امسال در ایام نوروز شاهد رشد میزان استفاده هموطنان از پیام رسان های داخلی بودیم، طبق آمار دریافتی از داشبوردهای مدیریتی، در این ایام روزانه بصورت متوسط حدود ۴.۸ میلیون تماس صوتی و تصویری مجموعا در بستر پیام رسان های داخلی انجام شده است.
بر اساس بازخورد دریافتی از کاربران، میزان رضایتمندی آنها از کیفیت سرویس تماس صوتی و تصویری در بستر چهار پیام رسان داخلی بله، سروش پلاس، آیگپ و روبیکا بصورت متوسط ۷۵ درصد بوده است.
@resanemadar
🔴 حرارت ایجاد شده روی صورت بعد از ۱۵ دقیقه مکالمه با تلفن همراه با توجه به تابش الکترو مغناطیسی موبایل و امواج آن
❗️این حرارت غیرطبیعی موجب سوختن و رسوب خون در عروق سر و صورت شده و بیماریهایی از قبیل وزوز گوش، درد دندان و ... را پدید میآورد.
@resanemadar
بسم الله الرحمن الرحیم
بچّه👧 جای مامان 👩و بابا👱♂؛ مامان و بابا جای بچّه
🔹این بازی، شبیه خاله بازی است؛ امّا در خاله بازی، معمولاً خانه ای🏠 می سازند و وسایلی 🍽🥣را در خانه می برند؛ امّا در این جا، فقط بچّه ها در نقش بزرگترها قرار می گیرند.
🔸 گهگاهی نقش واقعی خودتان را در خانه به بچّه ها👧🧒 بدهید. مثلاً مادر به دختر بگوید: «من، دختر هستم و تو، مادر» و پدر به پسر بگوید که: «من، پسر هستم و تو، پدر». اجازه بدهید چند دقیقه ای به عنوان پدر یا مادر با شما به عنوان فرزند، تعامل ♻️کنند.
🔹در این بازی شما می توانید با ظرافتی هنرمندانه، برخی از قوانین تربیتی را به کودک، آموزش بدهید. مثلاً کار اشتباهی ❌را انجام بدهید تا او با عنوان پدر یا مادر به شما تذکّر دهد. این تذکّر، هنگامی که کودک از نقش پدر یا مادر بیرون می آید، میتواند تأثیرگذار 😉باشد.
📚 بازی ، بازوی تربیت ص ۱۲۰
#من_دیگر_ما
#استاد_عباسی_ولدی
🎾بازی؛ بازوی تربیت
⛳️ @berimbazy
🎾⚽️🏸🏓⛳️🎣
بسم الله الرحمن الرحیم
⚽️توپبازی🎾
🔸توپ بازی🏀، از زمزۀ بازی هایی است که یکنفره، دونفره، چند نفره و گروهی هم قابل اجراست که ما برخی از انواع آن را در این جا می آوریم.
🔹انواع توپ هایی که در بازار وجود دارد، به شرطی که سنگین نباشند، اسباب بازی مناسبی برای بازی در خانه🏠 است. توپ های کوچک🎾🎱 که به تعداد فراوان به صورت بسته ای در فروشگاه های اسباب بازی 🎲🥁 یا وسایل پلاستیکی وجود دارند، در بسیاری از بازی ها به کار می آیند.
🔰برخی از این بازی ها برای گروه های سنّی مختلف، به شرح زیر است:
1⃣ توپ های کوچک پلاستیکی برای نوزادان چند ماهه که دوست دارند اشیا را در دست 🖐بگیرند، جالباند. از آن جایی که این توپ ها گِرد🔴 هستند، دائم از دست بچّه ها می افتند. شما باید پس از افتادن، توپ را دوباره به دست آنها بدهید. همین رفت و برگشت، بازی متنوّع و جذّابی 😃را برای کودک، ایجاد می کند.
2⃣ وقتی کودک👶، توانایی نشستن پیدا کرد، به او کمک کنید تا بنشیند و پاهایش 👣را از هم باز کند. شما هم در مقابل او بنشینید و پاهایتان را باز کنید. بعد توپ را به طرف کودک روی زمین، قِل بدهید. از کودک هم بخواهید که متقابلاً این کار را انجام دهد.
3⃣ یک سبد بسکتبال🏀 اسباب بازی تهیّه کنید و در قسمتی از خانه که تابلو🖼 یا ساعت🕰 نیست، وصل کنید. سعی کنید توپ را داخل سبد 🗑بیندازید. ارتفاع سبد را متناسب با قد و قدرت توپ اندازی بچّه ها تنظیم کنید.
⬅️ ادامه دارد ....
📚 بازی ، بازوی تربیت ص۱۲۱
#من_دیگر_ما
#استاد_عباسی_ولدی
🎾بازی؛ بازوی تربیت
⛳️ @berimbazy
🎾⚽️🏸🏓⛳️🎣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازی_های_ساختنی
شلیک درب بطری به سمت لیوان ها
مناسب جهت تقویت تمرکز حواس
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
آیدی ارتباط با مشاور (رایگان)
@pasokhgo313
🌷بازی های کودکانه🌷
✅ @bazi_m
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازی
طبق عدد تاس و جهت فلش حرکت کنید😍
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
@resanemadar
3.تربیت دینی فرزندان.mp3
21.22M
روزه و اعمال عبادی کودک و نوجوان
نکات طلایی و کاربردی
#قسمت_سوم
@resanemadar
1.تربیت دینی فرزندان.mp3
21.05M
روزه و اعمال عبادی کودک و نوجوان
نکات طلایی و کاربردی
#قسمت_اول
@resanemadar
2.تربیت دینی فرزندان.mp3
32.04M
روزه و اعمال عبادی کودک و نوجوان
نکات طلایی و کاربردی
#قسمت دوم
@resanemadar
4.تربیت دینی فرزندان.mp3
14.4M
روزه و اعمال عبادی کودک و نوجوان
نکات طلایی و کاربردی
#قسمت_چهارم
@resanemadar
✅تمرینات تقویت #حافظه_شنیداری کودکان :
❇️1- سه کلمه برای کودک بیان کنید و از وی بخواهید پس از اینکه هر سه کلمه را گفتید، آنها را بازگوکند.سپس چهار کلمه و به همین ترتیب پیش بروید تا مطابق رشد سنی و طبیعت خویش از حافظه شنوایی برخوردار شود.
❇️2- یک جمله برای کودک بگو.یید و از او بخواهید آن را تکرار کند.سپس دو جمله بگویید تا آنها را تکرار کند و به همین ترتیب پیش بروید تا توانایی وی به حد هنجار و طبیعی برسد.
❇️3- تمرینات 1و2 را انجام دهید،اما این بار دانش آموز ترتیب گفتن کلمات راهم حتما رعایت کند.دراین صورت توانایی توالی شنوایی او نیز تقویت خواهد شد.
❇️4- چند دانش آموز را کنار هم بنشانید و از آنها بخواهید این بازی را ترتیب دهند. نفر اول یک کلمه بگوید، نفر دوم همان کلمه را تکرار و کلمه دیگری که مناسب است به آن اضافه کند، نفر سوم دوکلمه قبلی را بگوید و کلمه دیگری را که مناسب است به آن اضافه کند و به همین ترتیب پیش رود.
به عنوان مثال نفر اول: من،نفر دوم: من در،نفر سوم :من در حیاط….
❇️5- همان بازی را ترتیب دهید اما این بار به جای استفاده از یک کلمه ،دانش آموزان از یک جمله استفاده کنند. به عنوان مثال نفراول:من در حیاط مدرسه بازی کردم. نفردوم:من در حیاط مدرسه بازی کردم و بعد به کلاس رفتم. نفر سوم:…..
❇️6- به کودک چند دستور بدهید و از وی بخواهید آن دستورات را به ترتیب اجرا کند.این تمرین علاوه بر حافظه شنوایی، توانایی (حرکتی-شنوایی) و نیز(توالی شنیداری ) را با هم تقویت می کند.
❇️7-یک کلمه بیان کنید وپس از 30 ثانیه ازاوبخواهید آن را تکرارکند. در تمرینهای بعد پس از گذشت چند ثانیه از او بخواهیدکه کلمه یا کلمات گفته شده را بگوید. این تمرین را آنقدر ادامه دهید تا بتواند در حدود 30 ثانیه شئ را در حافظه کوتاه مدت خویش نگه دارد.
❇️8-ابتدا برای او قصه های بسیار کوتاه بگویید، سپس داستانهای بلندتر بگویید وبعد از او بخواهید قصه های شما را بازگو کند وسرانجام خودش قصه بسازد.
❇️9-ازاوبخواهید اشیای پیرامونش را نشان داده و نام ببرد.
❇️10-کودک را یاری دهید تا تعدادی عدد یا لغات ساده را به خاطر بسپارد:
@resanemadar