فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تودهنی دوباره رهبرانقلاب به صحبتهای اخیر حسن روحانی
رهبر انقلاب هماکنون در دیدار دانشجویان: مسائل گوناگون کشور مگر قابل رفراندوم است؟ کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟!
✅ انواع حجاب در قرآن
1. حجاب و عفاف در پوشش:
این همان چیزی است که توده مردم از آن مطلع هستند و بسیاری از بانوان متدیّن بر آن تاکید دارند. (نساء:59)
2. حجاب و عفاف در گفتار:
طرز سخن گفتن با نامحرم (چه سخن گفتن زن با مرد و چه بالعکس)، طوری که موجب عشوه، شوخی و سخنان زننده نباشد. (احزاب:32)
3. حجاب در رفتار:
همانطور که بر زن و مرد، پوششی از جانب خداوند واجب گردیده است، همانطور نیز، حفظ چشم از هر نگاهی بر مرد و زن مومن واجب گردیده است. (نور:31)
4. حجاب در پندار:
طوری که انسان خود را در افکار پلید و کثیف، غرق نگرداند و همیشه با توکل بر خدا، خود را از افکار سخیف، دور کند. (آل عمران:8)
💠الگوی زن مسلمان برای حضور در همهی میدانها
🔸 زن مسلمان در میدان سیاست قدم میگذارد، در میدان علم قدم میگذارد، در میدان جهاد قدم میگذارد، بر منبر تدریس مینشیند، گاهی سخن او و ندای علمانه او قرنها را در مینوردد فاصله ها را طی میکند و به نسلهای بعد میرسد کما اینکه شما امروز سخن زینب کبری(سلام الله علیها) را درس بزرگ مشاهده میکنید در همهی، زمینه ها درس ایستادگی، درس شجاعت، درس قدرت معنوی و روحی. این چه قدرتی است که این بزرگوار که گویا این ایام، ایام شهادت آن بزرگوار هم هست در مقابل طاغوتهای بیرحم بی ملاحظه ی گستاخ زمان خود با آن قدرت می ایستد و حرف خود را میزند و این حرف را ماندگار میکند در تاریخ «لا تمحو ذِكْرَنا» یا زنان دیگر اهل بیت(سلام الله علیها) که هر کدام یک الگویی هستند، حتی در میدان جهاد هم همینجور است، در میدان مبارزات هم همینجور است و ما این را در کشور خودمان در میدانهای مختلف مشاهده کردیم. رشحه ای از آن معنویت بر این ملت پاشیده شد و آن حرکت عظیم زن ایرانی را در انقلاب در جنگ، در عرصه های مختلف پدید آورد و نشان داد این است رسالت زنان که امروز کار میکنند. حمل این روحیه، پروردن این فکر در ذهن، خانمهایی که مشغول تحصیل علوم دینی هستند، خانمهایی بخشهای دیگر مشغولند و از تربیت دینی و ارزشهای دینی پایبندیهای دینی بشدت پاسداری میکنند و حراست میکنند.
📌در دیدار رهبر انقلاب با خواهران طلبه و فرهنگی قم
🗓 ۱۳۷۴/۹/۱۶
#الگو
قاسمپور در گفتوگو با روزنامه ایران درباره لایحه #ارتقای_امنیت_زنان :
🔺در گفتمان انقلاب اسلامی رفع ظلم به زن یک اصل است اما مهمترین مسأله این است که ما با چه تصویری لایحه مینویسیم و اقدام و کنشگری میکنیم.
🔺 برای بررسی و اصلاح نسخه دولت چند پرسش جدی و مهم داشتیم که باید به آنها پاسخ میدادیم؛ به عنوان نمونه اینکه کدام جنس از سوءرفتارها فوریت قانونگذاری دارد؟ بله، در مورد برخی مسائل مانند ازدواج اجباری اجماع وجود دارد؛ هیچ عقل سلیمی و دین و شرع این اجازه را نمیدهد. یا در خصوص تأمین امنیت زنان در فضای اشتغال همه اتفاقنظر دارند ولی در مورد برخی موارد جای ابهام وجود داشت.
🔺سؤال دیگر اینکه کدام وجه از مسأله سوءرفتار باید مورد قانونگذاری قرار بگیرد؟ وضعیت اجتماعی زنان در مواجهه با سوءرفتار برای تأمین امنیت به چه صورت است؟ درک و تصور زنان در موضوع امنیت چیست؟ و...
🔺 چالش بعدی، مداخله در حوزه خانواده است که چگونه این مداخله صورت بگیرد که بتواند از لحاظ فرهنگی، دینی و اجتماعی مؤثر واقع شود. مسأله بعد در خصوص ظرفیت دستگاهها و نهادهاست. در لایحه یک سری وظایف برای بعضی دستگاهها آورده شده بود. چه اطمینانی وجود داشت که این موارد اجرا شوند؟
🔺 زیستبومها هم اهمیت دارد؛ آیا در استان خوزستان میتوان همان گونه عمل کرد که در استان تهران عمل میشود؟ یا حتی مواجهه با این مسأله در مناطق مختلف خود یک شهر هم یکسان است؟ تنوعات فرهنگی مهم است. بجز قانون چه ابزاری به ما کمک میکند؟ قانون باید چه ابزارهایی را بجز ابزارهای کیفری، فرهنگی و... ایجاد کند؟
🔺 اینها همه دغدغههایی بود که نسبت به لایحه وجود داشت و نشاندهنده این بود که لایحه نیازمند یک سند پشتیبان در سطح ملی است و برای دستیابی به آن هم لازم بود کار کارشناسی دقیقی انجام شود و به نقاط اجماعی دست یابیم. مدت زمان بسیاری در مجلس به دنبال این مسائل بودیم.
🔺اول از همه جلسههای متعدد کارشناسی با گروههای مختلف کارشناسان حقوقی، قضایی، مددکاری، جامعهشناسی، فقهی و... برگزار کردیم تا به آن اجماع نظر در رویکرد و نوع مداخله برسیم. این جلسهها را پرحجم و با مشارکت کارشناسان با دیدگاههای مختلف اندیشهای طراحی کردیم تا در یک فرایند مبتنی بر تضارب آرا فضای کارشناسی را پیش ببریم. با این روند، رویکرد لایحه را از رویکرد «کیفری» صرف به رویکرد «ترمیمی و حل مسأله» تغییر دادیم. این تغییر رویکرد، مورد اجماع جامعه کارشناسی قرار داشت؛ چراکه بهترین رویکرد، حمایت از زن در عین توجه به حفظ و تقویت خانواده است.
🔺اقدام دیگر در خصوص دغدغهای بود که در مورد تکالیف دستگاهها عرض کردم؛ ما از دستگاهها حمایت کردیم و همدلانه تکالیف را برای آنها تعریف کردیم. اگر تکلیفی ابهام داشت، آن را ابهامزدایی و قابل سنجش و ارزیابی کردیم ؛ به عنوان نمونه اگر تکلیفی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده شده، شاخصهای مورد نیاز این تکلیف و سنجههای ارزیابی آن نیز به لایحه اضافه شده است.
🔺مسأله دیگر در خصوص مدیریت و نظارت بر قانون بود که در لایحه، این امر به صورت کارگروه ملی طراحی شده بود و وزیر دادگستری رئیس آن بود. هدف از قراردادن این ستاد، هماهنگی بین دستگاهها بوده ولی تشکیل چنین ستادهایی گاهی به ضد خودش تبدیل میشود، چون گاهی دستگاهی که در آن ستاد قرار گرفته، انجام کار خود را منوط به تشکیل ستاد میکند. علاوه بر این، کارهای این ستاد را که بررسی کردیم متوجه شدیم فقط کار هماهنگی انجام میدهد ولی مهمتر از هماهنگی، برای ما داشتن رویکرد حل مسأله بود.
🔺 نحوه مواجهه با انواع سوءرفتار فرق میکند؛ به عنوان نمونه زمانی که یک خانم در یک خانواده دچار آسیب میشود، شاید این مسأله کیفری و قضایی نباشد و به عنوان نمونه مشکل اقتصادی در خانواده وجود داشته باشد یا آسیب اجتماعی مثل اعتیاد در خانواده باشد و در واقع اینجا باید خانواده مورد بررسی قرار گیرد. با توجه به همه این موارد به جای این ستاد، یک پنجره واحد تعریف شد که محل آن در شورای اجتماعی کشور است.
🔺 با قضات مناطقی که در آنها سوءرفتار بیشتری نسبت به زنان وجود داشت و همچنین با مددکاران اجتماعی کل کشور جلسه برگزار کردیم. جلسههای کارشناسی متعددی با اساتید دانشگاههای گوناگون و حوزه علمیه برگزار شد.
@women92
📍متن کامل گفتوگو:
https://irannewspaper.ir/8163/13/14105
✅لینک کانال بله:
https://ble.ir/f_ghasempour_ir
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دنبال این ۴ چیز نرو، گیرت نمیاد!
این ۹۰ ثانیه از آیتالله مجتهدی رحمةاللهعلیه گرههای زیادی رو از ذهن باز میکنه ...
❣🇮🇷
▪️افسانهها و واقعیتهای جهانیسازی
💢 تویوتا چگونه سرپا ماند؟💢
🔹روزی روزگاری، در کشوری در حال توسعه، یک تولیدکنندهی اصلی خودرو، نخستین خودروِ خود را به ایالات متحده صادر کرد. تا آن روز؛ آن شرکت کوچک فقط محصولاتی بُنجل تولید کرده بود که کپیبرداریِ ضعیفی از محصولاتِ با کیفیتِ ساخت کشورهای ثروتمندتر بود. خودروِ تولیدی این کشور چیز چندان پیچیدهای نبود - صرفاً اتومبیلی کوچ و ارزان (که میشد آن را «چهارچرخهای با یک زیرسیگاری» نامید). اما همین هم برای آن کشور لحظه بزرگی بود و صادرکنندگانش احساس غرور میکردند.
🔹متأسفانه این محصول با شکست روبرو شد. به نظر اکثر مردمِ کشور واردکننده، این خودرو زشت بود و خریداران زرنگ مایل نبودند پول چندانی بابت خودرویی بپردازند که از محل تولید محصولات درجه 2 میآمد. به این ترتیب، صادرکنندگان چارهای جز این نداشتند که این خودرو را از بازار ایالات متحده خارج کنند. این فاجعه به بحثی جدی بین شهروندان کشور تولیدکننده منجر شد.
🔹در کشور تولیدکننده، بسیاری استدلال میکردند اگر کشور بعد از 25 سال تلاش، هنوز نمیتوانست خودرو خوبی بسازد، پس آیندهای برای این کار وجود نداشت. دولت برای موفقیت، هر فرصتی را در اختیار این تولیدکنندهی خودرو گذاشته بود و از طریق دیوار بلند تعرفه و کنترلهای سختگیرانه بر سرمایهگذاری خارجی در صنعت خودروسازی، این اطمینان را فراهم آورده بود که خودروساز مزبور در داخل کشور سود فراوانی ببرد. کمتر از ۱۰ سال پیش از آن، دولت حتی با هزینهکردن از محل بودجه عمومی، شرکت را از ورشکستگی قریبالوقوع نجات داده بود. بنابراین، منتقدان استدلال میکردند که باید ورود خودروهای خارجی آزاد و از مالیات معاف شود و به خودروسازان خارجی هم، که ۲۰ سال پیش از کشور بیرونشان کرده بودند، اجازه دهند دوباره کارخانههایشان را راهاندازی کنند.
🔹دیگران نظر مخالف داشتند و استدلال میکردند که هیچ کشوری بدون ایجاد صنایع «مهم» از قبیل خودرو به هیچ جایی نرسیده است. اینان میگفتند صرفاً به زمان بیشتری نیاز است تا خودروهایی تولید شود که مورد پسند همه قرار گیرد.
🔹زمان این اتفاقات سال ۱۹۵۸ و کشور پیشگفته نیر در واقع ژاپن بود. شرکت خودروسازی مزبور هم شرکت تویوتا بود و خودروِ صادراتی نیز تویوپت نام داشت. تویوتا در سال ۱۹۳۳ وارد فعالیت خودروسازی شد. دولت ژاپن خودروسازیهای جنرال موتورز و فورد را در سال ۱۹۳۹ (۱۳۱۸ ایرانی) از کشور بیرون کرد و د رسال ۱۹۴۹ با تأمین پول از طریق بانک مرکزی آن کشور موسوم به «بانک ژاپن» تویوتا را از ورشکستگی نجات داد.
🔹[حدود] ۵۰ سال پیش، اکثر مردم، از جمله بسیاری از ژاپنیها، بر این باور بودند که صنعت خودروسازی ژاپن اصلا نباید وجود داشته باشد.
🔹چنانچه دولت ژاپن در اوایل دههی 1960 از اقتصاددانان مُبلّغِ تجارت خارجی آزاد تبعیت کرده بود، امروز دیگر اتومبیل پیشرفتهای چون لکسوس وجود نمیداشت. و امروز در بهترین حالت، تویوتا شریک جزئیِ یک تولیدکنندهی غربیِ خودرو میبود یا در بدترین حالت، دیگر حتی اثری هم از آن باقی نمانده بود.
👈همین نکات درباره کل اقتصاد ژاپن نیز صادق است.
✍️ پرفسور چانگ
(مدیر گروه مطالعات توسعه دانشگاه کمبریج)
📚 برگرفته از کتاب «نیکوکاران نابکار: افسانه تجارت خارجی آزاد و تاریخچه پنهان سرمایهداری»
@ahmad_nabavian
🤝 به همراهی یکدیگر، مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
25.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡 سلطان_شیاطین
⁉️افشاگری حجتالاسلام عالی در شبکه افق
⁉️برنامه رابرت مرداک سلطان رسانههای غربی برای زنان ایرانی‼️
🔴 رابرت مرداک غول رسانه ای اروپا و صاحب اکثر رسانه های فارسی زبان ماهواره ای و گرداننده اصلی جنگ نرم صهیونیسم بین الملل:
❓"برای نابودی ایران باید در خصوص کلمه ی مقدسی به نام خانواده هزینه کرد
❓و من قصد دارم تا موضوع مادر را در دستور کار خود قرار دهم
❓و در ایران مادر خانواده همه چیز را مدیریت می کند،
❗و اگر مادر را به لجن بکشیم
❓تمام این جامعه به لجن کشیده خواهد شد.
❗قصد این مجموعه رسانه ای ان است که تا سال ۲۰۲۰ واژه ای به نام مادر و حیا را در ایران بدون مفهوم کند"
( برگرفته از مقاله مرداک سال۲۰۰۲)
👈شبکه های ماهواره ای فارسی زبان همگی برنامه های خود را رایگان پخش می کنند!
👈در صورتی که مردم در اروپا و آمریکا حتی برای دیدن یک مسابقه فوتبال هم باید حق اشتراک بپردازن؟
👈آیا واقعا این عجیب نیست!
👈آیا نباید از خود پرسید که بی بی سی و اینترنشنال و منو تو و جم تی وی و رادیو فردا و صدای آمریکا چرا و چرا؟!
👈این همه سرمایه گذاری کرده اند تا رایگان برنامه پخش کنند؟!
👈در این دنیای وا نفسا که سود بیشتر حرف اول را می زند؟
👈چطور امثال مرداک میلیاردها هزینه پخش ماهواره های فارسی زبان می کنند؟!
👈امروز ماهواره مصداق کامل دجال است، آوردن آن به خانه سپردن بنیان و عفت خانواده به دست شیطان است.
❓٪داشتن ماهواره در خانه کلاس نیست بلکه اوج وادادگی در مقابل هجوم ابتذال و سقوط است٪❗
❌❌❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اذعان سفیر اسبق رژیم صهیونیستی به بیاهمیتی سفر ربع پهلوی به فلسطین اشغالی!
🔶 «دانیل شک» سفیر اسبق رژیم صهیونیستی در فرانسه:
🔺"باید در مورد این سفر صادق باشیم؛ او [ربع پهلوی] فقط یک یادگاری از گذشتههای دور است، واقعا نمیدانم که دستاورد اسرائیل از این سفر چیست؟!
پ ن؛
سفیر صهیونیست با همین عقل ناقص اش فهمید که حضور پخمه پهلوی در سرزمینهای اشغالی فقط سیرک دلقکهاست و دستاوردی برای هیچ کدام ندارد!
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3