eitaa logo
سواد رسانه‌ای با اساتید مشهد
11.8هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.7هزار ویدیو
188 فایل
فرزندان خود را از غرق شدن در فضای مجازی نجات دهید .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷نظریه کاشت این نظریه بر آثار تدریجی و دراز مدت رسانه ها به ویژه تلویزیون بر شکل گیری تصویر ذهنی مخاطبان از دنیای اطراف و مفهوم سازی آنان از واقعیت اجتماعی تاکید میکند..
♦️در فضای مجازی چه خطراتی کودکان رو تهدید می کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آن سوی دیگر اینترنت، وب پنهان - وب تاریک! 🌀 آیا می‌دانستید گوگل و بینگ و یاهو تنها 5 درصد کل مطالب آنلاین را جستجو می‌کنند؟
افراد بی‌هویت و پَست را به شهرت نرسانیم 🔸بسیاری از افراد بی ریشه و لاابالی که گاهاً نیز رفتارهای احمقانه و ناهنجاری از خود بروز می دهند، در فضای مجازی فقط دنبال معروف شدن و افزایش شهرت خود هستند و ما نباید با دنبال کردن صفحات آنها و خواندن مطالب و تصاویر آنها و دادن نظرات، به آنها در رسیدن به این شهرت کاذب کمک کنیم...
مهمترین اصل 🔺تقریباً می‌توان مطمئن بود که باید به همه چیز شک کرد. ▪️جهان رسانه‌های نوین، جهان خوانش‌هاست. می‌توان با اطمینان خاطر بالایی گفت: "هیچ نقل قولی دقیق نیست"؛ تا چه رسد به گمانه‌زنی‌ها و تحلیل‌هایی که بر اساس نقل‌قول‌ها بافته می‌شود‌. ▪️جهان ، جهان برساخته‌هاست. جهان غلبه‌ی خوانش‌های تقابلی، جهان هایپر رئالیتی‌ها، جهان سوءتفاهم‌ها. رسانه‌ها با همان ژست حال بهم‌زن بی‌طرفانه، پیشاپیش به جای شما قضاوت می‌کنند و فقط صدور حکم را به شما می‌سپارند. رسانه‌ها ابزار اراده‌های معطوف به قدرت و غلبه‌اند و برای این غلبه در فهم مخاطبان تصرف می‌کنند. ▪️و مهمترین نشانه‌ی این تصرّفِ سِحرآمیز اینکه اغلب مخاطبان سِحر شده، منکر همین تصرف و سحر و جادو هستند. ✍ وحید یامین پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ یکی از روش‌های ، کپی کردن کارت‌های بانکی با دستگاه اسکیمره. 👈 تو این ویدئو در مورد این شیوه کلاهبرداری توضیح دادیم و گفتیم چه مواردی رو باید رعایت کنیم که حساب‌مون اینجوری خالی نشه.
📣 ♨️ما بازی‌هایی که برای دورهمی و مهمونی‌های یلدایی شما مناسب هستند رو جدا کردیم☺️ 🔅با استفاده از این بازی‌ها رو متفاوت‌تر برگزار کنید🤩👇 ✅با کلیک کردن روی لینک‌های زیر، به بازی‌های مربوطه هدایت خواهیدشد🙂 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/112 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/62 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/60 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/76 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/22 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/26 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/44 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/106 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/117 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/141 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/149 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/203 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/213 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/185 🔗 https://eitaa.com/babazi_to/33 🍉یلداتون پیشاپیش مبارک🥳 بهترین فرصت برای اینکه بازی را در زندگی به جریان بیندازیم واز فضای مجازی کمتر استفاده کنیم 👌👌👌👌👌👌
توصیه‌های پلیس فتا در شب یلدا شب یلدا فرصت مناسبی است تا استفاده از تجهیزات هوشمند را به حداقل رسانده و بیشتر در جمع‌های خانوادگی حضور داشته باشیم. در صورت دریافت پیامک‌هایی نظیر بسته اینترنت رایگان شب یلدا و... قبل از اطمینان حتما از مراکز رسمی صحت موضوع را بررسی کنید. افراد سودجو در پوشش تخفیف‌های شب یلدا به دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند از این رو حتما از سایت‌های معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیکی خرید‌های اینترنتی خود را انجام دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🔥 موبایلمون از ما جاسوسی می‌کنه؟! 🔹 کمپانی کاکس مدیا گروپ ادعا کرده که برنامه‌ها به منظور ارائه تبلیغات هدفمند به صدای کاربر‌ها گوش می‌دن! تا حال شده یه چیزی گفته باشین و همون توی اکسپلور اینستاگرام بیاد؟
📟 کدام پیامک‌ها را هرگز باز نکنیم⁉️ 🔹چنانچه تلفن همراه هوشمند دارید، هر روز پیامک‌های مختلفی از منابع ناشناس دریافت می‌کنید و به راحتی از کنار آن می‌گذرید، در حالی که ممکن است با بازکردن آن پیامک، گوشی شما هک شده و حساب بانکی شما خالی می‌شود
😎 این برنامه اطلاعات تلفن شما را می دزد برنامه Truecaller (تروکالر) یک اپلیکیشن جهت شناسایی شماره و نمایش نام مخاطبین ناشناس است و قابلیت بلاک کردن تماس ها و پیامک های اسپم و تبلیغاتی را هم در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.
😈تروکالر به محض اعطای اجازه، تمام داده های شما را به یک سرور خارجی ارسال می کند😠، از جمله لیست مخاطبین با اسامی که ذخیره کرده اید، اشخاصی که با آنها صحبت می کنید، چه مدت و همه شماره هایی که گرفته اید. ⚜ لذا باید از نصب این برنامه خودداری کنید و اگر آن را نصب کرده اید، بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که بلافاصله آنها را حذف کنید. ⚜یکی ازنکات مهم در این زمینه ذخیره اسامی افراد در مخاطبین گوشی بدون ذکر عناوین سازمانی ، شغل ، سمت و ... است این کار به امنیت حریم خصوصی شما و دوستانتان کمک خواهد کرد . 👈👈مثلا از ذخیره دوستان با عناوینی همچون سرهنگ ... راهور ، محمدی معلم دبستان ... ،خانم اکبری پرستار بیمارستان..... جداً خودداری کنید .
27.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ {۱۱ رعد} 🌹
رسانه‌های بیگانه چگونه با ذهنیت سازی‌های هدفدار، شهروندان را از حاكمیت و از هویت خویش منزجر می‌سازند؟! 🔺 یکی از  مهم‌ترین اهداف رسانه‌های بیگانه و فارسی زبان خارجی این است تا كشور را از اهداف جاری خود دور كنند. ▪️ آنها تلاش می‌كنند تا با گزینش از پیش تعیین شده‌ی نقص‌ها، كاستی‌ها، سهل‌انگاری‌ها، ناشایستگی‌ها، تصمیمات احمقانه و رفتارهای مضحك و به ظاهر تمسخرآمیز، یك تصویر منسجم و طرح كلی تثبیت شده از کشور و نظام به مخاطبان خود ارائه دهند. ▪️به دنبال آن، برای این مدل سازی‌ها مصادیقی را پیدا می کنند تا از طریق شبكه‌های اجتماعی و تلویزیونی مدام به آن بپردازند و در عوض بسیاری از موضوعات اصلی و اساسی پیرامون پیشرفت های کشور را مسكوت، تحریف شده و برچسب خورده رها كنند. ▪️خروجی چنین رفتارهایی از رسانه‌های بیگانه این خواهد بود كه شاهد احساس ضعف و عقب ماندگی‌های اجتماعی در شهروندان باشیم. رویكردی كه احساس عقب ماندگی به شهروندان می‌دهد و این فكر را در آن ها تقویت می‌كند كه ما دچار یك حاكمیت مضمحل، غیر عقلانی و غیر شایسته‌ای هستیم كه با زور حاكم شده است نه با خواست عمومی و منطق... ▪️در نهایت نسبت به ارزش‌ها، سنت‌ها و هویت ملی خود منزجر می‌شود و تصویر رویای فردا برای جوانان و مخاطبان آن ها به صورت تدریجی با گذشت زمان از بین خواهد رفت.... ▪️هدف رسانه‌های بیگانه نیز همین ذهنیت سازی است كه به احساس انزجار، دل زدگی و ناامیدی از هویت و حاكمیت در فرد می‌انجامد. ▪️ از طرف دیگر نیز طرح‌های موازی از وضعیت دیگر كشورها مانند اروپای غربی و آمریكای شمالی ترسیم می‌كنند و تصاویری از شهروندان ایرانی مهاجرت كرده به این کشورها می‌سازند و با القای فاصله میان آنچه كه فرد احساس می‌كند در آن قرار گرفته با حالتی كه احساس می‌كند كه دیگران در آن قرار گرفته‌اند، یك تصویری  می سازند که تا حد زیادی تحریف شده؛ نه به این معنا كه آنچه كه در داخل و خارج كشور نشان می‌دهند، الزاما دروغ است بلكه یك تصویر گزینش شده و هدفدار است. ▪️ لذا؛ كاركرد رسانه‌های بیگانه ایجاد تصویری گزینش شده و القای احساساتی است كه در نهایت به تصمیمات، رویكردها و رفتارهای پرخاشگرانه و ناخوشایند در شهروندان می‌انجامد... ▪️ با آگاهی از این شگردها، ساخت الگوها و انگاره های ذهنی خویش را به دست این رسانه‌ها نسپارم.
ماجرای دروغ اینترنشنال درباره اولین فرمانده سپاه چه بود؟ 🔺شبکه تروریستی ایران اینترنشنال در دروغ‌سازی فراتر از دیگر رسانه‌های فارسی زبان خارج نشین رفته و وارد مرحله جدیدی شده است. این شبکه در تازه‌ترین دروغ پردازی خود، با انتشار خبری مدعی شد: «جواد منصوری اولین فرمانده سپاه پاسداران از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شده است.» اینترنشنال همچنین اعلام کرد: منصوری خواستار روشن شدن دلیل رد صلاحیتش شده است! 🔺این درحالی است که جواد منصوری، ضمن تکذیب خبر دروغ اینترنشنال، اظهار داشت: «من اصلاً در انتخابات ثبت نام نکردم که بخواهم تأیید یا رد بشوم»! ‼️نکته جالب توجه این است که پس از این اظهارات جواد منصوری، شبکه اینترنشنال همچنان اقدام به حذف خبر کذب از خروجی‌های خود نکرد... ♨️دروغ سازی، کارویژه اصلی این رسانه‌هاست. اساساً جریان این رسانه‌ای ، برای زنده ماندن و ادامه تنفس وابسته به دروغ پردازی است. همانگونه که در آشوب‌های پاییز سال قبل که با دروغ کشته شدن مهسا امینی آغاز و با تولید دیگر اخبار و محتوا‌های دروغ و تحریف شده ادامه یافت، تنها در ۴۵ روز ۳۸ هزار دروغ توسط ۵ رسانه اصلی فارسی زبان اپوزیسیون منتشر شد...