✅بعضىها خيال مىكنند كه از رسول و از على بالاترند...
🔶استاد علی صفایی حائری:
بعضىها خيال مىكنند كه از رسول و از على بالاترند؛ چون آنها با عمل و بلاء همراه بودند و اينها مىخواهند با ادّعاى ولايت و محبّت، با علىهمراه باشند. راستى كه شيطان بىكار نمىنشيند و سماجت مىكند. آخر چگونه مىشود ريشهى عشق على ، عمل معاويه را و ميوهى او را بار بياورد. تو را گول نزنند، كه: معرفت و فكر؛ و محبّت و قلب؛ و عمل و تقوا، مركبهايى هستند كه با بلاى خدا و امتحان او همراه مىشوند و مىرسانند. اين راه را، حسين با سر رفته، تو چگونه مىخواهى با غرور و بىاعتنايى و با خور و خواب و ولنگارى به انجام برسانى؟
خدايى كه، عشق مقدّس او حسين،با هر تنفس و دمزدن، فوارههاى خونش، از زير حلقههاى زرهش به آسمان سر مىكشيد، چگونه از من، كه نور چشم شيطان هستم و همراه فوارههاى عُجب و غرور، پذيرايى مىكند؟ و چگونه مرا به ضيافت خويش مىخواند؟
📚 نامه های بلوغ، صفحه 39
🌿 @einsad
✅ #انتظار
🔶استاد علی صفایی حائری:
تو آنچه دارى، نزد ولىّ مىگذارى؛ چون آنچه در نزد تو بماند رفتنى و گم شدنى و ضايع شدنى است، كه «ما عندكم ينفد و ما عند اللّه باق». ١ تو از مهدى توقع ندارى، كه تعلقى ندارى. تو مىخواهى آنچه خدا به تو بخشيده در راه او ببخشى و اينگونه، دارايىها را از تباهى نجات بدهى و نسيهها را نقد كنى و همراه با خود داشته باشى.
فرق است ميان كسى كه مىخواهد در قرارداد ريش بگيرد و يا آن كه ريش بگذارد و راه بازگشت را بر خود ببندد، كه مىبينيم ياران حسين تمامى پلها را پشت سر خراب كردند و زنها را طلاق دادند كه مبادا باز گردند و يا مشكلى از ناحيۀ آنها بر زنهاشان پيش بياورند.
در هر حال، پيمان بر ساختن و سوختن و جان باختن و هستى به پاى دوست انداختن، پيمان كسانى است كه پناهى جز مهدى نمىبينند و جز قلعۀ توحيد و ولايت، پايگاهى ندارند.
آنها كه از ولىّ تمنايى دارند، در واقع ولىّ را نردبان خواستهها و واسطۀ هوسهاشان كردهاند كه سوختگان عشق مىخواندند: ما را از تو به جز تو تمنايى نيست ...
📚 تو مي آيي صفحه 23
🌿 @einsad
4_5942533320729428485.mp3
1.3M
✅تکلیف ونتیجه
🎤 : استادعلی صفائی حائری(عین.صاد)
🌿 @einsad
✅ گروه چشمه جاری در #سروش :
گفتگو پیرامون اندیشه و شخصیت استاد علی صفایی حائری
لینک گروه:
https://sapp.ir/joingroup/tpSAYMFi4CPgcrZaWk5Rj1Be
🌿نکته ای از توحید
🔸استاد علی صفایی حائری(عین-صاد)
آنچه که تو از خدا تصور می کنی، آن مخلوق ذهن توست و به تو باز می گردد.
آن خدایی که در اندیشه تو احاطه شود و درک شود، آن محدود محکومی است که نمی تواند حاکم تو باشد و جهت حرکت تو باشد.
📚 صراط، ص 139
🌿 @einsad
✅خيال نكن كه با آشنايى با حقوق، كار تو تمام مىشود...
🔶استاد علی صفایی حائری:
خيال نكن كه با فقه به احكام و آشنايى با حقوق، كار تو تمام مىشود؛ چون در هنگام عمل، مزاحمتها مطرح مىشوند و در يك زمان، كارهاى متعدّدى به تو روى مىآورند. اينجاست كه بايد ميزانى در دست داشته باشى. همانطور كه در انتخاب مقصد و مكتب و راه، به اين معيارها نياز داشتى و بايد از قدر و اندازهى انسان كمك مىگرفتى. در مرحلهى عمل هم،بايد اهميتها را درنظر بگيرى. و اگر در اهميت برابر بودند،به آنكه فشار بيشتر دارد و با هواى نفس تو نمىخواند بپردازى؛ كه اميرالمؤمنين على مىفرمايد: هرگاه به من دو كار روى مىآورد،به آن مىپرداختم كه براى خدا محبوبتر بود. و اگر برابر بودند،به آن مشغول مىشدم كه بر من سنگينتر و مشكلتر بود.
