فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 به قلهها نزدیک شدیم
#حجت_الاسلام_راجی
⁉️ برخی میگویند با این همه مشکلات اقتصادی چطور نزدیک قلهایم؟
✅ در این ۸ دقیقه خلاصه کتاب "#در_نزدیکی_قله" شامل بررسی چند ابرقدرت که همگی ۸ مرحله را طی کردند تا ابرقدرت شدند و اینکه ایران اکنون در مرحله ۶ قرار دارد بیان میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتخابات در کشور ما یک فرصت بسیار بزرگ است!
☑️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹سخنان حاج قاسم سلیمانی و مقام معظم رهبری در مورد عارفِ شهید حسین یوسفاللهی
🔸انتشار بهمناسبت سالروز شهادت شهید محمدحسین یوسفالهی
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
✅ آیا همه نامزدها در انتخابات یک جور فکر می کنند؟ آیا به این بهانه می توان در انتخابات شرکت نکرد؟
🔺این سئولات ممکن است سئوال شما هم باشد. اما برای اینکه متوجه بشوید از اساس این سئوال باطل است ، به متن سخنان دکتر علی مطهری توجه نمایید .
🔺علی مطهری درمصاحبه ای گفته است: طیفهای مختلف جریان میانهروها برای ایجاد یک ائتلاف در انتخابات پیش رو درحال رایزنی و مشورت هستند. این امید وجود دارد که رایزنیهای صورت گرفته به نتیجهی مثبتی برای ارائه یک لیست واحد منجر شود.
میانهروها افراد عقلگرا و معتدلی هستند که واقعیتگرا بوده و به دنبال شعارگرایی نیستند. آنها در پی اصلاح امورند و خود را در مقابل افراط و تفریط تعریف میکنند. آنها تلاش میکنند که سمت تفریط کردن و بی تفاوتی نباشند و از طرف دیگر در مقابل افراطیگریهایی که در چند سال اخیر مشکلات جدی برای کشور ایجاد کرد میایستند.
وی گفت: همه کسانی که رویه و تفکری مبتنی بر میانهروی دارند و تفکر سیاسی معتدلی را دنبال میکنند ذیل این جریان قرار میگیرند. برای نمونه مدیرانی که قائل به ایجاد توازن میان شرق و غرب هستند و از اینکه به دلیل دشمنی به غرب در دامان شرق بیفتیم گریزان هستند و یا برعکس، میانهرو محسوب میشوند.
میانهروها در پی آن هستند تا با ایجاد توازنی در سیاست خارجی رفع تحریمها را دنبال کنند. در واقع آنها به دنبال این هستند که هر چه زودتر کشور به حالت طبیعی خود بازگردد. آنها بر خلاف جریان مقابلشان از تحریمها استقبال نخواهند کرد و به دنبال این نیستند که به زندگی مردم سختیهایی بیش از این را تحمیل کنند. آنها ایجاد رفاهی نسبی برای مردم را در سرلوحهی برنامههای خود دارند.
در نقطه مقابل میانهروها افرادی هستند که صرفا شعار میدهند و توجهی به عواقبی که کارهایشان برای مردم ایجاد میکند ندارند و به همین خاطر فرصتهای بسیاری را از دست میدهند که نمونههای بسیاری از آن را در همین چند سال اخیر شاهد هستیم.
برای نمونه در موضوع برجام در خرداد ۱۴۰۰ تقریبا کار احیای آن به اتمام رسیده بود اما تندروها شعار دادند که میخواهیم توافق بهتری را به دست بیاوریم و صبر کنید تا دولت جدید بیاید. پس از روی کار آمدن دولت جدید هم ۹ ماه کار معطل ماند و در نهایت شرایط دنیا تغییر کرد و در عمل فرصتها را از دست دادیم. سختیهای غیر ضروری را بر مردم تحمیل کردهاند و این نوع سختیها بر اثر بی تدبیریهاییست که بر مردم تحمیل شده است.
