آقای ظریف تا دیر نشده پوزش بخواهید!
۱- دیروز آقای ظریف، وزیر سابق امور خارجه در یک نشست دانشجویی که با عنوان «نظم جدید در دنیا» برگزار شده بود، گفت: «موشک مهم است به ابالفضل مهم است، به خدا مهم است. اما مردم مهمتر هستند»! این بخش از سخنان ایشان بهگونهای است که انگار تلاش متخصصان نظامی ایران برای ساخت موشک، به معنای کماهمیت! دانستن مردم است! و در این میان، ساخت و تولید موشک، بااهمیتتر از مردم تلقی و تصور شده است! باید از ایشان پرسید؛ آقای ظریف چه کسی گفته است موشک مهمتر از مردم است که جنابعالی احساس تکلیف کردهاید این تلقی را به زعم خود اصلاح کنید؟! مگر «موشک» و «مردم» در دو نقطه مقابل و متضاد با یکدیگر قرار دارند که توجه به یکی از آن دو به معنای کماهمیت دانستن دیگری باشد؟! موشک برای حفظ جان مردم است. مگر برای شما، جان و مال و نوامیس مردم اهمیتی ندارد؟! اگر اینگونه نیست، چرا توان موشکی را که برای حفظ جان مردم است، از اهمیت دادن به مردم تفکیک میکنید؟!. آنهم در دنیایی که قدرتهای وحشی نظیر آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی بارها نشان دادهاند که به خون مردم ایران تشنهاند و اگر از توانمندی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران که برخورداری از موشکهای دوربرد و مدرن از جمله آنهاست، بیم نداشتند تاکنون بارها خاک میهن اسلامی را شخم زده و مردم این مرز و بوم را به خاک و خون کشیده و از میان برداشته بودند. آیا غیر از این است؟! آیا آنچه امروزه در غزه شاهد آنیم برای آقای ظریف درسآموز نیست؟! رژیم صهیونیستی با حمایت آشکار و بیپرده مالی، سیاسی و تسلیحاتی آمریکا و اروپا و برخی کشورهای بیغیرت و دستنشانده منطقه، نزدیک به ۳۰ هزار انسان مظلوم و بیپناه را در غزه به خاک و خون کشیده است و این جنایت وحشیانه و هولناک همچنان با حمایت قدرتهای یاد شده و بیتوجه به اعتراضهای گسترده مردمی در سراسر جهان ادامه دارد.
۲- آقای ظریف! آیا قدرتهای یاد شده، ایران اسلامی را اصلیترین دشمن خود نمیدانند؟! و آیا طی ۴۵ سالی که از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی میگذرد، کمترین فرصتی را برای مقابله با ایران از دست دادهاند؟! و آیا اگر از توان نظامی ایران وحشت نداشتند تاکنون دهها بار به میهن اسلامی حمله نکرده بودند؟! جنابعالی از کدام منطق عقلی و سیاسی پیروی میکنید که برخورداری ایران از توان موشکی را نشانه کماهمیتتر دانستن مردم در مقایسه با آن معرفی فرمودهاید؟! آیا دشمنان ما به هیچیک از مبانی اخلاقی و قوانین بینالمللی پایبند هستند؟! آیا هنوز هم تصور میفرمائيد که حرف جان کری سند است؟! دیدید که نبود! جناب ظریف آیا جان و مال و نوامیس مردم ایران برای شما اهميت ندارد!!!
#جواد_ظریف
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴 توییت عجیب نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: جناب آقای پزشکیان، آیا جمع شدن اغتشاشگران و حامیان آنها در دولت شما خبر از برنامه ریزی برای اغتشاش گسترده و به هم ریختن نظم عمومی و آرامش مردم می دهد؟
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
❌مأموریت ویژه ظریف در دولت پزشکیان /معماران برجام به پاستور بازگشتند
⏪ روزنامه اعتماد در بخشی از گزارشی با عنوان « بازگشت معماران برجام» نوشت:
🔹بسیاری از ناظران گمان میکنند قرار گرفتن محمدجواد ظریف در کابینه پزشکیان هم برای غرب و هم برای کسانی که امیدی به حل و فصل برنامه هستهای دارند، معنادار است. معاونت راهبردی نهاد رییسجمهور ایران در واقع اتاق فکر طرح و برنامهریزی سیاستهای کلی ریاستجمهوری است. قرار گرفتن محمدجواد ظریف، معمار برجام، در راس این معاونت به نظر میرسد ماموریت ویژهای در قبال برنامه هستهای ایران و رفع مناقشه، احتمالا به شکل نسبی، با جهان غرب داشته باشد.
