eitaa logo
"احســاس جـــوان "
615 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.4هزار ویدیو
80 فایل
«به محشر از فرازِ چرخِ گردون/ ندا خیزد که أین الفاطمیون؟» 🌷 صفحه رسمی هیأت جوانان فاطمیون همدان ✅️ ما را دنبال کنید 👇🏻👇🏻👇🏻 https://zil.ink/ehsasejavan_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
868.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای روز سوم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم ‏‏اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ الذِّهْنَ وَ التَّنْبِیهَ وَ بَاعِدْنِی فِیهِ مِنَ السَّفَاهَةِ وَ التَّمْوِیهِ‏وَ اجْعَلْ لِی نَصِیباً مِنْ کُلِّ خَیْرٍ تُنْزِلُ فِیهِ بِجُودِکَ یَا أَجْوَدَ الْأَجْوَدِینَ‏ خدایا در این روز مرا هوش و بیداری نصیب فرما و از سفاهت و جهالت و کار باطل دور گردان و از هر خیری که در این روز نازل می‌فرمایی مرا نصیب بخش به حق جود و کرمت ای ای بخشنده‌ترین بخشندگان.
@emame_zamanدعای افتتاح (فرهمند).mp3
زمان: حجم: 6.79M
🪐توصیه امام زمان به خواندن دعاي افتتاح امام زمان علیه السلام فرمودند : دعای افتتاح را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید. زیرا فرشته ها به آن گوش میدهند و برای خواننده آن طلب آمرزش میکنند. با صداے : محسن فرهمند __________________________________
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 بداخلاقی ها و خوش اخلاقی میان زن و شوهر و وظایف آنها 🎙مرحوم آیت الله مجتهدی ‌‌‎‌
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : به این دلایل امیرالمؤمنین (علیه السلام) را دوست دارم
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : ماجرایی قرآنی دلالت بر حقانیت امیرالمؤمنین (علیه السلام)
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : مبارزه با شرک، مأموریت پیامبر (صلی الله علیه وآله)
2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬پرسش اگر یکی از بخش‌های نماز را فراموش کردیم چه کنیم؟
💠 استمرار نیت روزه 💬 اگر شخصی روزه‌ی واجب را نیت کند و سپس از نیت خود برگردد و بگوید روزه نمی‌گیرم، حکم روزه او چیست؟ ✅ در روزه‌ی واجب معین؛ مانند روزه‌ی ماه رمضان، واجب است نیت از طلوع فجر تا مغرب، استمرار داشته باشد؛ بنابراین اگر بین روز از نیت روزه برگردد و قصد ادامه‌ی روزه نداشته باشد، روزه‌اش باطل می‌شود و قصد دوباره برای ادامه‌ی روزه فایده‌ای ندارد؛ البته تا اذان مغرب باید از مبطلات روزه خودداری کند. ولی اگر بین روز مردد شود که روزه را ادامه دهد یا نه و یا تصمیم بگیرد یکی از مبطلات روزه را انجام دهد ولی آن را انجام ندهد، بنابر احتیاط واجب باید روزه را تمام کند و بعداً قضای آن را بگیرد.
💠روزه خواری علنی 💬تظاهر به روزه خواری در ملا عام(حتی اگر کسی که معذور است) از نظر قانون و شرع، جرم است و مستحق تعزیر است.
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠فراموش کردن نیت روزه 💬اگر کسی فراموش کند که نیت روزه نماید و با همان حال وارد روزه شود حکمش چیست؟ 💠