✅تعامل سازنده مجلس با رییس جمهور منتخب یا تعامل رییس جمهور منتخب با مجلس؟
🔺رهبر معظم انقلاب در دیدار دیروز فرمودند:«کار فوری مجلس، رأی به کابینهای است که آقای پزشکیان حفظهالله ارائه خواهند کرد؛ این کار فوری و فوتی شماست. البته هرچه زودتر کابینهی پیشنهادی، حالا بعد از کارهایی که باید انجام بگیرد تصویب بشود و دولت مشغول کار بشود برای کشور بهتر است. منتها در این زمینه، هم شما، هم رئیسجمهور منتخب محترم، مسئولیتهایی سنگینی دارید.»
🔺برخی رسانه ها از جمله روزنامه اصلاح طلب جمهوری اسلامی با این تیتر بگونه ای تلاش کردند تا اولین گام تعامل سازنده را به مجلس ارتباط دهند.
🔺در حالی که به نظر می رسد این تعامل دوطرفه است.
حقیقت امر آن است که اولین گام را در تعامل بایستی رییس جمهور منتخب با انتخاب وزرایی با معیارهای بیان شده توسط رهبر حکیم انقلاب آغاز کند. معرفی وزرایی در تراز انقلاب و معیارهای بیان شده است که می تواند زمینه تعامل مجلس را در رای اعتماد به کابینه دولت چهاردهم فراهم کند. اگر خدای ناکرده جناب پزشکیان دچار غفلت شده و به معیارهای تصریح شده رهبری وقعی ننهد این تعامل سازنده شکل نخواهد گرفت.
🔺البته باید مجلس هم مراقب باشد تا به دور از حب و بغض های سیاسی کار رأی اعتماد وزرای پیشنهادی را انجام دهد.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
✅ آقای ابطحی؛ رهبری از همه دولتها حمایت کرده اند و چیز تازه ای نیست .
اصلا چه کسی گفته مجلس مانع راه پیشرفت دولت جدید است؟
به نظر میرسد اگر جناب پزشکیان اشتباه نکند و کابینه را بر اساس معیارهای رهبری چینش کند نه تنها مشکلی در مجلس نخواهد داشت که اتفاقا حمایت هم خواهد شد. اگر خناسانی چون ابطحی بگذارند.
#آزمون_صداقت
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نماینده های جدید فرانسه هیچکدوم با نماینده راست افراطی دست نمیدن
🔹یکیشون هم سنگ قیچی کاغذ بازی میکنه!
#غرب_بدون_روتوش
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
✅چه کسی جز ظریف از قانون اقدام راهبردی مجلس یازدهم عیب جویی کرد؟
زیرکترین سیاستمداران از همه ابزار موجود برای پیشبرد اهداف ملی بهرهبرداری میکنند. تخطئه امکانات ملی در دسترس، آن هم برای خوشامد طرف مقابل در یک دعوای ملی، اگر نگوییم یک رویکرد منافقانه است، دست کم میتوان معتقد بود با تدبیر سیاسی فاصله زیادی دارد.
این رویه ناصواب، یعنی پشت پا زدن به ظرفیتهای ملی در عرصههای بینالمللی، بارها در مشی سیاست خارجی دولت سابق رخ داد. نمونه اعلای آن، بدگویی از قانون اقدام راهبردی مصوب مجلس شورای اسلامی به بهانه واهی احیای برجام بود. درست برعکس، طرف مقابل ایران، یعنی امریکا به پشتوانه قانون مصوب مجلس آن کشور، توانست هم توافق با ایران را نقض کند، هم پس از امتیازگیریهای فراوان از ما، به نیمچه تعهدات نیمبند خود هم پشت پا زند.
زیر سؤال بردن قانون مصوب مجلس، در انتخابات ریاستجمهوری اخیر هم تکرار شد. محمدجواد ظریف، مجدداً قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران» را مانع احیای برجام دانست. جالب آنکه وزیر خارجه وقت، به عنوان متولی اصلی برجام، به جای توضیح پیرامون نگارش و امضای قراردادی که امریکا از آن خارج شده و «خسارت محض» را بر منافع ملی ما تحمیل کرده بود، در جایگاه مدعی و طلبکار، به ظرفیتهای ملی تاخته و وکیلمدافع طرف ناقض برجام، یعنی امریکا شده است.