🔹به نظر میرسد در دورهای که معماران برجام در دولت پزشکیان حضور فعالی دارند و خود رییسجمهور نیز بارها بر رفع موانع برای تعامل با دنیا، به ویژه برای رفع تحریمها علیه ایران، تاکید کرده است، مسیر از نظر فنی و سیاسی برای این تعامل گشوده است. اما در این میان نمیتوان موانع بالقوه و بالفعل بر سر این مسیر را نادیده گرفت.
✍و اما نکته مهم....
این روایت روزنامه اعتماد است که سعی کرده از فاجعه برجام و معماران این خسارت بزرگ وجهه مثبت بسازد. اما حقیقت ماجرا چیز دیگریست .
کسیکه در جایگاه معاونت راهبردی قرار میگیرد ،ماموریتش تنها محدود به مذاکرات هسته ای نخواهد بود. این معماران غربگرا در دولت روحانی بدنبال تحمیل برجام های دیگری در حوزه های منطقه ای و نظامی و موشکی و فرهنگی و محیط زیست و آموزش و ....به کشور بودند.
شاید ماموریت جدید آنها در دوره جدید معماری برای برجام های دیگر باشد شاید....
#اصلاحطلبان
#نفوذ
#برجام
#خسارت
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
39.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند الماسی برای فریب
روایتی دیدنی از نفوذ سردار #محمدرضا_مدحی در اپوزیسون خارج نشین
#شهید_سردار_مدحی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
برای کسب ایمان و ایجاد ایمان در روح، به یک پاکسازی، تطهیر و #تزکیه_نفس نیاز است.
چون یکسری درجات ایمانی به دست نمیآید اِلا اینکه انسان خودش را تزکیه و پاک کند.
یکسری درجات، در طول مراحل تزکیه و با تزکیه نفس، تا رسیدن به عبودیت و ایجاد روحیهی بندگی، به انسان داده میشود، انسان خودبهخود درجه میگیرد و بالا میآید.
ولی اگر انسان بخواهد به درجات بالای ایمان دست پیدا کند و پیش برود، آن درجاتی که باعث رستگاری و سعادت حقیقی انسان میشود، «قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُونَ»📚(مومنون/١) این مؤمنونی که به فلاح رسیدند، مومنینی هستند که حداقل مراحل تزکیه نفس را درخودشان پیاده کردهاند، گذراندهاند و ایجاد نمودهاند.
چون خدای تعالی در سورهی شمس بعد از یازده قسم میفرماید: «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكَّاهَا»📚(شمس/٩)، به تحقیق کسی رستگار است که تزکیه نفس کند.
لذا وقتی این دو آیه را بر هم انطباق میدهیم به این نتیجه میرسیم که «قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُونَ» این ایمان، نتیجهی تزکیه نفس است.
یعنی تا ما تزکیه نکنیم به آن فلاح نمیرسیم. وقتی به آن فلاح رسیدیم به ما میگویند مؤمن حقیقی.
#درس_اخلاق
#تدبر
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☺️ زیبایی ببینید
🎙 استاد #عبدالباسط
📜 سوره مبارکه #کهف
✍ ترجمه آیه:
ﮔﻔﺖ : [ ﺍﻱ ﻣﻮﺳﻲ ! ] ﺗﻮ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﻰ ﺗﻮﺍﻧﻲ ﺑﺮ ﻫﻤﺮﺍﻫﻲ ﻣﻦ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻭﺭﺯﻱ .(٦٧)
ﻭ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻲ ﺑﺮ ﭼﻴﺰﻱ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺣﺎﻃﻪ [ ﻋﻠﻤﻰ ]ﻧﺪﺍﺭﻱ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻭﺭﺯﻱ ؟(٦٨)
ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ، ﻣﺮﺍ ﺷﻜﻴﺒﺎ ﺧﻮﺍﻫﻲ ﻳﺎﻓﺖ ، ﻭ ﻫﻴﭻ ﻓﺮﻣﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﻛﺮﺩ .(٦٩)
#قرآن_مجید
#کلام_وحی
#تلاوت_مجلسی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
✨🌙بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
اللهم عجل لولیک الفرج
اگر پرده ڪنار برود و به حقایق
واقف شویم بیش از آنڪه خدا
را برای دعـــــاهایی ڪه اجابت
ڪرده شـــــاڪر باشــــیم برای
دعاهایی ڪه #اجابت نڪرده
شـــــاڪریم!
#الحمدلله🤲
#شبتونبهرنگخدا.✨
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
سلام و درود بر همراهان عزیز 🌹
آیه ۷ سوره #نساء(ص۷۸)
لِلرِّجَالِ نَصِيبٌ مِمَّا تَرَكَ الْوَالِدَانِ وَالْأَقْرَبُونَ وَلِلنِّسَاءِ نَصِيبٌ مِمَّا تَرَكَ الْوَالِدَانِ وَالْأَقْرَبُونَ مِمَّا قَلَّ مِنْهُ أَوْ كَثُرَ نَصِيبًا مَفْرُوضًا ﴿۷﴾
براى مردان از آنچه پدر و مادر و خويشاوندان [آنان] بر جاى گذاشته اند سهمى است و براى زنان [نيز] از آنچه پدر و مادر و خويشاوندان [آنان] بر جاى گذاشته اند سهمى [خواهد بود] خواه آن [مال] كم باشد يا زياد نصيب هر كس مفروض شده است (۷)نساء
🔷 اين آيه در حقيقت گام ديگرى براى مبارزه با عادات و رسوم غلطى است كه زنان و كودكان را از حق مسلم خود محروم مى ساخت ، زيرا اعراب با رسم غلط و ظالمانه اى كه داشتند زنان و فرزندان خردسال را از حق ارث محروم میساختند..
🔹كلمه (نصيب ) به معناى بهره و سهم است و اصل آن از (نصب ) است كه به معناى بپا داشتن است و بهره و سهم را به اين مناسبت نصيب خوانده اند كه هر سهمى هنگام تقسيم از ساير اموال جدا مى شود تا با آن مخلوط نگردد .
🔹كلمه (تركه ) به معناى مالى است كه بعد از مرگ يك انسان از او باقى مى ماند و ميت آن را ترك مى كند و سپس از دنيا كوچ مى نمايد.
🔹 كلمه (اقربون ) به معناى خويشاوندان است كه نسبت به انسان قريب و نزديك هستند و دلالت بر این دارد که اگر وارث ، ارث مى برد به خاطر نزديك بودن به ميت است ، در نتيجه هركس كه نزديك تر است در بردن ارث مقدم تر است
🔷 عبارت : (ممّا قل منه او كثر) را اضافه كرد تا بيشتر توضيح داده باشد و بفهماند: (به صرف اينكه ارث فلان مسلمان اندك است نبايد باعث شود كه در تقسيم آن مسامحه كنند).
تقسیم عادلانه ى میراث، مهمّ است ،نه مقدار آن.
🔹نصیباً مفروضا به ما میفهماند که سهم ارث، تغییر ناپذیر است.
🌸🍃🌸🍃🌸
#تدبر
#تفسیر_قرآن
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیات ۱۳و۱۴ سوره #نساء( ص۷۹)
تِلْكَ حُدُودُ اللَّهِ وَمَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ يُدْخِلْهُ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ ﴿۱۳﴾
اينها احكام الهى است و هر كس از خدا و پيامبر او اطاعت كند وى را به باغهايى درآورد كه از زير [درختان] آن نهرها روان است در آن جاودانه اند و اين همان كاميابى بزرگ است
وَمَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَيَتَعَدَّ حُدُودَهُ يُدْخِلْهُ نَارًا خَالِدًا فِيهَا وَلَهُ عَذَابٌ مُهِينٌ ﴿۱۴﴾
و هر كس از خدا و پيامبر او نافرمانى كند و از حدود مقرر او تجاوز نمايد وى را در آتشى درآورد كه همواره در آن خواهد بود و براى او عذابى خفت آور است
🌐 كلمه (حد) به معناى ديوار و حائل بين دو چيز است و منظور از حدود خدا در اين جا احكام ارث و فرائض و سهام معين شده است كه خداى تعالى در اين دو آيه با ذكر ثواب بر اطاعت خدا و رسول در رعايت آن حدود و تهديد به عذاب خالد و خوار كننده در برابر نافرمانى خدا و تجاوز از آن حدود امر آن را بزرگ داشته است.
نکات آیه های ۱۳ و ۱۴ سوره نساء
💠 احكام ارث، از حدود الهى است، پس نباید از مرز آن گذشت.👈🏻«تلك حدوداللّه»
💠اطاعت از رسول خدا به منزله ى اطاعت از خداست.👈🏻 «یطع اللَّه و رسوله»
💠 سعادت و رستگارى، در گرو حركت در مسیر الهى است، نه كام گیرى بیشتر از ارث. «ذلك الفوز»
💠 آنان كه به وصیّت نامه عمل نمى كنند، یا بدهى متوفّى را نمى پردازند، یا با انكار حقّ یا ندادن سهم بعضى وارثان، سعى در تصاحب اموال مى كنند، براى همیشه در عذاب و قهر الهى اند. 👈🏻«تلك حدود اللّه... تعدّ حدود اللّه»
💠 ملاك سعادت وشقاوت، اطاعت یا نافرمانى نسبت به خدا و رسول اوست، نه چیز دیگر.👈🏻 «من یطع اللّه ... و من یعص اللّه»
💠 نافرمانى رسول خدا، نافرمانى خداست.👈🏻 «یعص اللَّه و رسوله»
💠 نافرمانى مستمرّ، سبب خلود است. «من یعص اللّه... یدخله ناراً خالداً فیها» «یعص» 👈🏻فعل مضارع و رمز استمرار است.
💠 همنشینى و مؤانست بهشتیان در بهشت و تنهایى جهنّمیان در جهنّم* (خالدین فیها ... خالداً فیها) جمع آوردن «خالدین» براى بهشتیان و مفرد بودن «خالداً» براى جهنّمیان، مى تواند گویاى مطلب فوق باشد.
💠 متجاوزان به حقوق دیگران، در ردیف كفّار، گرفتار عذاب جاویدان مى شوند. «خالداً فیها»
💠 قهر خدا، هم عذاب جسمى دارد، هم خوارى روحى.👈🏻 «عذاب مهین»
🌸🍃🌸🍃🌸
#تدبر
#تفسیر_قرآن
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌐 امتيازات قانون ارث اسلامى :
1️⃣ در نظام ارث اسلامى هيچ يك از بستگان متوفى با توجه به سلسله مراتب از ارث محروم نمى شوند.
2️⃣ اين قانون به نيازهاى فطرى و مشروع انسان پاسخ مثبت مى دهد زيرا افراد بشر همواره مايلند كه حاصل دسترنج خود را در دست كسانى ببينند كه پاره تن آنها محسوب مى شود، و حيات آنها در حقيقت ادامه حيات و زندگى خود آنان مى باشد.
3️⃣ اين قانون افراد را به تلاش و كوشش بيشتر در راه توليد ثروت و گردش چرخهاى اقتصادى تشويق مى كند زيرا وقتى انسان حاصل زحمات عمر خود را نصيب افراد مورد علاقه خويش مى بيند، در هر سن و شرايطى كه باشد به كار تشويق مى گردد و وقفه و ركودى در فعاليتهاى او ايجاد نمى شود.
4️⃣ قانون ارث اسلامى از تراكم ثروت جلوگيرى مى كند زيرا در اين نظام بعد از هر نسل ثروت بطور عادلانه در ميان افراد متعددى تقسيم مى گردد و از اين راه به توزيع عادلانه ثروت كمك مى كند.
5️⃣ قانون ارث اسلامى تنها بر اساس چگونگى ارتباط متوفى تنظيم نشده بلكه نياز واقعى وارثان نيز در نظر گرفته شده است ، مثلا اگر مى بينيم ارث پسران در ظاهر دو برابر دختران است و يا ارث پدر در پاره اى از موارد بيش از ارث مادر است ، به خاطر اين است كه مردان در قوانين اسلامى مسئولیت های مالى فراوانى دارند و هزينه زندگى زنان بر دوش آنها است ، و لذا نياز مالى آنها بيش از زنان مى باشد.
🌸🍃🌸🍃🌸
#تدبر
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir