🔴میرزا کوچک خان جنگلی 16 خرداد 1299 در رشت اعلام حکومت جمهوری کرد.
♦️روز 16 خرداد 1299 میرزا کوچک خان و قوای جنگل با انتشار بیانیه ای، تشکیل کمیته انقلاب سرخ ایران و الغاء اصول سلطنت و تأسیس حکومت جمهوری را در رشت اعلام کردند و یک روز بعد کمیته انقلاب، هیات دولت جمهوری (هیات اتحاد اسلامی) را معرفی کرد که میرزا کوچک خان عنوان سرکمیسر و کمیسر جنگ را داشت.
♦️میرزا یونس معروف به میرزا کوچک در 1257 ه. ش (1298ه. ق) در رشت متولد شد. در نوجوانی برای تحصیل علوم دینی قدم به مدارس مذهبی گذاشت و مدارج علمی را طی کرد.
♦️در 1326ه. ق در گیلان به صفوف آزادیخواهان پیوست و برای مقابله با محمدعلی شاه روانه تهران شد.
♦️در ماجرای اولتیماتوم روسیه که منجر به تعطیلی مجلس شد (17اردیبهشت 1290) میرزا در شمار مخالفان پذیرش اولتیماتوم بود و مدتی نیز بازداشت شد.
♦️میرزا با توسل اندیشه «اتحاد اسلام» به مبارزه با استبداد رضا خانی پرداخت
♦️در جریان جنگ جهانی اول و در هنگامی که دسته ای از نمایندگان و رجال سیاسی به خاطر وضع بحرانی کشور و حضور نیروهای بیگانه دست به مهاجرت زدند، کوچک خان با گرویدن به اندیشه «اتحاد اسلام » درصدد برآمد تا با راه انداختن تشکیلات نظامی به مبارزه علیه استبداد رضاخانی و سرسپردگی ها، پیمان های تحمیلی بیگانگان و مداخلات آنان در امور داخلی کشور بپردازد.
♦️میرزا در تهران اندیشه خود را با رجال دین و سیاست در میان گذاشت و به نظرخواهی از آنان پرداخت .
♦️گروهی به ضرورت مبارزه مسالمت آمیز تأکید می کردند و مبارزه مسلحانه را نادرست می خواندند و گروهی دیگر نظر میرزا کوچک خان را تأیید می کردند.
♦️سرانجام پس از یک سلسله بحث و گفت وگو قرار شد تا در گوشه ای از ایران کانونی ثابت ، برای مبارزه ایجاد شود.میرزا کوچک خان پس از این توافق عازم گیلان شد و شروع به تهیه مقدمات قیام کرد.
♦️اما چون روس ها قبلاً او را از منطقه تبعید کرده بودند، مجبور بود مخفیانه به فعالیت بپردازد. با این حال میرزا در اندک مدتی توانست همفکرانی در کنار خود جمع کند و قیام را علنی سازد.
♦️میرزا هسته مقاومت را قبل از به قدرت رسیدن رضاخان تشکیل داد او در سال های قبل از به قدرت رسیدن رضاخان، موفق شد هسته های تشکیل نهضت مسلحانه را پی ریزی کند. نیروهای اشغالگر روس که در سال های قبل از انقلاب اکتبر، در سرکوبی این نهضت توفیق چندانی نیافتند، با وقوع انقلاب اکتبر از مناطق شمالی ایران بیرون رفتند و انگلیسی ها یکه تاز میدان شده و تقریباً تمامی ایران را زیر سلطه خود درآوردند تا اینکه میرزا حسن خان وثوق الدوله به ریاست دولت ایران منصوب شد.
♦️دولت انگلیس با انعقاد قرارداد معروف 1919 با وثوق الدوله، ایران را تحت الحمایه خود درآورد و کلیه امور مالی ، گمرکی و نظامی کشور را به دست گرفت .
♦️انگلیسی ها از طریق وثوق الدوله تلاش کردند قیام جنگل را با مذاکره و بدون خشونت حل و فصل کنند، اما این تلاش ها سودی نبخشید.