اجرای درست قانون اقدام راهبردی، میتوانست به مثابه یک ابتکار عمل بدیع، اقلاً جلوی بخشی از خسارتهای تحمیلی برجام را بگیرد. اما شوربختانه باید نوشت که خوشبینی مفرط مسئولان وقت به طرف غربی، فرصت بهکارگیری این ابتکار عمل را گرفت و حتی بدتر از آن، این فرصت را تبدیل به یک تهدید جدید کرد.
عیبجوییهای مدام ظریف از قانون اقدام راهبردی، یک معنای دیگر هم دارد: به حاشیه راندن نقش بینالمللی قوه مقننه. در جهانی که دولت - ملتها کارکردهای خاص و ویژهای را برای مجالس ملی تعریف میکنند و از آن بهرهبرداریهای متعددی انجام میدهند، نادیده گرفتن نقش فراملی مجلس ملی، ناشیگری سیاسی به حساب میآید.
مثالهای متعددی وجود دارد که دولتها، در مفهوم قوه مجریه، با یک تقسیم کار داخلی، از تصمیمات سایر قوای ملی برای خود یک پشتوانه مستحکم منطقهای و بینالمللی میسازند. فراتر از این، اکنون دولتها خودشان مبتکر ارائه پیشنهادات منطقهای و بینالمللی به مجالس نمایندگان هستند تا بتوانند به کمک تصمیمات برخاسته از مجالس، گزینههای خارجی خود را از انحصار خارج کنند.
علاوه بر صیانت از منافع ملی، دوراندیشی سیاسی هم اقتضا دارد از کوچکترین ابزارهای روی میز، بیشترین بهرهبرداریها را کرد. نتیجه دوری از این تدبیرهایِ لازم، نه فقط شکست در سیاست خارجی، بلکه دچار شدن به تجربههای تلخ داخلی هم هست. بدنامی و شهره شدن به وادادگی با فشار خارجی، از جمله این عواقب ناگزیری است که میتوان جلوی رخداد آنها را پیشاز وقوع گرفت. وزیر خارجه وقت، به این بدیهیات سیاسی در آن مقطع توجهی نکرد و با تکرار آنها در انتخابات اخیر، نشان داد از این عواقب درس عبرت نگرفته است.
نادیده گرفتن این ابزارهای موجود در عرصه سیاست، ضربههای جبرانناپذیری را به منافع ملی تحمیل میکند. تأکید بر این رویههای ناصواب، میتواند یک اشتباه موردی را به خطای راهبردی دائم تبدیل کند. تذکر روز گذشته رهبر معظم انقلاب در این رابطه، هوشمندانه و اصلاحکننده باور نادرستی است که آقای ظریف چندبار آن را تکرار کرده است: «یک نمونه از کارهای خوب [مجلس]همین قانون اقدام راهبردی است، یکی از کارهای بسیار خوب، البته بعضیها اعتراض کردند و عیبجویی کردند، مطلقاً این عیبجویی وارد نیست؛ کار بسیار درستی بود.»
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
🔴 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نفتکش با پرچم توگو را توقیف کرد
🔹سازمان کشتیرانی انگلیس اعلام کرد که سپاه پاسداران ایران یک نفتکش با پرچم توگو تحت مدیریت امارات را در فاصله ۶۱ مایل دریایی بندر بوشهر رهگیری کرد.
