eitaa logo
اجتماع عظیم منتظران بجنورد
194 دنبال‌کننده
542 عکس
568 ویدیو
21 فایل
همدلی برای ظهورتنها راه رسیدن به هدف است به پویش همدلی برای ظهورمی پیوندیم تاهمراهی خود را در زمینه سازی ظهور اعلام کنیم ادمین👇 @Mm08313khademreza 09024097078 @Khoshbayant @aliasadi7279
مشاهده در ایتا
دانلود
در سال نو ۳۶۵ روز سلامتی، شادی، پیروزی، مهر، دوستی و عشق را برای شما آرزومندم هفت سین دلت را آن گونه بچین که نه یک سال، بلکه عمری را زیبا به پایان برسانی…. سلامتی را بگذار در بالاترین نقطه دلت که هیچ چیز برتر از آن نیست… سربلندی را در دلت جای ده که بزرگترت خواهد کرد… ساده لبخند بزن و ساده زندگی کن… سکوت، سرزندگی و صلابت را فراموش نکن گاهی باید سکوت کرد و انتظار کشید، سرزنده بود و زندگی کرد و انسانیت را از یاد نبرد، مهر و محبت را فراموش نکرد سال نو مبارک
🔴 نماز شب دهم‌ ماه رمضان برای توسعه رزق 🔵 امام علی علیه السلام فرمودند: 🟡 هر کس در شب دهم ماه رمضان بیست رکعت نماز بخواند و در هر رکعت حمد یک بار و سوره توحید را سی مرتبه بخواند ، خداوند رزق او را وسیع گرداند و او را از جمله رستگاران قرار دهد. 📚 وسائل الشیعه ج ۵ ص ۱۸۷ 🟢 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴 سالروز رحلت نخستین بانوی لبیک گوی رسالت، همسر و هم سِرِّ رسول خدا صلّی‌‌الله‌علیه‌و‌آله‌، الهه کرامت و آبروی نجابت، حضرت خدیجه کبری سلام‌ اللّه‌ علیها بر وجود نازنین امام عصر ارواحنا فداه و همه منتظران تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌕 فضیلت و ثواب روز دهم ماه مبارک رمضان برای روزه داران این روز طبق روایت پیامبر اکرم علیه السلام : 🌺 خداوند هفتاد هزار حاجت از شما بر آورد و خورشید و ماه و ستارگان و جانداران و پرنده و درنده و هر سنگ و کلوخ و هر تر و خشک و ماهیان دریا و برگهاى درختان و کتابهاى خداوند عز وجل براى شما آمرزش جویند. 📚امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_10437329032.mp3
6M
🏴🕊🏴🕊🏴 سلام الله علیها 🏴نرو تو بری منم غریب میشم 🏴نرو بی یاور و بی حبیب میشم 🎙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک عُمر به یاد مادر، آخر کنار مادر...! 🌹ارادت آیت الله سید حسن دیباجی رحمة الله علیه به حضرت خدیجه عجیب بود و می گفت: «هر وقت مشکلی برایم پیش می‌آید صد به روح بلند آن حضرت هدیه می‌کنم و مشکل بر طرف می‌شود». این اعتقاد راسخ ایشان بود. آیت الله سید حسن دیباجی رضوان الله علیه همیشه در نماز صلوات فاطمی را قرائت می کردند و به آن «اُمِّها» را اضافه می نمودند و معتقد بود و همیشه این گونه صلوات: «اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها و اُمِّها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ» می فرستادند. ❤️آیت الله دیباجی در سفر حج جان به جان آفرین تسلیم کرد. دولت وقت جمهوری اسلامی به امیر مکه نامه نوشت و از او خواست اجازه دهند و در قبرستان ابوطالب علیه السلام دفن شود. امام جماعت مسجدالحرام با آن جمعیت انبوه، نماز بر پیکر او خواند و سپس در قبرستان ابوطالب علیه السلام در کنار قبر حضرت خدیجه سلام الله علیها به خاک سپرده شد. می‌شد او را در گوشه قبرستان به خاک بسپارند ولی او را در کنار مزار آن بانوی بزرگ اسلام به خاک سپردند، عجب توفیقی! 📚التجاء، ج ۱، ۳۵۶. 💐به نیابت از آیت الله سید حسن دیباجی رحمة الله علیه به پیشگاه با کرامت و مادرانه خدیجه کبری سلام الله علیها، صلواتی هدیه بفرمائید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 نماز شب یازدهم‌ ماه رمضان برای مصونیت از گناه 🔵 امام علی علیه السلام فرمودند: 🟡 هر کس در شب یازدهم ماه رمضان دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت حمد یک بار و سوره کوثر را بیست مرتبه بخواند ، در آن روز گناه نمی کند اگر چه شیطان کوشش خود را بکند. 📚 وسائل الشیعه ج ۵ ص ۱۸۷ 🟢 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.