جداول فوق تاکتیک ها و تکنیک های تولیدی برای تاثیرگذاری شناختی در رسانه هست.
بسیار قابل استفاده
♨️اسیر پیشفرضهای خود نباشیم
📍رﻭﺯﯼ ﭘﺴﺮﯼ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﭘﺪﺭ ﺧﻮﺩ ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺮ ﻣﺎشینی ﺩﺭ ﺟﺎﺩﻩﺍﯼ ﭘﺮﭘﯿﭻ ﻭ ﺧﻢ در حال ﺣﺮﮐﺖ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﭘﺪﺭ ﺧﺎﺭﺝ میشود و ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺗﺼﺎﺩﻑ ﺳﺨﺖ، ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺩﺭﻩ ﺳﻘﻮﻁ میکند.
📍ﭘﺪﺭ ﺩﺭ ﺟﺎ ﻓﻮﺕ میکند ﺍﻣﺎ ﭘﺴﺮ ﺗﻮﺳﻂ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺍﻣﺪﺍﺩﯼ ﻧﺠﺎﺕ مییابد ﻭ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ منتقل میشود.
📍ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺭئیس ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ ﮐﻮﺩﮎ ﺑﻪ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﺍﻭ میرود، ﺑﻪ یکباره ﻭ ﺑﺎ ﺷﮕﻔﺘﯽ ﻣﺘﻮﺟﻪ میشود ﮐﻪ ﺁﻥ ﮐﻮﺩﮎ، ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺩ ﺍﻭﺳﺖ!
📍ﺳﻮﺍﻝ:
ﺍﮔﺮ ﭘﺪﺭ ﮐﻮﺩﮎ ﻓﻮﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﭘﺲ ﺭئیس ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ!؟
💡چند ثانیه فکر کنید سپس بخوانید.
📍ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﺻﻮﺭﺕ ﻧﺎﺧﻮﺩﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﺍﻓﮑﺎﺭﯼ ﭼﻨﮓ میزند ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﭘﺸﺘﻮﺍﻧﻪ ﻣﻨﻄﻘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻥ ﻧﺪﺍﺭد. ﺁﯾﺎ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻓﮑﺮﺵ ﺭﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﺭﺋﯿﺲ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﯾﮏ ﺯﻥ ﺑﺎﺷﺪ!؟
📍ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺳﯿﺮ ﺗﻔﮑﺮﺍﺕ ﻗﺎﻟﺒﯽ ﺧﻮﺩ ﻫﺴﺘﯿﻢ که به ما جرئت قضاوت کردن بدون چیدن پازلهای اتفاق را میدهد، مثلا فلان قوم و نژاد رفتارشان این شکلی است یا همیشه حق باید با اطرافیان ما باشد نه با دیگران و ...
✍مراقب تفکر قالبی خود باشیم...
به این نوع انگاره سازی ها سوگیری شناختی میگویند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تلنگر شهیدمطهری به کسانی که هرچه را میشنوند بدون تحقیق بازگو میکنند؛ یا هرچه بدستشان میرسد فوروارد میزنند!
📖رسانههای خبری در ناآرامیهای اجتماعی
May 11
انتقام قطعی است.
این اتش که در قلب های ما شعله ور شد، همه ی کفر را میسوزاند.
اگر آنها(فرمانده سپاه و ارتش) انتقام نگیرند، ما هنوز زنده ایم و آماده...
بالاخره یک روز طعم سیلی ما را خواند چشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تکنولوژی مِتاوِرس چیست؟
📍ماجرای ارتباط تکنولوژی مِتاوِرس با عوض شدن اسم شرکت فیسبوک به متاورس
بنظر میرسد مهمترین خلا رسانه ای بین المللی جمهوری اسلامی ایران در قامت ام القری جهان اسلام، حمایت از شبکههای ماهواره ای خاکستری با رویکرد شناختی است.
چنانچه در تحقیقات معلوم میشود مهمترین مانع این حرکت رسانه ای، اولا ترس از ورود به حوزه شناختی کلان و ثانیا درآمد های اقتصادی شبکه ملی است.
جنگ شناختی ترکیبی
🎥 تکنولوژی مِتاوِرس چیست؟ 📍ماجرای ارتباط تکنولوژی مِتاوِرس با عوض شدن اسم شرکت فیسبوک به متاورس
در باره متاورس باید عرض کنم که این تکنولوژی از جمله فناوری های میان رشته ای هایتِک می باشد که حوزه های علمی متعددی را درگیر میکند.
اگر قرار باشد در برخورد با این فناوری هم مانند گذشته صرفا نظاره گر و استفاده کننده باشیم، بسرعت فرهنگ ایرانی اسلامی ما تحت تاثیر قرار گرفته و چالش جدید انسان مجازی و نسبت آن با حاکمیت دینی را خواهیم داشت.
امید که حوزه های علمیه قبل از فراگیر شدن این سبک زندگی و اقدامات منفعلانه، اقدامات جدی ایجابی و راهکارهای مناسب سبک زندگی آن را طرح ریزی نمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمود:
امروز جنگ ما
جنگ رسانهای
جنگ فضاسازی عمومی
جنگ تبلیغاتیست
ما نباید از این جنگ غفلت کنیم!
🎙سیدعلیخامنهای دامظله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️بیخانمانهای لندن
📍تصاویری از پاتوق شب خوابهای لندن در مقابل ساختمان BBC که امیرمحمد زند بازیگر ایرانی منتشر کرد
▫️در حاشیه پویش رای پایین به اینستاگرام؛ ⛔️ حملهای که به راحتی خنثی شد❗️
▫️ درس عبرت دوباره «اینستاگرام» و «گوگلپلی» به ما و مسئولان
🔹واکنش های مثبتی که در شبکه های اجتماعی و پیامرسان ها در مورد کاهش امتیاز اینستاگرام صورت می گرفت، در حقیقت با توجه به حبابی بود که در Google play برای کاربران ایرانی ایجاد شد؛ یعنی اینکه امتیاز آن در ایران به شدت پایین آمده بود، اما هم اکنون می بینیم که امتیاز کلی اینستاگرام همچنان در جای خود باقی مانده است؛ زیرا حمله کاربران به امتیاز اینستاگرام در Google play محدود به ایران بود و گسترش جهانی پیدا نکرد.
این را هم اضافه کنیم که برخی رسانه ها نیز گزارش دادند که Google play برای برای کمک به اینستاگرام دست به کار شد و بعضی نظرات کاربران حذف شده است❗️
🔸این نوع اقدامات کاربران را از این منظر که تا اندازه ای موجب به وجود آمدن تنفر عمومی نسبت به یک پلتفرم می شود و یا اینکه در حد خود یک موج رسانه ای - هر چند کوتاه مدت – می تواند به وجود آورد، نمی توان به طور کلی رد کرد؛ همچنین این اقدام به نوعی موجب هم افزایی و حرکت رو به جلوی کاربران ایرانی نسبت به گذشته بود؛ اما در حقیقت، یک نوع مسکّن و واکنش برآمده از خدشه دار شدن احساسات است و درمان مسأله در جای دیگری وجود دارد.
🔹اگر با این نوع اقدامات، سهام و ارزش یک پلتفرم به طور قابل توجهی سقوط کند و یا آن پلتفرم عذرخواهی کند – که متأسفانه چنین چیزی هم اتفاق نیفتاده است – بازهم هیچ تضمینی وجود ندارد که دوباره چنین اتفاقاتی رخ ندهد.
💢 سیاست ها و راهبردهای کلان یک پلتفرم، موضوعی نیست که مدیران آن به همین سادگی از کنار آن بگذرند؛ علاوه بر اینکه با یک فشار از مقامات آمریکایی و یا تحریم و مانند آن، یک پلتفرم آمریکایی به راحتی همه تعهدات خود را زیر پا می گذارد، چه برسد به پلتفرمی نظیر اینستاگرام که هیچ تعهدی به ما نداده و برخی مسئولان و نمایندگان در گذشته با سخنان و رفتارهای نسنجیده خود، برایش به رایگان و با چک سفید امضاء، فرش قرمز پهن کرده اند❗️
💯مهم...
در محاصره خود با فیلترینگ حبابی و هوش مصنوعی...
اگر اینستاگرام یا توییتر دارید، یکبار حلقه دوستانتان را مرور کنید. دوست دارید چه کسانی را دنبال(فالو)کنید؟
حالا بخش دنبال شوندههای صفحهی خود را باز کنید و به قیافهی افراد نگاه کنید. سپس یک صفحه را که هیچ شباهتی به شما ندارد باز کرده و دنبالکنندههای آنرا تماشا کنید. مثل این میماند که در دو اتاق مجاور، دو جهان کاملا متفاوت و بلکه گاه متضاد در جریان است.
شما به طور ناخواسته حلقهای از افراد متشابه را شکل دادهاید و جهان خود را مطابق سلیقه و میل خود ساختهاید. جالب این است که پلتفرمها هم به این میل و کشش درونی شما اشراف دارند و کاملاً آگاهانه افرادی را برای دنبال کردن به شما پیشنهاد میدهند که در انتخابهای قبلی شما، رگههای مشابه آنرا پیدا کردهاند.
در واقع این جزئی از مهمترین کارکرد هوشمندانهی شبکههای اجتماعی است که کاری کنند تا شما به حداکثر رضایت از زندگی در آن محیط برسید.
این همان چیزی است که الی پاریسر به آن «حباب فیلتری» میگوید. محیطی که شما بر اساس کششها و علایقتان ترتیب دادهاید و ناخواسته اکثر کسانی که با شما تفاوت معناداری داشتهاند را فیلتر کردهاید.
این اتفاق چند نتیجه دارد: نخست اینکه شما را از شنیدن و دیدن ایدهها و افکار متفاوت محروم میکند و دوم اینکه به تدریج شما را در پافشاری بر آنچه هستید، غیرمنعطفتر و متصلبتر میسازد و سومین نتیجهی آن ازدیاد خشونت کلامی و بی پروایی در استفاده از تعابیر آزاردهنده است. اتفاقی که نوعی اقدام تلافیجویانهی مجازی است
دنیای واقعی با دنیای خود ساخته مجازی کاملا متفاوت است.
دنیایی با رنگ، نظر و افکاری کاملا متضاد که باید با مهارت در آن زندگی کنیم و قابل تعویض، محدود کردن، ترک گروه و بلاک کردن نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 انیمیشن برگزیده مردمی در پویش قهرمان سایت KHAMENEI.IR درباره انتقام قطعی از ترامپ، پمپئو و قاتلان شهید سلیمانی
📥 نسخه با کیفیت👇
https://khl.ink/f/49381
غفلتی شبیه خیانت !!
در جنگ سرد ، دولت انگلیس یکی از متحدین اصلی آمریکا علیه شوروی بود.
بعد از فروپاشی شوروی ، "مارگارت تاچر" نخست وزیر انگلیس در دهه هشتاد میلادی گفت :《ما برای شکست شوروی شش میلیارد دلار هزینه کردیم که ۴ ونیم میلیاردِ آن فقط در بخش رسانه ای بوده است !!...》
(البته این هزینه جدای از هزینه های آمریکا است)
حالا آمریکا همان آمریکا و انگلیس هم همان انگلیس است و به اذعان خودشان اکنون جمهوری اسلامی ایران بزرگترین دشمن آن هاست.
تفاوت بزرگ الان با آن دوره این است که اینترنت و فضای مجازی هم به ابزارهای رسانه ای اضافه و دست دشمنان بسیار بازتر و کارشان بسیار آسان تر شده است.
اما با وجود تذکرات جدی و مستمر امام جامعه درباره خطر رهابودن فضای مجازی ، کماکان برخی مسئولین و نمایندگان مجلس با بی خیالی تمام و غفلتی شبیه خیانت ، هیچ اقدامی انجام نمی دهند!! ...
پ ن: فرق الان با آن موقع در آن است
که اون زمان آنها میلیاردها دلار هزینه می کردند برای اندازی، که عمده هزینه هاشون در بخش رسانه بوده ،
اما الان نه تنها هزینه زیادی نمی کنند بلکه بواسطه در دست داشتن مدیریت فضای سایبری و رسانه ای در آمد زایی هنگفتی هم برای خود می کنند .
یعنی براندازی دولت ها با پول ملت ها
🚨 ورود کشور به جنگ ادراکی
پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
اما جنگ ادراکی یا شناخنی چیست؟!
آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد؟
آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات ،تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند؟
آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند؟
آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کند؟
جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که *متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم ذهنی، به شناخت و ادراک افراد ، مطابق خواست خود جهت می دهند* بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و ایدئولوژی و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
دقت کرده اید همواره مقام رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و از همه مهمتر چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که ظهور حجت خدا (عج) نزدیک و زمان غربال شدن فرا رسیده است!
منفی سازی :
۱. چهره دین
۲.معصومین
۳.علمای دینی
واز همه مهمتر:
۴.چهره ولایت فقیه