#شهیدآوینی: حزب الله اهل ولایت است
و اهل ولایت بودن دشوار است پایمردی میخواهد و وفاداری
#رزمندگان_اسلام
#شبتون_شهدایی
✳️بخشی از توصیه های #رهبر_معظم_انقلاب به #سازمان_بسیج و #بسیجیان در دیدار احاد بسیج با ایشان، امروز چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲:
1⃣#بصیرت_افزایی ( برای خود و دیگران، ابتکار عمل داشته باشید و بفهمیم نقشه دشمن چیست و در زمین دشمن بازی نکنیم)
2⃣#امید_به_آینده ( جوان انقلابی بداند کشور از اول انقلاب در تحریم و محاصره بوده و با این وجود بسیار پیشرفت کرده)
3⃣ #پرهیز_از_غرور ( خداراشکر میکنیم و کنید که خداوند توفیق داده و بسیجی هستید و از خدا بخواهید این نعمت را از شما نگیرد)
4⃣#عدم_احساس_عجز_و_ناتوانی_در_برابر_انجام_کارهای_بزرگ ( صبر لازم، همت و تلاش داشته باشید و شتابزده عمل نکنید که مطمئنا هر کار بزرگی را میتوانیم انجام دهیم)
5⃣#عدم_انجام_کارهای_نمایشی_و_ویترینی_بیمحتوا( بسیجی همت می گمارد به کارهای بامعنا و واقعی)
6⃣#حفظ_امانت_خدا یعنی سمت و صفت بسیجی و قدردانستن آن ( امین باشید و این امانت را خوب حفظ کنید)
7⃣#پرهیز_از_دوقطبیهای_کاذب (کسانی که مبانی و اصول دین و انقلاب وولایت فقیه را قبول دارند برادر شما هستند هرچند اختلاف سلیقه ای با شما داشته باشند، از دوقطبی مخصوصا در فضای مجازی بپرهیزید)
8⃣#جذب_نیروهای_طراح_در_کنار_نیروهای_عملیاتی ( تدبیر، فکر و طراحی جلوتر از شجاعت و مردانگی مورد نیاز و احتیاج است)
9⃣#توکل_به_خداوند_متعال ( و من یتوکل علی الله فهو حسبه)
🔻منظور رهبری از همه پرسی در فلسطین چه بود؟
ایشان پیشتر طرح کلی همه پرسی را در چند بند توضیح داده:
🔸۱. تمامی مردم فلسطین از جمله مسلمانان، مسیحیان و یهودیان حق شرکت در همهپرسی را خواهند داشت.
🔹٢. نمایندگان مردم فلسطین از بین مسلمانان، مسیحیان و یهودیان، نقش اساسی و مدیریتی در تمام مراحل برنامهریزی و اجرای طرح را برعهده خواهند داشت.
🔸٣. با هدف تسهیل مشارکت تمامی فلسطینیان، بهویژه آوارگان فلسطینی در این همهپرسی، پروژهی جهانی شناسایی، سرشماری و ثبت هویت جامع کلیه شهروندان فلسطینی در فلسطین و سایر کشورها اجرا خواهد شد. یک نهاد بینالمللی با حضور نمایندگان مردم فلسطین وظیفهی اجرای این پروژه را برعهده خواهد گرفت.
🔹۴. یک کمیتهی بینالمللی تحت نظارت و با مشارکت سازمان ملل متحد با حضور نمایندگان مردم فلسطین برای اجرای طرح مذکور و تمرکز بر مباحث اساسی فلسطین از جمله مباحث تاریخی، حاکمیتی و سرزمینی فلسطین و قدس شریف تشکیل خواهد شد.
🔸۵. یک صندوق بینالمللی با کمک اعضای جامعه بینالمللی تحت نظارت کمیتهی مذکور برای پیشبرد و حمایت از اجرای این طرح تشکیل خواهد شد.
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️ تحلیلی بر بیانات امام خامنه ای عزیز در دیدار با بسیجیان سراسر کشور هشتم آذر ۱۴۰۲
🟢قسمت اول
🟢آقا در ابتدای این مراسم فرمودند،:«...امام درباره ی بسیج توصیف های گوناگونی دارند. دو توصیف را من انتخاب کرده ام که به شما عرض بکنم.یکجا امام میگوید که : بسیج لشکر مخلص خداست.لشکر مخلص خدا ،روی کلمات دقت کنید.یک جای دیگر می گوید : بسیج مدرسه ی عشق است.خوب این دو توصیف را کنار هم بگذاریم ،لشکر مخلص خدا نشان می دهد که بسیج رزمنده است.لشکر برای رزم است ،برای جنگ است.رزمنده یعنی چه ؟یعنی هم قدرت مادی مادی و جسمانی داشتن ،هم اراده و شجاعت روحی داشتن،هم تدبیر و ترفند جنگی بلد بودن ،نمونه اش امیر المومنین ( ع) است در مقابله ی با عمروبن عبدود .لشکر مخلص خدا یعنی چه؟یعنی این ذخیره ی عظیم مغتنم برای قدرت یابی شخصی نیست.
از آن طرف مدرسه ی عشق است،عاشق است.بسیج عاشق است ،دلباخته است ،اما این عشق یک عشق هرزه پوی بی جهت بد مسیر نیست،این عشق یک عشق در ظرفیت و قابلیت یک مدرسه است.ظرف او یک ظرف جهت دار و منظم است یعنی چه؟یعنی عشق به خدا ،عشق به معنویت ،عشق به مردم ،عشق به راه جهتی که دارد حرکت می کندو مدرسه یعنی این. مدرسه ی عشق یعنی این.اینی که بسیج عاشق است.می گوید بسیج مدرسه عشق است.عشق را با جهت مشخص تدریس می کند ،تعلیم می دهد...»
🟢 تحلیلی بر بیانات مقام معظم رهبری:
👈 انتخابی کاملا عقلانی و منطقی و متناسب با شرایط کنونی داخلی و منطقه ای مقام معظم رهبری از دو کلام نورانی امام خمینی (ره ) در رابطه با بسیج یادگار ماندگار امام خمینی ره که عبارتند از: بسیج لشکر مخلص خداست.بسیج مدرسه ی عشق است.
👈واژه «لشکر» معمولا کاربرد نظامی و رزمی دارد و نشان از آینده نگری و اشراف امام خمینی ره نسبت به تصمیم و راهبردهای دشمنان در مقابل با انقلاب اسلامی دارد.و لازمه ایستادگی و نقش بر آب کردن نقشه های شوم دشمنان داشتن یک مجموعه منسجم و هماهنگ و یکپارچه با ارزشها و آموزه های دینی و مذهبی یعنی بسیج است.بسیج و کاربردهای آن منحصر به فرد و اشخاص خاص نیست.
👈یک لشکر و نیروهای رزمنده آن باید شاخصه هایی داشته باشد که پاره ای از این ویژگی ها مادی و تعدادی معنوی هستند.رزمنده لشکر مخلص الهی یعنی بسیج و بسیجی باید قدرت مادی و مالی و بدنی ورزیده و قدرت جسمانی قوی و شکست ناپذیر داشته باشد و از اراده ای پولادین در مقابل خصم برخوردار باشد و تدبیر نظامی و در اختیار داشتن ترفندهای بروز نظامی و پیشرفته که خنثی کننده توطئه های رنگارنگ دشمن باشد.که نمونه عینی و واقعی و ملموس آن وجود نازنین و نورانی امام علی علیه السلام است.
👈بیان دیگر امام خمینی ره که امام خامنه ای عزیز از آن استفاده کردند،بسیج مدرسه ی عشق است. عاشقی که تنها ارمان و هدف آنها قرب الهی است و هیچ مسئله ای و عامل مادی مادی و دنیوی او را فریب نمی دهد.و از رسیدن به هدف باز نمی دارد.البته خمیر مایه این عشق خدایی است نه عشق های زودگذر و مادی و هرزه دنیوی.و محل تجلی و ظهور این عشق در مدرسه محقق میشود یعنی به بیان امام خامنه ای عزیز « این عشق یک عشق در ظرفیت و قابلیت یک مدرسه است»
👈تعبیر آقا از بسیج بعنوان « ظرف جهت دار و منظم » عبارت است از این که جهت دار بودن مسیر و آرمان ها و اهداف این مجموعه منسجم و هماهنگ و کارآمد است.حرکت و طی طریق مسیر سخت و طولانی تا انقلاب جهانی امام زمان علیه السلام با عشق به خدا و آموزه های دینی و سیره و سنت اولیای الهی و با مردم و برای مردم امکان پذیر است.اگر عشق الهی به مفهوم واقعی همراه رهپویان این مسیر طاقت فرسا و سخت نباشد،امکان رسیدن به قله امکان پذیر نیست.در مدرسه عشق جهت و مسیر معین و علائم و نشانه ها در طول مسیر در نقاطی که احتمال انحراف و سقوط وجود دارد نصب شده و هشدارهای لازم را به سالک طریقت بسیجی می هد تا راه را گم نکند و ظواهر مادی او را منحرف نکنند...
🟢ادامه در قسمت دوم ...
✍سهراب خلیلی
۱۰ آذر ۱۴۰۲
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
🔰 حرف روز
💠 ثبات و انتخابات
بیان حکیمانه و ورود زودهنگام رهبر معظم انقلاب در نیمه فروردین امسال در جمع کارگزاران نظام و متولیان امر به مسئله انتخابات نشان از اهمیت بالای انتخابات در مختصات زمانی کنونی دارد. البته این انتخابات از تمام انتخاباتهای ۴۴ سال گذشته متمایز است؛ ورای اینکه این انتخابات اولینِ آن پس از اغتشاشات سال گذشته است و اولین تجربه عملی دولت آقای رئیسی در برگزاری انتخابات است که در نوبه خود حائز اهمیت است، پژواک منطقهای و جهانی آن نیز بسیار مهم و تعیینکننده است. میزان استقبال مردم از انتخابات و مشارکت در پای صندوقهای رأی که از لنز دوربینهای داخلی و بیرونی مخفی نخواهد بود، میتواند فرصتساز و امنیتآفرین باشد یا خدایی ناکرده چالشی باشد و ناامنیساز. مضاف بر این، حوزه اقتصاد و معیشت نیز از شعاع تأثیرگذاری آن دور نخواهد ماند؛ بلکه میزان مشارکت و نوع رأی مردم مسیر آینده اقتصادی را تا حدود زیادی ریلگذاری میکند و چشمانداز آینده را نشان خواهد داد. فهرست این دلایل و علل اهمیت انتخابات پایان سال را میتوان با عناوین دیگر کامل کرد که آن را به مجالی دیگر واگذار میکنیم؛ اما آنچه در این نوشته میخواهیم بر آن تأکید کنیم، همان نظر حکیمانه رهبر معظم انقلاب، یعنی مشارکت پرشور و گسترده است. حقا در منظومه فکری امام خامنهای(مدظلهالعالی) نفس مشارکت فراتر از ابعاد، آثار و پیامدهای آن حائز اهمیت است؛ چرا که اعتقاد و باور ایشان به مردم و مردمپایه بودن نظام اسلامی نمایشی و تزئینی نیست و باوری جوشیده از بطن رویکردهای دینی و متن حوادث تاریخی اسلام و ایران عزیز است. رهبر معظم انقلاب با حضور خودشان در وسط میدان انقلاب بارها گرهگشایی حضور مردم را دیدهاند که اگر این حضور تعیینکننده نبود، چه بسا نه نشانی از انقلاب بود و نه اقتدار و پیشرفت امروز به نام انقلاب و اسلام و ایران حاصل میشد. اما امروز برای رسیدن به این مطلوب چه باید کرد؟ مسئولان و مردم در این باره چه وظایفی دارند؟ به نظر میرسد بزرگترین اقدام انگیزشی برای مشارکتجویی مردمی در انتخابات نیز در دستان خود مردم و البته در گرو عمل مسئولانه مسئولان است. امروز مردم انتظار دارند سخنان آنها شنیده شود، وعدههایی داده شود که محقق شدنی است. مردم انتظار دارند در سایهسار ثبات در همه ابعاد زندگی کمتر دغدغه داشته باشند. این حفظ ثبات در حوزه اقتصاد و معیشت فوریت و اهمیت بیشتری دارد. تمام مساعی و اهتمام دولت و مجلس انقلابی اگر مصروف ثباتبخشی به اقتصاد شود، به فضل الهی شاهد ثمردهی متفاوتی در عرصههای مشارکت و رقابت در انتخابات خواهیم بود.
