📱یک بیت حکیمانه از ناصر خسرو:
لاجرم ار ناقصان امیر شدند
فضل به نقصان و نقص افزون شد
افزونه:
اگر مسؤولین بالادستی افراد ناقصالعقیده و زاویهدار را به مناصب گوناگون بگمارند یا در تجلیل چنین افرادی سبقت بگیرند، لاجرم همین نقصان در عقیده و انقلابیگری ترویج خواهد شد و بهعنوان ملاک احراز مناصب و جایگاههای گوناگون معرفی خواهد شد.
یکی از گامهای ابتدایی برای بازسازی ساختار فرهنگی انقلابی کشور در همین نکته نهفته است.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
فرااسطوره
اسطورهها علیرغم خیالی بودن بخشی از هویت ملی جوامع را میسازند و «شاهنامه» حکیم ابوالقاسم فردوسی نمونهای تاریخی در این ساحت است.
حاج قاسم سلیمانی فارغ از خدمات نظامی، خدمتی کمنظیر به فرهنگ ملی ایرانیان کرد که همان «ارتقای فرهنگ ایرانی از اسطوره به فرااسطوره» بود.
برجستهترین اسطورههای ایرانی پیش از این:
١. در دایرهی «نظام شاهنشاهی» تعریف میشدند و سخن گفتن از آنان ذیل «شاهنامه» صورت میگرفت.
٢. اسطوره بودند و کمترین ارتباط را با واقعیت داشتند.
٣. دستیافتنی نبودند.
اما حاج قاسم سلیمانی اسطوره ایرانی را ارتقا بخشید.
اولا برای حاج قاسم نمیتوان «شاهنامه» نوشت چه آنکه شخصیت وی محصول نابودی نظام شاهنشاهی و برپایی نظام ولایتفقیه است و میتوان و باید حماسههایش را بهعنوان «ولایتنامه» سرود.
ثانیا او یک شخصیت حقیقی با عملکرد تاریخی مشخص بود و آنقدر حماسه واقعی داشت که اهلقلم اعم از نویسنده و شاعر را بینیاز از خیالپردازیهای غیرواقعی کند.
ثالثا دستیافتنی بود و کارنامهاش الگویی واقعی برای جامعه ایرانی است.
در این روز عزیز باید اعتراف کرد که فارغ از خدمات نظامی، بخشی از عمیقترین و اساسیترین خدمات فرهنگی نیز بهدست حاج قاسم عزیز صورت گرفته است.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱محمد سروش محلاتی از کلیدواژه «مکتب سلیمانی» برآشفته شده است و حاج قاسم را در حد یک نظامی خوب تقلیل داد حال آنکه دوستان گرمابه و گلستانش، همچون سیدضیا مرتضوی، پیش از این ادعای مکتبداری رفسنجانی را کرده بود و اگر حاج قاسم سلیمانی صرفا یک نظامی خوب بود، رفسنجانی نیز با همین قیاس صرفا یک کارگزار اجرایی بود که البته در حسن عمل وی در اجرائیات نیز خدشه جدی وجود دارد.
البته سروش محلاتی و امثال او حق دارند که برآشفته شوند چه آنکه مردم ایران در رفراندوم ملی میان «مکتب سلیمانی» و «مکتب غربزدگانی چون هاشمی رفسنجانی» اولی را برگزیدهاند و هماکنون امثال هاشمی را نه در میان ذهن و قلب مردم میتوان یافت نه در زبان و زندگی آنان. هرچند آثار بیتدبیریهای او و شاگردانش، همچون حسن روحانی، سالیان سال گریبانگیر زندگی مردم خواهد بود.