📚 نامه های بلوغ، صفحه 40
🌿 @einsad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 چگونه می توان کارها را به سامان رساند❓ چگونه از روزمرگی ها به تکالیفمان روی بیاوریم❓ چه چیزی باعث می شود انسان کارهایش را ناتمام بگذارد❓
استاد علی صفایی حائری
🌿 @einsad
✅ مسائل اساسی تغذیه
استاد علی صفایی حائری
بگذر از اینکه ما حتی برای غذای معده و «تغذیهٔ بدنمان» لنگیم و نمی دانیم ″چه موادی″ را ″چگونه ترکیب″ کنیم و در ″چه هنگامی″ و ″هماهنگ با نیازهای خویش″ به مصرف برسانیم. ما از این چه و چگونه و چه هنگام و هماهنگی با نیازها در غذای روزانهٔ خود مانده ایم... تا چه رسد به غذای فکر و عقل و قلب و روح.
📚 روش برداشت از قرآن/ص ۱۵۳ و ۱۵۴
🌿 @einsad
#سبک_زندگی_اسلامی
🌿 تغييـر در خود
جوانى از درگيرىها با همسـرش گفته بود شاكى بود كه او ناسازگارى مىكند.
حاج شيخ فرمود: 👈خودت خوب شو او هم خوب مىشود. اين يك اصل صحيح و مغفول است كه در حديث اميرالمؤمنين آمده است :
👈هر كس رابطهاش با خدا صاف شود، خداوند رابطه او را با مردم اصلاح مىكند.
📚 مشهور آسمان(خاطراتی از استاد علی صفایی حائری)
🌿 @einsad
باسلام، در صورت تمایل به فعالیت در خصوص اندیشه های استاد صفایی در شهرستان های سراسر کشور، لطفا نام شهرستان و نام و نام خانوادگی خود را به سامانه زیر ارسال کنید.
50005410001020
🔹 موسسه لیله القدر
🌿 @einsad
✅ #انتظار
🔶استاد علی صفایی حائری:
كسانى كه همراهى و معيّت ولىّ را مىخواهند و دعا مىكنند : «و اجعل لى مع الرسول سبيلا١» ، خواستهاى بالاتر از كسانى دارند كه راهى به سوى رسول مىخواهند و مىگويند: واجعل لى الى الرسول سبيلا. راهى به سوى رسول يافتن، با همراه رسول ماندن و از او جدا نشدن و در چند راهىِ خواستهها از او نبريدن، برابر نيست. همراهى رسول، همراهى در اهداف را مىخواهد. و من كه به هدفهايى كوتاهتر از اهداف رسول دل بستهام، ناچار از رسول جدا مىشوم. ناچار از ولىّ جدا خواهم شد
📚 تو مي آيي ، صفحه 20
🌿 @einsad
تیز و تند.mp3
1.82M
🔸البلاء للولاء
🔹بیان خاطره ای از استادصفائی حائری(ره) به نقل از حجه الاسلام عالی
🌿 @einsad
✅بی نیازمطلق
🔸استادعلی صفائی حائری(عین-صاد)
🔵 راسل جمله ای دارد که قبل از او آخوندزاده هم مطرح می کند. او می گوید: از آنجا که ما و شما در یک جایی می ایستیم و وقتی می گوییم: هستی را چه کسی آفریده است؟ می گویند: خدا. می گوییم: خدا را که آفریده است؟ می گویند: هیچ کس، پس چرا در همین هستی توقف نمی کنند؟! یک قدم بر می دارند و می ایستند؟! از همان اول توقف کنند و بگویند که هستی را هیچ کس نیافریده است. دیگر چه ضرورتی دارد که یک قدم بر دارند و بایستند؟! از اول سر جایشان توقف کنند.
✅ جوابش این است که ما باید در جایی توقف کنیم که زیر پا و جای پای محکمی داشته باشیم. باید در جایی بایستیم که لیز نخوریم و زمین نیفتیم. هستی سرشار از نیازهاست و ما نمی توانیم در آنجا توقف کنیم؛ نه در انرژی، نه در اتم و نه در قانون های حاکم بر اینها. اینها همه نیازمندند و نیاز همه ی اینها تامین شده است بنابراین همه ی اینها بی نیاز کننده ای بیرون از خودشان و محیط بر آنها را نشان می دهند.
پس این هستی، نیازمند است بی نیاز کننده ای می خواهد و این بی نیاز کننده، خودِ هستی نمی تواند باشد؛ چون هیچ چیز (نیازمندی) نمی تواند خودش را بی نیاز کند. باید پیش از اینکه ادامه پیدا کند و شروع بشود، نیازهایش را تامین کنند. منی که نیاز به آب و هوا و زمین و آسمان دارم، باید اینها قبل از من تهیه شده باشند تا بتوانم شروع کنم و ادامه بدهم.
و وقتی که هستی شروع شده و ادامه داده شده و نیازهایش تامین شده است، این بی نیازکننده ای را نشان میدهد که بیرون از آن است. با چه خصوصیاتی؟.....
