🌀مردم کوفه از ترس لشکر یزید، حسین(ع) را یاری نکردند؛ مردم مدینه چرا فاطمه(س) را یاری نکردند؟
🔻 از غیرخدا نترسیم (ج۳) – ۲
🔹 یکی از زشتترین انواع ترسها در جامعه «ترس از تحقیر و سرزنش» است که یک ترس روانی است. این بدتر از ترسِ از مرگ یا فقر است که سلطهگران بهکار میگیرند.
🔹 مردم کوفه از سرِ چه ترسی امامحسین(ع) را یاری نکردند؟ ترسیدند که مبادا لشکر یزید بیاید و آنها را تکهتکه کند. اما در فاطمیه، مردم از چه چیزی ترسیدند و نالۀ فاطمه(س) را جواب ندادند؟ آیا کسی تهدید کرده بود که آنها را تکهتکه میکند؟
🔹 وقتی امامحسین(ع) صدا زد «هَل مِن ناصرٍ ینصُرنی» هرکسی به ایشان کمک میکرد، کشته میشد، اما وقتی فاطمۀ زهرا(س) بین در و دیوار ضجه زد، اگر کسی به ایشان کمک میکرد، کشته نمیشد. کمااینکه زبیر با شمشیر آمد که مثلاً کمک کند، اما شمشیرش را گرفتند و خودش را نکشتند.
🔹 در مدینه نه ترس از فقر بود، نه ترس از کشتار بود، بلکه یک ترس روانی وجود داشت؛ مردم مدینه در رودربایستیِ همدیگر ماندند و فاطمه را کمک نکردند، آنها سکوت زشتی کردند و این خیلی خیانتکارانه بود.
🔹 یک جوّ روانی سنگین علیهِ علی(ع) ایجاد شده بود که هیچکسی به ایشان کمک نمیکرد. حتی نقل شده است تعداد زیادی در یک شب به علی(ع) وعدۀ یاری دادند اما روز که شد، در رودربایستی ماندند و نیامدند!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه تهران - ۹۸.۱۰.۱۹
@ehsasejavan_ir
#اطلاعیه_فوری
#گزارش_خبری_مراسم_فرزند_آوری_و
#فرزند_پروری(هیات جوانان فاطمیون همدان)
سخنران:حجت الاسلام سید حسین موسوی
(از تهران)
پخش از اخبار شبکه صدا و سیمای همدان راس ساعت ۲۱:۳۰
🎧#واحد_سمعی_بصری
هيأت جوانان فاطميون همدان
📲 @ehsasejavan_ir
Shoar 7(1).pdf
4.67M
🔹 #فاطمیه
♦️ #منشور_شعار
🔸 مدیون لطف مادر این خانواده ایم
شعار فاطمیه امسال با در نظر گرفتنِ تأکیدات رهبر معظم انقلاب در دیدار با ستایشگران بر موضوع «خانواده»، با محوریت همین موضوع انتخاب شد. همه ارکان جامعه در پرداختن به مسئله خانواده وظیفه دارند، در این میان رهبر معظم انقلاب در ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ به ستایشگران نیز مأموریت دادند که در حوزه آسیبهای خانواده ورود پیدا کنند. جامعه ایمانی مشعر که یکی از مهمترین نگاههایش به تولید محتوا، مطابقت با آخرین فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حوزههای مختلف هیأت میباشد، این امر حضرت آقا را مستمسک کار خود قرار داده و پس از برگزاری جلسات مشورتی در رابطه با انتخاب شعار فاطمیه۱۴۴۱، محوریت این انتخاب را بحث «زن و خانواده» گذاشت.
در این شماره از «شعار» به تبیین شعار «مدیون لطف مادر این خانواده ایم» پرداخته شده که تقدیم محضر عزیزان می گردد.
🔸 جهت دریافت این محصول به آدرس زیر مراجعه نمایید.
🔗 heyat.co/p/2940
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
✅@ehsasejavan_ir
🔴 گام نخست در بازپس گیری اموال بنياد مستضعفان انقلاب اسلامی
🔷 باز پس گیری کاخ مرمر بعد از ۲۳ سال
🔺 بنیاد مستضعفان کاخ مرمر را که از سال ۷۵ در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، بعد از ۲۳ سال بازپس گرفت.
🌐 خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی
📌 #خط_امام #انقلاب_مستضعان #بازگشت_به_آرمان_های_اصیل_انقلاب
📲 @ehsasejavan_ir | احساس جوان ✌️🏻
📌ایام انتخابات، یک فرصت عالی برای انتقال حقایق و معارف دینی به مردم است
📌دربارۀ انتخابات، معارف دینی بسیاری هست که ما طلبهها هنوز به مردم منتقل نکردهایم؛ مثل مفهوم خاذلین و ناصرینِ حق
📌امام(ره): در ایام انتخابات، حوزهها دست از کار بردارند و به موضوع انتخابات بپردازند
🔻 انتخابات، فرصتی برای معرفی حقایق دین - ۱
🔸 ما انتخابات را بیشتر از اینکه یک فرصت سیاسی تلقی کنیم، یک فرصت معنوی و معرفتی تلقی میکنیم. در این ایام یک فرصت بسیار عالی برای گفتگوی دینی و انتقال معارف دقیق و مهم دین، پدید میآید ولی ما طلبهها معمولاً از این فرصت، استفاده نمیکنیم.
🔸 بسیاری از حقایق مهم تاریخ اسلام و بسیاری از آیات و روایات را جز در فرصت انتخابات، نمیتوانیم برای مردم بیان کنیم؛ چون در مواقع دیگر، شنوندۀ لازم را ندارد و گوشها آمادۀ شنیدن این حقایق دین نیستند.
🔸 قدردانی از این فرصت انتخابات، چقدر مهم است؟ مؤمنین اگر با این فرصت، خاذلانه برخورد کنند و جزو خاذلینِ حق باشند (بهجای اینکه جزء ناصرین حق باشند) چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آنهایی که در زمان علی(ع) جزو خاذلین بودند، در زمان امامحسین(ع) جزو قاتلین شدند! و آنهایی که در ماجرای کربلا، جزو خاذلین بودند، حتی اگر بعداً جزو توابین شدند و به شهادت رسیدند، ابداً به مقام شهدای کربلا نرسیدند.
🔸 دربارۀ انتخابات و رأیدادن مباحث دینی و معرفتیِ بسیاری وجود دارد که ما طلبهها هنوز بعد از چهل سال، با مردم در میان نگذاشتهایم. باید آیات و روایات مربوط به این موضوعات را پیدا کنیم و برای مردم توضیح بدهیم و بگوییم که چهکار باید کرد؟
🔸 امام(ره) میفرمود: در ایام انتخابات، آن اشخاصى که در حوزهها هستند، باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توى شهرها و روستاها و مردم را دعوت کنند به دخالت در امور، به انتخاب یک رئیسجمهور صحیح...اگر شما این کار را نکنید، آنهایى که بر ضد شما هستند، این کار را مىکنند و تبلیغ مىکنند (صحیفه امام/ج۱۵/ ص۱۶)
🔸این حرف بهمعنای جناحیشدن و تعیین مصداق نیست، بلکه شما میتوانید ویژگیهای یک مدیر و مسئولِ امامزمانی را برای مردم توضیح بدهید و بگویید «حالا خودتان بروید و مصداقش را تشخیص بدهید و هرکسی که اینگونه بود، به او رأی بدهید...»
👤علیرضا پناهیان
🚩 فاطمیه ۷۲تن - ۹۸.۱۰.۲۵
@ehsasejavan_ir
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 این کار به عهده شماست! بسم الله ..
👈🏼 الان جای #حلقه_میانی خالی است.
🔻بچههای دبیرستانی با این کار صاحب درآمد خواهند شد!
💪🏼 این راه قوی شدن ماست
#تصویری
@ehsasejavan_ir
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایام_فاطمیه
💢ببینید|حمله و هجوم به خانه حضرت زهرا(س)!!!!!
آیت الله حسینی میلانی دامت برکاته
ببینید و انتشار دهید
@ehsasejavan_ir
هدایت شده از جامعه ایمانی مشعر
❇️ هیأت و نهضت پاسداشت ایام الله
شماره ۴
هیأت و شکستن محاصره تبلیغاتی
نخستین و ریشهایترین جهاد از منظر رهبر معظم انقلاب (در بیانیه گام دوم) شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن است. محاصرهای که با هدف ناامید کردن ملت ایران طراحی شده است.
ایامالله دیماه ۹۸ مهمترین گام بعد از ابلاغ بیانیه گام دوم انقلاب برای شکستن محاصره دشمن بود. تشییع عظیم سید شهیدان جبهه مقاومت و موشکباران مهمترین پایگاه آمریکا، جلوه عینی از نقاط امیدبخش بود.
بعد از خلق ایامالله، ظرفیت عظیمی در اختیار هیأتها قرار گرفته تا با کمک گرفتن از آن، محاصره تبلیغی دشمن را به صورت کامل بشکنند.
برخی از نقاط امیدبخشی که رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان (خرداد ۹۸) بیان کردند عبارت بود از:
الف. فرسودگی جبهه مقابل
رهبر فرزانه انقلاب یکی از نقاط امیدبخش برای حرکت عمومی را توجه به اضمحلال و فرسودگی غرب برشمردند. سالهاست که دستگاههای رسانهای، مشغول برجستهسازی قدرت آمریکا هستند و همگان را از مقابله برحذر میدارند. با درهم کوبیده شدن پایگاه عینالاسد، شکسته شدن هیمنه ظاهری ابرقدرت جهان در چشم جهانیان فروریخت.
این شکست ذلتبار نمونهای از فرسودگی نظام غرب بود که امیدبخش است.
ب. ظرفیت عظیم ملی که در بدرقه عظیم، خود را نشان داد
از نگاه رهبر معظم انقلاب یکی دیگر از نقاط امیدبخش، ظرفیت ملت ایران است که با این تشییع عظیم بار دیگر بارقه امید در دل حقجویان روشن شد.
ج .نصرت الهی
رهبر معظم انقلاب در مورد این نقطه امیدبخش میفرمایند:
بعد هم وعده تخلّفناپذیر خدا که «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم». خب، وَ مَن اَصدَقُ مِنَ اللهِ قیلًا؟ چه کسی از خدا راستگوتر است؟ وعده چه کسی از خدا درستتر است؟ خدا میگوید: اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم؛ اگر شما نصرت کردید خدا را، یعنی به سمت تمدّن اسلام و جامعه اسلامی و تحقّق دین خدا پیش رفتید، خدا شما را یاری میکند.
#نهضت_مردمی_پاسداشت_سرداران_مقاومت
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
🏴 اطلاعیه دسته عزاداری روز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
🔺 ویژه برادران
⏰ چهارشنبه ۹ بهمن ماه ۱۳۹۸| ساعت ۹ صبح
📍 شهرک شهید مدرس، مسجد شهید مدرس
💠 هیات جوانان فاطمیون همدان
📲 @ehsasejavan_ir
📌پایۀ اساسی تبلیغ مؤثر «گفتگوی چهرهبهچهره» است
📌حضرت زهرا(س) یکبار سخنرانی کرد؛ چهلروز گفتگوی چهرهبهچهره
📌انتخابات، فرصتی است که میتوانیم روش تبلیغ چهرهبهچهره را بهکار بگیریم
🔻 انتخابات، فرصتی برای معرفی حقایق دین - ۲
🔸 ایام انتخابات فرصتی برای تبلیغ دین است و پایۀ اساسی تبلیغ مؤثر «گفتگوی چهرهبهچهره» است. در قرآن هم یکی از پایههای اصلی، گفتگو است و عبارتهایی که با «قال... قالوا...» شروع میشود، در قرآن فراوان است.
🔸 بسیاری از افراد جامعه در سخنرانیِ عمومی بهسهولت مخاطب شما قرار نمیگیرند اما حاضر به گفتگوی چهرهبهچهره با شما هستند و حاضر به شنیدن سخنان شما در متن یک گفتگو هستند.
🔸 امر تبلیغ، محدود به سخنرانیِ عمومی نیست و ما طلبهها نباید خودمان را به کار تبلیغیِ عمومی و سخنرانی در مجامع عمومی، متوقف کنیم. بسیاری از سخنان ائمۀ هدی(ع) در متن گفتگو بوده است، نه در قالب خطبه و سخنرانی.
🔸 برای گفتگوی چهرهبهچهره-خصوصاً در باب انتخابات- اگر بخواهیم یک الگویی قرار بدهیم، این الگو، حضرت زهرا(س) است. ایشان چهل شبانهروز درِ خانههای مهاجرین و انصار را زد و با آنها گفتگو کرد (اختصاص/ 184)
🔸 حضرت زهرا(س) یکبار در مدینه سخنرانی کردند اما بعد، چهل روز گفتگوی چهرهبهچهره با افراد انجام دادند. ما هم بعد از یک سخنرانی، شاید لازم باشد صدبار با مخاطبِ خودمان، گفتگو کنیم و سؤال و جواب، بین ما رد و بدل بشود.
🔸 البته ما سخنرانی را نفی نمیکنیم، اما خصوصاً در ایام انتخابات، اکثر کسانی که در سخنرانیِ عمومی، مخاطب ما قرار نمیگیرند، با گفتگوی چهرهبهچهره، میتوانیم نیازشان را بر طرف کنیم و معارف دین را به آنها منتقل کنیم.
🔸 طلاب سراسر کشور از جمله تهران، در ایام قبل از انتخاباتها، یکی از وظایف دینی و شرعی خود را همین گفتگوها بدانند؛ مثلاً در هر محلهای، یک طلبهای وقت مفصل بگذارد برای گفتگوی چهره به چهره با مردم.
👤علیرضا پناهیان
🚩 فاطمیه ۷۲تن - ۹۸.۱۰.۲۵
@ehsasejavan_ir
🔰 لوح | جهان پهلوان
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «سردار شهید سلیمانی به معنای واقعی کلمه، سرشناسترین و قویترین فرمانده مبارزه با تروریسم بود. کدام فرمانده دیگر قدرت داشت میتوانست کارهایی را که او انجام داد انجام بدهد؟» ۱۳۹۸/۱۰/۲۷
💥 @ehsasejavan_ir