2_5689621685.mp3
16.05M
✨به مناسبت روز عفاف و حجاب
🔊سخنرانی تربیتی حرم حضرت معصومه(س)
👤#حجت_الاسلام_تراشیون
📚موضوع: حجاب زمینه حفظ شخصیت و انسانیت
🗓 شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۱
🔸حرم حضرت معصومه(س)، قم
🔻موارد مطرح شده:
▫️حجاب از ضروریات فقه اسلامی
▫️ابعاد وجودی انسان
▫️فلسفه حجاب
▫️شرط داشتن جامعه سالم
▫️محدودیت پوشش در دنیا
▫️تاثیر رنگ و پوشش بر رفتار
▫️ایران جزء پاکترین کشورها
▫️خطر کنار گذاشتن حجاب
▫️حجاب زمینه حفظ انسانیت
▫️اهمیّت داشتن چادر و پوشش
▫️ثمرات حجاب و عفاف
▫️لزوم ازدواج به موقع
▫️رابطه طلاق با حجاب
▫️حجاب مقوله تک بعدی نیست
#حجاب
#جامعه_سالم
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🌐 قرارگاه فرهنگی نمازجمعه لامرد درایتا:
eitaa.com/emamjomelamerd
📣📣📣
🌹مسابقه داریم چه مسابقه ای🌹
نمیخواد هزینه کنی و کتاب بخری‼️
✨کافیه کتابچه مجازی
«من به #حجاب اعتراض دارم» را بخونی و در موعد مقرر در سامانه پرس لاین آزمون بدی( هم ان شاءالله برنده میشی و هم کلی شبهه در حوزه حجاب را قادری پاسخ بدی)
🔔فعال شدن آزمون :
از ساعت ۶:٠٠🕕 صبح روز ۲۱ تیرماه
الی ۲۴:٠٠ روز ۲۲ تیرماه 🕛
🌐لینک دانلود کتاب:
https://eitaa.com/Emamjomelamerd/7833
هدایا:
🎁۱٠ هدیه نقدی به مبلغ ۱۵۰ هزار تومان
🎁۱۵ هدیه نقدی به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان
🌐لینک ورود به آزمون 👇👇
https://survey.porsline.ir/s/rfWvMpIo
#ثامن #حجاب #مسابقه
1_4439782516.pdf
7.99M
منبع آزمونِ گوهـــر عـــفاف
💢 کتابچه مجازی
« من به حجاب، معترضم⁉️»
🌱 این کتابِ Pdf با لحن و قالبی جذّاب و امروزی و نوجوانپسند، به سوالاتِ افراد خصوصا دانشآموزانِ معترض به #حجاب جواب داده است.
💎 آداب روز مباهله
=
💠امام صادق علیهالسلام:
مَن صَلّى في هذَا اليَومِ رَكعَتَينِ قَبلَ الزَّوالِ بِنِصفِ ساعَةٍ شُكرا للّهِِ عَلى ما مَنَّ بِهِ عَلَيهِ وخَصَّهُ بِهِ ، يَقرَأُ في كُلِّ رَكعَةٍ اُمَّ الكِتابِ مَرَّةً واحِدَةً ، و عَشرَ مَرّاتٍ «قُل هُوَ اللّهُ أحَدٌ» ، و عَشرَ مَرّاتٍ آيَةَ الكُرسِيِّ إلى قَولِهِ: «هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ»، و عَشرَ مَرّاتٍ «إنّا أنزَلناهُ في لَيلَةِ القَدرِ» ؛ عَدَلَت عِندَ اللّهِ مِئَةَ ألفِ حِجَّةٍ ، ومِئَةَ ألفِ عُمرَةٍ ، ولَم يَسأَلِ اللّهِ عز و جلحاجَةً مِن حَوائِجِ الدُّنيا وَالآخِرَةِ إلّا قَضاها لَهُ كائِنَةً ما كانَت ، إن شاءَ اللّهُ عز و جل.
❇️ هر كس در اين روز ـ يعنى بيست و چهارم ذى حجّه ـ نيم ساعت قبل از ظهر،
دو ركعت نماز به شكرانه نعمتى كه خدا به او اختصاص داده است، به جا آورد و
در هر ركعتى، يك بار امّ الكتاب (سوره فاتحه) و
ده مرتبه «قل هو اللّه احد» و
ده مرتبه آية الكرسى تا «هم فيها خالدون» و
ده مرتبه «انا انزلناه فى ليلة القدر» را بخواند
[اين عملش] در نزد خداوند با صد هزار حج و صد هزار عمره برابر است و
هر حاجتى از حوائج دنيا و آخرت را كه از خداوند عز و جل بخواهد، به او عطا میفرمايد؛ هر حاجتى كه باشد ، إنشاءاللّه .
📚 دانشنامه قرآن و حديث: ج ۱۶، ص ۳۰۸
🇮🇷 #شبکه_امامت | #نماز_جمعه
https://eitaa.com/joinchat/1148452867Cf769ea04cd
📣 #اطلاعیه برگزاری #نماز_جمعه
💢ستاد نماز جمعه شهرستان لامرد ضمن اطلاعیه ای از برگزار شدن نماز جمعه #بیست_و_سوم تیر ماه ۱۴۰۲ خبر داد.
🔻 متن اطلاعیه به شرح ذیل می باشد:
🔰بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن بیست و چهارم ذی الحجه روز تثبیت حق اهل بیت علیهم السلام، روز مباهله و عرض تسلیت و تعزیت به مناسبت فرا رسیدن ماه حزن و عزاداری اهلبیت علیهم السلام، ماه پیروزی خون بر شمشیر، ماه محرم الحرام به اطلاع عموم مردم مومن، ولایت مدار و شهید پرور #شهر_لامرد می رساند نماز جمعه این هفته به امامت حجت الاسلام والمسلمین آزادبرگزار خواهد شد.
🔹ویژه برنامه این هفته: برپایی نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب و رمان های فاخر ویژه جوانان و نوجوانان
🗓 #زمان:
جمعه۱۴۰۲/۴/۲۳
🕌 #مکان:
🔹مصلای الغدیر شهر لامرد
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🌐 قرارگاه فرهنگی نمازجمعه لامرد درایتا:
eitaa.com/emamjomelamerd
📸 #دیدار نوجوانان محله حسین آباد با امام جمعه لامرد
💢به گزارش قرارگاه فرهنگی نماز جمعه شهرستان لامرد حجت الاسلام نوروزی امام محله حسین آباد به همراه چند تن از نواجوانان مسجد حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) با حجت الاسلام و المسلمین آزاد دیدار کردند.
🔻در این دیدار صمیمی حجت الاسلام نوروزی ضمن ارائه گزارش و معرفی نوجوانان فعال مسجد صاحب الزمان گفت:
🔹نوجوانان محله در همه برنامه ها و فعالیت های مسجد اعم از برگزاری ایستگاه صلواتی، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری مراسمات مذهبی، اعیاد، شهادت ها ، کمک به خانواده های فقرا، اردوهای یادمان شهدا و ..... حضور فعال دارند و به کمک همین نوجوان ها خدا را شکر تمام برنامه ها در حال انجام شدن است.
🔻در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین آزاد امام جمعه لامرد ضمن خوش آمد گویی و ابراز خرسندی از حضور نوجوانان در دفتر امام جمعه گفت:
🔹امروز بیست و چهارم ذی الحجه و روز مباهله است و روز مباهله یعنی روز پیروزی اسلام بر سایر ادیان و روز مبارزه همگانی و خانوادگی با جبهه کفر و استکبار است.
🔻امام جمعه لامرد ادامه داد:
🔹در این دنیا اگر عزت می خواهید و می خواهید مثل حاج قاسم بزرگ شوید باید با بزرگان ارتباط معنوی خوبی داشته باشید. یکی از افتخارات حاج قاسم با آن رده نظامی این بود که خودش را سرباز امام خامنه ای معرفی می کرد. ما باید مثل حاج قاسم برای رهبرمان و اماممان سرباز گوش به فرمان باشیم.
۱۴۰۲/۴/۲۲
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🌐 قرارگاه فرهنگی نمازجمعه لامرد درایتا:
eitaa.com/emamjomelamerd