🔰 حرام شرعی اشغال پست
🔻 اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسؤولیتی مشغول کار است، ولی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسّم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او حرام شرعی است.
🔻آنجایی که صحبت از مسائل اساسی نظام اسلامی است، آنجایی که وحدت دین و سیاست مطرح است، آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیّت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسؤول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد - مانعی ندارد - اما نمیتواند مسؤول باشد؛ بخصوص در مسؤولیتهای بالا. مدیران ارشد، نمایندگان مجلس و مسؤولان عالیمقام قوّه قضایی،
🔻درعینحال که مسؤولیت مهمّی در نظام جمهوری اسلامی دارند، نمیتوانند به آرمانهای نظام جمهوری اسلامی و اصول قانون اساسی اعتقادی نداشته باشند؛ چون اعتقاد انسان در عمل و گفتار او اثر میگذارد.
#حکیم_انقلاب 8-8-80
🔰 وصیت امام در مورد انتخابات خبرگان رهبری
🔻وصیت من به ملت شریف آن است که در تمام انتخابات، چه انتخاب رئیس جمهور و چه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و چه انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر، در صحنه باشند
🔻و اشخاصی که انتخاب میکنند روی ضوابطی باشد که اعتبار میشود
🔻مثلاً در انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر، توجه کنند که اگر مسامحه نمایند و خبرگان را روی موازین شرعیه و قانون انتخاب نکنند، چه بسا که خساراتی به اسلام و کشور وارد شود که جبران پذیر نباشد.
🔻و در این صورت همه در پیشگاه خداوند متعال مسئول میباشند.
❇️ نقدی بر یک عمر مخالفت غرب با اعدام در اسلام
👈 خبر: آمریکا یک قاتل محکوم را با گاز نیتروژن اعدام کرد. این اولین بار است که از این روش برای اعدام در آمریکا استفاده میشود.
🔹نکته و نظر
🔺سالیانی است آمریکایی ها و غربیها با تبلیغات سوء علیه احکام دین، اعدام و قصاص را غیر انسانی و مغایر با حقوق بشر دانسته و عده ای غربگرا هم در داخل آنرا نشخوار و تبلیغ می کنند.
🔺 گرچه غربی ها انسان ها را با جنگ و کشتار و با سلاح های اتمی ( در ژاپن)، شیمیایی ( در ایران و عراق و...) و فسفری ( اخیرا در غزه ) و در داخل کشورشان با شوک های الکترونیکی و زیر زانو گرفتن مخالفین نظام سیاسی به قتل می رسانند، ولی حالا رسما یک قاتل محکوم را با گاز نیتروژن اعدام کردند.
_حکم الهی قصاص ( "وَلَكُمْ فِي الْقِصاصِ حَياةٌ يا أُولِي الْأَلْبابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ" بقره/ ۱۷۹) حکمی عقلانی است و فلسفه آن تضمین حیات و جان دیگران است. مهم نیست این را غربی ها زود و یا دیر بفهمند!!
محمدعلی برزگر
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
♨️ آتش بیار معرکه
📣 خبر اینه:
🔺«منابع آگاه به تایمز اسرائیل گزارش دادهاند آمریکا قرار است ۲۵ فروند جنگنده پنهانکار F35i و ۲۵ فروند جنگنده F-15IA در اختیار اسرائیل قرار دهد. آمریکا علاوه بر این ۱۲ فروند بالگرد آپاچی به اسرائیل خواهد داد».
🔺امروزه راهبرد نظامی اصلی آمریکا در منطقه جنگهای نیابتیه.
📄جنگ نیابتی، جنگ واسطهای یا جنگ وکالتی (به انگلیسی: proxy war) وضعیتیه که در اون قدرتهای درگیر به جای اینکه مستقیماً وارد جنگ با یکدیگر بشن با حمایتهای مالی، تسلیحاتی و تبلیغاتی از کشورها یا گروههای مسلح دیگه ای که با قدرت مقابل یا متحدین آن در جنگند، سعی در تضعیف اون قدرت یا فشار بر اون مینمایند.
🔺از جمله مناطقی که امنیتش نه فقط برای کشورهای اون منطقه بلکه برای قدرتهای بزرگ و فرامنطقه ای از جمله آمریکا بسیار مهمه منطقه غرب آسیاست.
🔺موارد متعدده ولی بطور کلی منافع مهم و حیاتی آمریکا در منطقه غرب آسیا سه مورده: اولی بازار انرژی و تضمین امنیت عبور اون از منطقه، دومی که از واقعه ۱۱ سپتامبر تا الان بهونه حضور آمریکا در منطقه بوده مبارزه با تروریسمه (گروههای تروریستی دست پرورده آمریکا) و سومی هم تضمین امنیت و بقای رژیم صهیونسیتی.
🔺اما حفظ همه منافع حیاتی و مهم آمریکا در این منطقه در گرو ادامه حیات رژیم صهیونسیتیه. لذا آمریکا با پشتیبانی نظامی و غیرنظامی، آتش بیار معرکه هست چرا که بدون پشتیبانی این کشور، اسرائیل جنایتکار یک روز هم دوام نمیاره. از وتوی اخیر قطعنامه آتش بس در غزه توسط آمریکا در سازمان ملل هم پیداست.
⬅️ مقام معظم رهبری (مدظله) هم قبلاً فرمودند: آمریکا شریک جرم قطعی جنایت رژیم صهیونیستی در غزه است.
محسن صیاد قنبری
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 قیام حسینی، تبیین زینبی
🏴 سالروز وفات حضرت زینب کبری سلامالله علیها تسلیت باد.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 استاد قرائتی: در انتخابات شرکت کنید نه به خاطر این که همه مسئولان کارشون درسته
🍃🌹🍃
✅ توجیه کار غلط مسئولین حماقته
✅ تضعیف نظام جنایت است
✅ شرکت نکردن در انتخابات خوشایند دشمن است
#روشنگری | #مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
🔴 مقام معظم رهبری
🔹کسانی که در انتخابات شرکت می کنند، برای حفظ اقتدار کشورشان ، برای امنیت خودشان ، آینده و سرنوشت کشور تلاش می کنند.
۱۴۰۰/۰۲/۱۲
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 اتکاء به حضور مردم، درس ماندگار امیرالمومنین(ع)
📹 قیام حسینی، تبیین زینبی
🏴 صبر عظیم زینب کبری(س)
◾️ رهبر انقلاب: صبر عظیم و ایستادگی زینب کبری (سلامالله علیها) موجب شد که امروز میبینید ارزشهای دینی در دنیا، ارزشهای رائج است. ۱۳۸۸/۱۱/۱۹
🏴 سالروز وفات حضرت زینب کبری سلامالله علیها تسلیت باد.
🌸🌺🥀🌹🌷💐🌻
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️انتخاب مطلوب از منظر امام خامنه ای مدظله العالی چه ویژگی هایی دارد؟
🟢بر اساس بیانات آقا در دیدار با مردم کرمان و خوزستان چهار عامل را از ویژگی های یک انتخاب مطلوب و تراز انقلاب معرفی کردند:
🟢الف:رقابت واقعی :رقابت واقعی با حضور همه طیف های سیاسی میتواند به انتخاباتی پرشور و حداکثری بیانجامد. با وجود اعلام نظر مراجع اربعه در تایید افرادی از طیف ها و جریانات سیاسی مختلف در کشور انتخابات مجلس در ۱۱ اسفند انشاءالله رقابت حقیقی و واقعی بین نمایندگان احزاب و تشکل های سیاسی در کشور خواهد بود.
🟢ب:سلامت : سلامت انتخابات در ابعاد ثبت نام و تایید صلاحیت و حضور در پای صندوق های رای و صیانت از آرای مردم و دور بودن از تخلف و تقلب و جابجایی آراء ( که البته در ادوار مختلف انتخابات های گذشته کمترین تخلف و تقلبی محرز نشده هر چند که در فتنه ۸۸ و ...دشمنان و حامیان آنها مصر به تقلب و تخلف در انتخابات شدند) عاملی موثر در حضور حداکثری مردم در انتخابات خواهد شد
🟢ج:امنیت :امنیت در انتخابات قبل و حین و بعد از برگزاری عامل بسیار تاثیر گذار در حضور اقشار مختلف مردم با ایده ها و اهداف متنوع سیاسی خواهد بود.دشمنان در تلاش هستند که حوزه های اخذ رای را ناامن جلوه دهند و مردم را از رفتن پای صندوق های رای منصرف کنند.ولی انتخابات گذشته نظام گویای آنست که در هیچ انتخاباتی با عدم امنیت حتی به شکل جزیی آن هم رخ نداده است.
🟢د:مشارکت قوی :حضور منسجم و هماهنگ و یکپارچه هم اقشار با طیف های فکری متنوع سبب مشارکت مقتدرانه و قوی در برگزاری انتخابات خواهد بود.مشارکت مردم در ثبت نام و پای صندوق های رای و حمایت از کاندیداهای مد نظر طیف های فکری خود قطعاً هم پیامدهای داخلی در مقبولیت نظام در اذهان مردم دارد و هم اقتدار نظام را در مقابل یاوه گویی های معاندان و مخالفان ارتقا بخشیده و راهبردهای آنها را خنثی میکند...
به امید حضور پرشور و حداکثری اقشار مختلف مردم در انتخابات یازده اسفند ۱۴۰۲
👈ادامه دارد...
✍سهراب خلیلی
۷ بهمن ۱۴۰۲
✅ سناریوهایی که نقش بر آب شد
🔺پرده اول:
💠 استراتژی جریان اصلاحات برای انتخابات اخیر از ابتدای سال متمرکز بر دو موضوع اصلی بود. خالص سازی و حاکمیت یکدست. این دو واژه را آنقدر تکرار کردند که خیلی ها باورشان شد که نظام دنبال حذف اصلاح طلبان است. اما ثبت نام و تایید صلاحیت تعدادی از چهره های شاخص آنان ،دروغ بودن حذف آنان را برملا کرد.
🔺پرده دوم:
💠 این جریان می دانست که نظام تلاش دارد میزان مشارکت مردمی را در این دوره نسبت به دو دوره پیشین افزایش دهد، اما به جای ثبت نام چهره های غیر رادیکال مثل عارف و کواکبیان و... برخی چهره های رادیکال ثبت نام کردند تا از یک سو نظام را تحت فشار تأیید نامزدهای رادیکال قرار دهند و اگر تأیید نشدند بر طبل مظلوم نمایی بکوبند.از سوی دیگر با علم به اینکه نظام ، حسن روحانی را ردصلاحیت خواهد کرد، باز همه توان رسانه ای خود را روی این رحم اجارهای متمرکز کردند!
🔺پرده سوم:
💠در این شرایط رسانه های اصلاح طلب با ایجاد یک دوقطبی کاذب ( مشارکت_ خالص سازی) اینگونه القا نمودند که چون نظام دنبال بالا بردن مشارکت است پس نامزدهای فاقد صلاحیت را هم حتماً تایید خواهد کرد.
🔺پرده چهارم:
💠سناریوی اصلاحطلبان در انتخابات مجلس خبرگان اینگونه رقم خورده بود که در یک دوقطبی( روحانی_رییسی) در تهران ، انتخابات خبرگان را رنگ و بوی سیاسی و وزن کشی بین این دو چهره مشهور جا بزنند و فضا را احساسی کنند. از این رو در سر شکست رییس جمهور مستقر را می پروراندند. حاصل این شکست، در برنامه تاکتیکی آنان در ظاهر بازماندن رییسی از ورود به مجلس خبرگان و زیر سئوال بردن مقبولیت او در سطح جامعه بود، اما در برنامه راهبردی این جریان ، خارج کردن رییسی از لیست گزینه های خبرگان رهبری برای روز مبادا بود. البته با ثبت نام رییسی در حوزه انتخابیه قبلی خود( خراسان جنوبی) و ردصلاحیت روحانی به طور کل این سناریوی اصلاحطلبان نقش بر آب شد.
🔺پرده پنجم:
💠 هضم ردصلاحیت روحانی برای اصلاح طلبان سنگین بود، لذا با بهانه رقیب نداشتن رییسی در خراسان جنوبی، به دلیل عدم احراز صلاحیت علمی ( عدم اثبات اجتهاد) ۴ نامزد دیگر این استان، خط رسانه ای خود را روی تخریب رییسی قرار دادند. در حالی که بر اساس اظهارات سخنگوی شورای نگهبان ، امکان برگزاری انتخابات بدون رقابت ممکن نیست و حتماً حداقل یک نفر با رییسی رقابت خواهد کرد.
✍ سعید میرزایی
#جریان_شناسی
⚪️ اخطار دیوانی
👤دونوگو، قاضی دیوان بینالمللی دادگستری در دادگاه گفته بود: «دیوان از فاجعهای که در غزه رخ میدهد بسیار آگاه است و کشتار جاری در غزه را محکوم میکند».
👈این بخشی از قرائت رای دادگاه دیوان لاهه در خصوص جنایات صد و اندی روز صهیونیستها بر ضد مردم مظلوم غزه می باشد.
⚖هرچند که کفه ترازوی دادگاه لاهه به نفع غزه متمایل شد و بر خلاف سیاستهای تک قطبی آمریکا و نفوذ در این دادگاه، نتوانست کاری کند که رای بر علیه اسرائیل صادر نشود اما در عین حال دادگاه به صراحت اقدام به نسل کشی در غزه توسط رژیم صهیونسیتی را هم محکوم نکرد! و به این جمله بسنده کرده که «اسرائیل از اقداماتی که منجر به نسل کشی در غزه می شود جلوگیری کند » و جنبه الزام آوری نداشته است.
⬅️ به نظر می رسد جلسه دادگاه نمایشی بود برای احیای نعش متعفن حقوق بشر مورد ادعای جهان غرب و بازگرداندن قسمتی از آبروی برباد رفته سازمان های پرمدعای بین المللی پس از جنایات بی حد و حصر وحشی های صهیونیستی در غزه.
🔺البته این را هم باید گفت که در این دادگاه قبلاً هم شکایتهایی بر علیه رژیم صهیونیستی صورت گرفته که محکومیت هزینه برداری برای اسرائیل نداشته و صهیونیست ها هیچ اعتنایی به آن نکرده اند. به عنوان نمونه شکایت شبکه قطری الجزیره در خصوص جنایت این رژیم در پرونده ترور شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی این شبکه و شکایت سازمان گزارشگران بدون مرز از رژیم صهیونیستی بهدلیل هدف قراردادن عمدی مقرهای رسانههای داخلی و خارجی در غزه و ممانعت از پوشش اخبار تجاوزهای این رژیم در فلسطین.
📌بهرحال اقدام تحسین برانگیز آفریقای جنوبی باعث انزوای هرچه بیشتر رژیم صهیونسیتی و شریک جرمش آمریکا در جهان شد. هرچند که اسرائیل در پیشگاه دادگاه افکار عمومی جهان از هر قوم، نژاد، قبیله ، دین و مذهب محکوم به نسل کشی شد و قابل تجدیدنظر نخواهد بود.
✍محسن صیاد قنبری
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️انتخاب مطلوب از منظر امام خامنه ای مدظله العالی چه ویژگی هایی دارد؟
🟢بر اساس بیانات آقا در دیدار با مردم کرمان و خوزستان چهار عامل را از ویژگی های یک انتخاب مطلوب و تراز انقلاب معرفی کردند:
🟢الف:رقابت واقعی :رقابت واقعی با حضور همه طیف های سیاسی میتواند به انتخاباتی پرشور و حداکثری بیانجامد. با وجود اعلام نظر مراجع اربعه در تایید افرادی از طیف ها و جریانات سیاسی مختلف در کشور انتخابات مجلس در ۱۱ اسفند انشاءالله رقابت حقیقی و واقعی بین نمایندگان احزاب و تشکل های سیاسی در کشور خواهد بود.
🟢ب:سلامت : سلامت انتخابات در ابعاد ثبت نام و تایید صلاحیت و حضور در پای صندوق های رای و صیانت از آرای مردم و دور بودن از تخلف و تقلب و جابجایی آراء ( که البته در ادوار مختلف انتخابات های گذشته کمترین تخلف و تقلبی محرز نشده هر چند که در فتنه ۸۸ و ...دشمنان و حامیان آنها مصر به تقلب و تخلف در انتخابات شدند) عاملی موثر در حضور حداکثری مردم در انتخابات خواهد شد
🟢ج:امنیت :امنیت در انتخابات قبل و حین و بعد از برگزاری عامل بسیار تاثیر گذار در حضور اقشار مختلف مردم با ایده ها و اهداف متنوع سیاسی خواهد بود.دشمنان در تلاش هستند که حوزه های اخذ رای را ناامن جلوه دهند و مردم را از رفتن پای صندوق های رای منصرف کنند.ولی انتخابات گذشته نظام گویای آنست که در هیچ انتخاباتی با عدم امنیت حتی به شکل جزیی آن هم رخ نداده است.
🟢د:مشارکت قوی :حضور منسجم و هماهنگ و یکپارچه هم اقشار با طیف های فکری متنوع سبب مشارکت مقتدرانه و قوی در برگزاری انتخابات خواهد بود.مشارکت مردم در ثبت نام و پای صندوق های رای و حمایت از کاندیداهای مد نظر طیف های فکری خود قطعاً هم پیامدهای داخلی در مقبولیت نظام در اذهان مردم دارد و هم اقتدار نظام را در مقابل یاوه گویی های معاندان و مخالفان ارتقا بخشیده و راهبردهای آنها را خنثی میکند...
به امید حضور پرشور و حداکثری اقشار مختلف مردم در انتخابات یازده اسفند ۱۴۰۲
👈ادامه دارد...
✍سهراب خلیلی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
283-sedayeenghelab_ir.mp3
10.12M
#صدای_انقلاب
💠 بررسی اهمیت پرداختن به جنگ روایتها در عصر حاضر
🎙 کارشناس برنامه: سید علیرضا آلداود کارشناس فضای مجازی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🛑دشمن چرا از انتخابات وحشتزده است؟!
1⃣ ساموئل هانتینگتون، سیاستپیشه معروف آمریکایی و صاحب نظریه «برخورد تمدنها» در نشستی که سال ۲۰۰۵ در نیکوزیا برپا شده بود (هانتینگتون دسامبر ۲۰۰۸ درگذشت) درباره مفهوم دموکراسی سخنرانی میکرد. بعد از پایان سخنانش یکی از خبرنگاران (ظاهراً خبرنگار والاستریت ژورنال) این پرسش را پیش کشیده و گفت: شما [آمریکا] با عربستان سعودی که در آن دموکراسی مفهومی ندارد و در آن کشور هیچ انتخاباتی صورت نمیگیرد نزدیکترین و دوستانهترین روابط را دارید ولی با ایران که تمامی نهادها و ساختارهای سیاسی آن با رای مردم و انتخابات شکل میگیرد، بیشترین دشمنیها را دارید! آیا این تناقض قابل توجیه است؟! (نقل به مضمون با حفظ مفهوم). خبرنگار در گزارش خود نوشته بود؛ این سؤال برای هانتینگتون غیر منتظره بود. او بعد از لحظاتی که معلوم بود در پی یافتن جواب است، گفت؛ البته دموکراسی یک ملاک دیگر هم دارد و آن مقبولیت بینالمللی است! خبرنگار باید میپرسید آیا منظور او از مقبولیت بینالمللی، قرار گرفتن زیر بلیت آمریکاست؟! و آیا عربستان از مقبولیت بینالمللی برخوردار است؟!... بگذریم.
2⃣ انتخابات در ایران اسلامی به همان اندازه که تضمینکننده جمهوریت و اسلامیت نظام است، یکی از بزرگترین مشکلات پیشروی دشمنان برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران نیز هست و ماشین تبلیغاتی آنها در توهمپراکنی علیه مردمی بودن نظام اسلامی را از کار میاندازد و انداخته است. «جان کین» مسئول مرکز مطالعات دموکراسی لندن، استاد دانشگاه وست مینستر انگلیس و مشاور ارشد MI6 (شاخه خارجی سرویس اطلاعاتی انگلیس) که قبل از فتنه آمریکایی-اسرائيلی ۸۸ دو بار به دعوت مدعیان اصلاحات به ایران سفر کرده و با برخی از افرادی که قرار بود در فتنه یاد شده ایفای نقش کنند ملاقات داشته است، تصریح میکند که انقلابهای رنگی (بخوانید کودتاهای مخملی)، باید «انتخاباتمحور» باشند. دقیقاً به همین علت و در اجرای همین فرمول دیکته شده سیاستمداران کهنهکار غربی است که سران و اصحاب فتنه ۸۸، کودتای خود را با ادعای تقلب در انتخابات! کلید میزنند. چرا که حضور گسترده مردم در انتخابات نشانه اعتقاد و اعتماد آنها به نظام حاکم است و این، همان رخدادی است که ماشین تبلیغاتی و توهمپراکنی دشمن علیه مقبولیت نظام را ناکارآمد و فلج میکند.
3⃣ این که در انتخابات پیشروی مجلس شورای اسلامی و خبرگان چه کسانی انتخاب شده و بر کرسیهای تصمیمگیری و سیاستپردازی نظام بنشینند، از اهمیت ویژهای برخوردار است ولی حضور گسترده مردم در انتخابات نقش ویژه و کاربردی نه فقط حیاتی، بلکه از جهاتی حیاتیتر دارد چرا؟! برای آنکه توطئه دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها علیه مردمی بودن نظام را خنثی کرده و بر باد میدهد.
4⃣ و بالاخره با توجه به نکات یاد شده با جرأت میتوان گفت که انتخابات یکی از میدانهای سرنوشتساز جنگ نرم است و حضور در این عرصه به یقین و بیتردید، حضور در میدان جهاد است. رهبر معظم انقلاب در تعریف جهاد میفرمایند، جهاد به هر اقدام و عمل و گفتاری گفته میشود که علیه دشمن صورت گرفته و دشمن را به خشم میآورد. (نقل به مضمون).حالا نگاهی به تبلیغات و تحرکات پر دامنه و فراگیر و بیامان دشمنان علیه حضور مردم در انتخابات بیندازید! چرا تا این اندازه از حضور و شرکت مردم در انتخابات -صرفنظر از این که چه کسانی انتخاب میشوند- به وحشت افتاده است؟!
✍حسین شریعتمداری
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
"شما را رها نمیکنیم"؛
پیام قوی ایران به اسرائیل
♦️«بر اساس گفتههای منابع مطلع، آمریکا بر این باور است که سیاست خارجی منطقهای ایران، نشانههایی از پیشروی بیش از حد نشان میدهد. یکی از مقامات آمریکایی به حمله ایران به کردستان عراق اشاره کرد».
🔹خبرگزاری بلومبرگ نوشت: مناقشه در حال تحول خاورمیانه سبب شد که ایران برای اولینبار از زمان آغاز جنگ غزه، آشکارا به حمله تهاجمی بپردازد. پس از آنکه متحدان تهران، خصوصا حوثیها در یمن و حزبالله در لبنان، عملیات نظامی برای حمایت از غزه را به پیش بردند، نقشی که ایران برای خود در مناقشه تعریف کرده بود و شامل نمایش قدرت در سایه بود، تغییر کرد.
♦️اقدامات اخیر تهران در واقع ارسال پیام بود و نشان داد که ایران تمایل دارد وضعیت ناپایدار فعلی را تغییر دهد و به مبارزه در جایی بپردازد که خودش صلاح میداند.
🔹ایران در ابتدا یک نفتکش را در سواحل عمان توقیف کرد و اعلام کرد که این اقدام، انتقام «سرقت» نفت خام ایران توسط آمریکا از همان کشتی در سال گذشته بوده است. سپس به تأسیساتی در شمال عراق که تهران مدعی است یک پایگاه جاسوسی اسرائیل بوده، حمله موشکی کرد و مواضع داعش در سوریه نیز از جمله اهداف این حملات موشکی بود.
♦️تهران با این کار نشان داد که مایل است از قدرت نظامی برای پسزدن نفوذ اسرائیل استفاده کند و در عین حال این حملات فرصتی برای نمایش موشکهای جدید و با فناوری پیشرفته ایران ایجاد کرد که توانایی هدف قرار دادن اسرائیل را دارند.
🔹حمله بعدی ایران، اینبار به پاکستان بود. این حملات موشکی، یک گروه شبهنظامی در پاکستان را هدف قرار داد که تهران میگوید حملاتی را علیه نیروهای ایرانی انجام داده است. اگرچه پاکستان در روز بعد حملات متقابلی را آغاز کرد، اما هر دوطرف با تاکید بر روابط «برادرانه» خود، به سرعت برای کاهش تنش اقدام کردند.
♦️علی واعظ، مدیر پروژه ایران در «گروه بینالمللی بحران» مستقر در واشنگتن، معتقد است، در تهران، فشار داخلی مبنی بر لزوم تحرک نظامی ایران برای جلوگیری از افزایش ترور هدفمند فرماندهان ارشد این کشور و همچنین جلوگیری از افزایش حملات علیه متحدان منطقهایاش وجود داشت.
🔹این درگیریها میتواند تاثیرات قابلتوجهی بر بازار انرژی بگذارد. قیمت نفت خام در لندن علیرغم تنشهای خاورمیانه تا حد زیادی ثابت بوده و هر بشکه کمتر از ۸۰ دلار معامله میشود. اما بازرگانان میدانند که دخالت فعالتر ایران در این بحران، خطراتی را برای صادرات انرژی در این منطقه درپی خواهد داشت.
♦️امین سیکل، استادیار دانشکده دانشگاه نانیانگ سنگاپور، گفت: «ایرانیها در حال قدرتنمایی هستند این همچنین یک سیگنال بسیار قوی به اسرائیل و ایالاتمتحده میفرستد مبنی بر اینکه ما قصد نداریم رها کنیم».
🔹آنچه اکنون اهمیت دارد این است که دشمنان و مخالفان چه برداشتی از این وقایع دارند. آیا فکر میکنند ایران در حال تلافی موارد قبلی است یا اینکه سعی دارد ریسک درگیری را افزایش دهد؟
♦️دو مقام غربی در منطقه معتقدند که ایران به این دلیل که بسیاری از نیروهای نیابتیاش تلاش میکنند گامهای قویتری بردارند، لازمدیده برای خود نقشی در این ماجرا قائل شود. اگرچه ایران مستقیما حوثیها را تحریک نکرد که به کشتیها حمله کنند، اما اکنون تهران با ارائه تجهیزات و کمک اطلاعاتی به شبهنظامیان یمنی، از آنها پشتیبانی میکند.
🔹بدر السیف، استادیار دانشگاه کویت و عضو «انستیتو کشورهای عربی خلیج [فارس]» مستقر در واشنگتن، گفت: «محاسبات استراتژیک ایران دستکم گرفته شده است. این کشور اهداف خود را با کمترین هزینه ممکن برای خود پیش میبرد».
💢 لاپوشانی شکست بزرگ
🔹ارتش اسرائیل ظرف دو هفته اخیر، در حال خارج کردن گردان به گردانِ تیپ های مختلف خود از غزه بوده است. طی روزهای اخیر نیز خبرهایی در این باره منتشر شده، اما ضمنا ادعا می شود که خروج نیروها، برای انتقال به جبهه شمالی است.
♦️برخی رسانه های غربی و عبری، چند هفته است احتمال حمله اسرائیل به لبنان (حزب الله) را مطرح می کنند. خروجی این گمانه زنی رسانه ای آن است که خبر قطعی را پنهان کند و اصطلاحا بشوید و ببرد.
🔹خبر قطعی چیست؟ اعتراف عملی به شکست در غزه پس از ۴ ماه جنگ و جنایت نافرجام. ارتش اسرائیل در حالی مجبور به عقب نشینی شده که هیچ یک از اهداف اعلامی حمله به دست نیامده است.
♦️شایعه و زمزمه ه حمله به لبنان، قرار است این شکست بزرگ را که تامیر پاردو رئیس اسبق سیا، آن را "شکست تاریخی" خوانده، به حاشیه براند و بپوشاند.
🔹روزنامه عبری معاریو معتقد است: "فعالیت مجدد حماس در مناطق تحت تسلط نیروهای ارتش اسرائیل و کنترل مناطقی در شمال غزه، نگرانکننده و منجر به از بین رفتن تمامی دستاوردهاست".
♦️روزنامه یدیعوت احرونوت تاکید کرده: "با خروج شمار بیشتری از نیروهای ارتش، پیروزی در غزه هر لحظه دورتر میشود". و روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال خبر می دهد: "۸۰درصد تونلهای حماس همچنان سالم هستند".
🔹شاید تحلیلگرانی بگویند نتانیاهو در وضعیت غرق شدن، حاضر است به هر کاری تن بدهد تا سقوط خود را به تاخیر بیندازد.
♦️شاید! اما او بهتر از هر کس می داند ارتشی که از عهده غزه محاصره شده بر نیامد و آسیب دید و فرسوده شد، به طریق اولی نمی تواند با حزب الله که چند ده برابر قدرتمند تر و مجهز است، بجنگد. نشریه آلمانی اشپیگل اخیرا نوشت: "حزب الله می تواند کل اسرائیل را به تعطیلی بکشاند".
🔹حمایت جانانه مقاومت یمن و عراق و لبنان از مقاومت مظلوم غزه، نه تنها در این چهار ماه کم نشد، بلکه شدت حملات به رژیم صهیونیستی و پایگاه های آمریکا در منطقه افزایش یافته و می توان دو هفته اخیر را سیاه ترین دوره جنگ برای رژیم صهیونیستی و آمریکا توصیف کرد.
♦️همزمان، خبرهایی از تکاپوی حامیان اسرائیل و واسطه های منطقه ای برای دو ماه آتش بس منتشر می شود. البته اسرائیل به هیچ وجه قابل اعتماد نیست و به همین دلیل هم مقاومت فلسطین حاضر نیست مانند نوبت قبل، آتش بس پیشنهادی را بپذیرد.
🔹اما هر چه هست، جبهه مقاومت در کف میدان، دست برتر را پیدا کرده و به نظر می رسد طرف عبری - غربی به دنبال آن است که با بی حیثیتی کمتری، به شکست نظامی، سیاسی و اقتصادی خود پایان دهد.
♦️آقای روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رد صلاحیت شده؟ خب! صلاحیت آقای مصلحی وزیر اسبق اطلاعات هم برای همین انتخابات تایید نشده است.
🔹چرا اولی، بی حد و اندازه بزرگ نمایی می شود، اما به دومی اشاره نمی شود؟ چون در این صورت معلوم می شود بر خلاف فضا سازی افراطیون مدعی اعتدال و اصلاحات، رویکرد شورای نگهبان در بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان، جناحی و سیاسی نبوده است.
♦️از طیف موسوم به اصولگرایان و نیروهای انقلابی، شخصیت های متعددی بوده اند که در انتخابات خبرگان نامزد شده اما تایید صلاحیت نشده اند.
اسرائیل درباره این غافلگیری
هیچ حرفی برای گفتن ندارد
🔹اسرائیل در این سه ماه به پشتوانه آمریکا، چند ده هزار بمب -از جمله آخرین بمب های بتن شکن- را در غزه ۳۶۰ کیلومتر مربعی منفجر کرد، پنج- شش برابر قدرت انفجار بمب اتمی منفجر شده هیروشیما. بعد از آن هم ارتش اسرائیل هر جای غزه نفوذ کرد، اقدام به بمبگذاری و انفجارات جدید کرد.
♦️اما حالا روزنامه وال استریت ژورنال از قول یک فرمانده ارشد نظامی (سرائیلی یا آمریکایی) تصریح می کند: ۸۰درصد تونلهای حماس همچنان سالم هستند.
🔹معنای این روند و خبر چیست؟ اگر ارتش و دستگاه های اطلاعاتی اسرائیل، نه به سران حماس دست یافته اند و نه به ردی از ۸۰ درصد تونل ها و یا اسرای خود رسیده اند، پس در این سه ماه، جز بر جا گذاشتن صدها کشته و صدها تانک و خودروی زرهی منهدم شده، چه چیزی عاید شان شده است؟!
♦️اسرائیل پس از دریافت ضربت تاریخی "طوفان الاقصی"، سرشکستگی را به جان خرید و گفت از نظر اطلاعاتی، جا مانده و غافلگیر شده است. بسیار خب! چهار ماه بعد، با این افتضاح بزرگی که در غزه به بار آورده و به هیچ چیزی جز بی آبرویی بیشتر نرسیده، چه حرفی برای گفتن می ماند؟!
🔹لاف اردوکشی به شمال برای جنگ با حزب الله، قطعا نخواهد توانست حجم سرشکستگی دوم و بزرگ تر اسرائیل در حمله نافرجام به غزه را بپوشاند.
شانس آورد رد صلاحیت شد
هزینه رای نیاوردنش بیشتر بود
♦️رد صلاحیت آقای روحانی در انتخابات مجلس خبرگان، موجب ضد و نقیضگویی حامیان سابق وی شده است.
🔹از جمله روزنامه آفتاب یزد دیروز در حالی مدعی 24میلیون رای داشتن روحانی شد که یک روز قبل تاکید کرده بود اگر تایید میشد رای نمیآورد و به نفعش شد که رد صلاحیت شد!
♦️آفتاب یزد دیروز نوشت: «از رد صلاحیت روحانی عدهای خشنود شدند و عدهای ناراحت اما گروه سومی هستند که از رد صلاحیت رئیسجمهور سابق ناامید شدند. آنها که خشنود شدند کینه از او داشتند چون هشت سال خون به جگرشان کرده بود. آنها هم که ناراحت شدند بیشتر بابت منافع خودشان است زیرا روحانی را به سان پل و فرصتی میبینند که اگر به موقعیتی برسد آنان نیز ذینفع هستند ولی جنس ناامیدی اینگونه است که در عین بیتفاوتی نسبت به موضوع، دلتان به درد میآید که چرا و چطور ممکن است کسی در همین مجلس خبرگان کرسی دارد و 8 سال رئیسجمهور بوده و ایضا 24 میلیون به وی رای دادهاند، صلاحیت حضور ندارد. اینها یأس و ناامیدی ایجاد میکند».
🔹پاسخ این پرسش، در گزارش روز قبل آفتاب یزد و اذعان به سقوط پایگاه اجتماعی او قید شده بود. این روزنامه در گزارش مفصلی با عنوان «شورای نگهبان به داد حسن روحانی رسید»، نوشته بود: «لابد تیتر انتخابی به مذاق خیلی از هواداران روحانی چندان خوش نیاید اما بر این باوریم، رد صلاحیت، لطفی بود که شامل حال او شد.
♦️اولاً رد صلاحیت در انتخابات خبرگان با رد صلاحیت در انتخابات های دیگر، تفاوتهایی دارد. ثانیاً بارها اعلام شده، تأیید و رد صلاحیتهای قبلی در بررسیهای بعدی تأثیری ندارد.
🔹ثالثاً عضویت چندین دورهای در مجلس خبرگان، تضمینی برای تایید نیست. رابعاً کسی منکر جایگاه سیاسی- امنیتی روحانی نیست اما خدمات و رد صلاحیتها را در یک مجموعه قرار دادن به عنوان دلیلی برای تایید صلاحیت ضمن آن که رنگ و بوی گروکشی میدهد.
♦️این موضوع که در کنار خدمات شاید خطاهایی نیز صورت پذیرفته را منتفی نمیکند (مرحوم هاشمی در گفتوگو با دانشجویان در زمان حیات خود در پاسخ به این پرسش که آیا خیانت کردهاید؟ گفت: «خیانت قطعاً نه اما حتماً خطاهایی داشتهام!)»
🔹آفتاب یزد افزوده بود: شورای نگهبان به داد حسن روحانی رسید! این رد صلاحیت برای روحانی، سراسر لطف بود. برخی، در نقد این رد صلاحیت نوشتهاند: «هزینه سنگینی برای نظام دارد» که در پاسخ باید گفت: اول این که؛ نظام (تقریباً هیچ نظامی در دنیا) قطعاً قائم به فرد نیست، دو دیگر این که؛ تایید صلاحیت میشد و رای لازم را کسب نمیکرد هزینهسازتر بود، یا رد صلاحیت!؟
♦️نظرات موافق و مخالف بسیاری را مطالعه کردیم. هشت سال حسن روحانی نیز پیش چشممان است. نه روحانی آن رئیسجمهور خارقالعادهای بود که برخی تلاش میکنند به رخ بکشند و نه در هشتساله ریاستجمهوری اش، مدیریت آنچنانی داشته که نبود او را یک خسران به شمار آوریم هرچند معتقدیم او در چینش کابینه از نخبگانی کاربلد بهره برد که دولت سیزدهم در انتخاب کابینه به این مهم چندان توجهی نشان نداد.
🔹در کنار برخی سوءتدبیرها، ناپاسخگوییها، عزل و نصبها، دخالتها و انتقادها را برنتافتنها و منهای برجام که عمری کوتاه داشت و عملاً به بار ننشسته، خشکید، و با نیمنگاهی به کارنامه دولت روحانی، باید دوران هشتساله او را ناموفق دانست.
بسم الله الرحمن الرحیم
عقل کامل نیست مگر با بودن ده ویژگی
امام رضا (علیه السلام)
وَ قَالَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ : لاَ يَتِمُّ عَقْلُ اِمْرِئٍ مُسْلِمٍ حَتَّى تَكُونَ فِيهِ عَشْرُ خِصَالٍ اَلْخَيْرُ مِنْهُ مَأْمُولٌ وَ اَلشَّرُّ مِنْهُ مَأْمُونٌ يَسْتَكْثِرُ قَلِيلَ اَلْخَيْرِ مِنْ غَيْرِهِ وَ يَسْتَقِلُّ كَثِيرَ اَلْخَيْرِ مِنْ نَفْسِهِ لاَ يَسْأَمُ مِنْ طَلَبِ اَلْحَوَائِجِ إِلَيْهِ وَ لاَ يَمَلُّ مِنْ طَلَبِ اَلْعِلْمِ طُولَ دَهْرِهِ اَلْفَقْرُ فِي اَللَّهِ أَحَبُّ إِلَيْهِ مِنَ اَلْغِنَى وَ اَلذُّلُّ فِي اَللَّهِ أَحَبُّ إِلَيْهِ مِنَ اَلْعِزِّ فِي عَدُوِّهِ وَ اَلْخُمُولُ أَشْهَى إِلَيْهِ مِنَ اَلشُّهْرَةِ ثُمَّ قَالَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ اَلْعَاشِرَةُ وَ مَا اَلْعَاشِرَةُ قِيلَ لَهُ مَا هِيَ قَالَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ لاَ يَرَى أَحَداً إِلاَّ قَالَ هُوَ خَيْرٌ مِنِّي وَ أَتْقَى إِنَّمَا اَلنَّاسُ رَجُلاَنِ رَجُلٌ خَيْرٌ مِنْهُ وَ أَتْقَى وَ رَجُلٌ شَرٌّ مِنْهُ وَ أَدْنَى فَإِذَا لَقِيَ اَلَّذِي شَرٌّ مِنْهُ وَ أَدْنَى قَالَ لَعَلَّ خَيْرَ هَذَا بَاطِنٌ وَ هُوَ خَيْرٌ لَهُ وَ خَيْرِي ظَاهِرٌ وَ هُوَ شَرٌّ لِي وَ إِذَا رَأَى اَلَّذِي هُوَ خَيْرٌ مِنْهُ وَ أَتْقَى تَوَاضَعَ لَهُ لِيَلْحَقَ بِهِ فَإِذَا فَعَلَ ذَلِكَ فَقَدْ عَلاَ مَجْدُهُ وَ طَابَ خَيْرُهُ وَ حَسُنَ ذِكْرُهُ وَ سَادَ أَهْلَ زَمَانِهِ .
عقل مرد مسلمان تمام نيست تا ده خصلت دارا باشد ۱-از او اميد خير باشد ۲-از بدى او در امان باشند ۳-خير اندك ديگرى را بسيار شمارد ۴-خير بسيار خود را كم گيرد ۵-هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود ۶-در عمر خود از دانشجوئى خسته نگردد ۷-فقر در راه خدايش از توانگرى محبوبتر باشد ۸-خوارى در راه خدايش از عزت با دشمنش محبوبتر باشد ۹-گمنامى را از پرنامى خواهانتر باشد.سپس فرمود دهم و چيست دهمى؟باو گفته شد:چيست؟فرمود احدى را ننگرد جز اينكه بگويد او از من بهتر و پرهيزكارتر است،همانا مردم دو كسند،مرديكه از او بهتر و پرهيزكارتر است،و مردى كه از او بدتر و زبونتر است،و چون مردى كه از او بدتر و زبونتر است بيند گويد شايد درونش بهتر باشد،و اين بهى درون براى او بهتر است و خوبى من ظاهر است و آن براى من بدتر است،و هر گاه كسي را بيند كه بهتر و باتقواتر از او است براى او تواضع كند تا باو رسد و چون چنين كرد مجدش برافرازد،و خوبيش پاك گردد و نامش خوب شود،و سيد اهل زمانش باشد.
تحف العقول عن آل الرسول علیهم السلام ج ۱، ص ۴۴۳
#آیات_و_احادیث_فقه_التربیة
#آیات_و_احادیث_فقه_التربیة_الطلاب_العلوم_الدینیه
پیروزی های میدان
و این تنگه غالبا مغفول
🔹دست آمریکا و اسرائیل در دریای سرخ، زیر ساطور مقاومت یمن است. حجم ضربات موثر راهبردی که فقط مقاومت یمن، از تنگه باب المندب تا بندر ایلات، با ضربات تاکتیکی بی تاثیری که خورده، قابل مقایسه نیست.
♦️همین نسبت را در دیگر محورها می توان دید. حجم ضربات موثری که مقاومت غزه، حزب الله لبنان و مقاومت عراق، به امنیت و اقتصاد و بازدارندگی اسرائیل (و پایگاه های آمریکا) زده اند، صد برابر موثر تر از ضرباتی است که دریافت کرده اند.
🔹اضلاع جبهه مقاومت، بدون استثنا توانسته اند در این چهار ماه، هفته به هفته، بر وسعت و شدت ضربات بیفزایند و حملات متقابل، سر سوزنی از قاطعیت آنها نکاسته است. تلفات انسانی و خسارات نظامی- اقتصادی اسرائیل و آمریکا نیز دائما افزایشی بوده است.
♦️این وضعیت فلج شدگی دشمن، واقعیت مهم میدان است. رسانه ها و تحلیل گران بسیاری در غرب گفته اند که متحدان ایران در برابر پوکر بازی و رفتار سردرگم غرب، با حوصله و متانت و جدیت، و به پیچیدگی بازی در شطرنج، رفتار کرده اند.
🔹اما چرا همین واقعیت اقتدار، در داخل کشور (به ویژه در فضای اقتصادی) بر عکس ترجمه و تفسیر می شود؟! نقش خط تحریف رسانه ای در این میان چیست؟
♦️آیا می شود قائل به جنگ ترکیبی بود، اما "تنگه راهبردی رسانه" (ساخت افکار عمومی/ ساخت درونی قدرت ملی) را مصون از طمع و تجاوز و نفوذ طلبی اتاق جنگ ناتوی اطلاعاتی- فرهنگی پنداشت؟
🔹یا مثلا خیال کرد خزانه داری آمریکا به عنوان اتاق جنگ اقتصادی، پس از شکست در انواع تحریم های "فلج کننده، حداکثری و هوشمند" (در سه دولت مختلف)، به اهمیت عملیات روانی در جنگ اقتصادی- سیاسی- امنیتی پی نبرده است؟!
♦️افکار عمومی ما برای دشمنان مهم است، چون بر خلاف همه تبلیغات شان (مبنی بر نقش تزئینی مردم در جمهوری اسلامی) یقین دارند مردم، بنیان استحکام نظام هستند. بنابراین از آسیب زدن به لایه های گوناگون زیست ملت ایران، هیچ دریغ نمی کنند.
🔹نباید مردم را در برابر مزدوران دشمن (یا عناصر هم منفعت با آن) تنها گذاشت. بر عهده همه اجزای حاکمیت است که نفوذ طلبی دشمن در حوزه های گوناگون را جدی بگیرند، رصد کنند، صف آرایی هوشمندانه داشته باشند، و بی مجامله، سرانگشتان دستکاری و اخلال را هدف بگیرند.
♦️صیانت از امنیت روانی و معیشت مردم، بر عهده دستگاه قضایی، دستگاه های دولتی ذی ربط و سایر مراجع مسئول است و تنها از این طریق می توان به مشارکت بالای مردم -برای رفع موانع بزرگ از سر راه پیشرفت- امید برداشت.
🔹وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، وزارتخانه های ارشاد و ارتباطات، و مراجع قضایی، در کنار دستگاه های اقتصادی ذی ربط، مسئولیت مهمی در صیانت از امنیت اقتصادی و امنیت روانی مردم دارند و اقدام بهنگام آنها می تواند دشمن را در این مصاف مهم نیز به هزیمت بکشاند.
.
🔹جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید، امروز گفت: «ما به دنبال جنگ با ایران نیستیم و نمی خواهیم دامنه درگیریها را در خاورمیانه گسترش دهیم.»
♦️چگونه است که شایعه جمله آمریکا به ایران می تواند بهانه ای برای افزایش چند هزار نومانی دلار ظرف چند ساعت شود؛
🔹اما تاکید مقام ارشد آمریکایی (مبتنی بر واقعیت های اقتدار ایران) بر این موضوع که "خواستار جنگ با ایران و گسترش درگیری در منطقه نیستیم"، تاثیر مشابهی برای کاهش قیمت نمی گذارد؟!
♦️علت، یک چیز بیشتر نیست و آن این که فضای رسانه ای گروگان گرفته شده به علاوه شبکه دلال سودجو و بهانه جو، عمدا فقط به یک سمت غش می کنند و در این غش و ضعف، مطلقا بیطرف نیستند و کاری هم به متغیر های اقتصادی یا حتی سیاسی عادی ندارند.
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
گفتگوی بصیرتی ثامن
موضوع: بررسی وضعیت جنگ ترکیبی غرب علیه ایران
زمان:سه شنبه ۱۰ بهمن ماه ساعت ۲۰
سخنران: دکتر علی کارگر
((کارشناس مسائل اقتصادی))
محتوای ثامن فلاورجان:
https://rubika.ir/mhtavasamenfalavarjan
💢تغییر پنج متغیر تأثیرگذار جهان
🔹در سال ۲۰۲۴، متغیرهای تأثیرگذار بر چگونگی نظم جهانی با سرعت بسیار بالایی در حال تغییر هستند. از تغییرات ژئوپلیتیکی ایجاد شده در بابالمندب به دست یمنیها تا تحولات اقتصادی و اجتماعی که در سراسر دنیا به وجود آمده است، همگی از باز مهندسی نظم جهانی جدید خبر میدهد. البته این بار این نظم جهانی از سوی ملتهای جنوب و بر اساس منافع بشری شکل خواهد گرفت. آغاز دهه هفتاد بود که رهبر معظم انقلاب طی بیاناتی مهم و استراتژیک پنج مرحله انقلاب اسلامی، تشکیل حکومت اسلامی، تشکیل دولت اسلامی، جامعهپردازی اسلامی و در نهایت تمدنسازی نوین اسلامی را به عنوان هدف استراتژیک انقلاب اسلامی مطرح فرمودند. حال نگاهی به پنج متغیر اصلی تغییر یافته در سال ۲۰۲۴ نویدبخش پایان نظم استکبار جهانی و آغاز تمدن نوین اسلامی است.
🔸اولین متغیر تغییر یافته به بن بست رسیدن نهادهای بینالمللی تأثیرگذار در قرن گذشته است. عملکرد و کارکردی که برای سازمانهای بینالمللی تعریف شده بود، تقریباً همگی به بن بست رسیده است. چند وقت قبل سازمان بهداشت جهانی توانایی کنترل و زدودن همهگیری بیماری کرونا را از دست داده بود، شورای امنیت سازمان ملل توانایی ایجاد مصالحه و جلوگیری از جنگ را در اروپای شرقی میان روسیه و اوکراین از دست داده است، حکم دیوان بینالمللی دادگستری لاهه نهایتاً از سوی رژیم جعلی صهیونیستی پذیرفته نمیشود و چندین مثال مختلف همگی از ناکارآمدی این سازمانهای بینالمللی حکایت دارد.
🔹دومین متغیر تغییر یافته نظام پولی و بانکی مستقر پس از جنگ جهانی دوم است. آغاز و گسترش دلارزدایی در میان کشورهای جنوب موجب از بین رفتن اقتدار و بنیان اقتصادی غرب و استکبار که بر پایه دلار تعریف میشد، شده است. ثروت کشورهای جنوب که قبلا همچون گروگانی در دست دلار غرب بود، امروز در حال بازگشت به اقتصاد کشورهای جنوب و موجب توسعه و رفاه ملتهای جنوب شده است.
🔸سومین متغیر تغییر یافته از بین رفتن قدرت نرمافزاری استکبار جهانی است. این سلطه رسانهای و عملیات روانی که هژمونی استکبار جهانی به وجود آورده بود، امروز دیگر از میان رفته است. وجدان بشریت در حال بیدار شدن و دیدن حقایق جهان است. پایههای این قدرت نرمافزاری به شدت ضعیف و سست شده است.
🔹چهارمین متغیر تغییر یافته پیشرفت تکنولوژیکی و فناوری کشورهای شرقی است که با وجود برقراری رژیمهای کنترل صادراتی سفت و سخت از سوی غرب و آمریکا، اما نتوانستهاند مانع این رشد و پیشرفت فناوری شوند.
🔸در نهایت پنجمین متغیر تغییر یافته عبارت است از گسترش تفکر اسلامی و ایدئولوژی دینی در سراسر دنیا؛ بشر امروز با مأیوس شدن از هر آنچه منتسب به اومانیسم و انسانگرایی بود، بار دیگر به دنبال پیوند با قدرتی ماورایی و افول نشدنی به نام «الله» است.
#گزارشروز
🔰«سیبیاس» به نقل از منابع آگاه درباره کشته شدن سه سرباز آمریکایی در مرز سوریه اعلام کرد: «حمایت ایران از شبهنظامیانی که به پایگاه آمریکا حمله کردند، لزوماً به این معنا نیست که حمله از سوی تهران انجام شده است.» گفتنی است، مقامات آمریکایی به سیانان گفتند که سه سرباز ارتش آمریکا در حمله شبانه یک هواپیمای بدون سرنشین به یک پایگاه کوچک آمریکایی در اردن کشته شدهاند و دست کم ۲۲ نفر هم زخمی شدهاند.
🔰«دونالد ترامپ» در لاس وگاس سیاستهای داخلی و خارجی دولت جو بایدن را محکوم کرد و مسئولان آمریکا را «بیکفایت» و «بد» خواند. نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاستجمهوری آمریکا افزود: «کشور ما به سمت جهنم میرود و راهش را گم کرده است.» گفتنی است نظرسنجیها در آمریکا از بیعلاقگی مردم این کشور به رقابت دوباره ترامپ و بایدن حکایت دارد. نامزد جمهوریخواه انتخابات وعده داد که به وضع «وحشتناک» آمریکا پایان میدهد.
🔰«هادی طحاننظیف» سخنگوی شورای نگهبان درباره آخرین وضعیت داوطلبان مجلس شورای اسلامی، گفت: «۵۵۰ نفرِ دیگر از افراد ردصلاحیت شده انتخابات مجلس تأیید صلاحیت شدند و تعداد کلی تأیید صلاحیتشدهها به ۱۳۲۰۰ نفر رسید.» وی افزود: «بیش از ۱۰۰ نفر از داوطلبان خبرگان نیز به دلایل تأیید صلاحیت نشدنشان اعتراض کردند که شورای نگهبان ۱۰ روز مهلت دارد تا اعتراضها را بررسی کند.»
🔰«محسن هاشمی» پسر بزرگ آیتالله هاشمی بار دیگر پس از خواهرش فاطمه شبهه فوت غیرعادی پدر ۸۲ سالهشان را مطرح کرده و گفته است: «امیدواریم که فوت، مرگ طبیعی باشد»! گفتنی است، به تازگی «محمد هاشمی»، برادر رئیس فقید شورای مصلحت نظام در مصاحبهای با انتقاد از این اظهارات، اعلام کرده بود هیچ شک و شبههای در طبیعی بودن فوت برادرم وجود ندارد.
🔰عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخابات در جمهوری اسلامی را هویت ملی دانست و گفت: «هیچ کشوری به اندازه ما در حوزه انتخابات تجربه ندارد و در طول این ۴۵ سال تقریباً هر سال یک انتخابات به طور متوسط برگزار شده است، یعنی هر سال یک بار مردم آمدند و مستقیماً نظرشان را نسبت به مدیریت کشور بیان کردند از بالاترین سطوح تا پایینترین مراتب.»
🔰در تماس تلفنی نخستوزیر و وزیر خارجه قطر و «امیرعبداللهیان»، «شیخ محمدبنعبدالرحمن آل ثانی» ضمن ارائه ارزیابی مثبت از مناسبات رو به رشد دو کشور درباره نحوه استفاده ایران از داراییهایش نزد قطر گفت: «دوحه و واشنگتن به توافق موجود متعهد هستند و مطابق توافق بانک مرکزی ایران و قطر مراحل اجرایی در حال انجام است.»
#اخبارکوتاه