.
▪️واکاوی فیلمی که یک روز پس از ترور نمایش داده شد
♻️ نیسان آبی تروریستها در فیلم سفارشی وزرات اطلاعات
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: یکی از نهادهایی که در واقعه ترور شهید فخریزاده، بسیار بد عمل کرد، صدا و سیما بود. متاسفانه رسانه ملی کشور در این موضوع به معنای واقعی کلمه، گیج بود. چه در پوشش اخبار ترور و چه در اطلاع رسانی درباره هویت این شهید. اما سوگمندانه اشکال فقط به این موارد ختم نمیشد.
سیما درحالی که هنوز در نحوه اطلاعرسانی موضوع ترور تلو تلو میخورند، در شام واقعه ترور، از چند شبکه خود، فیلم بادیگارد حاتمیکیا را پخش کرد. بدون توجه به اینکه نمایش بادیگارد بعد از یک عملیات تروریستی موفق، چه پیامی را به مخاطب القا میکند!
بدتر از بادیگارد، نمایش فیلم سینمایی روباه، یک روز پس از ترور بود. ساعت ۱۴ روز شنبه پس از اخبار سراسری، وقتی از شبکه دو فیلم سینمایی روباه را دیدم، خشکم زد.
روباه، فیلمی به کارگردانی و نویسندگی بهروز افخمی است که در سال ۹۳ ساخته شده است. فیلم با بازی موش و گربهای مأموران اطلاعاتی با یک پیک موتوری آغاز میشود که ناخواسته در دام یک جاسوس اسرائیلی افتاده. خلاصه فیلم این است که یک مأمور اسرائیلی برای ترور دانشمندان هستهای به ایران فرستاده میشود. این مأمور ورزیده، عملیاتهایش را به تنهایی اما با همکاری آدمهای فریب خورده و یکبار مصرف داخلی انجام میدهد که از نوع مأموریت خود خبر ندارند.
در ادامه فیلم، یک موتورسوار مسافرکش در دام او میافتد اما از آنجا که وزارت اطلاعات این جاسوس اسرائیلی را در چتر اطلاعاتی خود دارد، این پیک موتوری که ابتدا به طمع دلار نادانسته وارد عملیات ترور شده بود، به عامل نفوذی وزارت اطلاعات تبدیل میشود.
اما از جایی جالب میشود که عامل رژیم صهیونیستی برای اقدامات خود، یک نیسان آبی رنگ خریداری میکند اما...
🔹ملاحظه کنید! یک روز بعد از عملیات موفق تروریستها درباره یکی از دانشمندان هستهای، آن هم با استفاده از یک نیسان آبی رنگ، مردم از تلویزیون فیلمی با همین مضمون میبینند با این تفاوت که بر خلاف حادثه تروریستی واقعی روز جمعه، در فیلم روباه، عملیات تروریستی ناموفق و عامل آن به دام مأموران وزارت اطلاعات میافتد!
من این را از یک بُعد، اوج بیسلیقگی و بیسوادی رسانهای میدانم. نمایش چنین فیلمی در این مقطع، تنها یک نتیجه در ذهن مخاطب خواهد داشت و آن هم تقویت رژیم صهیونیستی است. این را هر بیعقلی میفهند، چطور کسانی که آن را روی آنتن فرستادهاند، نفهمیدهاند! مخاطب یک روز پس از ترور، با دیدن این فیلم چه احساسی پیدا میکند آن هم وقتی همه رسانهها از موفقیت این عملیات حساس خبر میدهند و هر ساعت صحبت از نیسان آبی رنگ تیم ترور است؟
🔹اما موضوع نه فقط از بُعد رسانهای که از منظر امنیتی هم قابل مداقّه است. سال ۹۵ وقتی فیلم روباه بهروز افخمی، روی پرده سینما رفت، برخی رسانهها این فیلم را سفارشی و مورد حمایت وزارت اطلاعات...
▪️واکاوی فیلمی که یک روز پس از ترور نمایش داده شد
♻️ نیسان آبی تروریستها در فیلم سفارشی وزرات اطلاعات
🔹 قسمت دوم
🔹اما موضوع نه فقط از بُعد رسانهای که از منظر امنیتی هم قابل مداقّه است. سال ۹۵ وقتی فیلم روباه بهروز افخمی، روی پرده سینما رفت، برخی رسانهها این فیلم را سفارشی و مورد حمایت وزارت اطلاعات دانستند. تهیهکننده و کارگردان اما خیلی محکم این ارتباط را نفی کردند.
ارتباط فیلم روباه با وزارت اطلاعات در حالی نفی شد که یک سال بعد، محمود علوی، وزیر اطلاعات دولت روحانی در ۲۵ مرداد ۹۶ در جلسه تأیید صلاحیت وزرای کابینه دولت دوازدهم در مجلس گفت: «ما در جهت آگاهی بخشی عمومی از هنرهای مختلف همچون سینما استفاده کرده و مثلاً در هنر سینما در سال ۹۳ فیلم سینمایی روباه را برای مقابله با نفوذ دشمن تولید کردیم.»
علوی در بین اعضای امنیتی کابینه روحانی، تنها فرد غیرامنیتی است. گفتگوی عجیب او درباره نحوه انتخابش برای وزارت اطلاعات و اعترافش به اینکه هیچ نسبت و علقهای با این وزارتخانه حساس نداشته و فقط با اصرار روحانی این جایگاه را پذیرفته، همچنان در فضای مجازی میچرخد.
در تلاش بیوقفه نیروهای امنیتی و بدنه پرتلاش وزارت اطلاعات تردیدی نیست. در اینکه رژیم صهیونیستی بارها از این سربازان گمنام امام زمان (عج) ضربه خورده نباید شک کرد اما آیا استفاده رژیم صهیونیستی از نیسان آبی رنگ در ترور شهید فخریزاده را نمیتواند پیامی در پاسخ به ادعای وزیر اطلاعات باشد که رسما خود را سفارش دهنده این فیلم نشان میدهد؟ آیا پشت پرده نمایش این فیلم از رسانه ملی آن هم یک روز پس از عملیات موفق ترور، با چند واسطه میتواند هدفمند بوده باشد؟
🔹از نکات جالب فیلم روباه که به سفارش دولت روحانی ساخته شده، دیالوگی است که پس از دستگیری عامل اسراییلی، توسط سر تیم اطلاعاتی پرونده عنوان میشود. وی در این بخش خطاب به تروریست بازداشت شده (که در فیلم برادر نتانیاهو است) میگوید: فکر میکنید ما خبر نداریم که نتانیاهو تو را فرستاده تا با ترور دانشمندان هستهای، مذاکرات را بهم بزنید و اوباما هم بترسد و مذاکره را رها کند!
اگر از من بپرسید، خواهم گفت که نقطه کلیدی و گل فیلم روباه، این دیالوگ است. اساسا فیلم برای این دیالوگ ساخته شده تا این پیام را به بیننده منتقل کند که برجام همواره مورد نقد صهیونیست بوده. این اسرائیلیها هستند که نمیخواهند بین ایران و آمریکا توافقی صورت بگیرد! از این منظر، به نظر میرسد فیلم روباه، بیشتر به سفارش وزارت خارجه ظریف است تا وزارت اطلاعات علوی!
این دیالوگ دقیقا همان خطی است که جماعتی در داخل و خارج از کشور دنبال میکنند تا القا کنند که ترور دانشمندان هستهای ایران برای بهم زدن مذاکرات است. در حالی که ترور و تحریم، دو روی یک سکه هستند و برجام در راستای تقویت این سکه است.
هر طور نگاه میکنم، نمیتوانم از نمایش فیلم روباه با این مضمون آن هم یک روز پس از ترور شهید فخریزاده، به راحتی عبور کنم.
23.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
▪️واکاوی فیلمی که یک روز پس از ترور نمایش داده شد
♻️ نیسان آبی تروریستها در فیلم سفارشی وزرات اطلاعات
این فیلم را حتما به همراه یادداشت حمید رسایی که پیوست آن است، ببینید
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | شمشیر داموکلس
◽️حذف فیزیکی دانشمندان توسط سرویسهای اطلاعاتی #آمریکا و #اسرائیل روشی است که به کشورهای غرب آسیا محدود نمیشود.