🔺این سخنان نشان می دهد که هستند کسانی که خود را میانه رو و نه تندرو و حامی برجام می دانند. هنوز نامزدهایی با آرا و نظرات متفاوت در بین داوطلبان وجود دارد و اینکه همه داوطلبان سراپا یک کرباسن وجود ندارد. پس عدم شرکت به این بهانه که نامزدها یکی هستند ، بهانه ای بیش نیست. باید گشت و در میان داوطلبان نامزدی که به نظر ما نزدیک تر است را انتخاب نمود.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به قلهها نزدیک شدیم
#حجت_الاسلام_راجی
برخی میگویند با این همه مشکلات اقتصادی چطور نزدیک قلهایم؟
در این ۸ دقیقه خلاصه کتاب "#در_نزدیکی_قله" شامل بررسی چند ابرقدرت که همگی ۸ مرحله را طی کردند تا ابرقدرت شدند و اینکه ایران اکنون در مرحله ۶ قرار دارد بیان میشود.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
🔷«ولنتاین» افسانه ای برای فروپاشی اخلاق جامعه!
✍تبریز؛ محمدتقی باغبان خلجانی
📌"ولنتاین" در واقع یک مناسبت غربی و #فرهنگ وارداتی است که چند سالی است میان جوانان باب شده وهمه ساله درروز ۲۵بهمن مطابق با۱۴فوریه همراه باآداب ورسوم به خصوصی برگزار میشود.جشنی همراه با هدیه دادن ودوستی و عشق ورزیدن به نامحرم و جنس مخالف که در واقع فرصتی است تا دوستی های خیابانی ازسوی متولیان ابتذال، هویتی پوشالی یابد.اینکه این روز چه تاریخچه ای داردوبر اساس چه رویدادی گرامی داشته میشود،
نکته ای است که همچنان نه منابع مبدع این طرح و نه پیروانشان اطلاعات موثقی برای پایه و اساس آن ندارند و تنها قصه ای ساختگی وتاییدنشده،محملی برای گرامی داشت اینروز عنوان شده و جالب اینجاست که بسیاری از جوانان وطنی بدون اطلاع از ریشه این افسانه ساختگی،پیرو این فرهنگ وارداتی شده اند که این گونه قصه سازی شده است:
📝"زمانی فرمانروای روم باستان برای حفظ آمادگی سربازانش، از ازدواج آنها جلوگیری می کرده است به این دلیل که ازدواج باعث سستی آنها خواهد شد. در این بین کشیشی بنام " #ولنتاین" مبادرت به عقدسربازان با دختران می نموده است که پس از اطلاع فرمانروا ، به زندان میافتد کشیش درزندان عاشق دختر زندانبان شده و خطاب بوی کارت هایی را می نوشته است وعاقبت در روز۱۴فوریه بدستور شاه وبجرم اقداماتش اعدام شده و توسط غربی ها "شهید عشق" نامیده می شود.
🔏آنچه که پشت پرده "ولنتاین" را این روزهابیشتر نمایان میکند، تلاش و تبلیغات برای از هم پاشیدن بنیان #خانواده ها# جلوگیری ازازدواج و ترویج دوست یابی و دوست گزینی به جای انتخاب همسر و تشکیل خانواده، است. این اهداف در قالب سریالهای #ماهواره ای فارسیزبان که به خانواده ها هجوم بیشتری آورده است، نمود عینی تری دارد که البته همراه با واردات «ولنتاین» که سالیان سال است اتفاق افتاده، در یک سیاست تعریف می شوند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنقدر برای پدرم کتاب میخواندم که سرم گیج میرفت...
خاطرۀ شنیدنی رهبر انقلاب از انس و علاقه پدرشان به کتاب
#ما_ملت_امام_حسینیم
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شیعه ها دور زدن تحریم رو خوب بلدند
فدراسیون فوتبال سعودی به خاطر مولودیخونی هوادارای تیم الصفا در روز ولادت حضرت علی، تیم الصفا رو در 5 بازی بدون حضور تماشاگر مجازات کرد.
