هدایت شده از پیش نویس سخنرانی های مذهبی
1_8738710.mp3
3.39M
🔉 #رمضان_ماه_امید_برای_ظهور (۴)
📅 جلسه چهارم/ ۹۷.۲.۳۰
💠شرح دعای #افتتاح
👤حجت الاسلام #پناهیان
📚🌸📚✨📚🌸📚✨📚🌸✨
✅نشر در گروهها
🇮🇷https://eitaa.com/sokhanranihayemazhabi
هدایت شده از پیش نویس سخنرانی های مذهبی
✅حضرت #آیتالله_بهجت قدسسره:
قلبها از ایمان و نور معرفت خشکیده است.
💖قلب آباد به ایمان و یاد خدا پیدا کنید ، تا برای شما امضا کنیم که #امام _زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف آنجا هست.
📚 در محضر بهجت، ج2، ص179
💐💙💐💜💐💙💐💜💐
🇮🇷https://eitaa.com/sokhanranihayemazhabi
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
✅سوال:
لطفا در مورد این حدیث وقتی قیام قائم (ع) نزدیک شود در ماه جمادی الثانی و ده روز از رجب بر مردم بارانی می بارد که خلائق همانند آن را ندیده باشند توضیح بفرمایید
🌺پاسخ:
در سالی که بناست حضرت مهدی (ع) ظهور کنند قحطی به طور جدی شیوع یافته و در بیستم ماه جمادی الاول چنان بارانی می بارد که از زمان منزل گرفتن حضرت آدم در زمین بی سابقه است که این باران تا دهم ماه رجب ادامه می یابد . از امام صادق (ع) نقل شده که فرمودند:
وقتی قیام قائم (ع) نزدیک شود در ماه جمادی الثانی و ده روز از رجب بر مردم بارانی می بارد که خلائق همانند آن را ندیده باشند (1)
🔹و شیخ مفید در الارشاد چنین آورده است که:
سپس به بیست و چهار باران ختم می شود که زمین را پس از مرگش زنده می کند و برکاتش نمایان می شود . (2)
همان گونه که از این روایات برمی آید از علایم قریب الوقوع ظهور حضرت مهدی (ع) نزول باران های شدید و آب های فراوان آسمانی است که به نوعی برای [عصر] ظهور زمینه چینی شود تا زمین ها برای زراعت و کشاورزی پربار و بابرکت، پس از این حالت فقر و خشکسالی که داشته اند آماده شود .
🔸بارش باران عادی چیز عجیب و خارق العاده ای نیست جز اینکه مدت یا میزان آن بارش غریب باشد که بنابر روایات موجود، تاکید بر این باران ها به جهت بیان و ابراز اعجازگونه بودن آنهاست . با توجه به آنچه گفته شد حقیقت صحبت امیرالمؤمنین (ع) را می فهمیم که فرمودند:
شدیدا از آنچه میان ماه جمادی و رجب واقع می شود در عجبم . (3)
🔹نظریات مختلفی درباره مدت این باران ها بیان شده است . حجة الاسلام علی کورانی در کتاب خود می نویسند:
بعید نیست که این بارانی که از جمادی تا رجب ادامه دارد پس از ظهور حضرت نازل شود; چرا که تعدادی از علایم ظهور از باب توسع و گستردگی محدوده [عصر ظهور] به این عنوان نامگذاری شده است (4)
🔸لکن نظر آیت الله سید محمد صادق صدر که آن را از نشانه های ظهور برمی شمرند قابل قبول تر به نظر می رسد . ایشان چنین می گویند:
با توجه به فراوانی آب و باران نازل شده بهتر است آن را پیش از ظهور بدانیم; چرا که اگر پس از ظهور واقع شود مانع برخی از فعالیت ها و وعده هایی می گردد که بناست حضرت آنها را انجام دهند و بدان ها جامه عمل بپوشانند، پس مقدم دانستن آن بر ظهور هم فایده های متعارف باران را در بر خواهد داشت و هم با دیگر فواید اثری دو چندان می توان برای آن تصور کرد . (5)
🔹البته این نکته را هم متذکر شویم که احادیث و روایات به مکان و کیفیت بارش این باران ها اشاره ای نکرده اند اما آنچه مهم است این است که این باران ها را به عنوان نشانه و علامتی برای نزدیک شدن زمان ظهور در نظر بگیریم حال چه نحوه باریدن آن با بقیه باران ها متفاوت باشد، چه مقدار و یا مکان آن .
پی نوشت ها:
1.بحارالانوار، ج 52، ص 337; الزام الناصب ج 2، ص 159; تاریخ مابعدالظهور ص 137 .
2.الارشاد، شیخ مفید، ج 2، ص 370; تاریخ مابعدالظهور، ص 137 .
3.العجب کل العجب مابین جمادی و رجب .
4.الممهدون للمهدی (ع)، ص 40 .
5. تاریخ مابعدالظهور، ص 137 .
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#تاریخی
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آيا خود اين 313 يار امام زمان(عج) مي دانند که جزو ياراي حضرت هستند؟
✍️پاسخ:
✅در مورد اینکه آیا آنها از اینکه جزو یاران امام زمان(عج) هستند،مطلع هستند یا خیر باید گفت:
در روایات معصومان(ع) به نكته ای برخورد نكردیم كه گویای این سخن باشد كه یاران حضرت مهدی(عج) از پیش آگاهی دارند كه جزء سیصد و سیزده تن یار حضرت می باشند. این گونه اطّلاعات از علوم غیبی است و علوم غیبی در اختیار خدا است.
ممكن است یاران حضرت مهدی(عج) در آستانه ظهور حضرت با توجه به تكاملی كه نمودهاند، خداوند برزگ تفضلی نماید و چند صباحی قبل از ظهور حضرت، آنان را از این نعمت بزرگ مطّلع نماید.
اگر بپذیریم كه برخی از پیامبران الهی مانند حضرت عیسی(ع) جزء سیصد و سیزده یار امام مهدی(عج) به شمار می آیند، بعید نیست كه از موقعیّت خویش از قبل آگاهی داشته باشند. چون حضرت عیسی(ع) از پیامبران است و به همان دلیلی كه پیامبر اسلام و اوصیای حضرت از امور غیبی آگاه شدند، حضرت عیسی نیز آگاه شده است.
اگر بپذیریم برخی از انسانهای صالح گذشته مانند اصحاب كهف، وصیّ حضرت موسی(ع) یوشع بن نون و مالك اشتر و مقداد جزء یاران حضرت به شمار می آیند و رجعت می كنند، بعید نیست در عالم برزخ از موقعیت خود با خبر باشند.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی #مهدویت
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰هنگام ظهور حضرت مهدي (عج) چند نفر رجعت مي کنند و آنان چه کساني هستند؟
✍️پاسخ:
✅رجعت برای همه مردم نیست بلکه مخصوص مؤمنان خالص و کفار و منافقان خالص است، از جمله مؤمنان رجعت کننده، پیامبران و امامان معصوم(ع) هستند و اولین امامی که در زمان رجعت و پس از امام مهدی(ع) حکومت عدل جهانی را برعهده میگیرد، حضرت امام حسین(ع) است که سالهای بسیار حکومت خواهد کرد.
ضمن اين كه برای همه مومنان و منتظران واقعی ظهور مهدی (عج) که پیش از ظهور آن عزیز از دنیا رفتند امکان رجعت به دنیا و یاری آن امام وجود دارد، اما بايد ويژگي و شاخصه لازم را داشته باشند.
به جز پيامبران الهي، معصومين(ع) و ياران خاص آنها هيچ نام ديگري در اقوال تاريخي مبني بر رجعت كنندگان پس از ظهور ثبت نشده و قطعا اين بزرگواران مصداق عيني انسانهاي پاك و صالح هستند چرا كه در دوران ظهور دو دسته به اين دنيا بر مي گردند، اول صالحان و دسته دوم ستمكاران هستند.
در منابع تعداد مشخصی از رجعت کنندگان نیافتیم.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#مهدویت
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
✅پرسش:
در صورت امکان به بنده کتابي با موضوع مهدويت که با زباني ساده نوشته شده باشد و فهم مطالب آن آسان باشد به بنده معرفي فرمائيد
🌺پاسخ:
کتاب نگین آفرینش (درسنامه دوره مقدماتي معارف مهدويت)/ مؤلفان محمدامين بالادستيان، محمدمهدي حائري پور، مهدي يوسفيان.
مشخصات نشر : قم: بنياد فرهنگي حضرت مهدي موعود عليه السلام، مركز تخصصي امامت و مهدويت، ۱۳۸۷
این کتاب متنی روان و مطالبی ساده برای شروع مباحث مهدویت دارد .
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#مهدویت