#نهج_البلاغه
#کلمات_قصار
#آشتیانی
#جلسه چهارم
🌺🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌸
🔰 سرچشمه زلال معارف
[کلمات قصار نهجالبلاغه📕]
[جلسه چهارم]
امام علی [علیه السلام] می فرمایند:👇 «ناتوانى آفت است و شكيبايى، شجاعت! زهد ثروت و پرهيزكارى سپر نگه دارنده است! و چه همنشین خوبی است راضی بودن و خرسندی!»
امیرکلام [ علیه السلام] در چهارمین کلمه از کلمات قصار مى فرمایند:
🌸👈 «عجز و ناتوانى آفت است».😩
عجز معنای وسیعى دارد و هرگونه ناتوانى علمى، جسمى، اقتصادى ، مدیریتی، فکرى و ... را در بر می گیرد و یکی از بزرگ ترین آفات زندگى انسان است ؛انسان عاجز، ذلیل و درمانده ،عقب افتاده و شکست خورده و بى ارزش است. به همین خاطر دین اسلام تاکید می کند که تلاش و همت کنید و هر گونه عجز و ناتوانی را از خود دور سازید و با قدرت و قوت به اهداف مالى و معنوى خود برسید.🙏
گاهی هم پیش می آید که عجز و ناتوانى بدون اختیار دامنگیر انسان می شود ولى غالباً چنین نیست، و در اکثر موارد نتیجه کوتاهى ها و بى برنامگى هاست.🙈
در حدیث جالبى کلینى در کافى از امیر مؤمنان [علیه السلام] نقل کرده است.
« هنگامى که اشیاء با یکدیگر ازدواج کردند تنبلى و عجز ننیز به هم پیوستند و فرزند آنها فقر بود».[1]
🌸👈حضرت در دومین بخش جمله به آثار مثبت صبر و شکیبایى اشاره فرموده، بیان مى دارند: «صبر شجاعت است».
از نظر امام [علیه السلام]، صبر چه در مقابل گناه و معصیت، چه در مسیر بندگی پروردگار و چه در برابر مصائب روزگار انجام گیرد، نوعى شجاعت محسوب مى شود و تنها افراد شجاعند که از عهده صبر و شکیبایى در این سه مرحله بر مى آیند.
نمونه کامل این سخن همان چیزى است که امیر مؤمنان على[علیه السلام] در صدر اسلام همراه با پیغمبر و یاران باوفایش تجربه کرده و در برابر انواع مشکلات ،صبر و استقامت کرده بودند و اگر این شکیبایى شجاعانه مسلمانان صدر اول در دوران محاصره شعب ابى طالب و هجرت به حبشه و ...و در زمان خودمان مجاهدت رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس و رشادتهای حاج قاسم سلیمانی و یارانش در مبارزه با پدیده شوم و درنده داعش نبود، اکنون آیینى به نام اسلام و کشوری قدرتمند ی همچون ایران پای بر جا و استوار نبود.
در سخنان بزرگان تعبیرات زیبایی در باره صبر آمده است.
« هنگامى که حادثه سختى به میهمانى تو آمد با صبر و شکیبایى از آن پذیرایى کن و جایگاه آن را با توکل بر خدا ،گرامى بدار تا زمانى که این میهمان از نزد تو برود در حالى که بیش از آنچه از تو گرفته است براى تو باقى خواهد گذارد».[3]
🌸👈امیر کلام [علیه السلام]در سومین بخش جمله مى فرماید: «زهد ثروت است»
معمولاً انسان از ثروت چیزى جز بى نیازى نمى خواهد و آدم زاهدِ قانع، از همه خلق بى نیاز است.
زهد همان بى اعتنایى به زرق و برق دنیا و مال و منال و شهرت و آوازه است.