افزونه:
بعضی از برجامیان نظیر آقای محمدعلی رنجبر خود را مدافع مکتب سلیمانی جلوه دادهاند اما باید گفت که تئوریبافی برای سازش با آمریکا در مکتب سلیمانی هیچ جایی ندارد و تنها مدافعان حقیقی «مکتب سلیمانی» آناناند که بغض قاتلان سلیمانی را تا نابودی استکبار جهانی حفظ کنند و سازش با آمریکا را به هیچ بهانهای و در هیچ زرورقی توجیه و تزیین نکنند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
خروش قم در حمايت از مرجعيت و مقام منيع ولايت
امروز 10 صبح ، حرم مطهر
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱سیدمصطفی محقق داماد آن زمان که در جمهوری اسلامی مسئولیت داشت:
«پس از ظهور جمهوری اسلامی ایران در طول چند سال گذشته، شاهد مظاهر متعددی از نفاق بودهایم که گاه در شکل دستهبندیهای سیاسی و گاه بهصورت تلقیهای مذهبی ناصواب بروز کرده است. امروز این خطر در قالب مقدسمآبی گاه دیده میشود، خردهگیریهای غیرمسئولانه بر اعمال حکومت بدون قبول مسئولیت و پاشیدن بذر یأس و کنارهگیری از کارهای حکومتی بین مسلمانان مکتبی و متعهد به اسلام خصوصا دلسرد کردن روحانیون از شرکت در کارها و مسئولیتهای اجتماعی یکی از جلوههای بارز کجاندیشی مذهبی است. باید اذعان داشت که این گروه تا حدی هم موفق بودهاند و اینجا و آنجا بعضی از روحانیون و جوانان را دلسرد و منزوی ساختهاند.»(روزنامه کیهان، ١٨دی١٣۶١، ص٩)
افزونه:
با قیاسی که شخص آقای داماد چید، «تلقیهای مذهبی ناصواب»، «مقدسمآبی»، «خردهگیریهای غیرمسئولانه بدون قبول مسئولیت»، «پاشیدن بذر یأس»، «کنارهگیری از کارهای حکومتی بین مسلمانان مکتبی»، «دلسرد کردن روحانیون» از نشانههای نفاق است. با این حساب روش استنباطیِ عامهزده و اعتزالیِ محقق داماد، بیانیهپراکنیها و مصاحبههای سراسر سیاهنمایی وی علیه حکومت اسلامی جایگاه او را در جبهه تقابل«ایمان-کفر-نفاق» روشن میکند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱مقام معظم رهبری امروز هم بار دیگر بر جهاد تبیین تأکید کردند اما...
سرفصلهای ذیل را میتوان بهعنوان آسیبشناسی اجمالی «جهاد تبیین» و چرایی نرسیدن به اهداف مورد نظر رهبری ذکر کرد:
١. برخورد اداری-گزارشی با مقوله «جهاد تبیین»
این آسیب بیشتر در ادارات و سازمانها وجود دارد و مصادیق آن در ذهن همه ما هست.
٢. ورود مقطعی-احساسی به جهاد تبیین
کلیدواژه جهاد یک عنصر انگیزهبخش است. انگیزههای خوب بدون استمرار و استقامت به نتیجه نمیرسد.
٣. برخورد سطحیِ رسانهای با جهاد تبیین
برادران مجاهد در ساحت رسانه نوعا درگیریهای مستمر و پرچالش دارند که مانع وقتگذاری برای تعمیق مبانی علمی و دینی است. این آسیب در موارد مختلف نمودهای تلخی داشته و دارد.
۴. برخورد شبهروشنفکری با جهاد تبیین
محدود شدن «جهاد تبیین» به گپ و گعدههای شبهروشنفکری و نوعا دور از واقع آسیب فراگیر دیگری است.
۵.برخورد مدیرکلی با جهاد تبیین
در موارد مختلف از جانب مسؤولین عالی فرهنگی شنیده میشود که ما اسناد بالادستی را تنظیم کردهایم فلان ارگان اجرا نمیکند. بر فرض این بهانه واقعی باشد ذات جهاد فعلی و وجود بنیصدرهای فرهنگی چنین اقتضائاتی دارد و راه چاره این نیست که سندنویسی را با سندنویسی ادامه بدهیم. راه چاره بیرون آمدن از ژست مدیرکلی، ترک اتاقهای سازمانی و پیگیری مستمر میدانی است.
۶. ورود به جهاد تبیین بدون شناخت موقعیت سیاسی-رسانهای دشمن
جهاد تبیین، یک «جهاد» است یعنی دو طرفِ «خودی» و «دشمن» دارد. برخی اعزه و دغدغهمندان صرفا با اطلاع از برخی مبانی دینی و علمی و بدون اطلاع از جزئیات تاکتیکی دشمن وارد جهاد تبیین میشوند و همین امر کارایی اقدامات ایشان را کاهش میدهد.
٧. تسامح با عناصر نفوذی شناختی
عنوان «مارهای خوش خط و خال» در منشور روحانیت امام و کلیدواژه «خناسان» در وصیتنامه سیاسی-الهی شهید حاج قاسم سلیمانی گویای امر است؛ اگر تصمیمگیران و تصمیمسازان حوزوی عنایت لازم را خرج دهند.
٨. ترس از هزینه
جهاد تبیین هزینه دارد. هزینهاش هم آبروست که هرکسی حاضر نیست آن را در راه اسلام فدا کند. ریشه بسیاری از سکوتها و کجرفتنها را که بگیرید به همین سررشته میرسید.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱 «روی به علم و به دین نهد ز جهان
کاین دو به دو جهانش بختیار* کند»
این بیت از ناصر خسرو است و حدود هزار سال قبل سروده شده و «علم» و «دین» در کنار هم عامل سعادت دنیا و آخرت دانسته شده است.
حقیقت آن است که ذهن مسلمان ایرانی هیچگاه درگیر شبهه «جدایی علم از دین» نبوده و این مساله، زادهی ارتباط ناصحیح جریان غربزده با فلسفه و دینپژوهی غرب در دوران معاصر بوده و از آن ناحيه وارد مرزهای دانشی ما شده است. بهتعبیر صریحتر این شبهه، یک شبهه غیربومی است که با قاچاق علمی وارد ذهن بخشی از جامعه ایرانی شده است.
*بختیار: سعادتمند
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱بخشی از نطق تقیزاده در لندن-انجمن سلطنتی صنایع مستظرفه:
«ایران [در دوران رضاخان] در جاری ساختن اصلاحات و اقتباس علوم و معارف و قبول طریقه و ترتیب زندگی مغربی منتها درجه کفایت و درایت سیاسی را بهوسیله برداشتن قدمهای متین و دقیق از خود بهمنصه ظهور رسانیده است بهعبارت آخری ایران بهمقتضای وقت رفتار نموده و از این میزان نه تندتر و نه کندتر قدم برداشته است.» (روزنامه اطلاعات، ۴تیر١٣١٣،ص۶)
افزونه:
جریان غربزده چند دهه مشغول سکولاریزه کردن سیاست، فرهنگ، اقتصاد و اجتماع ایرانی بوده و اگر در مواردی صبغه دینی یا انقلابی بهخود گرفته از باب «عمل به مقتضای وقت» بوده است و نه اعتقاد و گرایش قلبی به مبانی دینی.
فهم این نکتهی نهچندان پیچیده ما را در درک رفتارشناسی شخصیتها و جریانات غربزده نظیر جریان اعتدال کمک میکند و به ما میفهماند که چرا امثال داود فیرحی و محمد سروش محلاتی که از بن دندان اعتقادی به حکومت اسلامی ندارند، این میزان ظاهرسازی میکنند و از موضع دین و فقه سیاسی سخن میگویند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱نگاهی به ابهامات عجیب در سخنان سخنگوی وزارت خارجه
سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به خبرها درباره گفتوگوی ایروانی و مالی گفت: مذاکره مستقیم دوجانبهای با دولت آمریکا نداریم [ولی مذاکره غیرمستقیم یا مستقیم چند جانبه دارید؟! ]
تبادل پیامها درباره مذاکرات رفع تحریمهای از کانالهای مختلف ادامه دارد. عدم برگزاری جلسات رسمی مذاکرات به معنای عدم تبادل پیام و دیدگاه نیست. [یعنی با آمریکایی که تا دیروز بهدنبال براندازی اصل نظام بود مشغول تبادل پیام و ارائه دیدگاهها هستید؟! آمریکا با حمایت از اغتشاشات پیام خود را واضح و صریح مبادله نکرد؟! ]
موضوع هستهای موضوعیست که اگر منافع ایران در آن است حتما منافع طرفهای دیگر هم از جمله دولت آمریکا و از جمله اعضای اروپایی برجام در آن است [یعنی اگر منافع ایران در آن نباشد، که تا امروز هم نبوده، منافع طرفهای دیگر در آن نیست؟! پس آن همه امتیازاتی که ایران داد و رفت کجا رفت؟! اگر طرف مقابل هم نفع نمیبَرَد پس چرا اصل قرارداد علیالظاهر باقیمانده؟! ] به نظر میرسد همه طرفها نسبت به این موضوع اهتمام دارند. [یعنی آمریکا هم اهتمام دارد؟! یعنی هنوز به آمریکا و اروپا امید دارید؟! انسان نسبت به خداوند متعال هم باید بین خوف و رجاء تعادل برقرار کند. این حجم از رجاء واثق به آمریکا و اروپا با رویکرد مسلکی و مذهبی نیز قابل تحلیل نیست.]
افزونه:
١. رویه جداسازی سیاست خارجه از بدنه جامعه و ناآگاهسازی عمومی در این زمینه از بدعتهای دولت شیخ حسن روحانی بود که متاسفانه در دولت آقای رئیسی، علیرغم همه خدمات درخشان، در زمینه برجام ادامه یافت و ابهامگوییهای عجیب و غریب جناب سخنگو نیز در همان دایره تعریف میشود.
٢. برجام گام اول در یک روند طولانی برای تغییر نظام اسلامی بود و هست و نگه داشتن برجام١، یعنی نگه داشتن امید دشمنان ایران برای رسیدن به برجامِ٢ و ٣ هضم کامل نظام اسلامی در نظام فاسد جهانی.
٣. انقلابیگری یعنی گفتن حقایقِ پیشبرنده در زمان نگفتنهای کشنده. اینکه چرا پس از یک دوره هیاهو در خصوص برجام، سر و صداها فروکش کرد را از صارخین دیروز و ساکتین امروز بپرسید اما حرف حق یکی بوده و هست.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱بازسازی انقلابی فرهنگ با اجرای سند ٢٠٣٠؟
وزیر فرهنگ و ارشاد در ابتدای تصدیگری فیلم یک عنصر ضدملی را به جشنوارهای بینالمللی ارسال میکند و میگوید به روال طی شده در این مورد احترام میگذاریم. همین فرد در صفحه شخصیاش کتاب پر تحریف «رضانام تا رضاخان» را ترویج میکند و عالیترین جایزه کتاب جمهوری اسلامی را بهپایش میریزد.
حرفهای خلاف موازین وزیر گردشگری، که باز هم یک وزارت فرهنگی است، هم که این روزها نُقل محافل است و این حرفها هنوز هضم نشده عنصر دولتی دیگری در تلوزیون ظاهر میشود و سخن از اجرای سند منحوس ٢٠٣٠ میکند و همان بهانههای دولت قبل (اجرا به شرط تحفظ) را تکرار میکند.
بگذریم از ادامه روند برجام که یکی از مخربترین اقدامات دولت در ساحت «فرهنگ سیاسی» است و ادامه پروژه عادیسازی روابط با آمریکاست.
همه این اتفاقات تلخ فرهنگی در حالی است که مدت کوتاهی پیش از این مقام معظم رهبری فرمان بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور را صادر کردند.
دولت جناب رئیسی باید پاسخ دهد که آیا با امثال ضرغامی و با فعالیتهای دوگانه جناب اسماعیلی و شعار رفع فیلتر از اینستا و کلاب هاوس و البته اجرا بهشرط تحفظ سند ٢٠٣٠ میخواهند ساختار فرهنگی کشور را بازسازی انقلابی کنند؟!
افزونه:
منتظر واکنش دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به ادعای اجرای سند استعمارفرهنگی ٢٠٣٠ در دولت جناب رئیسی هستیم.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
توضیحات انسیه خزعلی در رابطه با صحبتهای شائبهبرانگیز در برنامه شیوه
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱۵ عامل فرسایش جبهه انقلاب اسلامی بهروایت امام خامنهای
١. یکی از عوامل سایش در جبهه خودی، این است که مسؤولینِ خودىِ فرهنگ، مانند وزارت ارشاد و بعضی دستگاههای دیگر، به آن کم توجّهی کردند...
٢. عامل دیگر، خودباختگىِ عناصر جبهه خودی، در مقابل شخصیّتهای جبهه دشمن، به خاطر احساسِ برترىِ صنفىِ آن شخصیتها بر این عناصر بود. این حقیقت قابل انکار نیست. مثلاً فرض بفرمایید وقتی یک هنرمندِ این جبهه، در رشتهای از هنر، سرافراز و بیاعتنا، مقداری پیش میرفت و بعد در جایی احساس خستگی میکرد و میخواست لحظهای بایستد و نفس تازه کند، تا چشمش به هنرمند رشته خودش در جبهه مقابل میافتاد ، مرعوب او میشد ...
٣. عامل دیگری که وجود دارد، این است که در جبهه خودی، بعضاً به دلایلی، در پایبندی نظام به حرفها و آرمانهای خودش، تردید شد...
۴. یک عامل دیگر از عوامل هزم جبهه خودی و سایش آن، کشیدهشدنِ پاىِ عناصرِ این جبهه به دعواهای خطّی است که در برههای از زمان، در این کشور واقعاً فاجعه آفرید...
۵. عامل دیگر که امتحان بسیار بزرگی بر سر راه همه است، عامل دنیا و جلوههای فریبنده آن بود. ...(بیانات در دیدار هنرمندان و مسئولان فرهنگی کشور، ١٣٧٣.۴.٢٢)
افزونه:
١. مطالعه متن کامل این سخنرانی بسیار مهم و حیاتی است و حاوی نکاتی است که اگر رعایت میشد یقینا وضع فرهنگی کشور به اینجا نمیرسید و اگر امروز رعایت نشود پیشرفت فرهنگ انقلابی-اسلامی بسیار سخت خواهد شد.
٢. در همین سخنرانی میفرمایند:«اگر به فکر این باشید که مخاطب جبهه مقابل را تصرّف کنید، ممکن است همین فکر، شما را وسوسه کند که به تقلیدِ کارِ جبهه مقابل بپردازید.» دقت در همین جمله ما را به شناخت دقیقتری از استراتژی «جذب حداکثری»، که نوعا با فهم غلط همراه است، خواهد رساند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب، امروز: مسئولین دولتی با همه وجود دارند کار میکنند... جهت گیری ها را مراقبت کنند
💻 Farsi.Khamenei.ir
📱برای ما اثبات شده بود که عادیسازی رابطه با آمریکا در قالب پروژه برجام رویِ دیگرِ سکهیِ عادیسازی رابطه با اسرائیل است.
حال ببینید سخن برخی برجامیانِ شناسنامهدار و البته دوگانهباز را.
امثال باهنر در پوشش اصطلاح «اصولگرایی» و در پوشش ظاهرالصلاحی همگام با جریان غربزده به تولید و ترویج روایات انحرافی میپردازند که نمونه اخیر یکی از دهها اقدام امثال اوست.
باهنر در همین مصاحبه جدیت جمهوری اسلامی در مقابله با فتنه سلمان رشدی را از زبان امام زیر سؤال برد.
نکته تأسفانگیز آنکه این مطالب تحریفآمیز، که مصداق قطعی حرکت در پروژه عادیسازی رابطه با اسرائیل است، از سوی رادیو پیام اسرائیل منتشر نشده است بلکه از رسانه وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(جماران) منتشر گردیده که در این زمینه شخص سیدحسن خمینی میبایست پاسخگو باشد.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱عذر بدتر از گناه دوگانهبازهای بیهنر
محمدرضا باهنر در برنامهی «جماران» بهایجاد تردید نسبت به جدیت امام و نظام در مبارزه با اسرائیل پرداخت و در نوبت بعد با عذری بدتر از گناه و با تکرار اکاذیب قبلی گفت:
«در این برنامه به جلسه شورای عالی دفاع اشاره می کنم که برخی این صحبت را مخالف منافع ملی جمهوری اسلامی در عرصه سیاست خارجی دانستند و از امام پرسیدند که آیا آن را سیاست اعلامی جمهوری اسلامی بدانیم یا خیر؟ که امام ظاهرا فرمودند نگویید سیاست اعلامی جمهوری اسلامی بلکه بگویید آن طلبه این را گفته است و تردید من در این زمینه بود... بنیانگذار جمهوری اسلامی به عنوان مرجعیت شیعه تاکید می کنند این رژیم منحوس باید از صفحه روزگار محو شود.»(متن کامل)
افزونه:
١. شخص محمدرضا باهنر در صدق این گزاره تردید دارد و معلوم نیست چه غرضی از القا و ترویج یک گزاره مشکوک دارد. آیا او بهراستی نمیتوانست از اعضای شورای عالی وقت استعلام کند و پس از تحقیق و قطع پیدا کردن این جمله را بگوید؟ یا این گزاره از اساس دروغ است و خود او نیز میداند که هیچیک از اعضای شورای عالی دفاع در آن زمان حاضر با همراهی با چنین افترایی نیستند؟!
٢. دوگانه «مرجعیت-رهبری» نیز دوگانه القایی دیگری است که در پسزمینه کلام باهنر بود. گویی دوران جمهوری اسلامی نیز دوران رژیم طاغوت است که مرجعیت دینی یکچیز بگوید و مقام سلطنت و رهبری یک چیز دیگر. البته اقتضائات رهبری و مرجعیت یکی نیست اما اصل مبارزه برای هدم رژیم غاصب صهیونیستی یک واجب شرعی، قطعی و همگانی است و در این زمینه فرقی میان مرجعیت و رهبری نیست.
٣. مثل معروف این است که «کافر همه را به کیش خود پندارد». دوگانهبازهای بیهنر نیز میپندارند که امام امت همچون برخی سیاستمداران سالوسصفت در علن طبل مبارزه با اسرائیل میزند و در خفا به سیاستمداران و همراهان خلاف آن را میگوید. گویی امام معاذالله قصد داشته در میان مردم خود را مبارز درجه اول نشان دهد و در مقام رهبری سیاسی خلاف آن مسیر را بپیماید.
۴. از نظر باهنر، امام از نظر بینش سیاسی معاذالله آنقدر نازل و سطحی است که نمیداند سخنرانی علنی وی بهعنوان موضع رسمی جمهوری اسلامی و مقام رهبری انقلاب اسلامی شناخته میشود و گفتار ایشان در خفا و جلسات خصوصی تأثیری ندارد.
۵. اگر امام این توصیه را بهمسوولین وقت کردهاند جناب باهنر بگوید دقیقا کدام یک از مسؤولین وقت دفاعی یا سیاست خارجی به این گفته عمل کردهاند و در مجامع بینالمللی این گفته امام را به عنوان یک موضعگیری شخصی یا موضعگیری از جایگاه غیرسیاسی جلوه دادهاند.
۶. اگر واقعا امام بهدنبال این بود که نابودی اسرائیل بهعنوان هدف رسمی جمهوری اسلامی تلقی نشود پس چرا هیچ اقدام علنی و رسمی در این راستا نکردند و بهصرف گفتن این جمله در جلسهای کاملا خصوصی، آنگونه که فقط محمدرضا باهنر بعد از حدود چهل سال آن را میداند آن هم بهنحو تردید، آن را مطرح میکند؟!
٧. توضیحات بعدی باهنر نشان داد که پروژه عادیسازی و تابوشکنی روابط با اسرائیل در جمهوری اسلامی ایران یک پروژه جدی است و باید دید سخن بیهنران دوگانهباز از چه سرمنشأ حقیقی برخاسته است؟! هنوز تصویر جاسوس پیشانیپینهبسته را فراموش نکردهایم. آیا این جنس نفوذیها در بدنه تصمیمگیری یا تصمیمسازی نظام حضور دارند؟!
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱 امیل لوسوئور؛ استاد فرانسوی مدرسه علوم سیاسی اواخر دوره قاجار:
«در هجدهم مه ١٩٢٠ یک واحد نظامی نیرومند بلشویک در انزلی... پیاده شد و شهر را بهتصرف درآورد.
نیروهای انگلیسی... بدون کمترین نبرد بخش عمدهای از تجهیزات و تسلیحات جنگی خود را در محل رها کردند و بهسمت رشت عقب نشستند.
ایرانیان که بر این خیال بودند که رها کردن استقلال کشور دستکم موجب یک امنیت نسبی میشود و این امتیاز را دارد که در چنین حوادثی از آنها دفاع خواهد شد با این واقعه سرخورده و نومید شدند.» (زمینهچینیهای انگلیس برای کودتای ١٢٩٩، صص۵١-۵٠)
افزونه:
این متن نیاز به توضیح اضافه ندارد. فروش صنعت هستهای و موشکی به بیگانه و تقدیم عمق استراتژیک کشور به دشمن و در نهایت استحاله کامل نظام در نظام سلطه نه آسایش میآورد نه امنیت بلکه خود اقدامی ضدرفاه و ضدامنیت است.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱این سند مربوط به بخشنامه وزارت معارف به مراکز آموزشی تهران است برای رسیدگی به دانشآموزان بيمار.
در اين بخشنامه اعلام شده كه حضور مادرانِ چادریِ دانشآموزانِ بيمار در ساختمان بهداشتی مربوطه ممنوع است.
تاریخ سند: ١٣١۴.١١.٢۶
افزونه:
بانوان محجبه، بهویژه چادری، سالیان سال است که در اوج مخاطرات و بیمهریهای رژیم پهلوی مرزبان عفت و سلامت خانواده ایرانی بوده و هستند. متصدیان فرهنگ بهویژه صدا و سیما و مبلغان روحانی میبایست با درک این ایثار تاریخی جایگاه حقیقی بانوان محجبه را در رسانه و سطح جامعه رعایت کنند.
اگر عُرضه ارتقای فرهنگ حجاب و عفاف را نداریم لااقل جامعه محجبه را سرخورده نکنیم.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱 «همانطور که فلسفه غرب را باید در سوربن فراگرفت، علوم سیاسی در دوره جمهوری اسلامی را باید در قم خواند.»
این جمله را یکی از روزنامهنگاران اندیشه در یکی از معروفترین روزنامههای غربزده کشور در سال ١٣٨۶ گفته است.
قم پایتخت فکر سیاسی کشور است و محصولات اندیشهای که در قم تولید میشود در سراسر کشور توزیع میشود. با این وصف غفلت نهادهای پرتعدادی که از بودجه بیتالمال تغذیه میکنند و البته فضلای انقلابی از مقابله با محصولات آلوده مراکزی چون مفتاح کرامت، فهیم، اندیشه دینی معاصر، دانشگاه مفید و... بههیچ وجه قابل توجیه نیست.
منبع جمله صدر نوشتار: سیاستنامه، شماره ٢۴، آبان ١۴٠١، ص١٧
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 فعالیت سیاسی درست، تمسخر و توهین نیست
🔻 فعالیت سیاسی فقط این نیست که آدم بنشیند یک نقطه ضعفی در دولت یا در دستگاههای دیگر پیدا کند بنا کند این را در فضای مجازی با مسخره و با توهین و … بزرگ کند. فعالیت سیاسی که این نیست، فعالیت سیاسی این است که شما؛ نگاه کنید فضای سیاسی دنیا را، فضای سیاسی منطقه را، اهداف دشمنان را، جهتگیری دوستان را برای مردم آنهایی که شما بیشتر از آنها میدانید، بیشتر از آنها میفهمید برای آنها تشریح کنید فعالیت سیاسی این است.
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📱بخشی از منشور روحانیت امام:
«جنگ ما جنگ حق و باطل بود و تمام شدنی نیست، جنگ ما جنگ فقر و غنا بود، جنگ ما جنگ ایمان و رذالت بود و این جنگ از آدم تا ختم زندگی وجود دارد.»(صحیفه امام، ج٢١، ص٢٨۴)
افزونه:
اگر میبینیم در برخی محافل و مجامع رسانهای ادبیات «مبارزه با آمریکا» به «مذاکره با آمریکا» تبدیل شده احساس خطر کنیم. اگر میبینیم در میان برخی خواص انقلابی کلیدواژه «مذاکره با آمریکا» بیش از «مبارزه با آمریکا» تکرار میشود بیشتر احساس خطر کنیم.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱عباس عبدی : جریان نارضایتی اقتصادی اگر به اعتراضات فعلی پیوند بخورد، دولت در اداره امور زمینگیر میشود. (اندیشه پویا، شماره٨٢، آذر-دی ١۴٠١، ص۴۴)
ما به آینده امیدواریم در عین حال زمینه اغتشاشات و فتنههای آتی را با واقعبینی دنبال و برای رفع آن اقدام کنیم:
١. افزایش افسارگسیخته دلار
٢. انتظار تورم عمومی قابل توجه بعد از عید
٣. انفعال برخی مسؤولین ارشد در اغتشاشات اخیر و بهطمع افتادن سران بینالمللی اغتشاش
۴. کوتاهی حوزه علمیه و چهرههای شاخص دانشگاهی در جهاد تبیین
۵. رهاشدگی تئوریسینهای خشونت و اغتشاش
۶. ضعف رسانهای مفرط که بارها مورد تصریح امام خامنهای قرار گرفته
٧. کاهش هزینه اغتشاش با برخی برخوردهای سلیقهای
٨. بازسازی و ترمیم «طرح اغتشاش» توسط عناصر غربزده (نظیر راهبردی که عباس عبدی در خصوص گره زدن اغتشاش مدنی به اغتشاش اقتصادی داد)
٩. پر نکردن خلأ «حکمرانی فضای مجازی» و مسابقه «رفع فیلترینگ» - احتمالا بهانگیزه پر کردن سبد رأی در انتخابات آتی
١٠. وجود انگیزههای جناحی برای زمینگیر کردن دولت
١١. در پیش بودن راهپیمایی روز قدس و انگیزه دشمنان خارجی و داخلی برای کاهش استقبال مردمی
این موارد برخی مواردی است که دشمن با دیدن آن برای طراحی و اجرای اغتشاش و برپایی فتنه آتی بهطمع خواهد افتاد.
قصد ارائه پیشگوییهای زرد، که این روزها مرسوم شده، را نداریم اما این خلأها بدون شک برای ایجاد زمینه آشوب عمومی مؤثر است.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱خب بحمدالله پروژه سفیدسازی عطاءالله مهاجرانی به اینجا رسید که همشهریِ دوران زاکانی و علی مهدیان صفحه اولش را داد به مصاحبه با این جناب که برایمان علم «جهاد تبیین» بلند کند و ذهن ما را روشن کند!
عطاءالله مهاجرانی را که میشناسید؟! همانکه وزیر ارشاد خاتمی بود و بخشی از ناهنجاریهای فرهنگی امروز روبنای خشت کجی است که این آقا گذاشت.
یاد آن حکایت عبید زاکانی افتادم که گربهای موشی را شکار کرد و خورد بعد هم برای بهدام انداختن سایر موشها به مسجد رفت و با ناله و زاری خود را عابد و توبهکار جلوه داد و ادعا کرد دیگر هیچ موشی را شکار نخواهد کرد. یک موش سادهلوح صحنه را دید و سراغ بقیه موشها رفت و گفت:
مژدگانی که گربه تائب شد
زاهد و عابد و مسلمانا...
[از قضا صحنهسازی جناب گربه هم اثر کرد و در نوبت بعد پنج تن از خواص موشها را شکار کرد.]
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱ریاست محترم دستگاه قضا طی مصاحبهای عفو بیش از 80.000 نفر از دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر را خبری کرد و احتمال داد این میزان به 90.000 نفر نیز برسد.
چند نکته:
1. مقام معظم رهبری بهتبع سلوک امام خمینی بهتصمیماتی که در ساختار حقوقی کشور گرفته میشود احترام تام میگذارند و در اغلب اوقات آن را تنفیذ میکنند ولو اینکه با دیدگاه شخصی ایشان مغایر باشد. بدیهی است که اتخاذ روندی غیر از این، منتهی به فروپاشی ساختاری خواهد شد.
2. تصمیمات هر دستگاه، تصمیمِ همان دستگاه است. انتخاب مهدی بازرگان بهعنوان نخستوزیر محصول نظر «شورای انقلاب اسلامی» بود ولو اینکه امام با آن مخالف بودند و در عین مخالفت تنفیذ کردند. «قطعنامه 598» طبق نظر دستگاه اجرایی و تقنینی و نظامی وقت بود و تنفیذ شد ولو اینکه شخص امام مخالف بودند. «برجام» محصول فعالیت دولت روحانی و مجلس لاریجانی است ولو اینکه رهبری آن را بهنحو مشروط تنفیذ کردند و پس از عبور از خطوط قرمز نیز آن را ابطال نکردند.
3. عفو اخیر هم محصول روند قضایی و اجرایی طبیعی کشور بود و بهتنفیذ رهبری رسید. بنابراین بار حقوقی و خوب و بدش بر ذمه مسئولین مربوطه است.
4. تأکید مقام معظم رهبری بر اینکه: «این را همه بدانند که اگر چنانچه کسانی محکوم شدند، عفوی هم در مورد اینها[عوامل مسمومیت دانشآموزان] وجود نخواهد داشت» حاکی از آن است که احتمالا برخی مسئولین حتی در این قبیل موارد نیز بهدنبال چانهزنی برای عفو متهمین هستند و لازم است مقام معظم رهبری پیش از بهجریان افتادن روندهای اجرایی از آن جلوگیری کنند که این امر، در صورت صحت، بهخودی خود نگرانکننده است.
5. عفو اخیر با تنفیذ مقام معظم رهبری اجرایی شد اما باید دانست که ایشان هیچگاه به کاهش هزینه اغتشاش و آشوبطلبی راضی نیستند.
6. در برخی روایات در باب آداب قضاء آمده است که «زبان قاضی تابعی از قلب اوست. اگر قلبش را در اختیار داشت قضاوت کند و الا خودداری نماید.»(وسائلالشیعة، ج27، ص214) این امر حاکی از اهمیت مسلط بودن قاضی بر احساسات خویش است در نتیجه مجموعه دستگاه قضا باید نسبت به غلبه عواطف(اعم از خشم یا عطوفت بیجا) بر عقلانیت قضایی حساس باشد.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️