📚 حیات برتر؛ ص ۳۵و۳۶
🌿 @einsad
✅فرهنگ قرآن
🔶استاد علی صفایی حائری:
فرهنگ قرآن پس از گذشت سالها حرفهايى دارد كه هنوز فرهنگ معاصر ما از آن عقبتر است.تلقى قرآن از انسان و تلقى آن از تربيت انسان و اخلاق و حكومت،به كيفيتى است كه فرهنگ معاصر،آن را درك نكرده.اين فرهنگ،انسان را با جبرها تحليل مىكند،در حالى كه انسان تركيبى از جبرهاست.
بر اين اساس،آن مىخواهد تربيت انسان را همچون تربيت درخت و سگ در نظر بگيرد،در حالى كه تربيت انسان همان زمينهسازى حركت اوست.
و حكومت را تا سطح رفاه و تكامل مىخواهد،در حالى كه انسانى كه در هستى مطرح شده و بالاتر از تكامل،آرمان گرفته،بايد به استعدادهاى تكامليافتهاش جهت بدهد و آن را رهبرى كند.
📚 تطهیرباجاری قرآن ص۲۱
🌿 @einsad
✅رزق شب
🔶استاد علی صفایی حائری
...آنها كه روز را با خلق خدا به سر مىبرند بايد شب را با خدا باشند و از قرب او رزق بگيرند و از چشمه شب سيراب شوند، تا بتوانند بار برخوردهاى سنگين و درگيرىهاى مستمر روزشان را به دوش بگيرند.
📚 درسهايى از انقلاب (انتظار)، ص: 98
🌿 @einsad
✅ویژگی های عبودیت
🔶استاد علی صفایی حائری:
اين را بدان كه اگر در صراط بودى و در مقام عبوديّت، تو را به سبيل و به عبادتها آگاه مىكنند: «الَّذينَ جاهَدُوا فينا لَنَهْديَنَّهُم سُبُلَنا». ١ عبوديّت سه خصوصيت دارد: نيّت، سنّت، اهميّت. و كسى كه اين سه اصل را داشت،بهخاطر خدا و مطابق حدود و سنّت اسلام و با توجه به اهميّتها حركت كرد، او را به سبيلها و راهها هدايت مىكنند.
اگر هدايت خدا را به دست آوردى،به خاطر وسوسهها، از آن چشم مپوش و به حرفها گوش مده واز موانع و از فقر و بدبختى و يا تنهايى و غربت نترس؛ كه رنجها در راه خدا، راحت است و راحتىها در راههاى ديگر، رنج؛ كه تو در بهار،رنج زمستان را در دل دارى و غصّهى فردا را مىخورى.
📚 نامه های بلوغ، صفحه 41
🌿 @einsad
🌿اتصال به حق و انقطاع از خلق
🔸استاد علی صفایی حائری
عده اى خدمت رسول اللَّه (ص) آمدند و گفتند: بر ما بهشت را تضمين كن.
حضرت به دو گروهى كه آمده بودند، دو جواب دادند:
به يك عده گفتند به شرط اينكه سجده هايتان را طولانى كنيد
و به عده ديگر گفتند به شرطى كه از غير خدا چيزى نخواهيد.
در روايت هست، آنهايى كه بنا بود از غير خدا چيزى نخواهند، به حدى رسيده بودند كه اگر بالاى استَر بودند و تازيانه شان مىافتاد، از همراهشان نمىخواستند كه به آنها بدهد، خودشان پايين مىآمدند و برمىداشتند.
غناى از غير حقّ، خود، درهاى بهشت را باز مىكند. سجود هم قرب است و اتصال و طولانى شدنش، يك نوع چشيدن باطنى مىخواهد. پس جواب حضرت، هر دو راه را باز كرده است.
✅اتصال به حق و انقطاع از خلق، نفوس را بهشتى مىكند و ضمانت بهشت را به دنبال دارد.
📚 اخبات، ص: 104
🌿 @einsad
✅ درک ضرورت قرآن
🔶استاد علی صفایی حائری:
شرط اول،براى برخورد با قرآن همين احساس،همين دركِ ضرورت است.
بدون اين احساس،برخورد با قرآن به صورت سرگرمى و بازى در مىآيد.و ازآنجاكه با عادت و جو حاكم در ما رخنه كرده،بىبار و نفرتزا مىگردد.و يا به غرور و خودنمايى دست مىدهد.
كسى كه ضرورت و نياز به قرآن را تا اين سطح احساس كرده باشد، ديگر در شكستها و پيروزىهاى آينده،پيشرفتها و بنبستهاى كارش،از قرآن منحرف نمىشود و برآن جلو نمىافتد.همانطور كه آن را رها نمىكند.
📚 تطهیر با جاری قرآن، صفحه 16
🌿 @einsad
کاشکی_1396-3-1-8-36.mp3
1.04M
✅حسرتهای هنگام مرگ
🎤 : استادعلی صفائی حائری(عین.صاد)
🌿 @einsad