زاهد کسى نیست که مواهب الهی مثل مال و موقعیت و ... نداشته باشد، بلکه زاهد کسى است که دلبسته و وابسته به این امور نیست خواه آن را داشته باشد یا نه! بلکه مى توان گفت: زاهدان از ثروتمندان غنى ترند، چرا که ثروتمندان از یک سو باید پیوسته ثروت خود را حساب و کتاب کنند و از سوى دیگر مراقب باشند سارق و دشمنى آن را از دست آنها نگیرد در حالى که زاهدان از همه اینها بى نیازند.
🌸👈پیامبر مهربانی در باره امیر مومنان علیهم السلام می فرمایند:
اى على خداوند تو را به زینتى آراسته که هیچ بنده اى به زینتى بهتر از آن نزد خداوند آراسته نشده است تو را به زهد در دنیا آراسته است».[4]
منبع👇👇
1- کافى، ج 5، ص 86، ح 8.
2- کافى، ج 2، ص 91، ح 15.
3- شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید،
4- بحارالانوار، ج 39، ص 297، ح 103.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل🌺 فرجهم 🍃🌸🍃
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat
#امام_خامنه_ای
#تبلیغ 80
🔰 ارتباط مستقیم و دو سویه با مخاطبین
در جامعهی ما، روحانیون در شهرها، در روستاها، بین عشایر و در همهی سطوح، در کویها و محلههای مختلف، با مردم روبهرو و مواجهند. با مردم حرف میزنند؛ با مردم حساب و کتاب دارند؛ سروکار امور مردم با آنهاست و خلاصه، مرجع درد دلها و بیان شبهههای ذهنی و مشکلات روحی مردم و غمگسار مردمند. این ارتباط، مخصوص کشور ماست که همیشه هم بوده است. ما باید آنچه را که در گذشته در زمینهی روحانی، یا به تعبیر رساتر، زمینههای ملایی و آخوندی داشتیم، تقویت کنیم. آنچه را که قبلاً بوده، نباید بگذاریم از دست برود؛ بلکه باید آن را بیشتر کنیم.
🔸 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری، 1371/11/29
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat
#علما
#اعرافی
#تبلیغ
🔰 مبلغین باید غرب شناس باشند/ لزوم ایجاد راهبری مشترک و متحد در امر تبلیغ دین
🔻آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم
🔹در مقام تبلیغ شناخت مخاطب اهمیت بسیاری دارد، باید بدانیم مخاطبی که وجود دارد تحت تاثیر گفتمان غربی، فضای مجازی و ... است.
🔹در حرکت تبلیغ باید شناخت دقیقی از جهتگیری جریانات غربی داشته باشیم. مبلغین باید غرب شناس باشند. انقلاب اسلامی موج جدیدی را ایجاد کرد که قابل وصف نیست و تمام دشمنیها با این نظام نیز به دلیل تقابل با تمدن غربی است.
🔹 افرادی که در طرحهای مدارس حضور پیدا میکنند بسیار مهم هستند و باید افرادی باشند که در اعماق ذهن و وجود دانش آموزان نفوذ کنند.
🔹فعالیت، فرهنگ، تبلیغ و دین باید مردمی شود در این زمینه قم دارای ویژگیهای خاصی است و اگر تحولی در قم صورت بگیرد موج آن تمام ایران را دربر خواهد گرفت.
🔹اگر مساجد احیا شوند حداقل نیمی از مسائل فرهنگی ساماندهی میشوند، مطرح کرد: قم باید هزار مسجد فعال و تراز که سه وعده نماز در آن اقامه شود داشته باشد.
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat
38.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جهاد_تبیین
#راجی
کلیپ بسیارمهمی که منتظرش بودید...
⁉️ اثرگذارترین شخصیت صد سال آینده چه کسی است؟
♨️ یک نفر مثل او پیدا نمیکنید...
⁉️ از مهمترین شئون عاقبتبخیری از دیدگاه #حاج_قاسم ...
⁉️ #کوروش کبیر زمان کیست؟
♨️ توصیف #ضدانقلاب از زندگی رهبری
‼️ماجرای انگشتر #عقد رهبری
💢 نظر دبیرکل وقت سازمان ملل درخصوص آیتالله #خامنهای
🔴 حتی یک نقطه خاکستری در زندگی او نیست
‼️ کسی که عبادت او یک #کمونیست را مجذوب میکند
‼️ کسی که سطح #مطالعه اش حیرت آور است
💢 کسی که سخنرانی او در کنگره حافظ حتی پس از ۳۰ سال، نطق ادبی برگزیده #سازمان_ملل است...
♨️ تسلط حیرتآور در بحث زبان و ترجمه
🔴 رفتار پدرانه حتی برای معترض...
💢 گوش تان به فرمان #رهبری باشد...
‼️ نظر آیتالله بهجت درخصوص رهبری
_________________________
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🔸 پیوند دریافت نسخه باکیفیت👇
🌐 https://www.aparat.com/v/AxnFs
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat
#امام_خامنه_ای
#تبلیغ 81
🔰 ارتباط مستقیم و دو سویه با مخاطبین
بعضی تصور میکنند که با آمدن وسایل ارتباط جمعی مدرن، از قبیل مطبوعات گوناگون، تلویزیون، رادیو و اینترنت، نقش منبر با این شکل که واعظ با پنجاه یا صد نفر حرف بزند، به پایان رسیده است. بنده به هیچ وجه چنین اعتقادی ندارم و معتقدم هیچ چیز، جای منبر را نمیگیرد. نقش منبر فقط آن نیست که انسان سخنی را در فضا پرتاب کند. نقش دستگاههای ارتباط جمعی چنین است. آنها حرفی را با دستگاه مدرن پرتاب میکنند تا ذهنها را جذب نمایند. منبر جایگاه مواجهه دو انسان است؛ مواجهه شما و مستمع کمه با هم تعاطی و تعاطف میکنید. اگر شرایط فنی منبر در واعظ جمع باشد، اثر سخن او بسیار ماندگار و بسیار عمیق است. این اثر را نمیتوان با وسایل دیگر مقایسه کرد.
🔸 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با جامعه وعاظ تهران،1381/10/28
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat
هدایت شده از روابط عمومی جامعه مدرسین
🔺 ایام تبلیغی محرم بهترین فرصت برای لبیک به مطالبه رهبر انقلاب است
🔸 آیتالله حسینی بوشهری در همایش مبلغین محرم اعزامی از سوی دفتر مرحوم آیتالله العظمی صافی گلپایگانی اظهار داشت: حرکت اعزام مبلغان در ایام محرم به مناطق محروم و کم برخوردار کاری بسیار قابل توجه و با اهمیت است و باید طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی، تبلیغ در اولویت حوزههای علمیه قرار گیرد.
🔹 رئیس جامعه مدرسین در ادامه با بیان این که باید طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، تبلیغ در اولویت حوزههای علمیه قرار گیرد، بر لزوم رعایت ملزومات مرزبانی و پاسخگویی متناسب به مخاطبان تاکید کرد.
🔸 وی افزود: مسئله تبلیغ در سیره معصومان -علیهم السلام- در اوج کار آنان بوده است و هدف اصلی رسولان و ائمه هدی -علیهم السلام-، رساندن مردم به خداوند و تبلیغ دین الهی برای هدایت مردم به راه صلاح و رستگاری بوده است.
🔹 وی ماه محرم را اوج کار تبلیغی حوزههای علمیه و طلاب و فضلا دانست و بیان داشت: ماه محرم فرصت بسیار خوبی برای حوزههای علمیه و روحانیون جهت تبلیغ دین مبین اسلام و ارتباط صمیمی با مردم جامعه است.
ــــــــــــــــ
روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
🆔 @j_modarresin
#تبلیغی
#محتوا
#دانش_آموزی
#محرم
#رفیقم_حسین
🔰 محتوای تبلیغی دانشآموزی «رفیقم حسین»
اصول و فواید دوستی با سیدالشهدا (ع)
🗂شرح محتوای تبلیغی:
پنج منبر مکتوب دانش آموزی و پنج پیک کودک متناسب با راهبرد اتحاد و همدلی است. این محتوا برای افزایش روحیه کار جمعی و تشکیلاتی در کودکونوجوان و با توجه به نظام مسائل حوزه اقتصادی تولید شده است.
🔰عناوین جلسات:
جلسه اول: رفیقم حسین
(تبیین اهمیت رفاقت با امام حسین علیه السلام)
جلسه دوم: هوای رفاقت
(ضرورت عضویت آزاد مسئولانه در میدان)
جلسه سوم: با هم قویتریم
(ضرورت توجه به کار جمعی)
جلسه چهارم: ما به هم مربوطیم
(تنظیم روابط بین فردی)
جلسه پنجم: تا پای جان
(هزینه کردن برای رفیق در تمامی حالات)
📎لینک دریافت کتاب رفیقم حسین:
https://shabaketabligh.ir/View-item-2-457
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat
هدایت شده از روابط عمومی جامعه مدرسین
🔺 بیانیه جامعه مدرسین به مناسبت فرارسیدن ماه محرم الحرام 1445
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸 #ماه_محرم یکی از مهمترین وجوه امتیاز جامعه شیعه بر دیگر جوامع مسلمان است و ملت حسینی ایران، نعمت محرم و مجالس معنویت افزای آن را قدردان و شکرگزار است. انقلاب اسلامی و عزت و اقتدار امروز ما مرهون تمسک به معارف عاشورایی است و تا زمانی که در مسیر پر افتخار حسینی گام بر میداریم، سربلندی و سعادت همنشین ماست.
🔹 جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در آستانه آغاز ماه محرم الحرام و شروع سفرهای تبلیغی طلاب و فضلای حوزههای علمیه، نکاتی را معروض میدارد:
1️⃣ توجه به سیره بزرگان، توصیههای رهبر معظم انقلاب -مدظله العالی- و مراجع عظام تقلید -دامت برکاتهم- و همچنین رعایت احکام و الزامات مجالس اهل بیت -علیهم السلام- به پر شورتر شدن این مجالس و تکثیر و ترویج شعائر الله بیش از پیش کمک میکند. شایسته است #آداب_عزاداری و ادب حضور در مجالس اهل بیت -علیهم السلام- در تمام شؤون رعایت شود.
2️⃣ در مجالس مراثی و خطابه، بیان معارف اسلامی و شرح مظلومیتهای حضرت سید الشهداء -علیه السلام-، عواطفِ مستمعین را جوشان خواهد کرد و آنان را برای کسب فیوض مهیا می کند. لذا باید از سخنان سست، بی سند و #اختلاف انگیز در این مجالس اجتناب شود، تا در کنار شور و احساس حسینی، فلسفه واقعی عزاداری ها تشریح و زمینه افزایش ایمان و تقویت باورهای دینی فراهم شود.
3️⃣ #پیام_عاشوراء، فداکاری برای حفظ دین است. در راه حفظ دین، قرآن و اخلاق، همه باید در یک میدان قرار بگیریم و با فساد و بیعدالتی مبارزه کنیم. اقدام مسؤولانه و مؤمنانه اقشار مختلف مردمی در راستای #امر_به_معروف و نهی از منکر برای صیانت از #ارزش_های_دینی و مطالبهی حفظ و ترویج #عفاف_و_حجاب نشان داد؛ روح غیرت و عفت در جامعه ما بیدار است. لازم است نهادهای ضابط و مسؤول در مقابله با برخی #جرایم_سازمان_یافته در ترویج بیحجابی در اماکن دولتی و عمومی با التزام به مواد قانونی مصرح، قاطعانه ورود پیدا کنند. ادارات، نهادها، مدیریتهای شهری و صنوف برای اجرای بهتر قانون عفاف و حجاب، هم پایهی مطالبه عمومی حرکت کنند و دچار ضعف و سستی نشوند. گرچه مسأله حجاب با نقش آفرینی گسترده جریانات معاند دین و انقلاب به یک مسأله سیاسی-امنیتی تبدیل شده است؛ اما هنوز هم در این عرصه کار فرهنگی و تبلیغی در مبارزه با #جنگ_شناختی دشمن در اولویت است. بیشک اقدامات توأمان فرهنگی و قضایی میتواند مواجهه عالمانه با این مسأله را رقم بزند.
4️⃣ ارتقاء تشکیلات فرهنگی مساجد به عنوان یک قرارگاه عملیاتی در تقابل با برنامههای تبلیغی دشمن، اولویت نظام اسلامی است و اهداف عالیه نظام در اسلامی سازی جامعه، با جذب و تربیت جوانان و نوجوانان محقق میگردد. از ظرفیت عظیم مساجد در خودسازی، انسانسازی، فرهنگ سازی ،جامعه سازی و تمدّن سازی غفلت نشود.
5️⃣ #امید_آفرینی و تقویت اراده و همت جامعه مؤمنین، مواسات و همدلی، استکبار ستیزی و حمایت از مستضعفان، باید یک فعالیت مستمر در جامعهی دینی باشد. جامعهای که رو به سوی تحقق دولت کریمه مهدوی دارد، از عاشوراء درس حرکت و مجاهدت میگیرد. در ایام تبلیغی محرم به جاست مباحث هدایت بخش #مهدویت نیز بیش از پیش تشریح شود و پیوند حادثه ظلم ستیزانه عاشوراء و اندیشه امید آفرین مهدوی تبیین گردد.
6️⃣ #هدف_حکومت_دینی رشد دادن مردم در زمینههای مختلف فکری، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است. هدایت و راهنمایی و بیان حقایق دین در کنار تسهیل شرایط زندگی و ارتقاء جنبههای مادی و اقتصادی، نقش به سزایی در سعادت اخروی مردم دارد و از وظایف قطعی مسئولان در جامعه دینی است. ضمن تقدیر و تشکر از خدمات دولت مردمی و تلاشهای مستمر مسئولان برای بهبود شرایط معیشتی و اقتصادی مردم، از آنان خواستاریم با فعال سازی تمام ظرفیتها، #معیشت و #اقتصاد را در اولویت داشته باشند و آرامش معنوی و مادی مردم را فراهم کنند.
7️⃣ مجاهدتهای مبلغین گرانقدر حوزههای علمیه در ترویج #معارف_اسلامی و هجمه به بنیانهای فکری جریانهای ضداسلامی و ضدانسانی، عمل به سیره شهداء و یک فعالیت ایثارگرانه است. همسنگران دیروز شما در جبهههای حق علیه باطل، با نثار جان خود از #ارزش_های_اسلامی صیانت کردند و امروز نیز شما در میدانی دیگر راه آنها را ادامه میدهید. سختیهای این مسیر را با جان و دل پذیرا باشید و به جایگاه و فعالیت خود افتخار کنید. «الَّذينَ آمَنوا وَهاجَروا وَجاهَدوا في سَبيلِ اللَّهِ بِأَموالِهِم وَأَنفُسِهِم أَعظَمُ دَرَجَةً عِندَ اللَّهِ وَأُولئِكَ هُمُ الفائِزونَ»
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ــــــــــــــــ
روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
🆔 @j_modarresin
#امام_خامنه_ای
#تبلیغ_مؤثر
#دیدار_نگار ۱۲۵
🔰 شروط تبلیغ مؤثر
📝 ویژه بیانات رهبر انقلاب در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
«سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»،«روایت تاریخی»،«شخصیت»، «یادآوری» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
⏪ در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «شروط تبلیغ مؤثر»، برخی از توصیههای مهم رهبر انقلاب در مورد تبلیغ اثرگذار مرور شده است.
📥 نسخه PDF👇
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat
دیدارنگار 125.pdf
2.43M
#دانلود
#تبلیغ_مؤثر
#دیدار_نگار 125
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat
ما بچههای امام حسینیم....mp3
1.31M
#مراجع
#جوادی_آملی
#محرم
#امام_حسینی
🔰 ما بچّههای امام حسینیم...
👤 آیة الله العظمی #جوادی آملی
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat
#سیاسی
#قطعنامه 598
#شورای_امنیت
🔰 در سالگرد پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت از سوی ایران تاریخ را مرور کنیم
❇️ به امام بگویید نمیتوانیم بجنگیم
شرایط داخلی کشور چگونه امام را مجبور به پذیرش قطعنامه ۵۹۸ کرد
🔰 قطعنامه ۵۹۸ تیر سال ۶۶ به تصویب شورای امنیت سازمان ملل رسیده و فشارهای بینالمللی به دنبال قبول آتشبس از سوی ایران بود. در داخل کشور اما هنوز خیل عظیمی از نظامیان و نیروهای مردمی پای کار جنگ تا رسیدن به نتیجه مطلوب مانده بودند.
🔰 شکست کامل دشمن، متجاوز شناخته شدن رژیم بعثی، پرداخت غرامت کامل از سوی آنها و برگشت به مرزهای قبلی شروط مردم و امام مردم بود.
🔰 اما در سوی دیگر تفکری وجود داشت که این نگاه را انقلابیگری کلهشقی دانسته (۱) و به دنبال پایان جنگ بود. این گروه با محوریت آقای رفسنجانی به دنبال آن بودند با انجام یک عملیات مهم، پای میز مذاکره برویم. (۲) این نگاه مغایر با نظر فرماندهان نظامی بود.
🔰 محسن رضایی میگوید: آقای رفسنجانی اصرار داشت به امام بگوییم «ما نمیتوانیم بجنگیم! امام روی شما حساب باز کرده، به امام بگویید نمیتوانیم، ما خودمان بقیهاش را حل میکنیم. » این باور ما نبود؛ ما فرماندهان امام هستیم و تا آخرین قطره خونمان میجنگیم. (۳)
🔰 ولی در میان عموم دولتیها مانند بهزاد نبوی این دیدگاه مطرح بود که «در جنگ چهکار میخواهیم بکنیم؟» و ادامه آن را بیمعنی میدانستند . (۴)
🔰 مجموع گزارشهای کارشناسان و مسئولین مملکتی امام را مجبور به پذیرش قطعنامهای کرد که شروط مردم ایران به طور کامل، در آن رعایت نشده بود. از جمله روغنی، مسئول برنامه و بودجه کشور در نامهای به مهندس موسوی اعلام میکند: طبق بررسی وضعیت بودجه کشور، این جنگ باید تمام شود. فقر و یأس و ناامیدی در مردم شدت گرفته و شوق حضور در جبههها به شدت کاهش یافته است. (۵)
🔰 این در حالی بود که بعد از قبول آتشبس و در عملیات مرصاد، حضور گسترده مردم در جبههها خلاف آن را ثابت کرد ، تا آنجا که امام به صراحت فرمودند: اگر میدانستم مردم چنین ذهنیتی نسبت به جنگ دارند هرگز قطعنامه را نمیپذیرفتم. (۶)
۱. حمله به سپاه، میراث هاشمی رفسنجانی از سال ۶۷، محمدامین فرجاللهی (سخنرانی هاشمی رفسنجانی در مجمع سالیانه فرماندهان سال ۱۳۶۷)
۲. اسرار مکتوم، محمدحسن محققی، ناگفتههای دفاع هشتساله از زبان مسئولان کشوری و لشکری دوران جنگ، ص ۱۱۴
۳. اسرار مکتوم، محمدحسن محققی، ناگفتههای دفاع هشتساله از زبان مسئولان کشوری و لشکری دوران جنگ، ص ۱۷۰
۴. نشریه رمز عبور، مصاحبه با محسن رفیقدوست، شماره ۴
۵. نشریه رمز عبور، مصاحبه با مسعود روغنی زنجانی، شماره ۴
۶. سیره عملی امام در قطعنامه ۵۹۸، فرهاد درویشی، انتشارات عروج
🔰 سالگرد پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت از سوی ایران
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه ائمه محترم جماعات
https://eitaa.com/emam_jamaat