🔹 بنا بر اطلاعات مقصد این نفتکش سرزمین های اشغالی بوده و مالک این نفتکش سرمایه دار یهودی بوده است.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
توقف ممنوع و الی ربک فارغب
1- وضعیت مثبت اقتصادی کشوریعنی تورّم کاهنده؛ رشد اقتصادی مثبت، کاهش نرخ بیکاری جایی برای خاک پاشی تبلیغاتی بر چشم¬ها با هدف دیده نشدن این وضعیت نمی¬گذارد که این نتیجۀ استفادۀ خوب از ظرفیت¬های کشور است و با ادامۀ آن توسط دولت چهاردهم به احتمال زیاد بسیاری از مشکلات کشور که عمدتاً مشکلات اقتصادی است حل می¬شود.
2- 11 بهمن 1402 سناتورهای آمریکایی از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه ناخواسته در تآئید عملکرد موفقیتآمیز دولت شهید رئیسی گفتند: «از فوریه 2021 تا اکتبر 2023، ایران حداقل 88 میلیارد دلار از صادرات نفت، درآمد داشته و و ذخایر ارزی آن افزایش 45 درصدی داشته است و اقتصاد آن سالانه چهار درصد رشد دارد».
3- متهمان سیاه نمایی علیه شهید رئیسی هم بر این باورند که احزاب سیاسی برای اهداف خودشان بیانصافی میکنند و «حق ایشان در دعواهای سیاسی ادا نشد، او بود که اقتصاد ایران را از گِل درآورد و از لبه پرتگاه نجات داد و به تحریمها غلبه کرد.»و موفقتر؛ حتی آزادی رسانهای و مطبوعاتی دولت او را ستوده¬اند.
4- به نام خدا«فاذافرغت فانصب و الی ربک فارغب( سورۀ مبارکۀ الشرح آیات 7و 8)»؛ یعنی حال که دولت سیزدهم فراغت پیدا کرده باید دولت چهاردهم با قامتی راست بدون توقف به سمت آرمان¬های پذیرفته شده و اعلام شدۀ اسلام و رغبت الی الله حرکت کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کسی برای این ملت شریف شهید پرور تصمیم میگیرد؟ این منافق دو ملیتی خنده روی جِلفِ آمریکایی صفتِ پرورش یافته فرهنگ بورلی هیلز که همیشه نيش کریهش برای غربیها باز و دهان عربده کشِ یاوه گویش علیه ملت انقلاب کرده علیه استعمارگران سلطه جو؟؟؟
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 همیشه تظاهرات های یمنی ها را از بالا دیده ایم
از پایین این شکلی است
تظاهرات نیست
رژه نظامی است
خدا این ملت مسلح را حفظ کند
آنها ثابت قدم ترین یاران اضافه شده به انقلاب اسلامی هستند
و ان شاءالله سرنوشت سازترین آنها خواهندبود
خدا حافظشان باشد که در اوج مظلومیت یاور مظلومان هستند...
#لشگر_سید_یمانی
#یمانی
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
🔴 این روزها بسیاری از افراد سوال میکنند که رابطه ما با دولت چهاردهم باید چگونه باشد؟ موافق؟ منتقد؟ مخالف؟ و ...
1️⃣ چه بخواهیم و چه نخواهیم، امروز جناب آقای پزشکیان رئیس جمهور منتخب مردم هستند و در روزهای آینده و پس از مراسم تنفیذ و تحلیف بصورت رسمی و قانونی عالیترین مسئول اجرایی کشور میشوند. لذا برای همه ما #واجب است که از ایشان حمایت کنیم و تلاش کنیم که ایشان در مسیر اجرای وظایف قانونی خود موفق باشند.
2️⃣ در پیام 15 تیر ماه مقام معظم رهبری میخوانیم: "همگان را به #همکاری و #نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در #حدّ_توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند." لذا بر همه ما که مدعی ولایتمداری هستیم واجب است که در حدّ توان با دولت چهاردهم همکاری، تعامل و نیکاندیشی داشته باشیم تا بتوانیم در جهت آبادانی مادی و معنوی کشور قدمی برداریم.
3️⃣ نقد منصفانه اقدامات آقای پزشکیان و دولت چهاردهم نیز یکی از ابعادِ همکاری و تعامل با هست منتهی نقد و مطالبات ما میبایست در چهارچوب قانون و به دور از تخریب، سیاهنمایی، لجن پراکنی و تضعیف مسئولین کشور باشد.
✅ یادمان باشد همه ما سربازان ولایتیم و متعهد به انقلاب اسلامی نه پیاده نظامِ جریاناتِ سیاسی و شخصیتهای سیاسی؛ ما در بیعت و تبعیت از رهبری هستیم لذا هر فردی از هر جریان سیاسی که در حاکمیت مسئولیت بگیرد ما باید به او در انجام وظایفش کمک کنیم خواه در کسوت همراهی در اجرای بهتر خواه در مقام نقد منصفانه و کارشناسی شده
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
✅ بر بخیلش لعنت
البته شروطی دارد که جناب پزشکیان اختیار دارد بین این دو راه یکی را انتخاب کند:
💢اصلاحات انقلابی 💢اصلاحات آمریکایی
🇮🇷اون وقت می توان گفت که بهترین دولت بعد از انقلاب می شود یا بدترین.
البته خوشبین هستیم که بهترین باشد.
#جریان_شناسی
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
نتایج دو مسیر یکی بعد از 8 سال و دیگری بعد حدود سه سال
1 – مسیر اوّل رویکرد به غرب و"اتکا به خارج از مرزها"، یعنی در عمل، اعتماد به آمریکا و قبول کدخدائی او، با این روش که تا بعد از رفع تحریم با پول نفت مواد اولیه بیاید، کارخانه ها راه بیافتد و ایران وارد رقابت جهانی شود و خود را پیدا کند، که آقای ظریف وزیر خارجۀ وقت با صراحت به اشتباه بودن این رویکرد و روش آن اعتراف کرد زیرا کشور را به رشد اقتصادی صفر، کسری بودجه 300 هزار میلیاردی، بدهکاری54هزار میلیارد تومانی خزانه دولت به بانک مرکزی و تقریبا خالی بودن آن، 10 برابر شدن قیمت مسکن نسبت به سال 92، تورم 60 درصدی و کاهش فروش نفت به زیر 400 هزار بشکه رساند.
2- مسیر دوّم "تعاملات دست بالا در عرصه سیاست بین الملل و قدرت های اقتصادی". یعنی در عمل به تعامل نرم کلان با کشورهای قدرتمند و اعتماد کامل به ظرفیت¬های اقتصادی خودی یا بومی و منطقه و استفاده از آن¬ها معنا پیدا کرد". در این مسیرکشور در مدت کمتر از سه سال، نرخ رشد اقتصادی 4 درصد، به زیر 40 درصد رسیدن تورم 60 درصدی، کاهش نرخ بیکاری در بهار امسال به ۸.۲ جبران بدهیهای دولت 12، بیش از 5 برابر شدن درآمد نفتی ، جهش صادرات غیرنفتی از 34.8 در سال 99 به 48.4 در سال 1400 که در سال 1401 نیز به 53.2 میلیارد دلار دست یافته. و یا بهرهبرداری فاز 11 پارس جنوبی، روزانه ۱۵ میلیون متر مکعب گاز که نشانگر درستی اعتماد به ظرفیتهای فنی داخلی و معطل نماندن به وعدههای دروغ غرب است و این در حالیست که به گفته وزیر نفت، آقای بیژن زنگنه، بهرهبرداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی در اولویت دولت و وزارت نفت نبود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیسی یک خرابه را به پزشکیان تحویل می دهد!؟
⭕️ پردهبرداری از پروژه جدید جریان اصلاحات با ارائه دقیق آمار
#جریان_تحریف
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
💢احیای پانترکیسم؛ تیری که کمانه کرد
🔹با پیروزی دکتر مسعود پزشکیان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ، تکاپوی جریان پانترکیسم برای مصادره پیروزی وی وارد مرحله جدیدی شد. ائتلافی از جریانهای پان تورانیستی، پانترکیستی و پان آذریستی مستقر در آمریکا، انگلستان، جمهوری آذربایجان و ترکیه از طریق ترولهای اینترنتی و ارتش سایبری در فضای مجازی، و با استفاده از برخی از شبکههای سرسپرده داخلی، تلاش کردند با قومیتیسازی فضای انتخابات، این شخصیت ایرانی را به جریان پانترکیسم پیوند دهند و مصادره کنند.
🔸امروزه، تحتتأثیر فتنه پان تورانیسم انگلیسی و با پیمانکاری باکو و آنکارا، هویت پرافتخار آذربایجانی ایرانی، در معرض هجمه بیسابقه برای استحاله و تبدیل به هویت «ترکی و تورانی غیرایرانی» قرار دارد. برای نمونه، در انتخابات پیش رو بلافاصله پس از اعلام نتایج انتخابات، جریانی متأثر از پانترکیسم تلاش کرد با به کارگیری ظرفیت رسانهای، چنین وانمود کند که پیروزی رئیس جمهور منتخب قومیتی بوده و استانهای ترک زبان نتیجه انتخابات را رقم زدند.
🔹این در حالی است که حتی در استانهای ترک زبان جریانهایی از آقای پزشکیان حمایت کردند که جریان رقیب پانترکها نیز بودند، از جمله جریان موسوم به ایرانشهریها که با پیشقراولی عباس آخوندی از پزشکیان حمایت کرد. افزون بر این، در استان کردستان که تنها 3 درصد ترک زبان دارد یا گیلان که فقط5 درصد ترک زبان دارد نیز آرای پزشکیان بالاتر بوده است. با توجه به اینکه پزشکیان موفق به کسب ۵۳.۷ درصد از کل آرا شده است، یعنی اختلاف میزان میانگین رأی استانهای شمال غرب کشور با کل آرا ۱۵.۹ درصد بوده است که این میزان نمیتواند تأییدکننده گزارهای به نام رأی قومیتی باشد.
🔸علاوه بر این، بررسیهای ادوار گذشته انتخابات، حاکی از این است که جریان پانترک در هیچ یک از دورههای انتخابات نقش تعیینکنندهای نداشته؛ بلکه حتی کاندیداهایی در این مناطق آرای بالا را کسب کردهاند که اصلاً ترک زبان نبودهاند. همین امر خود، مسئله انزوای سیاسی ـ اجتماعی پانترک را واضحتر بیان کرد و تیری که میخواستند با آن تفرقه ایجاد کنند، کمانه کرد و بیشتر موجب عیان شدن ضعف جریان تجزیهطلب شد.
🔹امروزه نیز همانگونه که رئیس جمهور منتخب بیان کردهاند، تجزیهطلبی با هر عنوانی راهی در قاموس دولت چهاردهم ندارد و بزرگنمایی تجزیهطلبی با روی کار آمدن دکتر پزشکیان که یک ترک زبان است، القایی بیش نیست. از این رو «علی کریملی» رهبر حزب اپوزیسیون جبهه خلق جمهوری آذربایجان نیز اذعان کرد، با انتخاب پزشکیان نباید انتظار تغییرات بنیادین در ایران را داشت. «ژانا واردانیان» کارشناس ارمنی مسائل ایران نیز گفت که در دوران پزشکیان هیچ تغییر چشمگیری در روابط تهران و ایروان ایجاد نخواهد شد. لذا کارشناسان نیز بر سیاستها و اصول حکمرانی ثابت ایران تأکید داشته و معتقدند این سیاستها با تغییر اشخاص تغییر نمیکند.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
🔰 آقای پزشکیان! این شتر به کوی لیلی نمیرود
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸فقط با یک نیم نگاه به بینش و منش آقای دکتر پزشکیان و مقایسه دیدگاه و باورهای ایشان با شورای راهبری و جماعتی که در اطراف رئیسجمهور منتخب خیمه زدهاند، به وضوح و بدون کمترین تردید میتوان دید که اطرافیان جناب پزشکیان یعنی کسانی که قرار است اعضای کابینه ایشان را انتخاب و معرفی - یا پیشنهاد- کنند، در بینش و منش و دیدگاههای سیاسی و عقیدتی با رئیسجمهور منتخب فاصلهای پُر ناشدنی و متضاد دارند.
🔻کسانی که در کارنامه و سوابق خود، همراهی با سرویسهای اطلاعاتی دشمن، محکومیتهای امنیتی، آلودگی به فساد، دفاع از همجنسگرایی، بیاعتقادی به نظام و انقلاب، همسویی و همراهی برملا شده با مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل در فتنهها و آشوبها، ملاقاتهای پنهان با دشمنان تابلودار ایران در آمریکا و دریافت دستورالعمل برای ایجاد فتنه در کشور، درخواست از آمریکا برای اِعمال تحریمهای فلجکننده علیه ایران اسلامی، توصیه به شورای روابط خارجی آمریکا برای مداخله در امور داخلی ایران، مخالفت و سنگاندازی در مسیر تقویت تسلیحاتی ایران، برباد دادن ۸ ساله انبوهی از امکانات و ظرفیتها و بیتالمال برای مقابله با تحریمها و دو برابر کردن آنها، حمایت از سند استعماری ۲۰۳۰ با وجود اطلاع از مضمون و محتوای ضد اسلامی آن و...
🔸جناب آقای پزشکیان! آنچه درباره هویت بسیاری از اطرافیان حضرتعالی مورد اشاره قرار گرفت، واقعیاتی غیرقابل انکار است و جنابعالی فقط با یک مراجعه گذرا به سوابق و کارنامه آنها میتوانید از صحت آن اطمینان حاصل کنید. آیا قرار است این جماعت در دولت شما به مسئولیتهای کلیدی گمارده شوند؟!
🔻اگر چنین است مطمئن باشید که این جماعت با شما همراه نیستند و دیری نمیپاید که دولت شما را با مشکلات جدی روبهرو خواهند کرد.
🔸جناب پزشکیان، بسیاری از کسانی که اطراف شما خیمه زدهاند، با جنابعالی و آرمانهایتان همراه و همدل نیستند و اگر به ظاهر، همراهی کنند، مانند شتر مجنون، همراهان ناهمدل خواهند بود. آقای پزشکیان! این شتر به کوی لیلی نمیرود...
#آزمون_صداقت
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
▪️مسعود پزشکیان نسبت به فرآیند انتخاب کابینه نکاتی را مطرح کرد
🔴اعتراض به سهمخواهی و تندروی
🔴رئیسجمهور منتخب ایران روز سهشنبه در دیدار با اعضای ستادهای مردمی خود اظهاراتی را در مورد لزوم یک کابینه غیرجناحی مطرح کرد که نشان داد او همچنان سعی در حفظ شعار همدلی خود در رقابتهای انتخاباتی دارد. تحقق این شعار اما با نگرانی مواجه است که پزشکیان نیز به آن اشاره کرده است. او در این دیدار انتخاب مسئولان در چهارچوب شعار انتخاب برتر را معضل دانست و علت آن را تلویحا سهمخواهی گروههای سیاسی عنوان کرد.
🔴پس از آنکه برخی چهرههای اصلاحطلب مدعی وجود سهمخواهی در کمیتههای شورای راهبری انتقال دولت چهاردهم شدند، بهزاد نبوی، رئیس اسبق جبهه اصلاحات و از چهرههای با سابقه اصلاحطلبان نیز این موضوع را تایید کرد و با عبارت «گوشت قربانی» وضعیت کابینه را توصیف کرد.
🔴برای آنکه هویت یکی از گروههای اصلی را که چهرههای اصلاحطلب آنها را خواهان سهم توصیف کردهاند، بشناسیم بد نیست کمی دقیقتر توییتهای کنایهآمیز معترضان به سهمخواهی را بررسی کرده و آن را با نتایج غیررسمی که در رسانهها منتشر میشود، تطبیق دهیم.
🔴حضور پررنگ چهرههای سیاسی موثر در دولتهای یازدهم و دوازدهم در فهرستهای پیشنهادی و صراحت پزشکیان در نفی سهمخواهی نشان میدهد یکی از مهمترین گروههای سهمخواه فعال در شورای راهبری که وزیر خارجه دولت روحانی، ریاست آن را برعهده دارد اعضای کابینه این دولتها هستند که یکبار آزمون خود را پس داده و در نظر مردم وجهه مقبولی ندارند.
🔴تلاش برای جلوگیری از سهمخواهی تاجایی مورد تایید است که خود ابزاری برای بالا بردن سهم سیاسی نباشد. برخی گروههایی سیاسی برای اخذ کرسی وزارت گزینه سیاسی نزدیک به خود را پیشنهاد کرده و این رویکرد جناحی و غیرملی مورد انتقاد رئیسجمهور نیز قرار گرفته است. در چنین فضایی که یک رقابت حزبی برای تصدی پستهای مدیریتی به وجود آمده یکی از روشهای گروههای سیاسی میتواند متهم کردن رقیب به سهمخواهی و معرفی خود بهعنوان آلترناتیو آن باشد.
🔴پزشکیان که در اظهاراتش بر تشکیل دولتی ملی و معتقد به سیاستهای کلی نظام تاکید کرده اکنون برای تحقق راهبرد خود با تهدید سهمخواهان و رادیکالها مواجه است. در مقابل این تهدید اما پشتوانههای خوبی نیز برای تکیه کردن وجود دارد که پزشکیان اگر عزم خود را به کار گیرد با استفاده از فرصتهایی که با تکیه به این پشتوانهها بهدست میآورد، میتواند از پس چالشهایی که کارآمدی دولتش را تهدید میکنند، برآید.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# عملیات غدیر پاسگاه زید شلمچه سال ۱۳۶۷ گردان مالک اشتر
"قسمت اول
https://eitaa.com/joinchat/1821507861C9dae8ea7f8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# عملیات غدیر پاسگاه زید شلمچه سال ۱۳۶۷ گردان مالک اشتر
"قسمت دوم
https://eitaa.com/joinchat/1821507861C9dae8ea7f8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 برخی دوستان گفتند جناب پزشکیان قولی به مردم نداده ولی قضیه غیر از این است. تمام قولهای رئیس جمهور منتخب در این کلیپ آمده لطفا" ذخیره کنید و نگهدارید چون با این کلیپ در آینده خیلی کار خواهیم داشت.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
سهم خواهی؛ شایستگی و عدالت
1- در نگاه اول شاید سهم خواهی در تعارض با عدالت و شایستگی نباشد، در هر صورت این اصل خدشه و آسیب پذیر نیست که عدالت و شایستگی نباید بازیچۀ سهم خواهی قرار گیرد؛ برای مثال اگر مدیرانی از میان زنان و یا قومیت¬های خاص انتخاب شوند خوب است امّا یک شرط عمومی دارد و آنهم عدالت است که با متر شایستگی اندازه گیری میشود.
2- کسی شایستگی است که خاک پای مردم باشد؛ ایا برای برای اصلاحات اقتصادی یک برنامه دقیق و باکیفیت دارد؟ اولویتش منافع مردم است یا منافع گروه¬های¬ بد و بخشهای غیرمولد؟ آیا هزینههای مفتخوارگی و اقتصاد انگلی را به شدّت بالا می¬برد؛ برای برنامه ملی مبارزه با فساد به صورت پیشگیرانه برنامه دارد؟؛ برنامه¬اش برای ارتقای بنیه تولید فناورانه و صنایع نوظهورچیست؟ برای بسیج ظرفیتهای داخلی و اجرای یک برنامه دقیق و باکیفیت توسعه برنامه دارد؟ و امثال اینها.
3- براين مبنا اگر تعداد اعضاي هیئت دولت تماماً یا اکثریت از يک گروه، دسته ، حزب و غیره خاص شایسته بودند، جای نگرانی نیست و اقتضاي عدالت است و اگر از از ورود آن¬ها حتي يک نفر هم که شایستۀ ورود به هیئت دولت نیست ممانعت او به هیئت دولت باز هم عدالت و به نفع کشور است. بنابراین رئيس جمهور منتخب با شعار عدالت پا به میدان گذاشته از همين ابتداي کار، وزرا را بر شايستگی برای اقامۀ عدالت انتخاب کند.
🚨🚨الجریده:ایران حزب الله را به تسلیحات الکترومغناطیسی مجهز کرده است
یک مقام ارشد در نیروی قدس سپاه پاسداران در گفتگو با روزنامه کویتی «الجریده»:
حزب الله دارای بمب و موشک های حامل کلاهک های الکترومغناطیسی است. بمب الکترومغناطیسی وسیله ای بسیار قدرتمند است که با بارگذاری بیش از حد، سیستم های الکترونیکی و الکتریکی را از بین می برد. این با موفقیت از سپاه پاسداران به حزب الله تحویل داده شد.
این بمب ها بلافاصله بعد از تهاجم به لبنان بکارگیری خواهد شد و میتواند به تمام نقاط فلسطین اشغالی را هدف قرار دهد.این بمبها میتوانند تمام سیستمهای ارتباطی و زیرساختهای الکتریکی اسرائیل را از بین ببرند و میتوانند باعث توقف کار تمام سیستمهای الکترونیکی که اسرائیل به آنها متکی است، کار کنند.
سپاه پاسداران در ده ماه گذشته دهها نوع موشک و پهپاد را با پرتاب آنها علیه اسرائیل توسط گروه های مقاومت در منطقه آزمایش کرده است. این برای جمع آوری اطلاعات در مورد سلاح هایی است که می توانند سیستم های دفاعی اسرائیل را دور بزنند. علاوه بر این، ایران تعداد زیادی پهپاد به گروه مقاومت تحویل داده شده است که با موفقیت زیادی قادر به دور زدن رادارهای اسرائیلی و آمریکایی هستند
وستانیوز
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
💢 اعتراف به قدرتمندی ایران
نتانیاهو: ایران میخواهد آمریکا را به هم بریزد
🔹ما بهتازگی از مدیر اطلاعات ملی آمریکا شنیدیم که ایران درحال تأمین مالی و تقویت تظاهراتهای ضداسرائیلی در آمریکاست. آنها میخواهند آمریکا را به هم بریزند.
🔸این معترضان پرچم آمریکا را حتی در روز ۴ جولای آتش زدند.
نتانیاهو به معترضان آمریکایی: شما به احمقهای سودمند برای ایران تبدیل شدهاید
🔹تظاهراتکنندگانی که همزمان با سخنرانی من در نزدیک کنگره تجمع کردهاند از ایران پول میگیرند.
🔸برخی از این معترضان نشانهایی حمل میکنند که روی آن نوشته شده از بحر تا نهر. اما اصلا نمیدانند که دربارۀ کدام بحر یا نهر صحبت میکنند.
🔹اینها نهتنها از جغرافی سر در نمیآورند بلکه تاریخ هم نمیدانند.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ ولی انصافا دیشب به وقت تهران
چه تبلیغی واسه ما کرد نتانیاهو تو کنگره آمریکا...
وقتی منفورترین انسان روی کره زمین میگه
ایران بزرگترین دشمن ماست و کلی اراجیف علیه ایران عزیز ما سرهم میکنه این نه تنها بد نیست بلکه باعث میشه تو چشم مردم دنیا عزیز تر هم بشی و همه به کشورت به چشم قهرمان مبارزه با ظلم و ستم نگاه کنن، کاری که این احمق تو این برهه از زمان کرد نه تنها به ضرر کشور ما تموم نشد بلکه برعکس کاملا به نفع ما تموم شد، صدها شبکه تلویزیونی
آمریکایی و غیر آمریکایی سخن پراکنی های بیهوده این موجود منفور، فاقد شعور و ابله رو
بر علیه ایران پوشش دادن کاری که ما هرگز
نمیتونستیم برای اثبات حقانیت خودمون
انجام بدیم این یارو مفت و مجانی انجام داد! اینجاست که این جمله معروف معنی پیدا میکنه که
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد...
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.