♦️روز 16 خرداد 1299 میرزا کوچک خان جنگلی در ادامه مبارزات خود در شهر رشت حکومت جمهوری اعلام کرد....
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆سخنان، مرحوم علامه ی ذوالفنون آیت الله حسن زاده آملی در مورد رهبر فرزانه ی انقلاب اسلامی امام خامنه ای( مدظله العالی )
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹#طیب_حاج_رضایی که به جرم دوست داشتن #امام_خمینی (ره) توسط حکومت جنایتکار #پهلوی تیرباران شد...
🕊شادی روح آن #جوانمرد فاتحه و صلوات
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
مال حرام تا آبروی آدم را نبرد رها نمیکند....mp3
3.57M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• مال حرام تا آبروی آدم را نبرد رها نمیکند...
👤 آیةالله #جوادی آملی
#درس_اخلاق
🆔 https://eitaa.com/emamsadegh_ir
مبارزه با امریکا درس بزرگ امام خمینی جزء فصول درخشان انقلاب اسلامی برای حال و آینده این کشور وهمه آزادیخواهان جهان است . حضرت امام نسبت به موضوع رابطه با آمریکا.
امام خمینی از آغاز مبارزه با نظام استبداد پهلوی, آمریکا را عامل اصلی خیانتها و جنایات شاه می دانست و زیر بنای اندیشه امام با الهام از مکتب تعالی بخش اسلام
در برابر سردمداران جهانخوارموضع مقاومتی واستقلال طلبانه و سازش ناپذیر داشت او باورداشت که مکر وحلیه دشمن در برابرمنطق اسلام ضعیف است. «الَّذینَ آمَنُوا یقاتِلُونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَ الَّذینَ کَفَرُوا یقاتِلُونَ فی سَبیلِ الطَّاغُوتِ فَقاتِلُوا أَوْلِیاءَ الشَّیطانِ إِنَّ کَیدَ الشَّیطانِ کانَ ضَعیفاً»(آیه 76 سوره نساء)
«کسانی که ایماندارند درراه خدا پیکار میکنند و آنها که کافرند درراه طاغوت. پس شما با یاران شیطان پیکار کنید زیرا نقشه شیطان ضعیف است». سازش ناپذیری امام در مقابل ً ابرقدرت آمریکا و شرق وحمایت از مستضعفان از اصول مهم راهبردی امام خمینی بود.
بعد از پیروزی انقلاب دولت امریکا وایادی روباه صفت اروپایی وپادشاهان خائن منطقه ای او غالبا پنهان وآشکار ,مستقیم و غیرمستقیم برعلیه انقلاب توطئه کرده و گروههای معارض داخلی را تجهیز و تقویت کردند تا انقلاب اسلامی را ساقط یا منحرف کنند.
در تسخیر لانه جاسوسی وگروان های امریکایی ؛ کارتر و ریگان توسط امام خمینی تحقیر شدند.
امام خمینی در رلبطه قطع امریکا با ایران در فروردین سال 59 سال فرمودند: این قطع رابطه , طلیعه پیروزی و جشن ملت ایران است.
نگاه امام خمینی در طول مبارزات سیاسی اش , دفاع از مستضعفان، حمایت از فلسطین و کرامت انسان ومبارزه با ستمکاران ازاصول خدشه ناپذیر اوبود.
اوج خشم به همه مردم دنیا است ومی فرماید: «دنیا باید آمریکا را از بین ببرد و الا تا اینها هستند این مصیبت ها در دنیا هست.»
هویت آمریکا یک هویت جنایت کارانه است.
امام خمینی آمریکا را جنایتکار تاریخ، ام الفساد,شیطان بزرگ،جهان خوار,دشمن کینه توز مستضعفین جهان، دشمن شماره اول بشر,دشمن اسلام وچپاولگر بین المللی و دشمن شماره یک جهان اسلام و عامل اصلی تفرقه مسلمانان است امام معتقد بودند که امریکا حتی شرافت انسانی هم ندارد و آمریکا با اصل عدالت و حقوق بشر مخالف است.
