eitaa logo
امام زمانم ❤️
1.4هزار دنبال‌کننده
873 عکس
1.3هزار ویدیو
21 فایل
در کنار هم تلاش می‌کنیم برای ظهور امام زمان‌مون عجّل اللّه تعالی فرجه الشّریف قدمی برداریم ❤️ 🕊️ بوی خوش آمدنت می‌آید 🕊️ ارتباط با خادم کانال 👇🏻 @emame_zamanaam_admin کپی مطالب کانال کاملاً حلال است ✨ تبادل و تبلیغ نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
. رفقا از برنامه‌های برای ظهور غافل نشید. حتماً شرکت کنید و اگر براتون مقدور نیست، هر جایی هستید، دو ساعت مانده به غروب خودتون به ارواحنافداه رو بخونید، و از تهِ دل برای تعجیل در ظهور امام غریب‌مون دعا کنید 🤲😔 این دعاهای دسته‌جمعی قطعاً اثر داره. دیگران رو هم به این طرح مهم و پربرکت دعوت کنید. روش خواندن نماز استغاثه (روی متن آبی‌رنگ ضربه بزنید) @emame_zamanaam .
. بسم‌ الله الرحمن الرحیم ✨ حدیث روز امیرالمؤمنین ‏امام علی علیه‌السلام‏ فرموده‌اند: قلب خود را از کینهٔ دیگران پاک کن ‌تا قلب آن‌ها از کینهٔ تو پاک شود. 📚 نهج‌البلاغه، حکمت ۱۷۸ @emame_zamanaam .
. برای سلامتی و حفاظت مقام معظم رهبری هر روز ۳ مرتبه این ذکر را همگی بخوانیم 👇 «اللّهمَّ اجْعَلْ قائِدَنا السَّیِّد علی الخامنئی فی دِرْعِکَ الْحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَنْ تُرید» @emame_zamanaam .
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 📣 نتانیاهو در سازمان ملل گفت من در حال جنگ در هفت جبهه هستم. پیش‌بینی تورات را در این باره بشنوید... الله اکبر 🤲 @emame_zamanaam .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 چهارمین مرحله پویش «ایران همدل» برای کمک به مردم فلسطین و لبنان آغاز به کار کرد 🔹️در پی تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهرها و روستاهای فلسطین در نوار غزه و شهادت ده‌ها هزار نفر از مردم بیگناه این منطقه و تخریب جدی زیر ساخت‌های شهری، منازل مسکونی و از بین رفتن معیشت مردم غزه در یک سال اخیر و همچنین تخریب منازل ، ساختمان‌های مردم در جنوب لبنان ، شهادت جمع زیادی از مردم بیگناه و خسارت‌های گسترده به آنها ، در لبیک به ندای رهبر معظّم انقلاب اسلامی مبنی بر کمک و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان، چهارمین مرحله‌ی پویش مردمی «ایران همدل» به‌منظور جمع‌آوری مشارکت‌های نقدی هموطنان عزیز برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان آغاز به کار کرد. 🔹️هم وطنان عزیز می‌توانند با واریز مبلغ کمک خود به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۸۲۰۰۰۰۰۰۰۷ و شماره شبایIR۳۲۰۲۱۰۰۰۰۰۰۱۰۰۰۱۶۰۰۰۰۵۲۶ در این پویش ملّی، مشارکت کنند. 🔹️در این مرحله نیز همانند سه دوره‌ی قبل، همه کمک‌های مردمی واریزی به حساب پویش، توسط جمعیت هلال احمر و گروه‌های مردمی فعّال در این حوزه‌ برای رفع نیازهای ضروری و حیاتی مردم مظلوم فلسطین و لبنان هزینه می‌شود. 🔹️پویش «ایران همدل»، بزرگترین حرکت جمعی و مردمی برای مواسات و کمک مؤمنانه است که از سال ۱۳۹۸ و پس از بیانات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر شکل‌گیری نهضت تعاون و احسان و کمک مؤمنانه، در کشور آغاز به کار کرد. 💻 Farsi.Khamenei.ir
. بسم‌ الله الرحمن الرحیم ✨ حدیث روز ‏امام جواد علیه‌السلام‏ فرموده‌اند: دوستِ خدا در آشکار و دشمنِ او در پنهان مباش. 📚 بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۳۶۵ @emame_zamanaam .
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ⁉️ چگونه برای ظهور امام مهدی علیه‌السلام دعا کنیم که اجابت شود؟ منبع: احیاء نیمه شعبان @emame_zamanaam @ostad_shojae | montazer.ir .
. ❗️مهم مهم. لطفاً بخوانید و منتشر کنید ❗️ رفقا یهودیان صهیونیست برای پیشبرد اهداف شیطانی‌شون خیلی خیلی از جادوی سیاه و نیروهای شرور اجنه و شیاطین استفاده می‌کنن. یک بخش مهمی از جنگ میان اسرائیل و جبههٔ حق در بعد ماورایی و معنوی رخ می‌ده. ما که فعلاً نمی‌تونیم در بعد فیزیکی در میدان جنگ حضور پیدا کنیم و بجنگیم، باید در بعد معنوی حضور فعالی داشته باشیم و بجنگیم. دعاهایی که بزرگان توصیه می‌کنن رو حتماً بخونیم. (مثل دعای مرزداران صحیفه سجادیه و دعای جوشن صغیر) به‌ویژه خواندن سورهٔ حشر برای دفع و خنثی‌کردن فعالیت‌های شیطانی بسیار مؤثره. حتی اگر نمی‌تونیم چله بگیریم، حداقل روزی یکبار بخونیم. این فرصتِ پیش‌آمده برای زمینه‌سازی ظهور و از بین‌بردن دشمنان اصلی عجّل اللّه تعالی فرجه الشّریف رو دست کم نگیریم ... @emame_zamanaam .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 اجازه رهبر انقلاب به استفاده از نصف سهم امام(ع) برای مردم مظلوم جنوب لبنان 🔹️در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان که بر اثر آن ضایعات جانی و خسارات مالی سنگین بر مردم مظلوم و محروم و در عین حال با ایمان و مقاوم این منطقه تحمیل شده است، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی اجازه دادند که مومنین می‌توانند از وجوهات شرعیه خود نصف سهم مبارک امام(علیه‌السلام)، معادل یک چهارم خمس را برای کمک به مردم مسلمان جنوب لبنان پرداخت کنند. 💻 Farsi.Khamenei.ir
. رفقا امشب یا هنگام نماز صبح حتماً نماز استغاثه به ارواحنافداه رو بخونید برای حفظ کشور و رهبرمون و برای نابودی اسرائیل روش خواندن نماز استغاثه (روی متن آبی‌رنگ ضربه بزنید) @emame_zamanaam .