💢 ۴ شاخص رئیسجمهور بعدی و نسبت آن با جلیلی
🔻 رهبر انقلاب امروز ۴ شاخص اصلی رئیس جمهور بعدی را مطرح کردند
و علاوه بر آن ۸ شاخص هم در دولت شهید رئیسی برشمردند و فرمودند: «هرکدام از اینها برای روسای جمهور آیندهی ما یک سرمشق است»
🔰 بررسی نسبت اینها با سعید جلیلی، میتواند به جمعبندی ما درباره کاندیدای اصلح کمک کند:
1️⃣ پرکار و فعال:
🔹 سعید جلیلی در سالهای اخیر ۱۲۰ سفر استانی و ۶۰۰۰ سفر روستایی رفته! رکوردی که شهید رئیسی و احمدینژاد هم بعنوان روسای جمهور پرسفر ندارند.
🔻 او در این سفرها آگاهی ویژهای به مسالهها و ظرفیتهای استانها پیدا کرده و ارتباط قوی با نخبگان آنها برقرار کردهاست.
2️⃣ آگاه:
🔹 مراد از آگاه را شاید بتوان در این بیان رهبری پیدا کرد: «نامزد ریاست جمهوری باید با برنامه، نگاه همهجانبه و با یک هندسهی صحیح کارها را مشاهده کند و وارد میدان شود.»۱۳۹۲/۰۲/۰۷
🔻 جلیلی طی ۱۰ سال در دولتسایه با ۳۶ کارگروه (دو برابر تعداد وزارتخانههای دولت!) احاطه ویژهای به «کلانمسالهها»ی عرصههای مختلف کشور پیدا کرده و برایش «راهحل» و «فرایند» دارد. نه صرفا ایده.
3️⃣ معتقد به مبانی انقلاب:
🔹 رهبری در دیدار ۱۴خرداد۹۵ (B2n.ir/r16604) در توضیح مبانی انقلاب، ۴مورد را توضیح میدهند و در پایان، پایبندی به مبانی انقلاب را در مقابل "عملگرایی" قرار میدهند.
🔻 البته در همین دیدار تاکید میکنند که این مساله دارای مراتب مختلفی است و ممکن است یکنفر در این شاخص قویتر باشد و یکنفر ضعیفتر.
🔰 ۸ شاخص دولت شهید رئیسی نیز موارد ذیل بودند که با کمی حقیق و تامل، میتوان تطبیق آن را در کاندیداهای مطرح، ارزیابی کرد:
🔸 استفاده از فرصتهای سفرهای خارجی
🔹 پرکاری و خستگیناپذیری
🔸 صمیمیت با وزرا
🔹 ارزش قائل بودن برای مردم
🔸 میدان دادن به مردم و جوانان برای اظهار نظر
🔹 اعتماد به جوانان
🔸 کرامت با کسانی که به او اهانت کردند
🔹 مرزبندی صریح با دشمن
✍️ محمدحسین ابوطالبی
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دکتر جلیلی پاسخ میدهد
+سابقه ی اجرایی چیست!؟
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
.
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برژینسکی: «جهان وارد یک پیچ تاریخی شده است و تابلوهای این پیچ را قبلا خمینی و خامنهای نصب کردهاند.»
بمناسبت آغاز رهبری آیت الله خامنه ای
@saeedism
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
جناب آقای قالیباف!
سلام و احترام؛
سال ۱۳۹۵ متنی را بر اساس دلسوزی، خطاب به جناب آقای احمدینژاد نوشتم و امروز در شرایطی میبینمش که جز افسوس نمانده...
اینک پس از هشت سال خطاب به شما مینویسم
امید که اینبار موثر افتد؛
حتما اذعان میکنید که تلاشهای بیوقفهی آقای احمدی نژاد که تحت عنوان «کار جهادی» خوانده میشد، نتوانست او را از انحراف نجات دهد
بماند که «کار جهادی» جزو مفاهیم انقلاب اسلامی است و نمیتوان هر فعالیت پرحجم و حتی با اثر مثبتی را ذیل آن مفهوم انقلابی گنجاند.
آنچه که اکنون لازم به یادآوری است این است که عبور جبهه انقلاب از احمدی نژاد به دلیل عدم تبعیتش از امام جامعه بود
که از منظر هستههای سخت انقلاب، هیچ عملکرد مثبتی قابل ارزش گذاری به جای «ولایتمداری» نیست
با این مقدمه صراحتا عرض میکنم تفاوتی در ده روز خانهنشینی احمدینژاد با مقابله شما با امر ولی درجریان دستور ممانعت از دخالت نمایندگان در عزل و نصب مدیران، دیده نمیشود.
از تقابلی صحبت میکنم که منجر به برکناری معاون وزیرکشور دولت خدمتگزار شد.
معاونی که صرفا امر صریح رهبر را ابلاغ کرده بود
امکان گذر از این موضوع و موضع شما در این جریان نیست که با آنچه ولایتمداری میخوانیمش در تضاد آشکار بود
اینکه شما انقدر جسارت به خود راه دادید که به جای توجیه آن چند نماینده ناراحت! از ولی امر مسلمین صراحتا یا تلویحا بخواهید دستورشان را پس بگیرند،همه چیز را بر ما روشن ساخت
خصوصا آنجا که حضرت آقا پاسخ دادند:
«واقعا نمایندگان نباید در امور انتصابات دولتی دخالت کنند» و به شما تذکر قانون اساسی درخصوص تفکیک قوا دادند و شما حتی در یک نطق پیش از دستور از این رفتار خود و نمایندگان معترض عذرخواهی نکردید!
آقای قالیباف!
به عنوان کسی که حدود دوسال درگیر فشارها برای حفظ برخی مدیران فاسد یا جانمایی برخی در مناصب مدیریتی وزارت تعاون و شرکتهایش بودم به شما عرض میکنم: بدکردید!
و این عمل شما خصوصا بعد از عزل معاون وزیر کشور، منجر به استمرار بسیاری از مفاسد شد
در ادامه نکات دیگری وجود دارد که لازم است امروز که انشاالله به شوق خدمت و نه طمع کسب قدرت بیشتر، پا به عرصه انتخابات ریاست جمهوری گذاشتهاید پاسخ دهید:
جناب آقای قالیباف!
هیچگاه متوجه نشدم عدم دغدغهی شما در پیگیری پروندههای مفاسد کلان اقتصادی از چه چیز نشات گرفته است.
ان شاالله دیدار نوروز ۱۴٠۱ را به خاطر دارید که عرض شد؛ مبارزه با این حجم از مفاسد اقتصادی، با توجه به قدرت مالی و نفوذ مفسدان، نیازمند همکاری نزدیک دولت و مجلس است و تقاضا کردم فرصتی اختصاص دهید جهت گزارش ۳۱ پرونده، اما متاسفانه گویا شما مشغولتر از آن بودید که به مفاسد کلان اقتصادی بپردازید و پیگیریهای بعدی هم جواب نداد.
نهایتا مجبور شدیم در فضای پرفشار حقیقی و مجازی به سراغ نمایندگانی برویم که میتوان گفت اقدامات آنها مجلس یازدهم را شایستهی دریافت لقب انقلابی از سوی حضرت آقا کرد
از مفاسد اقتصادی که بگذریم، آنچه درجریان امکان مقابله با مفاسد فرهنگی از عملکرد شما در مجلس شاهد بودیم هم، جز درنگ در زمان اقدام و آسیب در زمان انسجام، چیزی برای جبهه انقلاب به ارمغان نیاورد.
آیا کسی از طرفداران شما جرات دارد مقابل رسانه ها با حضور متخصصان انقلابی حاضر شود و به سوالاتمان درخصوص لوایح فرهنگی من جمله لایحه عفاف و حجاب و طرح صیانت پاسخ دهد؟
جناب آقای قالیباف!
داب پرداختن به مشی زندگی شخصی شما که در گفتمان امامین انقلاب نهی صریح شده را ندارم اما من باب نهی از منکر صرفا یک جمله از بنیانگذار انقلاب اسلامی جهت یادآوری مینویسم که اگر مشغله باعث فراموشیتان شده مشغول الذمه نمانم:
«آن روزی که مجلسیان خوی کاخنشینی پیدا کنند خدای نخواسته، و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم.»
جناب آقای قالیباف!
وعده شفافیتتان که در حد آرزو ماند!
اما لازم است حالا که میخواهید در عرصه خطیر ریاست جمهوری حضور پیدا کنید ابتدائا توضیح دهید که اگر بنا داشتید در این جایگاه فعالیت کنید، چرا وقت ملت را صرف حواشی مرتبط با کسب جایگاه ریاست مجلس کردید؟!
قابل باور نیست که میخواستید قدرت لابیتان با طیف اصلاح طلب را به رخ انقلابیون بکشید!
اما واضح آن است که پیام مثبتی در این حرکت برای اصلاح طلبان ارسال فرمودید
جناب آقای قالیباف!
حتما تایید میفرمایید که لابی در جریان ریاست مجلس، قبل از شروع به کار مجلس جدید(متن آقای غضنفری) و پس از شروع به کار در روز رای گیری هیات رییسه(متن آقای ثابتی) و همچنین ادعای کذب درخصوص اعتبارنامه تاجگردون از طرف شورای نگهبان(متن آقای شریعتی) نیازمند توضیح به ملت است
امید که برای حفظ شان سیاسیتان، بدون فرافکنی به این موارد پاسخ دهید
با آرزوی ماندگاری شما در مسیر انقلاب🍃
✍️#م_طالبی_دارستانی
۱۴٠۳/٠۳/۱۴
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیج نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
@Sabeti ✅
سوال:
دیدگاه اقتصادی ایشان چی هست ؟
جواب:
اگر طرفدار کاندیداهای دیگه بودم، میتونستم توی چند خط و باتوجه به شعارهای کاندیدا توضیح بدم.
ولی چون آقای جلیلی حدود 10ساله که در کارگروههای دولت سایه دارن کار میکنن، نمیتونم دیدگاههاشون در چند خط بگم. بخشیش توی سایت ایشون و در بخش کارگروهها و پروندهها و... هست:
drjalily.com
بخشیش هم در کانال ایشون هست که باید به مستنداتی که ایشون موقع انتخابات 1400 منتشر کردن توی کانال مراجعه کنید:
eitaa.com/saeedjalily
اینم بگم که برنامههای ایشون قطعا نقطه ضعفهایی داره (خودمم بعضا نقدهایی دارم)؛ اما مسئله اینه که حداقلی که جلیلی داره و دیگران ندارن اینه که این آدم وقت گذاشته، برنامه ریخته و میدونه میخواد چیکار کنه. همینجوری نیومده تو میدون.
کاندیدایی که وقت برای برنامهها نگذاشته و بررسی مفصل نکرده، قطعا بازیچه گروههای تصمیمساز میشه که آدم فاسد توشون کم نیستن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این حرفها رو میشنوید یاد کدوم خدمتگزار میوفتید ؟
تو دنیایی که خیلی ها با هر ترفندی میخوان کسب قدرت کنند
چنددرصد اونها چنین روحیه ای دارن؟
ما رئیس جمهوری میخواهیم که به مانند مولایمان علی علیه السلام تحت هر شرایطی اخلاق و شرع براش از هر چیزی مهمتر باشه
👈توصیه دینی سعید جلیلی به هواداران خود در ایام انتخابات:
آخرت خودتون رو در فضای سیاسی، حتّی بخاطر منِ سعید جلیلی، خراب نکنید.
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان 92 و وحدت چه بود؟
قبل از دیدن این کلیپ، همیشه یادتون باشه که اگر هم همه به نفع یک نفر در جبهه انقلاب کنار میرفتند، بازهم روحانی رئیس جمهور بود؛ چون وقتی کسی بالای 50درصد رای بیاورد، دیگه فرقی نمیکنه که مقابلش یک 48 درصدی باشه یا 4 تا 12 درصدی.
تازه آرای کاندیداهای اصولگرا که ولایتی، حداد عادل، جلیلی و قالیباف هم 48 درصد نمیشد. چون بخشی از آرای محسن غرضی و محسن رضایی هم جزو آرای غیر از روحانی بود که قطعا همشون به سبد یک کاندیدای انقلابی نمیریخت.
خدایا
دوباره لولوی اصلاحات شروع شد.
همون لولویی که توی 1400 کمتر از آرای باطله رای آورد و 1402 هم دیدیم چی شد.
بسه دیگه🤦🏽♂️