▫️مجری طرح: مرکز هنری رسانهی قیام
#ترور| #انرژی_هسته_ای
⭕️ سیاستمدار با غیرت
🔸 آن روزهای ماهعسل برجامیان، برای این عکس تیتر زدند که «اشک دلواپسان درآمد».
🔹 زارعی مردِ جنگی بود. کهنه سرباز دفاع مقدس بود. سال ها فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک (جنگال) را به عهده داشت. جانشین سازمان پدافند غیرعامل بود. مسئول آموزش سپاه آبادان در سال های نخست جنگ بوده و 45 درصد جانبازی داشت. همه این ها نشان میدهد، زارعی «جنگی مرد» بود و جنگ ذاتاً انسان ها را قوی و مستحکم بار می آورد.
🔸 برجام اشک مرد جنگی مجلس را درآورد؛ این یعنی آنچه ما در آینه امروز برجام میبینیم، او در خشت خام آن روزش میدید.
🔹 «غیرت» بهترین توصیف برای حال زارعی در این عکس است. سابقه جنگی او هم نشان از همین غیرت ذاتی دارد. سیاستمدار باغیرت ایران، دیروز دار فانی را وداع گفت.
#علی_اصغر_زارعی
#سیاستمدار_باغیرت
#برجام
🌓
یاد غریب
به یاد امام زمان خویش باشیم
شماره ۱
خدا تو را پیشوایِ نجات بخش ما قرار داده است، ولی ما تو را از یاد برده ایم، نمی دانم چه زمان میآید که همه ما به این باور برسیم که پناه همه ما تویی! شیطان در کمین نشسته است، او پدر و مادر ما را از بهشت بیرون کرد، او امروز هم تلاش میکند تا ما را از «بهشت معنوی» بیرون کند، اعتقاد به تو و انتظار آمدن تو، همان «بهشت معنوی» است، شیطان خیلیها را از این بهشت بیرون کرد، آنان را به سرابها دلخوش نمود و یاد تو را از آنان گرفت، اگر چه آنان از نیامدنت خشنودند، امّا دل هایشان از آرامش به دور است، در این دنیا، همواره آرامش را جستجو میکنند ولی به آن نمی رسند.
بهشت من چیست؟ بهشت آنجایی است که قلبم آرام باشد! در سایه ولایت دل به آرامش میرسد.
* * *
او از راه دوری به مدینه آمده بود تا امام صادق علیه السلام را ببیند. وقتی خدمت آن حضرت رسید چنین گفت: «آقای من! دعا کنید که اهل بهشت باشم». امام به او نگاهی کرد و فرمود: «تو همین الان در بهشت هستی، تو باید دعا کنی که خدا تو را از بهشت بیرون نکند». وقتی او این سخن را شنید، تعجّب کرد و با خود گفت: وقتی روز قیامت برپا شود، آن وقت نیکوکاران به بهشت میروند. هنوز که قیامت برپا نشده است تا کسی به بهشت برود.
امام تعجّب او را دید، برای همین به او فرمود:
-- آیا تو ولایت ما را قبول داری؟ -- آقای من! بله. من به ولایت شما ایمان دارم.
-- مگر نمی دانی هر کس ولایت ما را قبول داشته باشد، در بهشت است، تو باید از خدا بخواهی که مبادا از بهشت رانده شوی! [۱] * * * وقتی من تو را باور دارم، در انتظار آمدنت هستم و برای ظهورت دعا میکنم، در بهشت خدا هستم، شیطان تلاش میکند تا مرا از این بهشت بیرون کند، او مرا به دنیا و آنچه در دنیا است، مشغول میکند، کار را به آنجا میرساند که دنیا، مهم ترین حاجت من میشود، عشق دنیا دلم را پر میکند و من فراموش میکنم برای ظهورت دعا کنم.
از امروز باید با خود عهد ببندم بیشتر به یاد تو باشم، هر کس «کیمیا» دارد میتواند مس را به طلا تبدیل کند، یاد تو همچون کیمیاست، وقتی به یاد تو باشم، عشق دنیایی از دلم رخ میبندد و عشق تو در آن مینشیند، آن وقت است که آرامش بهشت را با تمام وجود خود حس میکنم.
----------
[۱]: . کنا عند أبی عبد الله فقال رجل فی المجلس: أسأل الله الجنة فقال أبو عبد الله: أنتم فی الجنة فاسألوا الله أن لا یخرجکم منها فقالوا: جعلنا فداک نحن فی الدنیا؟ فقال: ألستم تقرون بإمامتنا؟ قالوا: نعم، فقال: هذا معنی الجنة...: المحاسن ج ۱ ص ۱۶۱، بحار الانوار ۶۸ ص ۱۰۲.
اخبار جعلی درباره سلامتی رهبر انقلاب از کجا آب میخورد؟
🔹نیوزویک، هفتهنامه آمریکایی که پایگاه اطلاعرسانی آنلاینی هم دارد، روز گذشته بر اساس توییت جعلی یک اکانت عربی مدعی شد که آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به لحاظ جسمی در شرایط خوبی به سر نمیبرد و به همین دلیل قدرت را واگذار کرده است!
🔹نیوزویک با علم بر اینکه این خبر کذب است، مطلب را به نقل از یک اکانت توییتری نقل کرده و پس از چند ساعت ذیل مطلب خود نوشت که نمیتواند این ادعای اکانت توییتری را تایید کند!
🔹صفحه توییتری که نیوزویک خبر جعلی را به نقل از آن منتشر کرده بود، متعلق به یک فرد ساکن لندن و البته طرفدار جدائیطلبی در ایران است! برخی منابع از ارتباطات او با آلسعود در عربستان سعودی خبر میدهند.
🔹بر همین اساس به نظر میرسد کل موضوع، یک پروژه سعودی است و به همین دلیل احتمالاً نیوزویک هم میخواسته از یک طرف از دلارهای سعودی پشت این شایعهسازی چشم نپوشد و هم با نقل از اکانت توییتری بگوید که نسبت به صحت و سقم آن مسئولیتی هم ندارد!
🔹این درحالی است که همین روز گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی آقای حجتالاسلام والمسلمین شکری را به عنوان نماینده ولی فقیه در بنیاد امور شهید و ایثارگران منصوب کردند.
🔹روز گذشته کیان عبداللهی روزنامهنگار و عضو تحریریه خبرگزاری تسنیم هم در واکنش به این شایعه در توییتر نوشته بود که: "شکستهای مداوم غربیها از آیتالله خامنهای و ناکامی آنها در بازگرداندن ایران به عصر استثمار، رفته رفته وضع روحی آنان را وخیمتر میکند. ملیخولیای رسانهای پایگاهی مانند نیوزویک آنهم مبتنی بر مطلب سراسر کذب یک اکانت درجه چندم، از جدیدترین علایم این پریشانی است."
🔹امروز هم آقای مهدی فضائلی معاون موسسه دفتر تنظیم و نشر آثار آیتالله خامنهای در توییتی نوشت: "به کوری چشم دشمنان و به فضل الهی و با دعای خیر ارادتمندان، حضرت آقا سلامت و با نشاط به انجام برنامههای خود طبق روال مشغول هستند".
🔹انتشار شایعات جعلی درباره سلامتی آیتالله خامنهای، پروژهی باسابقه و البته سوختهای در رسانههای غربی است. پیشتر اجرای این پروژه در غرب بیش از دیگران برعهده فردی به نام مایکل لدین بود که هر از گاهی اخباری از این دست منتشر میکرد. به نظر میرسد با سوختن این منبع، منابع دیگری برای این جعلیات در غرب انتخاب شده است./تسنیم
«ترور» از دریچۀ «مذاکره»
به بهانه ترور دانشمند شهید دکترمحسن فخری زاده
1⃣. اگر دشمن دریابد که ما «احساسِ ضعف» میکنیم، «تردید»ش در ضربهزدن، به «یقین» تبدیل خواهد شد! آنقدر «ضربههای پیدرپی» وارد خواهد آورد که «گیج» و «گنگ» شویم و در برابرش به زمین بیفتیم؛ بیآنکه حتّی «جرأت» و «جسارتِ» دفاع از خویش را بیابیم!
2⃣. رهبرِ انقلاب، بارها به دولتِ روحانی تذکّر داد که به دشمن، «پیامِ ضعف»، ارسال نکنید! این دولت از آغازِ تبلیغاتِ انتخاباتیاش در سالِ نودودو تاکنون، کمترین کوتاهی و سستی در ارسالِ «پیامِ ضعف» به دشمن نداشته است! چنانکه با «تحریف»، وانمود کرد که راهحلِ گشایشِ اقتصادی، «مذاکره با آمریکا» است. روحانی، هم این وسوسه را به ذهنِ مردم افکند و معیشتِ مردم را «شرطی» کرد؛ و هم به آمریکا اطمینان داد که در ایران، هیچ اتّفاقی رخ نخواهد داد، مگر اینکه تحریمها برطرف شوند! آخرین «پیامِ ضعفِ» این دولت به دشمن، چشمامیدداشتن به بازشدنِ بابِ «مذاکرۀ مجدّد با آمریکا» بهواسطۀ تغییرِ رئیسجمهورِ آن بود! گویا تدبیر و امیدِ این دولت، وابسته به «معادلاتِ سیاسیِ آمریکا» است!
3⃣. وقتی بهگونهای با دشمن روبرو شویم که سراپا، «احساسِ نیاز و وابستگی» باشیم و به بهای مساعدتِ او، تمامِ «خطوطِ قرمزِ» خویش را زیرِ پا بگذاریم، او به «هیچ حدّی»، بسنده نخواهد کرد، بلکه فرصت را برای «پیشروی»، مناسب دانسته و میکوشد «سنگرهای بیشتر و مهمّتر»ی را فتح کند! بهعبارتدیگر، «عقبنشینی» و «انفعال» و «سازشجوییِ» ما، به ضررِ ما تمام خواهد شد. «دولتِ ضعیف» و «جامعۀ بهضعفکشاندهشده»، حریم و حصاری ندارد و دستخوشِ تعدّیِ دشمن قرار میگیرد.
4⃣ .تلختر و غمانگیزتر اینکه «دولتِ ضعیف» که همچنان، دلبسته و شیفتۀ مذاکره است، تلاش میکند تا «دانشمندِ هستهایِ» خویش را «دانشمندِ دفاعی» بخواند تا مبادا «خطِ جدیدِ مذاکره»، گزند و آسیبی ببیند! دولتِ جدیدِ آمریکا نیز میداند که «دولتِ ضعیف»، بیش از صدورِ چند بیانیّۀ رقیق و کلیشهای، قدمی برنخواهد، بلکه «رامتر» و «تسلیمتر» و «حقیرتر» از همیشه، برای آغازشدنِ مذاکره، لحظهشماری میکند! «صنعتِ هستهای»، «صنعتِ موشکی»، «فتوحاتِ منطقهای»، «معیشتِ مردم»، «عزّتِ ایرانی»، «قاسم سلیمانی»، «محسن فخریزاده» و … همهوهمه باید فدای «خطِ مذاکره با آمریکا» شوند!
5⃣. این «دانشمندِ هستهای»، قربانیِ عملیّاتِ شناسایی در متنِ «روندِ رسمیِ اعتمادسازیِ دولتِ ضعیف با آمریکا» شد، نه عملیّاتِ جاسوسی و تعقیب و مراقبتِ غیررسمی …! تفنگی که این گلولهها از آن شلیک شدند، در همان «دستِ چُدنیِ با روکشِ مخملی» قرار داشتند!
6⃣. بهراستی، ما بهای چهچیزی را میپردازیم؟! «اختلالِ دستگاهِ محاسباتی»؟! «اعتماد به دشمن»؟! «سادهلوحی و حماقت»؟! «نفوذِ رسمی»؟! بیجهت نبود که رهبرِ انقلاب گفت: مگس بر روی «زخم» مینشید! این «زخمها»، حاصلِ نیشِ خنجرِ «مذاکره» هستند که از پشت، بر پهلوی انقلاب فرومیآیند…
🖌مهدی جمشیدی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