💠 دلنوشته استاد مهدی طائب در پی شهادت دوست دیرین خود، سردار حاج حسن محقق (جانشین سازمان اطلاعات سپاه)
به نام رب شهدا
من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
رفیقی داشتم...
بیان از تصویر سازی شخصیت او درمانده می شود و قلم در نوشتن درباره او سرگردان می ماند. او از هنگامی که خود را شناخت تکلیفش را فهمید و با همه توان بدان عمل کرد و در میدان «سابقوا الی مغفره من ربکم» تلاشگری خستگی ناپذیر بود و در مسیر «سارعوا الی مغفره من ربکم» سرعتی کندی ناپذیر داشت و در ندای «جاهدوا فی سبیل الله» گوشی شنوا داشت و در فراخوان «هاجروا» چشم به نقطه ای داشت که هجرت فی سبیل الله بود و نسبت به امر «اتقوا الله» اطاعتی مثال زدنی داشت و در شناخت حق از حق نما دارای نگاهی تیز بین بود و در همراه سازی دیگران با ولی و ولایت نرمشی حسنی و در طرد معاندین صولتی علوی داشت و در میزان حق ترازویی دقیق بود و در قضاوت تنها به دنبال بیان حق بود و دوست و غریبه نمی شناخت در هر برهه از زندگی او را در میدان حاضر می دیدی و در حالی که کمتر در سخن ادعایی داشت اما در عمل به سرعت شناخته می شد و بعضا مورد حسادت قرار می گرفت.
اما نسبت به حسودان رفتاری رفاقتانه داشت که طولی نمی کشید حسودان مبدل به رفیقان همراه او می شدند و استعداد خوبی برای ارتقای علمی داشت اما در تزاحم درس و جنگ، جهاد را پذیرفت و در تعارض ظاهری منفعت و تکلیف آخرت را بر دنیا ترجیح داد.
ادامه دارد...
هدایت شده از اداره تبلیغات اسلامی ملارد
❌بزرگواران؛
در این شرائط اهمیت حضور در نمازجمعه بسیار زیاد است...
📌لطفا کسانی که پرچم های #ایران و #محور_مقاومت و پرچم های #اهلبیت(علیهمالسلام) دارند حتما همراه خود بیاورند...
#نشر_حداکثری
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ذات یهود.
از شنیدن این داستان
شوکه میشید .
MORTEZA FAZELI _ MOSHTE VATAN.mp3
زمان:
حجم:
9.9M
خیبرشکن است این موشک
خواننده: مرتضی فاضلی
شاعر و دکلمه: حمید محمدی
اثری حماسی تقدیم به مردان موشکی ایران زمین
آوارهای خاکی و سنگین
گهواره ی نرم عروسک نیست
ای مدعیان شعار صلح
موشک جواب خواب کودک نیست
50.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگزاری راهپیمایی خشم و نصر و تشییع پیکر مطهر شهید والامقام بهزاد کاشفی در شهرستان ملارد/فیلم
راهپیمایی خشم و نصر و تشییع پیکر مطهر شهید والامقام بهزاد کاشفی که در حمله رژیم غاصب صهیونیستی به شهادت رسیدند با حضور مردم شهید پرور و انقلابی شهرستان ملارد برگزار شد
مادر شهید بهزاد کاشفی : فرزندم فدای امام حسین (ع) است ما ملت امام حسینیم و عشق کشورمان را داریم و انشالله به زودی نابودی اسرائیل را خواهیم دید
به زودی نابودی اسرائیل را خواهیم دید ...
خبرنگار: زهرا عین آبادی
@emtedade|امتداد