امام خمینی به صراحت اعلام می کند «آمریکا دشمن ماست ومی فرمایند: ((آمریکا می خواهد ما را از بین ببرد... می خواهد ما را مستعمره خودش بکند و تمام حیثیت ما را، حیثیت اسلامی ما را،حیثیت ملی ما را و ذخایر ما را می خواهد از بین ببرد))
رهبر کبیر انقلاب به مناسبت نخستین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی می نویسند: « دست آمریکا تا مرفق به خون جوانان ما و سایر مردم مظلوم و رزمنده جهان فرو رفته است. ما تا آخرین قطره خون با آنها شدیداً می جنگیم»
امام خمینی آمریکا را عامل اصلی جنگ تحمیلی، حمله دولت عربستان به زائران ایرانی درمکه معظمه و ترورهای های سازمان منافقین خلق و ناآرامی های داخل کشور می دانست.
امام خمینی در اواخر عمر شریفشان در سال ۶۷ به ملت و مسئولین توصیه می کند: «چه در جنگ و چه در صلح بزرگترین ساده اندیشی این است که تصور کنیم جهانخواران خصوصاً آمریکا و شوروی از ما و اسلام عزیز دست برداشته اند. لحظه ای نباید از کید دشمنان غافل بمانیم؛آمریکا برای درازمدت تا ۲۰۰ سال بعد هم ممکن است برنامه داشته باشد.... رابطه بره با گرگ، رابطه صلاحمندی برای بره نیست، اینها می خواهند از ما بدوشند، اینها نمی خواهند چیزی به ما بدهند.
ودرهشدار تاریخی به مـــردم و مسئولین می فرمایند: « آن روزی را که امریکا از ما تعریف کند باید عزا گرفت. آن روز که کارتر و ریگان از ما تعریف کنند معلوم می شود در ما اشکالی پیدا شده است، آنها باید فحش دهند و ما هم باید محکم کارمان را انجام دهیم. رهبر کبیر انقلاب اسلامی، شهادت را بهتر از رابطه «رعیت و اربابی» با آمریکا می داند. ایشان در وصیتنامه خود می گویند اگر با دست جنایتکار آمریکا محو شویم و خدای خویش را ملاقات کنیم بهتر از این است که در زیر پرچم ارتش سیاه غرب، زندگی اشرافی داشته باشیم.
✍️علی منصوری
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفیسه کوهنورد:
🔺بخشهای بزرگی از شمال اسرائیل دارد در آتش میسوزد!
عملا بعد از حمله ایران به اسرائیل، حزبالله لبنان تاکتیک خود را تغییر داده است؛ نکته قابل توجه اینست که حزبالله چطور میتواند از گنبد آهنین عبور کند؟ سوالی که ذهن اسرائیلیها را درگیر کرده است!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹همسر فاضل وبزگوار شهید آیت الله رئیسی: نگرانم خط سازش بازگردد
نگرانم که در انتخابات دوباره خط سازش در داخل کشور زنده شود.
#اصلاحطلبان
#حسن_روحانی
#علی_لاریجانی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔰 مرتجعان سیاسی و سیاستهای تاریخگذشته
👤 ✍🏾 سید محمدعماد اعرابی
🔸۷ ژوئن ۲۰۱۳ (۱۷ خرداد ۱۳۹۲) مناظرات انتخاباتی نامزدهای ریاستجمهوری ایران در ساختمان شیشهای رسانه ملی؛ بینندگان ویژهای فرسنگها آن طرفتر در واشنگتن داشت. «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه وقت آمریکا یکی از این بینندگان بود که علیرغم اختلاف زمانی بسیار میان تهران و واشنگتن نهتنها به تماشای این برنامه نشست بلکه روز بعد، متن کامل گزارش آن مناظره را در دفتر کارش مرور کرد.
🔸مناظره ۷ ژوئن ۲۰۱۳ (۱۷ خرداد ۱۳۹۲) یک خصوصیت قابل توجه برای مقامات آمریکایی داشت و آن اینکه برای اولین بار سیاست کلان جمهوری اسلامی در حوزه هستهای میان چهرههای برجسته سیاسی و صاحب نفوذ ایران در مقابل چشم میلیونها بیننده مورد مناقشه اساسی قرار میگرفت. نقدهای بیرحمانه نامزدهای مخالف، تقریبا یک درونمایه مشترک داشت که «مقاومت مقامات وقت ایران در برابر زیادهخواهیهای طرف غربی را سرزنش میکرد.» یکی از جملات مورد توجه آن برنامه از نظر «هیلاری کلینتون» صحبتهای «حسن روحانی» بود؛ آنجا که گفت:
🔻همه مشکلات ما از همینمقاومت ناشی میشود. خوب است که سانتریفیوژهای ما بچرخد، اما به شرط آنکه چرخ زندگی و معاش مردم هم بچرخد.» این شاید اولین نشانهها از سیاست خسارتبار دولت آقای روحانی در شرطیسازی اقتصاد کشور بود.
🔸صحبتهای آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتیاش کاری کرده بود که وقتی محمدجواد ظریف و عباس عراقچی در اولین جلسات مذاکراتشان با 5+1 از عدم تأثیر تحریمها بر ایران میگفتند، هیچکس در تیم مذاکرهکنندگان غربی حرف آنها را جدی نمیگرفت. «وندی شرمن» معاون سیاسی وقت وزیر خارجه آمریکا و یکی از مذاکرهکنندگان ارشد آمریکایی درباره اولین جلسات مذاکراتی با دیپلماتهای آقای روحانی مینویسد:
🔻«تیم مذاکرهکننده ایران مدعی شدند که تحریمها به آنها آسیبی نرسانده است. این ادعای پوچی بود، ولی برای حفظ غرورشان ضروری بود.»
🔸یکی از عبرتهای انتخابات ۱۳۹۲ این بود که جای نقد و بررسی سیاستهای کلان جمهوری اسلامی در فضای عمومی، میان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی و مقابل چشم میلیونها ناظر داخلی و خارجی نیست! این سیاستها میتواند قابل تغییر، نقد و بهینهسازی باشد اما صرفا در جلسات تخصصی، با حضور کارشناسان و با رویکردی ملی و فراجناحی میشود آنها را بازنگری و تغییرات احتمالی را توسط نهادهای بالادستی در سیاستگذاریها اعمال کرد.
🔸فهرست بلند موفقیتهای دولت کوتاه سیزدهم سندی گویاست که ثابت میکند مسیر پیشرفت و توسعه ایران بدون توجه به تحریمها و با فرض دائمی بودن آنها بسیار دستیافتنی و واقعبینانهتر از مسیری است که در آن چشم به دستان غرب دوختهاند و به میز مذاکرات و توافق با آمریکا امید بستهاند. کسانی که در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو به دنبال اولویت دادن به مسئله تحریمها برای گشایش اقتصادی هستند سالهاست که از تحولات روز ایران و جهان عقب ماندهاند .
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
دستاوردهای دولت شهید رئیسی در حوزه پروژه های نیروگاهی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصاویری تازه منتشر شده از وحشت اشغالگران از آتشی که حزبالله به جانشان انداخته
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
18.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۱۵ خرداد سال ۴۲ چه گذشت؟
زن ها با چوب و کفگیر و سیخ، بچه به بغل به خیابان آمدند!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هنرنمایی اپراتور چیره دست ضد زره حزبالله با موشک بسیار عالی الماس ایرانی؛ نیازی به توضیح نیست فقط ببینید حزبالله چطور از سربازان #رژیم_کودک_کش اسرائیل تلفات می گیره!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
✳️ امپراتوری در حال مرگ؟!😨
🔹طبق یک نظرسنجی جدید در ایالات متحده، رای دهندگان جوان اکثراً معتقدند که تقریباً همه سیاستمداران فاسد هستند و وضعیت کشور بدتر از زمان تولد آنهاست.
🔸۶۵ درصد از جوانان در آمریکا موافقند که "تقریباً همه سیاستمداران فاسد هستند و از قدرت سیاسی خود پول در میآورند". تنها ۷ درصد مخالف هستند.
🔹۵۱ درصد هم معتقدند که سیستم سیاسی ایالات متحده "برای افرادی مانند من کار نمیکند". ۶۴ درصد هم موافقند که «آمریکا در حال افول است.» (لینک)
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان: شرایط کنونی ما خطیر است ولی خطرناک نیست. ما از این رخدادها زیاد داشتهایم. کسی باور نمیکرد که شاهد چنین برانگیختگی عظیمی در اروپا و آمریکا باشیم.
♦️شریعتمداری درباره معیار انتخابات بیان کرد: در انتخابات ما معیارهای رهبر انقلاب را داریم. در مصادیق موجود مثل آقای رئیسی فعلا نمیبینیم. اما به هر حال با شاخصها باید یک نفر را انتخاب کرد که بیشتر حائز شرایط است.
♦️وی در ادامه گفت: نفوذیها دو دستهاند. برخی برای ترور و امثالهم نفوذ میکنند، اینها تا آخر ظاهر حزباللهی دارند، اما کسانی که برای تغییر ساختار نفوذ میکنند، مجبورند مواضعشان را بیان کنند. لذا میتوان آنها را شناخت.
♦️مدیر مسئول روزنامه کیهان در پایان اظهار کرد: برخی هستند که تابلوی خودی دارند ولی هویت خودی ندارند، یک نشانه این است که از موضوعات نتیجه غلط میگیرند، مثلا میگویند ما با مذاکرات تحریمها را برداشتیم، در حالی که تحریمها دوبرابر شد!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
نظریهپردازان و حامیان تئوری «دولت اختیار ندارد» و «نمیگذارند کار کنیم» برای تصاحب صندلی ریاست دولت صف کشیدهاند!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📌ویژگی های رئیس+ جمهور
حقیقتا ما در انتخابات بدنبال این هستیم که شخصی رئیس جمهور شود که آینده ایران را بشناسد و بر اساس فهم عمیق و درک راهبردی ریل گذاری کند.
رئیس جمهور باید فهم سیاسی و اقتصادی و فرهنگی داشته باشد، به عبارت دیگر رئیس جمهور باید به بلوغ تحلیلی خوبی از مردم و ایران و ظرفیت ها و فرصت ها و چالش ها و پیش بینی ها رسیده باشد،نه اینکه تازه بخواهد به این ها برسد.
روند تحولات منطقه ای و جهانی به ما می گوید پیشرفت و توسعه دنیا در مقوله های اساسی از جمله اقتصاد و انرژی و تکنولوژی و هوشمند سازی زندگی و سایر مسائل به شتاب بی سابقه ای رسیده است.
فرصت آزمون و خطا دیگر وجود ندارد و ما نمی توانیم مثل دهه های قبل سهل انگاری کنیم و نسبت به فرصت ها بی تفاوت باشیم.
ریشه این سهل انگاری ها بحران فهم استراتژیک از ایران و جغرافیای آن و پیش بینی اولویت های راهبردی برای ایران بود که برخی برنامه های معمولی ۲۵ سال گذشته را به چالش های اساسی امروز تبدیل کرده است و ایران را در سطح حل مشکلات ابتدایی نگه داشته است.
وضعیتی که ما در حوزه اقتصادی و فرهنگی و عدالت اجتماعی در آن قرار داریم با دیدگاه های آرمان گرایانه و تمدنی بسیار فاصله دارد و این فاصله باید کم شود تا بتوانیم به آینده قابل دفاعی در منطقه و جهان دست پیدا کنیم.
تبدیل دستاوردهای امنیتی و سیاسی در خاورمیانه به حوزه منافع از دیگر مسائلی است که همچنان در کش و قوس آن مانده ایم و نتوانستیم اقتدارگرایی نظامی را به مولفه اقتصادی و تجاری تبدیل کنیم.
رئیس جمهور باید فرهنگ عمومی نخبگان و رجال سیاسی را به اندیشه صحیحی از مقوله قدرت و تحول ذهنی هدایت کند و مجموعه برنامه ریزی ها و مسائل کشور را بر اساس اولویت تولید قدرت در منطقه و جهان متمرکز کند موضوعی که رجال سیاسی ما از فقدان آن رنج می برند.
پیشرفت سلیقه ای و توسعه غیر کارشناسی و تصمیم گیری های جزیره ای بدون نقشه منسجم و یکپارچه بمثابه گونی سوراخی است که بدنبال پر کردن آن هستیم و این موضوع ریشه در مجموعه فکری جامعه سیاسی کشور دارد.
این را باید قبول کنیم که رئیس جمهور عمل گرا و آرمان گرا اگر ذهنیت استراتژیک نداشته باشد و تحلیل شناختی از مسائل نداشته باشد دقیقا نمی تواند عرصه را به سمت حل مشکلات هدایت کند و اساسا نقطه شروع را نمی تواند تشخیص دهد و به بحران در تشخیص می رسد و بر اساس مشاوره ها و نگاه های اندیشکده ای تصمیم گیری می کند.
نمی گویم رئیس جمهور باید در همه چیز تخصص داشته باشد اما برای عرصه مدیریتی و راهبردی باید حرف برای گفتن داشته باشد.
رئیس جمهور واقع گرا با توان ذهنی استراتژیک در کنار روحیه جهادی و اخلاص که بایسته های او باید باشد می تواند جمهوری اسلامی ایران را به آرمان ها و ارزش های تمدنی خود برساند
تمدن سازی اسلامی یک تحول فکری و ذهنی است که در یک فرایند تحلیل جمعی و نخبگانی و اجتماعی در جامعه شکل می گیرد و ریشه می دواند ،ادبیات عمومی جامعه فعلا در مرحله حل مشکل است و با ادبیات تمدنی فاصله واقعی دارد.
ما هنوز نتوانستیم مشکلات ابتدایی اقتصادی و فرهنگی را حل کنیم و از مرحله حل مشکل عبور کنیم داریم به تمدن اشاره می کنیم.
ابوقاسم
#انتخابات
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔰علما وارث رسالت انبیا
🔻عجب برکتی در چنین عمری( عُمر پیغمبر اکرم) وجود دارد! کسی که همه ی تاریخ را مسخّر فکر خود کرده و روی آن اثر گذاشته_ که من بارها گفته ام، بسیاری از مفاهیمی که قرن های بعد برای بشریت تقدّس پیدا کرد؛ مثل مفهوم مساوات، برادری، عدالت و مردم سالاری، همه تحت تأثیر تعلیم او بود..._ فقط ۱۰ سال کار حکومتی و سیاسی و جمعی کرده بود...
📖انقلابی بمانید جلد۱ صفحه ی ۷۶
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
دولت روحانی و هاشمی، رکورددار جهش قیمت مسکن
🔹بررسی متوسط قیمت مسکن از سال ۱۳۶۸ تا سال ۱۴۰۳ نشان میدهد، بیشترین افزایش قیمت با ۴۳۷ و ۲۰۱ درصد به ترتیب در دولت دوم حسن روحانی و دولت دوم مرحوم هاشمی رخ داده است.
🔹قیمت مسکن در دولت دوم مرحوم #هاشمی_رفسنجانی از متری ۵۲ هزار تومان با رشد ۳ برابری به ۱۵۷ هزار تومان رسید و در دولت دوم #حسن_روحانی هم از متری ۵.۶ میلیون تومان با رشد بیش از ۵ برابری به بیش از ۳۰ میلیون تومان افزایش یافت
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir