eitaa logo
بانوان فاطمی
2.7هزار دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
10هزار ویدیو
234 فایل
این کانال برای پیگیری، فراگیری و آموزش مسائل فرهنگی است و نسبت به کمک های امداد در حوزه معیشت و حقوق ،درمان و...هیچ اطلاعی ندارد برای شرکت در مسابقات به آی دی پیام @YaMahdi_1199 . فقط به ایتا پیام بدید.
مشاهده در ایتا
دانلود
26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ صحبت‌های بسیار مهم استاد درباره پشت‌پرده مسمومیت‌های اخیر دانش‌آموزان دختر 👆👆👆👆حتما ببینید و به صورت گسترده در تمام گروه ها و کانال های تمام شبکه های اجتماعی کشور و خانوادگی و پی وی همه مردم عزیز ایران منتشر نمایید همچنین تمام معلمین و مدیران مدارس برای تمام اولیای دانش آموزان و خود دانش آموزان در پیام رسان شاد منتشر کنند و توصیه به گوش دادن آن توسط والدین کنند اگر کوتاهی در انتشار امثال این کلیپ ها در جریان روشنگری کنیم فردای قیامت باید جواب خون شهدا و حضرت زهرا سلام الله علیها را بدهیم 🙊🙊🙊چون دنبال هستند در داخل مدارس تعطیل گردد و اغتشاش گردد و بعد از آن ، داعشی های مستقر در کشور آذربایجان و.. توسط اسراییل و سازمان منافقین به داخل کشور حمله نظامی کنند و سوریه سازی کنند 🗓 اسفند ۱۴۰۱ @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صفحه ی ۳۲۴ سوره ی طه جزء شانزدهم در ختم قرآن با ما همراه باشید❤️ @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه و توضیح تصویری آدرس صفحه 324 در سایت آپارات با کیفیت بهتر ⬇️⬇️ 🌐 https://aparat.com/v/ipvRG @Emdadbanovanfatemi
کارگاه عزت نفس_۲.mp3
21.86M
۲ "مَنـَـم مَنـَـم " نکن! غرور، بزرگترین عاملِ دلزدگی دیگران از شماست. ❌ از چشم خدا هم خواهی افتاد. عزیزان روزانه فایلهای عزت نفس استادشجاعی رو قرار میدیم.. و بعد از پایان پست های کارگاه برنامه ریزی ماهم مطالب وصوتهای لازم رو قرارمیدیم🌹 مبحث فوق العاده مهم بزرگ بودن عزیزبودن یعنی چی؟ عزت ازگمشده های ماست حقارت وتحقیرها منشا بسیاری ناراحتی ها ومشکلات روحی روانیه☘ این بحثها بسیااارررکلیدیه 👂پس باگوش جان بشنو🌹 @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴زندگی سگی زن غربی در قفس ز به گمان شما چرا اين زن را آنجلیا جولی در کشور خودش نمی‌بیند؟ چرا وزیر هلند ،بلژیک و هزار خراب شده ،برای این زن مویش را نمی‌برد؟ چرا عکس بدبختی های این زن را به دیوار های نیویورک نمیزنند ؟ چرا این زن اینقدر در دنیای غرب بی کس است ؟ این مسیر ذلت زن غربی با یک روسری وچند دانه مو آغار شد ✍ @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 صحبت های شهید حاج قاسم سلیمانی 🌹 در وصف شهید محمد حسین یوسف الهی 🔹 شهدا دلها را تصرف می‌کنند ..... 🔹 با ذکر صلوات نثار ارواح شهدا این پست را برای مخاطب هاتون هم ارسال کنید . ‌✨ الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍوَآلِ‌مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
eitaa-6.2(2440).apk
41.25M
📣 منتشر شد ‌@Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ رهبر انقلاب: مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند 🔸حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حاشیه مراسم روز درختکاری:مسئولین باید موضوع مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند؛ این یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است. 🔸اگر مسمومیت دانش‌آموزان اثبات شود، باید عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند؛ در مورد این افراد هیچ عفوی نخواهد بود.❤️ @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا همش به در بسته میخورم؟! .mp3
6.72M
چرا همش به در بسته میخورم؟! هزار بار تلاش کردم ولی نشد... در ختم قرآن با ما همراه باشید❤️ @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•