درنتیجه ایجاد نمیکند. عدم توفیق روال ذکرشده دولت را به فکر تولید دستگاه در داخل کشور میرساند. غیر اقتصادی بودن تولید و سطح بالای فناوری مجال ورود بخش خصوصی را نمی دهد.
☘روند به نحوی است که این وظیفه یا بر دوش دولت اضافه میگردد و یا شرکتهای شبهدولتی ایجاد میگردد تا این کار را به نتیجه برسانند. در دهههای گذشته با رویکردهای واردات و یا ایجاد شرکتهای شبهدولتی، مسئله گمرک بههیچعنوان حلنشده است.
☘در مقابل رویکردهای یادشده، از سال 1396 و با ورود شرکتهای دانشبنیان به بومیسازی این محصول، دولت در یک نسبت صحیح با بخش خصوصی و با صرف کمترین هزینه ممکن توانست علاوه بر رفع نیاز کشور، سرمایههای بخش خصوصی و مردمی را نیز به بخش مولد هدایت کند.
☘تغییر ریل کشور از اقتصاد نفتی به یک اقتصاد درونزا نیازمند تغیر آرایش فضای تولید در کشور است. جایی که برای فعالسازی سازوکارهای اجرایی، شرکتهای دانشبنیان میتوانند بهعنوان یک حلقه میانی زمینه تغییر چنین ریلی را فراهم سازند. آنها با فتح قلههای فناوری مسائل را از نو برای دستگاه اجرایی باز تعریف میکنند و میتوانند پویایی را به آنها بگردانند. دست و پای بخش خصوصی در چنین شرایطی از غل و زنجیرهای اقتصاد سرمایهای ناشی از اقتصاد نفتی، خارجشده و با ابتکارات خود بازاری پویا و خلاق را ایجاد میکند.
@eghtesad_daneshbonyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر جلیلی: مهمترین فرصت کشور توانمندیهای آحاد جامعه است
🔹ما یک نسلِ خلاقِ باهوش داریم که میتواند نقشآفرینی کند.
🔹دولت باید برای هر یک از شهروندانش امکان نقشآفرینی ایجاد کند.
@eghtesad_daneshbonyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر جلیلی: سال ۹۲ یکی از مهمترین بحثهای من در انتخابات ریاستجمهوری اصلاح ساختار اداریِ دولت بود
🔹پساز انتخابات سال ۹۲ به نامزدِ پیروز گفتم «ما باهم اختلافنظر داریم، اما این ماشین دولت نه من را به مقصد میرساند، نه تو را.»
🔹دستگاههای اداری باید ملجأ و پناهگاه مردم باشند؛ سازوکارهای دولتی باید تغییر کند.
@eghtesad_daneshbonyan
صف اول 14030324.mp3
44.59M
به نام خدا
☘صوت کامل سومین ارائه دکتر جلیلی در برنامه ی تلویزیونی نامزد های انتخابات در برنامه ی صف اول
☘دکتر جلیلی: برای چه امروز ما آمده ایم در بخش ریاست جمهوری و داریم نگاه خودمان را ارائه می کنیم؟ امروز کشور ما در یک فرصت تاریخی قرار دارد، فرصت های فراوان اقتصادی، سیاسی، بین المللی، صنعتی و تاریخی و حتی بین المللی در برابرش قرار گرفته است. امروز هنر رئیس جمهور این است که این فرصت ها را بشناسد، به آن اشراف داشته باشد و با برنامه از آن استفاده ی حداکثر شود.
عصاره و خلاصه ی برنامه ای که ما برای این چهار سال داریم، با دیدن تحولات جهانی و ظرفیت های داخل می گوییم: یک جهان فرصت؛ یک ایران جهش.
@eghtesad_daneshbonyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر جلیلی: مناسبات قدرت شکلهای جدیدی به خود گرفته است
🔹 برخی از فناوریهای جدید مثل هوش مصنوعی مناسبات قدرت را تغییر خواهد داد.
🔹 هر فناوری جدیدی آمده قدرتهای بزرگ بر آن محدودیتهایی وضع کردهاند که کشورهای دیگر نتوانند به آن دست پیدا کنند.
🔹 ما اگر نتوانیم به این فناوریهای جدید دست پیدا کنیم ممکن است ۴۰ سال عقب بمانیم.
🔹 این که میگویم یک جهان فرصت معنیاش همین است. ما در کوانتوم و هوش مصنوعی در مرزهای دانش هستیم و دولت باید بستر را برای هر ایرانی فراهم کند تا بتواند نقشافرینی کند.
@eghtesad_daneshbonyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جلیلی: برای شهروندان باید فرصت نقش آفرینی اقتصادی را فراهم کرد
🔸در زمانی که معاون اروپا و آمریکا بودم، خاطرم هست که صادرات فنی و مهندسی، تراکتور و... به کشورهای آمریکای لاتین رونق گرفت.
🔸یکی از اقدامات ارزنده شهید رئیسی، تقویت دیپلماسی و ارتباطات با همه کشورها بود و صرفا به چند کشور اکتفا نکردیم.
🔸دولت باید دولتی نقش آفرین در عرصه های جهانی و علم فناوری باشد و باید برای شهروندان، نقش آفرینی در عرصه اقتصاد را فراهم کند.
@eghtesad_daneshbonyan
فرصت برادری.mp3
9.52M
#بشنوید
🎙 فرصت برادری
"تاملی بر شعار دولت دکتر جلیلی"
در سالهای بعد از دفاع مقدس و آن فرصت تاریخی حضور مردم و نقش با شکوهی که مردم بر عهده گرفتند و سخت ترین شرایط، عرصهی زیبا ترین صحنههای هنر مردمان ایران شد، عموم دولتها با نگاهی خیرخواهانه متولی امور مردم شدند و ناخودگاه فرصت نقش آفرینی و برادری از مردم گرفته شد، حال آنکه این نقش آفرینی و مسئولیت خود زندگی است...
#دانش_بنیان_نقش_باشکوه
#دولت_مردم_دانش_بنیان
@eghtesad_daneshbonyan