شیعهها هم اینجوری از خجالتشون دراومدن
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
مشارکت، شتاب، عدالت و کارآمدی
1- حدود 45 سال قبل در چنین روزهای مبارکی سامانهای نوین به نام انقلاب اسلامی پا به عرصۀ "جهان دانی" و "جهان آرایی" گذاشت، این سامانه بر مبنای جهانبینی خود در اوّلین قدم زمینۀ مشارکت مردم را فراهم کرد تا آنان در انتخابات علاوه بر تآمین سرعت لازم برای حرکت آن، برایش شتاب آفرینی کنند.
2- امروز مردم با همان انگیزه، علاقه، همت، آرمانخواهی و شناخت مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی داخلی و دانستن و آگاه بودن اوضاع و احوال بین المللی،با مشارکت خود در انتخابات کسی را بهعنوان نماینده برمیگزیند که با پاکدستی، برقراری عدالت و مبارزه با مفاسد و دانهدرشتهای اقتصادی در ایجاد شتاب از نوع عدالت مشارکت کند.
3 -مردم به کسی رای میدهند که کارآمدیش را در عدالتش ببینند، زیرا دریافت¬شان از مفهوم کارآمدی، بستگی به دریافتشان از عدالت دارد،آنوقت است که شتاب دهنده خواهند شد ولو توسعه و پیشرفت و حتی رفاه، در سطح بالایی نباشد، از اینروست که بعد از شهادت سردار سلیمانی دهها میلیون نفر از مردم داغدار ایران، از عدالت اینبار با شعار"شکیبایي استراتژیک" از کارآمدی شتاب¬زدایی نکردند و یکصدا و یکدل خواستار انتقام شدند.
4- شتاب در عدالت یعنی نماینده باید در مقابل اهانت سخیف و بیشرمانه ای مانند اهانت نشریه فرانسوی "شارلی ابدو" به ساحت مقدس رسول خدا(ص)، برنامه ای برای مقابلهای مدبّرانه و پشیمانکننده با دولت فرانسه و نشریه¬اش داشته باشد.
🔴 جمله قابل تامل تبلیغات شهری یکی از شهرداری ها برای انتخابات.....
رای ندادن = رای دادن به وضع موجود
نکته مهم اما وجود یک خلاء بزرگ در میان جریانات حاضر در رقابت انتخاباتی است. همه جزو بانیان وضع موجود هستند اعم از اصلاحطلب تا اصولگرا...
دقیقا علت اصلی مشارکت پایین میتواند عدم وجود پرچمداران نه به وضع موجود باشد. اگر بپذیریم وضع موجود مورد رضایت مردم نیست باید به تقویت گفتمان ها یا جریاناتی بپردازیم که برای عبور از وضع موجود اعم از اقتصادی تا فرهنگی ،طرح و برنامه ای جدید و عقلانی دارند. اینگونه امید مردم برای حضور اثر بخش در انتخابات و مشارکت افزایش می یابد.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بعد میگویند چرا بچهها بیدین شدهاند
به پاسخهای خانم گلستانی توجه کنید، کدامشان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما سنخیت داشت ؟ آیا واقعا دستان ما خالی از آموزههای تربیتی برای فرزندانمان است ؟ آیا نساختهایم و خانم گلستانی حق دارد ؟ا آیا ساختهایم و سلبریتها نادیده میگیرند؟ هرچه که هست بچهای که شاکله شناختی او بر اساس این همه کارتن خارجی شکل میگیرد چه جایی برای حفظ تمدن ایرانی اسلامی خواهد داشت ؟
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 رای من اثر ندارد؟!
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
«باسمه تعالی »
«دامغان شهری است کوچک،اما به بلندای یک تاریخ که هرگزباندازه قدمتش به آن بهاء داده نشده است».
«تاریخ دامغان درفرایند گذر زمان.»
نویسنده:دکتر محمد بنائیان سفید.
۱_دامغان دارای تاریخ تمدنی ،بیش از ۶۵۰۰ ساله دارد،که از لحاظ موقعیت راهبردی وجغرافیای سیاسی در چهار راه تجارت جهانی ومسیر جاده ابریشم قرار داشته(وتقاطع جهانی چهارراه حمل و نقل کشور ایران در کلیدر،غرب به شرق و جنوب به شمال کشوردر بندر خشک)،وتپه حصار دامغان، نماد تمدنی,وفرهنگی این شهر است، که با کشف میراث نهفته در آن مهره های کبود نشان از بیش از سه هزار پانصد سال ارتباط با چین،وطلای مکشوفه بیانگر بیش از سه هزار سال ارتباط با هند بوده است. ۲_دو قوم ماد ومغان دربسترچشمه علی دامغان وشیراشیان اقامت گزیدند که به نام«ماد ومغان،»وسپس دامغان نامیده شدکه نام یونانی آن«هکاتم پلیس»یا صد دروازه می باشد.نام دیگر این،دیار(قومس)می باشد که وجه تسمیه آن از معادن مس و به مفهوم پناهگاه می باشد.
۳_پیشرفت شهری باتوجه به سوابق کهن دیار دامغان (دیار باستانی،عصر پادشاهی کیومرث،محل جدال حاکمین ادوار مختلف تاریخ بوده است ،که نشان از اهمیت این دیار دارد ،درگذشت داریوش سوم هخامنشی ، درعصر اشکانیان،اشک سوم پایتخت ایران بود،درزمان خلیفه دوم به ندای فطرت خود به اسلام لبیک گفتند وبنای تاریخی مسجد«تاری خانه»درقرن دوم هجری قمری، نشان از گرایش به اسلام و دیانت مردم این دیار بوده است.،محل درگذشت سه تن از حاکمان ( داریوش سوم هخامنشی ،شاه عباس دوم صفوی ،شاهرخ میرزا پسر نادرشاه افشار،وتولدفتحعلی شاه قاجار در دامغان بوده که نشان از موقعیت این دیار دارد.۴_جنگ بین افغان ونادرشاه درمهماندوست دامغان رخ داد که نادر پیروز وبه حکومت آنان پایان داد.۵_درزمان تهاجم مغول ونیز تیموربه دامغان، آسیب زیادی به دامغان وارد نمودند.در دوره پایانی تیموریان در زمان محمد خان ازبک دامغان مرز بین حکومت شیبانی با حکومت«آق قویونلو»بوده است.۶_از مفاخر دامغان می توان به :ابوعلی دامغانی قرن چهارم ،منوچهری دامغانی قرن پنجم ،ابوسعید دامغانی منجم قرن ششم ،افتخارالدین وخواجه بدرالدین درقرن هفتم ومجیرالدین درقرن هشتم نام برد ونیز مفاخرعصرمعاصر دینی وعرفانی، علمای اعلام،سیاست مداران متدین،دانشمندان فرزانه،وتولید گران جهادگر،ونخبگان ومردم فهیم،بصیر مجاهد،انقلابی وپرتلاش می توان به عنوان زینت اندیشه(نظر)وانگیزه(عمل) این دیار درخشان نام بردباتوجه به قدمت دامغان کهن،وموقعیت درادوارمختلف تاریخ ظرفیت های اقتصادی،سیاسی،وارتباطی،وموقعیت راهبردی وجغرافیای سیاسی آن ونیز بروز و ظهور تمدن اسلامی که در طول تمدن ایران باستانی بوده، دردولت های قبل از انقلاب وحتی بعد از انقلاب مورد بی مهری واقع شده است ،که با وجود ظرفیت های متنوع معدنی،کشاورزی ودامداری،زیست محیطی،واقتصاد مقاومتی (درون زا بودن،وبرون گرا بودن در تولید پسته،گردشگری،وصنایع بسته بندی تولیدی)وفرآوری معدنی می تواند نقش موثری را در نهضت تولید ومنابع انسانی کار آمد برای پیشرفت کشور وتحقق تمدن نوین اسلامی ایفا نماید.آنکه تاریخ کشور خود را بشناسد می تواند،تهدیدها را به فرصت ،وچالشها را با برنامه ریزی منطقی به سوی توسعه هدایت نماید.ؤآخر دعوانا آن الحمدلله رب العالمین
🇮🇷 اهمیت حضور در انتخابات
در کلام امام خمینی (ره)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
♦️۱- همه شما ، همه ما زن و مرد ، هر مکلف ، همان طور که باید نماز بخواند ، همان طور باید سرنوشت خودش را تعیین کند . مردم با شرکتشان در انتخابات ، ثابت کنند که از اسلام رویگردان نیستند.
🔹۲- عزیزان من ! که امید نهضت اسلامی به شماست ، در روز تعیین سرنوشت کشور بپا خیزید و به صندوق ها هجوم آورید و آراء خود را در آن ها بریزید.
♦️۳- شرکت در انتخابات ، نه فقط یک وظیفه اجتماعی و ملی است ؛ بلکه یک وظیفه شرعی ، اسلامی و الهی است که ؛شکست در آن ، شکست جمهوری اسلامی است ، که حفظ آن بر همه مردم از بزرگ ترین واجبات و فرایض است و وسوسه در آن ، از شیطان ، بلکه عمال شیطان بزرگ است.
🔹 ۴- ملت شهید پرور ایران بداند که ؛ روز انتخابات ، روز امتحان الهی است ، روز پرخاش علیه کسانی است که با اسلام کینه دیرینه دارند . روز انتقام از کفر و نفاق است. روز فداکاری است.
♦️ ۵- آزاد هستید و رضای خدا را در نظر بگیرید و توجه به خدا داشته باشید و پای صندوق ها تشریف ببرید و رأی خودتان را بدهید . این رأی به اسلام است.
🔹 ۶- وصیت من به ملت شریف آن است که ؛ در تمام انتخابات ، چه انتخاب رئیس جمهور و چه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و چه انتخاب خبرگان برای تعیین رهبر در صحنه باشند.
♦️ ۷- مسأله انتخابات ، یک امتحان الهی است که ؛ گروه گرایان را از ضوابط گرایان ممتاز می کند.
🟢 کمترین کار برای انتخابات و حضور هر چه پر شورتر مردم پای صندوق های رأی ، نشر این پیام هاست.
🟢 در اجتماعات مختلف ، قرائت شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف_علیه_ظریف| یک گروه خیال میکردند با چهارتا شیون کردن نظام ساقط میشود/ برخی فکر میکنند اگر مهاجرت کنند آنجا بهشت برین است
اعترافات این روزهای ظریف رو از دو زاویه باید تحلیل کرد:
اولا: جریان اصلاحات با پیشگامی ظریف و رنگ انقلابی گرفتن نمی تواند برای جبهه اصلاحات وجهه سازی کند و نمایندگان خود را هم ردیف جبهه انقلاب تعریف کند و فضا را به نفع سوپرلیبرالها مصادره کند و آرای امت انقلابی را در سبد غربگرایان قرار دهد.
ثانیا: عقب نشینی های ظریف از اصول نوید بخش شکست قطعی تفکر اصلاحات در مدیریت کشور است.
لذا با هوشمندی تمام اولا باید دعوت به مشارکت حداکثری کرد. ثانیا طوری باید تبیین ها صورت گیرد که ملت انقلابی به این فهم برسند که دیگر جریان اصلاحات در ایران جایگاهی ندارد و جهان در حال پس زدن چنین تفکری است.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رهبر انقلاب: همه باید در انتخابات شرکت کنند. انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است. راه اصلاح کشور انتخابات است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️ رهبر انقلاب: اختلافات سلیقهای و سیاسی نباید در وحدت ملی ملت ایران در مقابل دشمنان تاثیر بگذارد. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: هر کدام از ما وظیفهای داریم. وظیفه دولت، مجلس و دیگر مراکز رسمی، عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم و ترجیح منافع ملی بر سود شخصی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رهبر انقلاب: دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی، شناخت تواناییهای دشمن است اما نباید از او ترسید
🔹اگر بترسیم باختیم، از عربدهکشی و فشار دشمن نباید ترسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 پاسخ رهبرانقلاب به یک دغدغه: گزینه اصلح در انتخابات را چگونه پیدا کنیم؟
رهبر معظم انقلاب پصبحامروز) با تاکید بر اینکه "همه نامزدهایی که توسط شورای نگهبان تاییدصلاحیت شدهاند، صالحند" فرمودند: مردم در انتخابات به دنبال انتخاب اصلح باشند. راه شناخت اصلح یا از طریق شناخت و تحقیق خود افراد است و یا از طریق اتکای به افرادی است که به آنها اعتماد داریم.
توصیه رهبرانقلاب مبنی بر اعتماد به صاحبنظران در رأی دادن به نامزدهای انتخابات، سابقه قبلی دارد. ایشان در حاشیه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا سال ۹۲، برای اولین بار، راه درست برای استفاده از تمام حق رأی را، «اعتماد به فهرست» اعلام کرده و فرموندند: من به ۳۱ نفر برای شورای شهر رأی دادم. البتّه بعضی از این حضرات را از نزدیک میشناختم، بعضی را هم نمیشناختم، لکن اعتماد کردم به همین فهرستهایی که پیشنهاد میکنند و میدهند.
از سوی دیگر، حضرت آیتالله خامنهای، در دیدار با مردم قم که در روزهای منتهی به انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال ۹۴ انجام شد، نیز فرموده بودند: به نظر بنده اینجور میرسد که چون یکایک افراد را ممکن است نشناسیم، خود بنده هم وقتی این فهرستها را میآورند که بیایم رأی بدهم، بعضی از آدمهای این فهرستها را نمیشناسم امّا اعتماد میکنم به آن کسانی که [اینها را] معرّفی کردهاند، و نگاه میکنم ببینم آن کسانی که این فهرست را معرّفی کردهاند چه کسانی هستند؛ اگر دیدم اینها آدمهای متدیّن و مؤمن و انقلابیای هستند، به حرفشان اعتماد میکنم و به [فهرست] آنها رأی میدهم.
🔰 چند نکته به بهانۀ ماجرای فرزند آقای قالیباف
🔻پاسخ های تک خطی (بله یا خیر/ تایید یا تکذیب مطلق) در موضوعات چند بعدی، به دور از دانایی و عقلانیت و شریعت است.
🔻"یحیی بن اکثم" به تحریک "مامون" از امام جواد (ع) پرسیده بود: "ای اباجعفر! چه می گویی در باره مُحرِمی که شکاری را کشته است؟". مامون در پوشش پرسشی فقهی -به زعم خود- می خواست بی اطلاعی امام را به رخ بکشد. اما امام سوالاتی ا پرسید که چند وجهی بودن مسئله را نشان می داد:
🔻"صید را در حرم کُشته یا بیرون آن؟ مُحرِم، عالم بوده یا جاهل؟ به عمد کُشته یا خطا؟ بنده بوده یا آزاد؟ صغیر بـوده یا کبیر؟ نخستیـن صیدش بوده یا نه؟ صیـد، پرنده بـوده یا غیر آن؟ مُحرِم، بر کارش مُصِرّ است یا تائب؟ صید در شب و از آشیانه بوده، یا در روز و آشکارا؟ مُحرِم، بـرای حج بوده یا عُمره؟".
🔻این رویکرد به مسئله، درست نقطه مقابل قضاوت های "کیلویی"، "صفر یا صدی"، "حیدری/ نعمتی" و "قرمز/ آبی" است.
🔻طی روزهای اخیر، دو طیف متعارض، از "اقدام فرزند آقای قالیباف برای اخذ اقامت در کانادا" انتقاد کرده اند.
🔻نخست، کسانی که نسبت به امنیت ملی و قربانی شدن فرزندان مسئولان و سپس، آسیب های ناشی از این روند، حساسیت درستی دارند؛
🔻دوم، کسانی که با انواع انگیزه های نامشروع و در مراتب گوناگون، در پی تسویه حساب با قالیباف، مجلس و یا نیروهای انقلابی و حتی تخریب انتخابات هستند.
🔻در عین حال که باید درباره تفاوت میان "درخواست اقامت، دریافت اقامت، درخواست تابعیت و دریافت تابعیت، انگیزه تحصیلی و شغلی و..." دقت کرد، ممنوعیت های قانونی درباره خانوده های مسئولان ارشد را هم باید مد نظر داشت.
🔻ضرورت دارد حالا که این موضوع در رسانه ها با انواع شایعات آمیخته شده، توضیح کافی از سوی پسر آقای قالیباف و خود ایشان داده شود. هر چند که مسئولیت کار فرزندان را نمی توان پای پدران نوشت، اما در موضوعاتی که بیم تهدید امنیت ملی یا به شبهه و تردید انداختن افکار عمومی می رود، ادای توضیح، اقدامی منطقی است، ولو غرض ورزان قانع نشوند.
🔻حساسیت عمومی به این خاطر است که مردم دیده اند دشمنان چگونه برای خانواده مدیران تله گذاری می کنند و از طریق به دام انداختن آنها، منافذ خطرناکی به داخل کشور می گشایند (چنان که در میان برخی دولتمردان مدعی سازندگی و اصلاحات و اعتدال دیده شد).
🔻از منتقدان صادق و به حق که بگذریم، طیف دومی هم هستند که ماجرای درخواست اقامت را صرفا دستاویزی برای عقده گشایی یا عملیات سیاسی چند لایه علیه "قالیباف"، "مجلس انقلابی"، "جبهه نیروهای انقلاب"، و "انتخابات مهم مجلس" می دانند.
🔻این طیف، همان هایی هستند که وزیر شان پس از خروج از کشور، رئیس اتاق فکر فتنه سبز در لندن شد؛ معاون وزیرشان از فرار و دریافت پناهندگی، کارگزار موساد در سردبیری شبکه اینترنشنال شد، و ده ها نماینده مجلس و مدیر و فعال سیاسی شان در غرب پناهندگی گرفته و به اپوزیسیون پیوسته اند.
🔻آقای قالیباف اگر در برآیند عملکرد خود، در خدمت جمهوری اسلامی قرار نداشت، مطلقا سوژه تخریب مافیای رسانه ای نمی شد، چنان که خاتمی و روحانی و بسیاری از مدعیان اصلاحات و اعتدال یا خانواده های شان، هرگز سوژه این طیف نشده، بلکه مورد حمایت هم قرار گرفته اند.
🔻می گویند فقط کسی که دیکته ننوشته، اشتباه ندارد. قالیباف هم از این قاعده مستثنا نیست. می توان با تفکیک اجزاء عملکرد وی و جمع بندی نقاط قوت و ضعف، به کارنامه او نمره داد.
🔻در عین حال روشن است که او طی چند سال اخیر در کنار نمایندگان متعهد توانسته، از شماری از نقاط ضعف ادوار قبلی مجلس بکاهد و بر قوت آن بیفزاید، تا جایی که مجلس فعلی موفق شد عنوان "مجلس انقلابی" را از رهبر انقلاب دریافت کند؛ البته در کنار تذکرات مشفقانه ای که گرفته است.
🔻مجلس درست در مقطعی که طرف غربی برجام هم عهدشکنی کرده و تحریم ها را برگردانده بود و هم باج مضاعف می خواست، با تصویب قانون اقدام متقابل توانست نقطه پایان بر روند انفعال بگذارد و قدرت چانه زنی و بازدارندگی کشور را افزایش دهد.
🔻این رویکرد با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی تقویت شد، به نحوی که کشور توانست صادرات کاهش یافته نفت به زیر سیصد هزار بشکه را در حد پنج برابر افزایش دهد.
🔻مجلس در عین حال، قوانین مهم و موثری را در زمینه "تسهیل صدور مجوز کسب و کار، جهش تولید مسکن، جهش تولید دانش بنیان، مالیات بر خانه های خالی، شفافیت در تصمیات قوا، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، رتبه بندی فرهنگیان، واردات خودرو برای کاهش تورم، افزایش حقوق سربازان، و..." به تصویب رسانده که در صورت اجرایی شدن تمام و کمال می تواند موجب بهبود روند های اقتصادی و اداری شود . .
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رهبر انقلاب: اختلافات سلیقهای و سیاسی نباید در وحدت ملی ملت ایران در مقابل دشمنان تاثیر بگذارد. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.