✍️ #فتحالله_پریشان
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
تلاش رژیم صهیونیستی برای تقسیم نواز غزه به سه قسمت محاصره شده / وضعیت در 13 آذر1402
در پی حملات ارتش اسرائیل به قسمت مرکزی و جنوبی نوار غزه، درگیریهای سنگینی بین نیروهای مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در مناطق دیر البلح و شمال شرق شهر خان یونس جریان دارد
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
🔰 گزارش روز
✡️ تروریسم دولتی صهیونیستها
طبق گزارش «والاستریت ژورنال»، جاسوسان رژیم صهیونیستی در حال آماده شدن برای کشتن رهبران حماس در قطر، ترکیه و لبنان هستند. مقامات آمریکایی و صهیونیستی به روزنامه والاستریت ژورنال گفتهاند که پس از پایان درگیریها در غزه، جاسوسان اسرائیلی برای کشتن رهبران حماس که در لبنان، ترکیه و قطر زندگی میکنند، آماده میشوند. بر اساس گزارشها، این عملیات که بیش از یک ماه پیش برنامهریزی شده بود، به تأخیر افتاد تا امکان گفتوگو درباره گروگانها و آزادی اسرا فراهم شود. البته از ماهها قبل نتانیاهو گفته بود: «به موساد دستور داده است تا علیه سران حماس در هر کجا که هستند اقدام کند.»
پیش از این کمپین ترور صهیونیستها پشت درهای بسته و به صورت مخفیانه انجام میشد؛ اما دیگر ابایی از اعلام عمومی میزان رذالت و حقارت خود ندارند، چرا که اساساً تروریسم دولتی به معنای شکست راهبردی و استراتژیک سیاستمداران و سران رژیم جعلی صهیونیستی فهمیده میشود. تروریستی بودن رژیم جعلی صهیونیستی و دولت فدرال رزرو آمریکا در طول چندین دهه گذشته بر همگان اثبات شده است. موساد مسئول کشتن «آدولف آیشمن»، افسر نازی و طراح اصلی هولوکاست در سال ۱۹۶۰ بود. با این حال، با وجود داشتن فهرست بلندبالایی از اهداف برای از بین بردن، موساد نتوانست بسیاری از نازیهایی را که در سالهای پس از جنگ جهانی دوم دنبال میکرد، ترور کند. موساد در سال ۱۹۷۲ اقدام به ترور ۱۸ نفر از فلسطینیها کرد با این اتهام که در کشتار ۱۱ ورزشکار اسرائیلی در بازیهای المپیک مونیخ دست داشتند. البته یک شهروند نروژی هم در میان ترورشدگان قرار داشت و به همین دلیل مقامات نروژی پنج مامور اسرائیلی را دستگیر و محکوم کردند. نتانیاهو در سال ۱۹۹۷، دستور کشتن «خالد مشعل» یکی از بنیانگذاران حماس را در اردن به موساد داد که البته با شکست مواجه شد و نتانیاهو مجبور شد با آزاد کردن دهها اسیر فلسطینی از جمله بنیانگذار حماس و امام احمد یاسین، روند صلح را با اردن دوباره بازسازی کند. همچنین یک بار دیگر در سال ۲۰۱۰، عوامل موساد که با استفاده از پاسپورتهای جعلی استرالیایی، بریتانیایی و ایرلندی به دنبال ترور برنامهریزی شده بودند، در دبی کشف شدند. نکته این است که با مرور تاریخچه چندین دههای به این نتیجه میرسیم که اساساً صهیونیستها در برنامه تروریسم دولتی نیز با شکستهای بسیاری روبهرو شدهاند و امروز هم دوباره احتمالا شکست خواهند خورد. البته صهیونیستها که به دنبال سرپوش گذاشتن برای شکستهای میدانی خود در صحنه عملیات طوفانالاقصی و جنگ غزه هستند، میخواهند با تروریسم دولتی بخشی از این شکستها را جبران کنند که صد البته با کاردانی و دقت عمل محور مقاومت این بار نیز با شکست تاریخی روبهرو خواهند شد.
✍️ #رامین_نصیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍جیمی کارتر رئیس جمهور اسبق آمریکا به فلسطین رفت و پس از دیدن اوضاع شوکه شد.
▪️خبرنگار از او میپرسد: چه دیدی؟
او میگوید: یک شکنجه حقوق بشری در حال رخ دادن است.
▪️خبرنگار میپرسد: پس چرا کاری نمیکند؟
پاسخ میدهد: من به عنوان یک مسیحی در سیاستِ آمریکا به همراه خیلیهای دیگر متعهد به یک قانون هستیم. آن قانون میگوید هرچه رژیم صهیونیستی هر زمان انجام داد باید مورد حمایت قرار بگیرد و در عین حال باید با رسانه افکار عمومی را برای پذیرفتن آن متقاعد کرد. ماموریت آیپک که به طور ویژه بر این مهم تمرکز دارد حمایت از صلح نیست. ما مامور به حمایت از سیاستهای اسرائیل هستیم؛ هرچه که باشد.
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
✍️مردم اهمیت انتخابات را خوب میدانند.
دوشنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۲
دهم آذر ماه در تقویم کشور، روز مجلس نامگذاری شده و از این تاریخ تا روز برگزاری انتخابات مجلس، ۹۰ روز زمان داریم تا در این فاصله صادقانه پای درددل و مطالبه مردم در خصوص ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات بنشینیم. حقیقت این است که مردم صاحب اصلی کشور و نظام هستند و موضوع مشارکت حداکثری، خواست و مطالبه مردم از مسئولان است. مردم در طول ۴۵ سال گذشته در بیش از ۴۰ انتخابات، با مشارکت حداکثری صداقت و عزم خود را برای حراست از کشور و نظام، به خوبی نشان داده اند.
مکرر دیدهایم که در بحبوحه و کشاکش تلاش دشمنان برای دلسرد کردن مردم ایران و عدم حضور در مقاطع انتخاباتی، و درست در زمانی که بسیاری از نخبگان، سیاسیون و اصحاب رسانه و قلم به شدت نگران عدم حضور مردم در انتخابات هستند، رهبر معظم انقلاب با اطمینان از مشارکت حداکثری مردم سخن گفتهاند. پیشبینی حضرت امام خامنهای ریشه در باور ایشان به غیرت ملی و شناخت معظم له از ملت ایران دارد. حضرت آقا خوب می دانند که تا این مردم در صحنه هستند، دشمنان به دلیل خطای محاسباتی م عدم شناخت ملت ایران در توطئه ها ناکام خواهند ماند.
همسویی برخی افراد، احزاب و جریانات سیاسی داخلی با تحلیل دشمنان در باره حضور مردم در انتخابات یا ناشی از خطای محاسباتی و عدم شناخت درست مردم است و یا ریشه در فرصتطلبی آنان (مشخصاً اصلاحطلبان) برای شکست دادن رقیب انتخاباتی به قیمت تلاش برای عدم حضور حداکثری مردم در انتخابات و تضعیف اقتدار ملی دارد.
مردم میدانند که شرکت در انتخابات علاوه بر اینکه یک فریضه و وظیفه دینی، ملی و اجتماعی است؛ زمینه را برای نمایش اقتدار ملی و کارآمد سازی سازمانها و نهادها برای تحقق اهداف کشور نیز فراهم می کند. مردم میدانند شرکت پرشور و حداکثری در انتخابات و انتخاب نمایندگان مؤمن، انقلابی، آگاه، متخصص، متعهد و… ضمن کمک به حل مشکلات کشور، برای نظام بازدارندگی ایجاد کرده و تضمین کننده امنیت، عزت و اقتدار همهجانبه در برابر توطئه ها و دسیسههای اجانب است.
