eitaa logo
اجتماعی حزب‌الله
91 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
2.4هزار ویدیو
16 فایل
امام خامنه‌ای: آینده از آن حزب‌الله است.
مشاهده در ایتا
دانلود
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 رهبر انقلاب: اختلافات سلیقه‌ای و سیاسی نباید در وحدت ملی ملت ایران در مقابل دشمنان تاثیر بگذارد. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
🔺اشتباهات ادراکی قبل از تو سوء تفاهم بود رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
‌ ‌🔻 🔴چند تا سوالی که براندازها نمیتونن جواب بدن :) 1️⃣ اگر حکومت ایران به قول بعضی دیکتاتوری است، چرا اصلا انتخابات برگزار می کند؟ خوب مثل عربستان عمل کند که در آن هیچ رای گیری انجام نمی شود...؟؟ 2️⃣ اگر حکومت ایران اهل ارائه ی آمار دروغ است پس چرا اینقدر سعی می کند مردم را به مشارکت قوی در انتخابات دعوت کند؟ مگر نمی تواند با ارائه یک آمار دروغ میزان مشارکت را بالا اعلام کند؟ 3️⃣ اگر آنچه در ایران رخ می دهد انتصابات است، نه انتخابات، پس چرا در هر دور از انتخابات این همه افراد مختلف نامزد می شوند و این هم هزینه تبلیغات می کنند؟!! 4️⃣ اگر وجود مشکلات در کشور باید دلیلی برای عدم مشارکت مردم در انتخابات باشد، چنانچه مشکلی در کشور وجود نداشته باشد پس افراد منتخب قرار است چه فعالیت مثبتی انجام دهند و کدام گره را از کار مردم بگشایند؟ 5️⃣ اگر مسئولان در جهت حل مشکلات مردم فعالیت نمی کنند، پس اینهمه مراجعه حضوری مردم به مسئولان با چه امیدی است؟ اعتراض هایی که گاهی به برخی تصمیم گیری ها انجام می شود، با چه نیتی است؟!! 6️⃣ اگر ایران در مسیر پیشرفت حرکت نمی کند پس این همه تحریم برای چیست؟ مگر قطاری که حرکت نمی کند را کسی سنگ می زند؟! 7️⃣ اگر انقلاب اسلامی در مسیر فروپاشی پیش می رود، پس راه اندازی این همه کانال ماهواره ای فارسی زبان توسط تحریم کنندگان ایران و هزینه کردن برای آنها چه توجیهی دارد؟!! 8️⃣ اگر نخبگان از ایران فراری اند، پس این همه موشک و پهپاد فوق پیشرفته را چه کسی می سازد؟ انرژی هسته ای را چطور؟! پیشرفت های حیرت آور در سلولهای بنیادی، فناوری نانو، لیزر، هوافضا، واکسن، رباتیک، جنگ سایبری و ... توسط چه کسانی انجام شده؟!! رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجت الاسلام طائب: همه تلاش آمریکا و اسرائیل این بود ۲۲ بهمن را ناامن کنند که روی انتخابات اثر منفی بگذارد/ حتی یک مورد حادثه امنیتی نداشتیم رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 رهبر انقلاب: دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی، شناخت توانایی‌های دشمن است اما نباید از او ترسید. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت نشستن کنار همسر و کمک به خانواده
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸اعترافات عجیب نشریه تایمز درباره رهبر معظم انقلاب 🔺توصیه می شود حتما ببینید و منتشر کنید. تا ابلهانی که شعار مرگ بر دیکتاتور می دهند بفهمند چقدر نادان و نمک نشناسند. و چگونه آلت دست دشمن شده اند. رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
آقا امروز ۷ تا توصیه داشتن راجع به انتخابات یکی از یکی مهم تر اینو خط مشی خودتون قرار بدین تا تو انتخابات دنبال رو هر کسی نباشید. رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
بسم‌الله الرحمن الرحیم رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی: وظیفه‌ی درجه‌ی اول، این است که صلاحیت‌های لازم برای نقش‌آفرینی فردا را در خودشان ایجاد کنند، جوان‌ها آماده باشند برای حضور در میدان‌های گوناگون. 🔸◽▪️🔸◽▪️ آدرس در تلگرام👇 https://t.me/cheshmandazsaeid آدرس کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/cheshmandazsaeid آدرس کانال در واتساپ👇 https://chat.whatsapp.com/CTAAd7pjOP1GkZOoqW7rQg https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب حرفی زد !!! تو این ۵ دقیقه تمام تاریخ از جلوی چشممون عبور میکنه!!!😭😭😭 هرکس میخواد مسلمان بمیره و اگر مرد در لیست دشمنان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نباشه، این کلیپ حتما حتما نگاه کنه. الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــرَجْ‌
شرکت درانتخابات «حِذر» است 1- آیه حِذْر (سوره نساء: ۷۱) مسلمانان را علاوه بر هوشیاری و آمادگی، به جهاد در برابر کفار فرا می‌خواند. خداوند در این آیه از مسلمانان می‌خواهد که با تجهیزات کامل و به اقتضای موقعیت دشمن به صورت گروهی یا در دسته‌های متعدد به سمت دشمن حرکت کنند. 2- حرف این است که،چرا در حالی که در عمل نقش مجلس شورای اسلامی از نقش کنگره آمریکا - در نظام سیاسی آنها پررنگ‌تر است، رأی دادن در یک جا به نفع رفع مشکلات مردم معرفی می‌شود و در جای دیگر در نقطه مقابل منافع و رفع مشکلات مردم خوانده می‌شود!؟ چون، در اینجا انتخابات شتاب دهندۀ است برای حلّ مشکلات، باید تحریم شود. 3- آفت چنین شتابی جایگزینی آشوب با آرامش است تا در نهایت آن شود که قرار بود در انتخابات سال 88 مانند انتخابات اوکراین، گرجستان، قرقیزستان و غیره در ایران شود. امّا،دشمن در انتخابات 11 اسفند با پیروی از راهکار تزریق بی‌فایده بودن رآی دادن و ایجاد بدبینی نسبت به جریانات و یا شخصیت‌هایی که در نظر مردم کارآمده دیده می‌شوند میخواهد مانع اتّحادِ انتخاباتی شایسته، با آرامشی درخور تحسین شود. 4- پس، عادی نیست که، تولید ابهام و سؤال و پرونده‌سازی راجع به اشخاص توسط بی‌بی‌سی به همراه یک جریان سیاسی و به اضافه چند نشریه و سایت با ظاهری انقلابی‌گری مشارکت پرشمار مردم را مورد توجه قرار داده، و کاهش مشارکت را هدف گرفته است. 5- اگر ردِّ نفوذی‌هایی که در آستانه انتخابات، مشغول تشویش صحنه از طریق سلب اعتماد از افراد مؤثر اجتماعی و در نهایت «انجام مأموریت» کاهش مشارکت مردم ایران در انتخابات هستند، زده شود، بدون استثنا به افرادی می‌رسیم که علی‌رغم ظاهر فریبنده، از نظر مالی به‌شدت آلوده‌اند، با تدلیس ارتزاق کرده‌اند، باید از اینها برحذر بود و برحذر داشت.
ظاهرا اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار و دیگر دشمنان، برای 22 بهمن امسال برنامه جدی داشتند! یعنی در امتداد و ادامه اقداماتی نظیر مسیر منتهی به مزار شهدای کرمان دیروز رهبر انقلاب برای اولین بار از حافظان امنیت برای راهپیمایی 22 بهمن تشکر کردند از کسانی که امنیت این راهپیمایی گسترده سراسری را تامین کردند صمیمانه تشکر می‌کنم این یعنی صهیونیست‌ها برنامه برای کشتار مردم داشتند. رزمندگان جهاد تبیین حزب‌الله .