#امام_زمان_و_من
با دوستم در پارک قدم میزدیم و به گلها نگاه میکردیم و از هوای لطیف و معطر پارک لذت میبردیم که دوست دیگرمان آمد و پشت سر معلم شروع به بدگویی کرد. من و دوستم از حرفهای او خوشمان نیامد و از او خداحافظی کردیم.
امام زمان (علیهالسلام) پشت سر دیگران حرف زدن و بدگویی کردن را دوست ندارد.
@emamezaman_va_man
#جهت_نما
#محسن_قرائتی
❓آیا ممکن است امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در عصر غیبت دیده شود؟
دیدن امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف محال نیست و توفیق زیارت ایشان امتیاز بالایی است. در دعاها نیز از خداوند متعال میخواهیم که این دیدار را نصیبمان فرماید: «اَللّهُمَ اَرِنی الطَّلْعَةَ الرَّشیدةْ». همچنین بنابر منابع اسلامی وقتی مردم امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را در زمان ظهور ببینند، خواهند گفت: «ما ایشان را چند بار دیده بودیم! » از سویی دیگر بخواهیم مسأله را از دیدگاه قرآن بررسی کنیم، ماجرای حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف شبیه داستان حضرت یوسف علیه السلام است: «فَعَرَفَهُمْ وَهُمْ لَهُ مُنکرُونَ»به آن معنا که یوسف برادرانی را که دهها سال او را ندیده بودند، شناخت؛ ولی آنها او را نشناختند. آنچه در این میان مهم است، توجه به دومسأله است.
اوّل آن که ما مأمور نیستیم برای دیدن امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به منطقه، مسجد یا واسطه ای رجوع کنیم. در آیات و روایات در این مورد سفارشی نشده است؛ ولی مکلّفیم در زمان غیبت به مجتهد جامع الشرایط (فقیه عادل بی هوس) که در حلال و حرام الهی صاحب نظر است، مراجعه کنیم و کلام او را برای خود حجت بدانیم و به آن عمل کنیم.
دوم این که نباید فریب افراد شیاد را بخوریم که با ادعای ملاقات با امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف افرادی را دور خود جمع کرده، از این راه نان میخورند و باید به هوش باشیم که تعداد مدعیان دروغین کم نیست.
ملاقات با امام، ارواحنا فداه، در مواردی نیز انجام شده است؛ اما به گونه ای بوده که افراد، بعداً متوجه شدند که آن شخص حضرت مهدی علیه السلام بوده است. همچنین این ملاقاتها با اراده حضرت صورت گرفته است، نه با اراده ملاقات کننده.
#پرسش_وپاسخ_مهدوی
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#حدیث
امام جواد علیه السلام:
إعلَم أنَّكَ لَن تَخلُوَ مِن عَينِ اللّه ِ فَانظُر كَيفَ تَكونُ؛
بدان كه از ديده خدا پنهان نيستى. پس بنگر كه چگونهاى.
گزیده تحف العقول، ح ۲۵۲
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
4_5931568037294508347.mp3
13.06M
#کارخونه_قصه_ها
قصه به خاطر سرباز
قسمت سوم
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#هرگز_فراموش_نمی_شوی
#مهدی_خدامیان_آرانی
قسمت ۹
بار دیگر تو را حمد و ستایش میکنم، در آغاز سخن تو را به خاطر همه نعمت هایت ستایش نمودم، اکنون تو را به خاطر این برنامه ای که برای هدایت انسان قرار داده ای، ستایش میکنم:
«برنامه فرستادن پیامبران و جانشینان آنان».
تو همواره عدّه ای از انسانها را به عنوان دوست خود برگزیدی و آنان را برای خودت خالص گرداندی، تو میخواستی آنان دین و آیین یکتاپرستی را برای دیگران بازگو کنند، برای همین آنان را از هر عیب و نقصی پاک گرداندی. تو این گونه به آنان لطف نمودی، پس آنان بندگان مخلص تو شدند و این لیاقت را پیدا کردند که مردم را راهنمایی کنند.
پیامبران برای هدایتگری به پا خاستند و یکی بعد از دیگری این مأموریّت را انجام دادند، آنان در این راه سختیهای زیادی را تحمّل کردند، جاهلان با آنان
دشمنیها نمودند، به آنان سنگ زدند و دیوانه خطابشان کردند و عدّه ای از آنان به شهادت رسیدند و خونشان بر روی زمین ریخته شد...
آنان در این سختیها صبر و شکیبایی نمودند. تو پاداش صبر آنان را در این دنیا قرار ندادی، تو بهشت را که نعمتی ابدی و بادوام است برای آنان آماده نمودی و از آنان عهد گرفتی که در این دنیا، زهد پیشه کنند و به جلوههای دل فریب دنیا دل نبندند. آنان نیز به این عهد تو وفادار ماندند و راه زهد را در پیش گرفتند.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
📚 #تفسیر_باران
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
نزدیک به دو هزار و پانصد سال از مرگ ابراهیم (علیه السلام) گذشت، تو محمّد (صلی الله علیه وآله) را به پیامبری مبعوث کردی، محمّد (صلی الله علیه وآله) از نسل ابراهیم (علیه السلام) بود، محمّد (صلی الله علیه وآله) به مسلمانان خبر داد که پس از من، دوازده امام خواهند آمد، او علی (علیه السلام) را جانشین و اوّلین امام معرّفی کرد، علی (علیه السلام) حتّی برای یک لحظه هم بُت نپرستید، او همواره یکتاپرست بود.
عجیب است، وقتی که از برادران اهل سنّت میخواهم تا آن دوازده امام را شمارش کنند، چنین میگویند: «ابوبکر، عمر، عثمان... ».
به آنان میگویم:
مگر قرآن نمی گوید که امامت، عهد خداست و هرگز به ظالمان نمی رسد؟
آری، این سخن خداست.
شما چگونه میگویید این سه نفر به مقام امامت رسیدند؟
مسلمانان با آنان بیعت کردند و آنان امام شدند.
آیا قبول دارید که این سه نفر قبل از ظهور اسلام، بت پرست بودند؟
آری، آنها مثل بقیّه مردم بودند. آن زمان همه بت پرست بودند.
هر کس بت پرست باشد، ستمکار است و به خودش ظلم کرده است و نمی تواند به امامت برسد. این مولای من، علی (علیه السلام) است که هرگز بُت نپرستید و شایسته این مقام است. (۸۷)
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#امام_زمان_و_من
در یک روز بارانی با دوستم در کوچه راه میرفتیم که یک موتوری از کنارمان با سرعت عبور کرد و مقداری آب گل از زیر چرخ موتورش به لباسهای من و دوستم ریخت، دوستم خیلی ناراحت شد و بلند حرف زشتی به او گفت، اما من حرف بدی نزدم، فقط خیلی ناراحت شدم.
امام زمان (علیهالسلام) حرف زشت و بد زدن را دوست ندارد.
@emamezaman_va_man
#جهت_نما
#محسن_قرائتی
❓آیا توصیه به رفتن به مسجد جمکران سند معتبری دارد؟
اولاً، در کارهای مستحب به سند معتبر نیاز نیست؛ زیرا در روایات میخوانیم که اگر به کسی خبر کار خیری رسید و او به امید تقرب و نزدیک شدن به خداوند آن را انجام داد، پاداشی از آن کار خیر به او میرسد، اگرچه آن خبر واقعیت نداشته باشد. به این روایات، روایات «من بلغ» میگویند؛ مثلاً اگر شخصی را در راه دیدیم و خیال کردیم که او شخص خوبی است و به او سلام کردیم و احترام گذاشتیم؛ ولی بعد معلوم شد که شخص خوبی نبوده است؛ بی تردید به پاداش سلام خود رسیده ایم.
ثانیاً، رفتار و نیات مردم به خودی خود ارزش دهنده است. زمین جمکران، منطقه ای است که میلیونها انسان در آن جا به یاد حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف هستند و در این مسجد به مناجات، توبه، بیتوته، ذکر و نماز مشغولند. این عبادتها در هر زمینی که انجام شود مقدس خواهد شد.
افزون بر این از بزرگ ترین مراجع تاریخ، حضرت آیت الله العظمی بروجردی که استاد بسیاری از مراجع بودند، پرسیدند که آیا ما در مسجد
جمکران، نماز را به قصد «ورود» [۱] یا به قصد «رجا و امید» [۲] بخوانیم؟
ایشان پس از کمی درنگ فرمود: «به قصد «ورود» بخوانید. » گویندة این حرف حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در رمضان سال ۱۳۹۱ شمسی در مشهد مقدس میباشد.
آیت الله صافی باز هم در این باره از آیت الله العظمی بروجردی نقل کردند که ایشان به روحانیون میفرمود: «منبری نباشد که نام حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در آن برده نشود. »
----------
[۱]: ورود: (معنای ورود آن است که این نماز از امام معصوم علیه السلام نقل شده باشد)
[۲]: رجا وامید: (یعنی به امید رسیدن به ثواب، نه به اعتبار این که از سوی امام نقل شده است).
#پرسش_وپاسخ_مهدوی
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#حدیث
امام صادق عليه السلام:
ثُلاثَ مَن أَتَی اللهَ بِوَاحِدَةٍ مِنهُنَّ أوجَبَ اللهُ لَهُ الجَنَّةَ: الإنفاقُ مِن إقتارٍ وَ البِشرُ لِجَمیعِ العَالَمِ وَ الإنصافُ مِن نَفسِهِ.
سه خصلت است که اگر کسی با یکی از آنها نزد خدا رود، خداوند بهشت را بر او واجب گرداند: انفاق کردن با وجود تنگدستی، گشاده رویی با همگان، منصفانه برخورد کردن با دیگران.
کافی(ط-الاسلامیه) ج 2، ص
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd