#مهدی_شناسی ✨
#امام_زمانت_را_بشناس✨
#شش_ماه_پایانی ✨
#صفحه_نهم ✨
#قسمت_هجدهم ✨
🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
۳.ناشکیبایی ناشی از سختی روزگار و گرفتاری شدید مردم
از روایات بر می آید که:
☘مومنان در عصر غیبت از گرفتاری شدید بلای طولانی و کم طاقتی و هراس رنج میبرند و به همین خاطر وقتی شخصی از کنار قبر برادرش میگذرد می گوید کاش من به جای او بودم☘
واضح هست که جزع و به تبع آن آرزوی مرگ این نتیجه فشار از سختی ها و مصیبت هایی است که شخص در جامعه گمراه و منحرف با آن مواجه میشود.
۴.سردرگمی و تزلزل در افکار و عقاید
از آن جمله حدیثی است که از امیرالمومنین علی (علیه السلام) نقل شده است که در میان صحبت های ایشان راجع به حضرت مهدی علیه السلام فرمودند:
🍀غیبت و حیرت پیش خواهد آمد که دسته ای طی آن گمراه میشوند و دسته دیگر هدایت می یابند که این حیرت ممکن است از جنبههای مختلفی پیش آمده باشد🍀
سرگردانی در عقاید دینی نتیجه جریانات باطلی است که بر جهالت و کنار گذاشتن تفکر در میان امت ظاهر می شود. بدین معنا که طولانی بودن مدت غیبت حضرت باعث می شود که مردم به شک بیافتند و در مورد مقام ایشان اختلاف پیدا کنند و یا اینکه حیرت درباره وجوب جهاد بدون وجود رهبری بلندمرتبه و انقلابی پیش آمده باشد.
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
📗 ۱)تاریخ الغیبت الکبری ۲۴۵؛ منتخب الاثر ۴۳۴
📘 ۲)تاریخ الغیبت الکبری ص۱۰۴؛ تاریخ الغیبة الکبری ۲۴۶
📙 ۳)بشارة الاسلام ص ۸۶؛ بحارالانوار ج ۵۲ ص ۲۲۸
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @emamzaman
🔖 سؤال رهبر معظم انقلاب از شهید علمالهدی
🗓 به مناسبت ۱۶ دیماه سالروز شهادت فرمانده جوان و دانشجوی دوران دفاع مقدس سیدحسین علمالهدی
رهبر معظم انقلاب:
این سرزمین پاک و مظلوم ، در زیر چکمهی متجاوزان بود،
و نیروهای مسلّح و سازمانهای نظامی ما، همهی تلاش خودشان را برای دفع و سرکوب دشمن میکردند. اما این جوانان با دست خالی به مقابله با دشمن میرفتند. اما با دل استوار از ایمان و توکّل به پروردگار. در اینجا، در این بیابانها، چند هزار تانک و نفربر زرهی از دشمن مستقر بود. آن جمع کوچک، برای مقابله با این جمع علیالظّاهر بزرگ میآمد؛ با ایمان به خدا و با توکل.
من در همینجا، از شهید علمالهدی پرسیدم: شما از سلاح و تجهیزات چه دارید که اینگونه مصمّم به جنگ دشمن میروید؟ دیدم اینها دلهایشان آنچنان به نور ایمان و توکّل به خدا محکم است که از خالی بودن دست خود هیچ باکی ندارند.
حرکت کردند و رفتند. آنها خواستار جهاد در راه خدا و پذیرای شهادت در این راه بودند؛ چون میدانستند حقّند. شهدای ما در هر نقطهی این جبههی عظیم، با همین روحیه و با همین ایمان، جنگیدند.
این صحنههای زیبا از جوانان رزمنده، یک درس است. یک درس بزرگ برای امروزِ ملتِ ایران و براىِ همیشهی تاریخ. در انقلاب هم، ما با دست خالی به میدان آمدیم؛ اما با دلی سرشار از ایمان و عشق، با دستگاهِ تا دندان مسلّحِ دشمن، جنگیدیم و بر او پیروز شدیم. البته، مبارزه زحمت دارد؛ اما حق بر باطل، پیروز است.
بیانات در گلزار شهدای هویزه ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @EmamZaman
هدایت شده از 🇵🇸 امام زمان (عج) 🇮🇷
هرروز با #دعای_عهد
✍بخوان دعای عهدراکه #فرج_نزدیک_است💚🙏
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @emamzaman
🇵🇸 امام زمان (عج) 🇮🇷
🎊🎊🎊 🎊🎊 🎊 #معرفی_امامان #امام_چهارم 🌸امام چهارم ما شیعیان حضرت امام سجاد علیه السلام 🌸 📝خلاصه زندگ
🎊🎊🎊
🎊🎊
🎊
#معرفی_امامان
#امام_چهارم
🌸امام چهارم ما شیعیان حضرت امام سجاد علیه السلام 🌸
📝خلاصه زندگینامه امام سجاد علیه السلام از ولادت تا شهادت
#قسمت_ششم
💐امام در دمشق💐
پس از آنکه امام سجاد علیه السلام و زنان اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله) چند روزی را در کوفه گذراندند، به دستور ابن زیاد، کاروا اسرا به همراه شمر بن ذی الجوشن راهی دمشق، پایتخت خلافت امویان شدند. ورود اهل بیت امام حسین علیه السلام به شام با سختی های طاقت فرسایی همراه بود. زمانی که از امام سجاد (علیه السلام) پرسیده شد سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟ در پاسخ حضرت سه بار فرمود: (الشام الشام الشام). پس از آنکه کاروان اسرا وارد شهر دمشق شدند، آنان را در خرابه ای از خرابه های شام اسکان دادند و فردای آن روز اهل بیت امام حسین علیه السلام را در مجلس یزید حاضر کردند. در آنجا نیز زنان اهل بیت و امام سجاد علیه السلام به دفاع از اسلام و قیام کربلا پرداختند. سپس امام زین العابدین علیه السلام در مسجد جامع اموی با بیان خطبه ای قرّا در میان مردم شام، یزید و امویان را رسوا نمودند.
پس از این رسوایی، یزید رویکرد رفتاری خویش را با اهل بیت پیامبر تغییر داد و تصمیم به دلجویی از آنان گرفت و پس از مدتی با عزت و احترام تمام آنان را به مدینه بازگرداند.
💐اوضاع سیاسی در دوران امامت امام سجاد علیه السلام💐
امام سجاد علیهالسلام پس از شهادت پدر ارجمندش امام حسين علیهالسلام بنا به وصيت آن حضرت به مقام امامت نايل آمد و به مدت 35 سال عهدهدار مقام عظیم ولايت و امامت شيعيان بود دوران امامت امام سجاد علیه السلام با زمامداران ذيل معاصر بود:
يزيد بن معاويه از بنياميه؛
معاويه بن يزيد از بنياميه؛
عبدالله بن زبير از زبيریان؛
مروان بن حكم از بنياميه؛
عبدالملك بن مروان از بنياميه؛
وليد بن عبدالملك از بنياميه.
سال های ابتدایی امامت حضرت زین العابدین علیه السلام، سال های پر التهابی در جهان اسلام بود. این سال ها که مصادف با ایام خلافت یزید تا سال های ابتدایی خلافت عبدالملک بن مروان بود، در مناطقی چون حجاز و عراق شورش های بسیاری به وقوع پیوست. به گونه ای که پس از به مرگ یزید بن معاویه حتی بین خود امویان نیز بر سر خلافت اختلاف افتاده بود. اهداف این شورش ها و قیام ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد:
قیام برای گرفتن انتقام خون فرزند رسول خدا (ص) و حفظ اسلام، مانند قیام توابین و قیام مختار و قیام مردم مدینه و واقعه حره
قیام بر سر قدرت و خلافت مانند قیام زبیریان در حجاز و عراق
درگير شدن در يك حركت سياسى ديگر، با وجود قدرت ديگر احزاب، خطراتى را در پى داشت كه به ريسك كردن آن نمى ارزيد و نتیجه آن نابودی کامل شیعه و محو آن از تاریخ بود. به همين دليل، ماهيت حركت امام در دوران امامت آن حضرت، بخوبى نشان مى دهد كه حركت امام تنها يك حركت سياسى نبوده و در بسيارى از موارد به وضوح بر كناری از سياست به معناى مشخص فعاليت سياسى بوده است. پس از سرکوب شدن قیام ها و پایان جنگ بر سر خلافت، بيست سال حاكميت حجاج بر عراق و سلطه عبد الملك بن مروان بر كل قلمرو اسلامى، تنها جهتگيرى روشنش كوبيدن شيعيان، و در بخشهايى ديگر كوبيدن ساير مخالفان امويان، اعم از خوارج يا شورشيانى چون عبد الرحمن بن محمد بن اشعث بود. حجاج كسى بود كه شنيدن لفظ كافر براى او بسيار آرامبخش تر از شنيدن لفظ شيعه بود.
#ادامه_دارد...
📚منابع:
تحليلى از زندگانى امام سجاد عليه السلام، باقر شريف قرشى ، مترجم محمدرضا عطائى،ناشر:آستان قدس رضوى،1372 ش
حيات فكرى و سياسى ائمه،رسول جعفريان،ناشر: انصاريان، قم،1381 ش
و........
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @EmamZaman
🎊
🎊🎊
🎊🎊🎊
💐💐💐
💐💐
💐
#ازدواج_و_خــانــواده
#شناخت_قبل_از_ازدواج
قســــمت اول
خیلی از جوانان تصور می كنند كه اولین پله نردبان زندگی عشق است. یعنی اول باید عاشق شوند بعد ازدواج نمایند. اما یقیناً صرف اینكه فردی از خواستگارش خوشش بیاید و یا عاشق او باشد برای ازدواج كردن و خوشبخت شدن كفایت نمی كند.
البته این بدان معنا نیست كه عشق و محبت جایی در زندگی زناشویی ندارد بلكه به دل نشستن فرد مقابل یكی از معیارهای انتخاب همسر محسوب می شود. اما عاقلانه تر آن است كه ابتدا فرد مقابل و روحیات و اخلاقیاتش به صورت درست و كامل شناخته شود بعد پای محبت و عشق به میان بیاید. همه بزرگان و متخصصین نیز بر این اصل صحه می گذارند كه عشق انسان را كر و كور كرده و از واقعیات به دور می سازد.
حال سوال اساسی این است كه راه های شناخت فرد مقابل (خواستگار) چیست؟
مهمترین راههای شناخت خواستگار، گفتگوی رو در رو در جلسات خواستگاری و تحقیق و تفحص در مورد وی است. از دید بسیاری تحقیق از گفتگو مهمتر است زیرا معمولاً در گفتگوهای مستقیم کشش و جاذبه جنس مخالف مانع از شناخت درست و دقیق وی می شود. علاوه بر آن در این ملاقات ها چون هر یک از طرفین سعی میکنند بهترین تصویر را از خود نشان داده و نقطه ضعف هایشان را پنهان کنند، شناخت و درك فرد مقابل بسیار سخت تر می شود. اما افراد می توانند با یك تحقیق درست و همه جانبه صحت گفته های فرد مقابل را دریافته و او را بهتر و كاملتر بشناسند.
#ادامــــــه_دارد...
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @EmamZaman
💐
💐💐
💐💐💐