هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
🌷امام مهدی شناسی ۱۲۳۳🌷
🍀نقش امام زمان در زندگی من🍀
🔺فصل سوّم: اعمال من
💠آنچه لازم است نسبت به ارتباط اعمال و رفتار خویش، با امام زمانم بدانم، به طور خلاصه آن است که:
🔸اوّلاً: امام زمان (علیه السلام) از اعمال و رفتار و کردار من در گذشته، حال و آینده با خبر بوده، و هیچ چیزی از آنها بر ایشان مخفی نیست، و هیچ کدام را فراموش ننموده و بسیار بهتر و دقیق تر از من از آنها مطّلع هستند، و بر همهﯼ آنها در آن واحد احاطه داشته و همهﯼ آنها را با هم مینگرند و این علم و آگاهی را خداوند متعال به حجّت و خلیفهﯼ خویش، که امر هدایت خلق را به عهده ایشان سپرده، عطا نموده است.
🔸ثانیاً: علاوه بر آن، هفته ای دو مرتبه ملائکهﯼ الهی، اعمال مرا به طور رسمی و با تشریفات خاصّی، به خدمت آن حضرت عرضه مینمایند، و ایشان در این مرحله برای گناهان من استغفار میکنند و اگر اعمال خوبی داشته باشم، از دیدن آنها مسرور گشته و شکر الهی را بجای میآورند و چقدر دردناک است آن لحظه ای که حضرت به اعمال زشت و ناپسند من نگریسته و به خاطر آن اندوهگین میشوند.
🔸 ثالثاً: شرط قبولی همهﯼ اعمال، معرفت و ولایت و موالات ایشان است، و بدون آن هیچ عملی از من مقبول و پذیرفته نخواهد شد، گرچه به اندازه ای عبادت کنم که همچون مَشکی خشکیده، رنجور و ناتوان گردم.
🔸 رابعاً: همهﯼ اعمال جهت پذیرفته شدن در درگاه الهی - پس از داشتن شرط ولایت - در نهایت نیز باید به امضای امام عصر (علیه السلام) برسند.
🔸خامساً: اعمال ناقص من، به وسیلهﯼ بعضی از اعمال ایشان، کامل میشوند.
🔸سادساً: فقط اعمالی از نزد خداوند دارای ارزش و اعتبار هستند که طبق دستور و فرمایشات ایشان انجام داده ام. و بطور کلّی - همانطور که بعداً نیز به آن اشاره خواهیم کرد - عبادی بودن اعمال مشروط به قبول ولایت و امامت آن حضرت و اخذ از ائمّهﯼ اطهار (علیهم السلام) و رضای آن حضرت بدان اعمال است، نه هیچ کس دیگر.
💠آنچه گفتیم گوشه ای از ارتباط اعمال من با امام زمانم بود و امیدوارم که آن حضرت اعمال بد مرا نادیده گرفته، و اعمال خوبم را به بزرگواری و کَرَم خویش بپذیرند.
🌿وقت رحیل گشت و گر نیک بجوئی
غیر از ولای آل نبی نیست توشه ای
🌿ارزان غیر، توشه ز اعمال صالحه
ما را به جز عنایتشان نیست توشه ای...
📚نقش امام زمان (عجل الله فرجه) در زندگی من
✍محمد مهدی محقق فرید
#مهدی_شناسی
#قسمت_1233
#نقش_امام
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
سلام عزیزان
این هفته با یکی از رذایل اخلاقی به نام حسد درکنار شما هستیم.
حَسَد یا حسادت از رذایل اخلاقی، به معناى آرزوىِ از بین رفتن نعمتها و داشتههاى دیگران است.
برای شناخت حسد در وجود آدمی نشانههای زیر بیان شده است:
ناراحتی از رسیدن نعمت به دیگری، بدون نشان دادن عکس العمل.
غیبت و عیبجویی پشت سر مورد حسادت.
دشمنی و کارشکنی.
بی مهری یا قطع رابطه با افراد، و پنهان کردن صفات برجسته دیگران.
تملق و چاپلوسی در حضور مورد حسادت.
حسد
بنابر سخن امام صادق(ع) یکی از آفت های دین، حسد است. انسان حسود چشم دیدن داشتنی های دیگران را ندارد و گاهی تا جایی پیش می رود که دوست دارد آن نعمت از بین برود ولی دیگران از آن بهره نبرند.حسادت چنان در انسان نفوذ می کند که تمام زندگی انسان را تحت پوشش قرار می دهد و آرامش و آسایش را از انسان می گیرد.
۱-«غبطه» در لغت به معنای شادمانی و خوشحال شدن است.غبطه روحیهای است که شخص با مشاهده موفقیت و کمال دیگران، سعی میکند خودش هم مثل آنرا داشته باشد، همین تمایل، عامل حرکت به سمت کمال خواهد شد. بدون آنکه آرزوی نابودی آنرا برای دیگری نماید.و این یک فضیلت اخلاقی به حساب میآید. بر اساس روایات چنین صفتی از ویژگیهای انسانهای مؤمن است. مؤمنان غبطه میخورند، اما نسبت به دیگران حسادت نمیورزند. اما منافقان بر عکس، حسادت ورزیده، ولی غبطه نمیخورند.
۲ -«حسد» روحیه خواری و خودکمبینی است که فرد حسود در خود میبینید و به دنبال آن آرزو میکند که فردی که دارای نعمتی واقعی یا خیالی است از آن نعمت محروم شود، حال چه آن نعمت واقعی یا خیالی را خود داشته باشد و یا نداشته باشد، یا به او برسد یا نرسد.
با توجه به تعریفی که از «غبطه» و «حسد» ارائه شد، تفاوت آن دو روشن است. «غبطه» عامل تحرک و پویایی است و «حسادت» عامل ایستایی و درجا زدن! از اینرو «غبطه» از فضایل و «حسادت» از رذایل اخلاقی محسوب شده و گناه بهشمار میآید.
هدایت شده از [ اقتصاد نیوز ]
🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸
❣ #سلام_امام_زمانم❣
🌹یا صاحب الزمان ، ای ماه جمکران
❣رویی نشان بده ، آقای بی نشان
🌹آینه دعای ما ، هر لحظه ای آقا
❣ذکر لبامونه ، یابن الحسن بیا
🌹دیگه بسه جدایی یابن الحسن
❣اسیر غصه هایی یابن الحسن
🌹تا کی باید بخونیم با اشک و آه
❣آقای ما کجایی یابن الحسن
🌹یا صاحب الزمان ، الغوث و الامان
♥️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج♥️
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃🌸