فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گزارش وزیر اقتصاد به مردم درباره جزئیات اقتصادی سفر رئیسجمهور به سوریه
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از دیدن این ویدئو شوکه خواهید شد
افشای مواضع و اقدامات افراطی خاتمی، میرحسین موسوی و حسن روحانی درباره مسائل فرهنگی از جمله #حجاب
اصلاحطلبان روشنفکر امروز را بشناسید
🔴دوستان لطفا حتما ببینید ونشر حداکثری
🔴لطفا تا پایان مطالعه شود
🔴نابسامانی امروز ، خروجی سیاست «نباید مسکن بسازیم» دولت قبل است
🔻سخنگوی دولت:
🔹وضعیت نابسامان مسکن حاصل سیاست غلط " #نباید_مسکن_بسازیم " است،
🔹عده ای می گفتند نباید پتروشیمی ساخت چرا که اقتصادی نیست و همین امر موجب کارآمد شدن (اثرگذاری) تحریمها شد.
🔹دولت قبل، ظرفیت #خودروسازی کشور را #به_نصف_کاهش_داد و از طرف دیگر واردات خودرو را #ممنوع اعلام کردند و بازار نیز با این اقدامات، ملتهب شد.
🔹در صنعت خودرو ۱ میلیون و ۳۲۰ هزار دستگاه سال گذشته تولید شد و برای رسیدن به ۱ میلیون ۷۰۰ هزار دستگاه و جبران این رقم، درخواست واردات خودرو نو، واردات خودرو دست دوم و واردات از مناطق آزاد از مجلس داشتیم که مجلس #دو_مصوبه را مغایر قانون اعلام و یا مجمع با آن #مخالفت کرد.
🔹لایحه #عایدی_بر_سرمایه که میتوانست کمک کند؛ خودرو به دست مصرف کننده واقعی برسد، ۲ سال در مجلس خاک خورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچه مى رود
نه تو هستى و نه من
فرصتهايى هستند
كه هيچ وقت تكرار نمى شوند..
عصرتون دلچسب😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#به_وقت_لبخند
صدای لباسشویی تو همه خونه ها😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدرت خرید در اروپا به روایت تصویر
در سالهای اخیر بلاگرهای ایرانی ساکن اروپا، کانادا و آمریکا بارها و بارها با ساخت کلیپ میزان درآمد یک روز یک کارگر در این کشورها و قدرت خرید آنان را با کارگر و کارمند ایرانی مقایسه میکردند، مغالطه شان بماند. در ناخودآگاه مخاطب ایرانی این مقایسه درآمد و قدرت خرید در نهایت ختم می شد تولید نفرت و ناامیدی در شهروند ایرانی!
.
این کلیپ پربیننده در فضای مجازی اروپا آن توهم بلاگرهای ایرانی را برهم می زند. آنان واقعیت را می گویند، اما نه تمام واقعیت را. عواقب اقتصادی کرونا، جنگ روسیه و اوکراین تبعات اقتصادی بزرگی برای جهان داشت که اتفاقا دولت های اروپایی بیش از دیگران متضرر شدند، اما ریشه بحران اقتصادی در اروپا و میزان بدهی ها فراتر این دلایل است.
.
بد بودن اقتصاد در اروپا به معنای خوب بودن اقتصاد ما نیست. ما در اینجا ریالمان در اغما سیر می کند. اقتصادِ معیشت، اقتصاد مسکن، اقتصاد خودرو در بحران است. هدف از انتشار این کلیپ توجیه وضعیت اقتصاد ایران نیست، هدف بی اعتبار نمودن مقایسه هاست. مقایسه مدام ایرانی با اروپایی، مقایسه ایرانی با غربی، مقایسه هایی که می گویند: تمام جهان در خوشی به سر می برند و این فقط ایران ماست که ناخوش است! بخش عمده این مقایسه، هویت تان را هدف گرفته است. جامعه بی هویت اقتصادش هم قوی باشد فرومی پاشد.
.
✍ علیرضا زادبر
👈خودتحقیرنباشیم
✅مراقبت از زبان و چشم
از ویژگیهای حاجآقا رحیم ارباب از زبان خودشان این است که: من هیچوقت غیبت نکردم و دوم اینکه به نامحرم نگاه نکردم. در ادامه فرمودند: بیست سال در منزلی بودم که خواهر خانم من هم در آنجا زندگی میکردند، ولی در این مدت یکبار هم چهرهی او را ندیدم.
🌺کانال عرفان 👇
http://eitaa.com/joinchat/2136997888Cc9e7f3d280
🌹۱۵ شوال، سالروز شهادت حضرت حمزه(علیه السلام) و وفات حضرت عبدالعظیم الحسنی(علیه السلام) تسلیت باد
(( از فیض گنبد و حرم سیدالکریم / دارد هوای کرب و بلا را دیار من))
▪️مـرا بـا اشکْ، الفـت از قدیم است
▪️ که مرغ دل به صحن غم مقیم است
▪️محبیـن خـون زِ ابـر دیـده بـاریـد!
▪️عزای «حمزه» و «عبدالعظیم» است...
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️سالیانی است که بر قبله ری رو کردم
دست من نیست به احسان شما رو کردم
🔹️هر سلامی به تو دادیم حسن داده جواب
بی سبب نیست که در صحن تو هوهو کردیم
🖤وفات سیدالکریم حضرت عبدالعظیم حسنی تسلیت باد