تاریخ انقلاب به عیان نشان داده که هیچ عاملی (چه داخلی و چه خارجی) هرگز نتوانسته مردم ایران را دلسرد و ناامید ساخته و از میدان حمایت از نظام خارج کند. «سوءمدیریت و ناکارآمدی برخی مسئولان»، «تحریمها، فشارها، کارشکنی و توطئه های دشمنان بیرونی»، «اقدامات شبکه نفوذی دشمن برای ناامید سازی و بی اعتمادی مردم به نظام»، «فرصت طلبی و ناسپاسی برخی احزاب سیاسی در ترجیح منافع حزبی بر منافع ملی»، «تلاش مراکز سایبری و امپراتوری رسانهای غرب و استفاده از حداکثر ظرفیت فضای مجازی برای خارج ساختن مردم از میدان حمایت از نظام» و انواع دسیسهها و توطئه های بدخواهان و دشمنان کشور، نه تنها نتوانسته مردم را ناامید ساخته و از میدان حمایت از نظام جمهوری اسلامی خارج کند بلکه بر عزم و اراده مردم افزوده است.
در انتخابات پیشرو نیز مردم ایران صداقت، پشتکار، عزم جهادی و رویکرد انقلابی دولت را میبینند و اگر چه آثار تلاش مضاعف مسئولان هنوز آنطور که باید، بر سر سفره مردم دیده نمیشود، اما تلاش مسئولان برای رونق تولید و رفع فقر، فساد، تبعیض، تورم، بیکاری و... که چراغ امید را در دل مردم روشن کرده را پاس می دارند و مردم مرعوب سیاه نمایی و بن بست نمایی و جنگ شناختی دشمن نشده و قدردان دولتمردان بوده و مانند همه ادوار گذشته شگفتی آفرین خواهند بود.
ثبتنام و در نهایت رشد بیش از ۵۵ درصدی داوطلبان نامزدی (با گرایشها و سلایق متنوع سیاسی) در انتخابات مجلس شورای اسلامی (که نشانهای آشکار از شور و نشاط اجتماعی در انتخابات مجلس است) را میتوان به این معنا در نظر گرفت که نخبگان از هر طیف و گرایش سیاسی، با حضور حداکثری برای نامزدی در انتخابات مجلس، به خوبی به اهمیت مجلس شورای اسلامی پی برده و به دنبال ایفای نقش در این عرصه هستند. اینک مردم نیز خوب میدانند که تنها راه اصلاح امور، حضور در پای صندوق های اخذ رأی است. مردم میدانند مهمترین ابزاری که میتواند اراده و خواسته آنان را محقق سازد صندوق رأی است. مردم خوب میدانند که اگر منتقد بوده و ایرادی دارند باید در پای صندوق های اخذ رأی خواستار تغییر وضع موجود به وضع مطلوب باشند. مردم نیک میدانند که دوری و پرهیز از صندوق رأی و مشارکت در انتخابات، جدول دشمن را تکمیل کرده و سبب افزایش طمع ورزی و امیدواری بیشتر دشمن برای تحقق اهداف شیطانی آنها خواهد شد
🌺 آدرس اینترنتی مقاله 👇
http://www.Javann.ir/0052Nd
💢اخراج به جرم نامنویسی در انتخابات
🔹«مهدی شیرزاد»، «سیدفرید موسوی» و «میترا جلوداری» سه نفر از اعضای اصلی حزب اتحاد ملت صرفاً به دلیل نامنویسی در انتخابات مجلس از این حزب اخراج یا مجبور به استعفا شدهاند.
🔸گفته میشود در حزب اتحاد سیاست غالب، تحریم انتخابات است و هر نیرویی که دیدگاهش خلاف این نظر باشد، اخراج میشود. این حزب مدتهاست که عملا راه اپوزیسیون خارجنشین را میرود. آنها دیگر تعارف را کنار زدهاند و بیپرده از تحریم انتخابات حرف میزنند و تمام تلاششان را به کار گرفتهاند تا همه اصلاحطلبانی که به مشارکت در انتخابات باور دارند، به حاشیه رانده شوند.
🔹این حزب پیشتر «بهزاد نبوی» را مجبور به استعفا از ریاست جبهه اصلاحات ایران کرد تا نیروی فوق رادیکال خودشان، یعنی «آذر منصوری» را به جای او بنشاند. آنها پیرامون خاتمی هم جمع شدهاند و سعی میکنند او را هم نزدیک به خودشان بیاورند. حزب اتحاد ملت رسما با هدف تضعیف نظام به دنبال بیرونق کردن انتخابات است.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
🔵گفتگوی بصیرتی ثامن
✅️موضوع: آمادگی جامعه بسیجیان و جامعه انقلابی برای برگزاری انتخاباتی با شکوه
🎙سخنران:
جناب دکتر سعیدی
(کارشناس ارشد مسائل سیاسی )
🕰زمان:شنبه ۱۸ آذرماه ساعت ۱۹
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
⚫️محتوای ثامن ناحیه فلاورجان:
https://rubika.ir/mhtavasamenfalavarjan
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
🔰رهنمودهای #حکیم_انقلاب در مورد انتخابات 1402
1️⃣🔹🔹🔹 15 فروردین 1402 | بیانات در دیدار مسئولان نظام
🔻این انتخابات خیلی مهم است.
🔻انتخابات میتواند مظهر قوّت ملّی باشد.
🔻اگر انتخابات درست برگزار نشود:
▪️ضعف کشور و
▪️ضعف ملّت را نشان میدهد؛
▪️ضعف دولت را،
▪️ضعف مسئولین را،
▪️ضعف آحاد مردم را و
▪️ضعف کشور را نشان میدهد.
🔻هر چه ما ضعیف بشویم، تهاجم و فشار دشمنان ما بیشتر خواهد شد.
🔻اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود، باید قوی بشویم.
🔻یکی از ابزارهای مهمّ قوّتِ کشور همین انتخابات است.
🔻مسئولانی که مرتبط هستند از همین حالا ــ البتّه میدانم که دنبال کردهاند ــ
▪️راهبرد مشارکت را،
▪️راهبرد امنیّت انتخابات را،
▪️راهبرد سلامت انتخابات را،
▪️راهبرد رقابت انتخابات را مشخّص کنند؛
🔻انتخابات خوبِ سالمِ با مشارکت بالایی انشاءالله در آخر سال داشته باشیم.
2️⃣🔹🔹🔹 14 خرداد 1402 | بیانات در در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمهالله)
🔻یکی از شیوههای دشمن هم بدبین کردن به انتخابات است که من دربارهی انتخابات آخر سال انشاءالله اگر زنده بودم و توفیق داشتم بعداً عرایضی خواهم کرد.
🔻اینجا همین اندازه بگویم که این انتخابات، انتخابات بسیار مهمّی است و
🔻دشمن از همین حالا توپخانههای خودش را به طرف این انتخابات روشن کرده،
🔻مشغول بمبارانِ انتخاباتی است که هنوز حدّاقل نُه ماه فاصله داریم تا آن انتخابات.
🔻باید انشاءالله ملّت ایران، جوانان عزیز این بیداری را، این هشیاری را، این انگیزه را، این ایمان و امید را روزبهروز افزایش بدهند و دشمن را ناکام کنند.
3️⃣🔹🔹🔹 25 آبان 1402 | بیانات در دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر انقلاب
🔻همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفند ماه امسال فراهم کنند.
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
🇮🇷باید به صف تبیین🇮🇷
🇮🇷شمشیر به کف باشیم🇮🇷
🔊گفتگوی بصیرتی ثامن
☑️موضوع : تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
🎙سخنران: استاد رمضانعلی غلامرضایی
🕰زمان: سه شنبه ۲۱ آذرماه ساعت ۱۹
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
⚫️محتوای ثامن ناحیه فلاورجان
https://rubika.ir/mhtavasamenfalavarjan
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️تا انتخابات اسفند ۱۴۰۲ با کلام راه گشای امام خامنه ای عزیز در ۱۵ فروردین۱۴۰۲ ، خرداد ۱۴۰۲ و ۲۵ آبان ۱۴۰۲
🟢«...این انتخابات خیلی مهم است... انتخابات می تواند مظهر قوت ملی باشد...اگر انتخابات درست برگزار نشود؛ ضعف کشور و ضعف ملت را نشان می دهد،ضعف دولت را ،ضعف مسئولین را ،ضعف آحاد مردم را و ضعف کشور را نشان می دهد...هرچه ما ضعیف بشویم ،تهاجم و فشار دشمنان بیشتر خواهد شد.یکی از ابزارهای مهم قوت کشور همین انتخابات است...»
🟢 تحلیلی بر این فراز از بیانات مقام معظم رهبری:
👈تاکید معظم له در جایگاه و نقش و اهمیت انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران در همه ادوار گذشته انتخابات قبل از انتخابات ،حین انتخابات و بعد از هر انتخابات.
👈اشاره به پیامدها و آثار عدم برگزاری انتخابات درست از منظر امام خامنه ای عزیز: ۱_نشانگر ضعف و ناتوانی کشور در حوزه اقناع سازی آحاد مردم در حضور حداکثری برای دفاع از منافع ملی
۲_بیانگر ضعف ملت است،زیرا یا اقناع نشده یا به رشد اجتماعی و فرهنگی و...لازم برای درک آثار حضور و نتایج آن در عرصه های منطقه ای و جهانی نرسیده اند.
۳_نشانگر ضعف دولت و مسئولان است ،زیرا اگر مسئولان به وظایف خود در مهیا کردن مقدمات و طرح برنامه های مختلف و طراحی زمان اعلام نامزدی و ثبت نام و بررسی صلاحیت ها و اطلاع رسانی به حائزین شرکت در رقابت انتخاباتی و متقاعد شدن رد یا عدم احراز صلاحیت ها و تمهید مقدمات چاپ اوراق رای و انتقال به مراکز استانها و تعیین اعضای حاضر در شعب و...به نحو مطلوب عمل کنند،زمینه های مناسب برای مشارکت فعال و قابل توجه آحاد مردم فراهم می شود.
👈نشانگر ضعف آحاد مردم است، دلائل ضعف حضور مردم در هر انتخابی ممکن است،مشکلات معیشتی و اقتصادی و مالی ،عدم شناخت و فقدان درک درست از شرایط و مقتضیات انتخابات و ضرورت های حضور در آن ،واقف نبودن به راهبردهای دشمنان در خصوص برگزاری انتخابات حداقلی و با مشارکت ضعیف مردم ،ضعف در شناخت کاندیداهای انتخابات و برنامه های آنها ،فقدان انگیزه های لازم برای حضور در پای صندوق رای به دلیل رد صلاحیت کاندیداهای حزب و جناح مد نظر وی و... است.
👈 حضور حداقلی و ضعیف مشارکت مردم در هر انتخاباتی ،سبب میشود دشمنان مترصد فرصت برای هیاهو و تبلیغات علیه نظام جمهوری اسلامی ایران خصوص بیزاری و عدم دلبستگی مردم به نظام را فریاد بزنند،از حضور کم مردم استفاده کنند و با چماقی آن را بر سر نظام بزنند.
👈تاکید امام خامنه ای عزیز در خصوص اقتدار داشتن که لازمه آن را حضور قوی در انتخابات معرفی می کنند.منظور از قوی بودن در این عرصه ،حضور حداکثری حائزین شرکت در انتخابات پای صندوق های رای در کشور است ،پاسخ منفی به خواسته های استکبار و ایادی آنها در داخل کشور از سوی آحاد مردم مبنی بر عدم حضور در انتخابات ،بصیرت افزایی و روشنگری توسط سازمان ها و نهادهای مسئول در خصوص پیامدهای حضور حداکثری و آثار حضور حداقلی در عرصه های بین المللی و افزایش فشارهای دشمنان برای در تنگنا قرار دادن نظام و اخذ امتیاز در بزنگاه ها.
🟢ادامه در قسمت دوم...
✍سهراب خلیلی
۲۰ آذر ۱۴۰۲