🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش چهارم
📝#محمدصادق_شهبازی
5️⃣1️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که #کار_واقعی کند و از نمایش و همایش و گزارش به دور باشد. مردم بیش از آنکه او را جلوی دوربین و در فضای مجازی ببینند، حضورش را در زندگی خود و شیوه اداره کشور ملموس ببینند. جلیلی خود همواره تلاش کرده چنین باشد. وعده ندهد، کار نمایشی نکند، با قالتاقها همراه نشود و بهجای آنها در حوزههای مختلف کسانی که کار جدی میکنند را بیابد، ولو اینکه با او یا جهتگیریهایش
موافق نباشند. جلیلی #دوربینگریز است و مثل خیلی سیاسیها آقادوربینی نیست؛ نه بخاطر آنکه چیزی برای مخفی کردن داشته باشد، برای اینکه معتقد است مردم باید نتیجه کار را ببینند. جالب اینکه او با این حجم فعالیت در #سانسور_رسانهای است. مثلاً علیرغم این همه سفر و جلسات جنجالی، دفعات حضور یا پخش اخبار او در رسانه ملی غیر از انتخابات در طول 11 سال به سختی به انگشتان دو دست میرسد. او بیتوجه به این برخوردها مدل خود را ادامه میدهد.
6️⃣1️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که #قاطعیت در تصمیمگیری و مدیریت بحران داشته باشد. جلیلی کسی است که در دوره وزارت خارجه و شورای امنیت و حتی دولت سایه #مدیریت_بحران کرده. از بحرانهای داخلی مثل جیشالعدل و به هم ریختن بازار و دانشگاه و فتنه 88 تا بحرانهای خارجی و حتی بحرانهای محور مقاومت و... او حتی در شرایطی که در دولت سایه در قدرت نبوده، به مدیریت بحرانها در دولتهای #رفیق_و_رقیب از غذا تا انرژی و... کمک کرده. در شرایطی که بعد از فتنه 1401 خیلیها در صحنه نبودند به جنجالیترین جلسات دانشگاهی رفته، در جنجالیترین اعتراضات کارگری و قومی شخصاً حاضر شده است. این مدیریت بحران، دفعی و جوگیرانه نیست، قاطعانه است اما عقلانی است. طراحی آن طول میکشد به تعبیر خود او مثل #قالی_ایرانی که طراحی و رج به رج بافتنش طول میکشد، اما عنصری ماندگار و مستحکم است و مدام وصله و پینه نمیخورد و مضمحل نمیشود.
7️⃣1️⃣شور رئیسجمهور #اخلاقی میخواهد. اخلاقی که در صحنه و فعال نه تنزهطلبانه و صلح کلی باشد. جلیلی نماد اخلاق در سیاست ایران است. کسی که به دیگران نمیپرد، در مقابل تخریبها علیه خود موضع نمیگیرد و حتی طرفدارانش را منع میکند. حتی در برابر نقد مداوم برخی نامزدها از سمت برخی طرفداران میگوید اگر ادامه دهید در تلویزیون از ویژگیهای مثبتشان دفاع میکنم و تحذیر میدهد آخرت خودتان را به دنیای دیگران نفروشید! حتی حاضر نمیشود به دروغ واضح برچسب دروغ بدهد و میگوید خلاف واقع است. با این همه در برابر انحراف چه از جنس التقاط و چه #تحجر حساس است. از کارهای زرد به ویژه به نام دین فراری است. کاری برای جلب توجه به خود نمیکند! از انجام شدن کار خوب به وسیله مخالفان و رقیب و رفیقش خوشحال میشود. هدف دولت سایه خودش را #تأیید کارهای خوب، #تکمیل کارهای ناقص و تصحیح کارهای غلط مینامد. کمک نکردن به دولت مخالف را هم #رذالت میداند. بعد از سومین مناظره انتخابات 1400 که حاضر به پاسخ به حملههای نامزدهای رقیب نشد، در جمع مسئولان ستاد گفت فکر نکنید من حرفهایی که شما دوست دارید بلد نیستم. ولی هر حرفی میزنم اول ملاحظات شرعی، سیاسی، دیپلماتیک، حقوقی، امنیتی و...را لحاظ میکنم و آن وقت بیمزه میشود و شما نمیپسندید. رعایت این وجوه اخلاقی باعش شده او دور نخورد. مثلاً نسبت به غیبت و قضاوت و پروندهسازی حساس است. اگر کسی را متهم مینند، حرفهای او را هم میشنود، فرصت میدهد. نسبت به کسانی که تهمت علیه این و آن میزنند یا بجای تلاش برای رفع اشکال برادر مؤمن، برای او پروندهسازی میکنندحساس است.
@enghelabemardom
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش پنجم
📝#محمدصادق_شهبازی
8️⃣1️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که الگوی متفاوت از #سیاستورزی و تربیت نیرو ایجاد کند. جلیلی در غیاب حزب و باند، تلاش کرده غیر از ویژگیهای شخصی؛ سیاستورزیاش با دولت سایه الگویی جدید از تشکیلات و کنش سیاسی ایجاد کند. الگویی که در آن #کانالکشی_فکری مسئولین و مردم محور است. ایده در سطح حکمرانی تولید شود. کارهای دیگران تأیید، تصحیح و تکمیل شود و رقابت نه حول تضعیف دیگری که حول #تقویت_عمومی_نظام باشد. شاید همین هم کار او را در سیاستورزی سخت کرده، میخواهد بین تقویت نظام، فعالیت سیاسی و اصلاح سیاستی جمع کند و این دست و پای او را برای بسیاری کارهای معمول بسته. همت جلیلی بر نفی این و آن نیست، اما مدل سیاستورزی او انکار شیوههای غلط است. مثلاً او به ائتلاف گفتمانی معتقد است حتی دو بار هم در این چهارچوب کنار رفته اما به #ائتلافهای_غلط_سیاسی تن نمیدهد، مخصوصاً جایی که افراد با فضای انقلابی فاصله دارند. او معتقد است کسی که به سازوکارهای معاملهای و #تعهد و امتیاز دادن به باندهای سیاسی و احزاب تن دهد، توانایی حل مسئله از کشور و مردم ندارد و اساساً صلاحیت نقشآفرینی در سطوحی مثل ریاستجمهوری یا... را از دست میدهد. همین را در نسبت با اصحاب ثروت، قدرتهای خارجی و... دارد. شاید همین است که ائتلافی میان باندهای قدرت و ثروت علیه او شکل میگیرد؛ چرا که منافع خود را در خطر حس میکنند و میدانند در این مدل جایی ندارند. اصل وجود این مدل، مثل انقلاب اسلامی، انکار مدلهای انحرافی است که با #لولوسازی از دیگران و پولپاشی و اغوا و #کد_کشیدن از مقامات عالی، وحدت زورکی، #لیست_ساندویچی و... به دنبال اغوای مردم است. برای او انتخابات موضوعیت دارد نه طریقیت؛ خود فرایند انتخابات، محلی برای #آگاهسازی و #گفتمانسازی است. لذا وقتی خودش کاندید نیست، مثل سال 96 یا انتخابات مجلس، بیشتر از نامزدها به میان مردم میآید و با آنها حرف میزند و افراد گفتمانساز را به نقشآفرینی فرامیخواند.
9️⃣1️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که #جهت داشته باشد و پرکاری کند نه #عملگرایی_کور و بیاولویت که باعث شده در دورههای مختلف کشور یا گرفتار حرکتهای زیگزاگی یا حتی انحرافهای اساسی بشود، و به بهانه حل یک معضل، صدها معضل درست شود. یا در سودای انجام انبوهی کار خوب، در نهایت هیچ کار واقعی انجام نشود. جلیلی نشان داده با وجود جانبازی از اکثریت مطلق مسئولین کشور #پرکارتر است. هیچ شخصیتی در ایران به اندازه او سفر استانی آنهم با فراگیری موضوع و مخاطب نرفته. در موضوعات متعدد وارد شده و تا رسیدن به نتیجه آن را پیگیری کرده و از اول صبح تا آخر شب او درگیر موضوعات است؛ با این همه تن به موضوعات فرعی و کارهای سرکاری و جلسهبازی نمیدهد. حتی سفرهای استانیاش را به شرط رعایت استانداردهایش از محرومیتزدایی تا دانشبنیان سامان میدهد. در جهت و اولویت، پرکاری میکندو از مسئول تا کنشگر اجتماعی و... را درگیر میکند.
0️⃣2️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که غیر از اداره امروز کشور، #آینده را ببیند و برای آن برنامه بریزد. اکثر سیاسیون کشور درگیر گذشته و حالند، جلیلی در کنار رهبر انقلاب جزو معدود سیاستمدارانی است که هم پایبند هویت و درگیر مسائل امروز کشور است؛ اما اینجا متوقف نشده، آینده را میبییند. دغدغه او این است که دنیا به کدام سمت میرود و در چه حوزههایی اگر امروز سرمایهگذاری نکنیم، فردا عقب میمانیم یا حتی جلوی مارا میگیرند. برای آن برنامه ریخته با مسئولین وارد گفتگو شده و سیاستگذاری را از آنجا آغاز میکند، اینگونه در دام روزمرگی و مسائل پیش پا افتاده نمیافتد. او در دورههای گذشته مخصوصاً 92 و برجام، پیشبینیهایی از آینده کرد که آن روز مورد تمسخر قرار گرفت. اما گذشت زمان نشان داد، او کسی بود که درست میگفت و آینده را میدید. امروز نیز از جنس همین پیشبینی و آیندهپردازیها را برای حوزههای مختلف کشور مخصوصاً علموفناوری دارد.
1️⃣2️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که قول و عملش فاصله نداشته باشد و آرمانهای انقلاب برای او #سبک_زندگی باشد نه شعار! چیزی که باعث فاصلهگیری و بیاعتمادی مردم به بسیاری مسئولین شده. جلیلی آرمانها را زندگی میکند. اگر میگوید مسئولین با مردم فاصله نداشته باشند، خودش در محیطهای مردمی است و بهرهمندی بالاتر از مردم ندارد حتی در چیزهای دم دستی مثل نخوردن میوههای گرانقیمت! اگر به استقلال معتقد است، در زندگی خودش هم چیزی از مظاهر وابستگی وارد نمیکند. اگر از ظرفیتها صحبت میکند، خودش اول بهدنبال پیدا کردن آنها میرود. چیزی که اشراف یا توان ندارد ادعا نمیکند.
@enghelabemardom
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش ششم
📝#محمدصادق_شهبازی
2️⃣2️⃣کشور رئیسجمهور #صادق میخواهد! صداقت به خرج بدهد، چیز اضافهای که امکان انجام نیست، نگو، ادا درنیاورد، فیلم بازی نکند. جلیلی برخلاف اکثر سیاسیها و نامزدها وعده نمیدهد! فیلم بازی نمیکند، آنچه به نمایش میگذارد خود واقعی اوست نه بزک کرده برای جذب مخاطب. جلیلی مصداق جمله شهید بهشتی است که #تلخی_برخورد_صادقانه را به شیرینی رفتار منافقانه ترجیح میدهم. اشکال آدمها را در رویشان میگوید که اصلاح شوند. در کنار تواضع، صراحت هم دارد. میگوید تکلیف شرعی من این است که برادرانم را اصلاح کنم نه اینکه مجیز آنها را بگویم. حتی اگر به قیمت ناراحتی بعضی تمام شود. با این همه او را در #تقدیر از کارهای کوجک و درشت خیلیها میبینی از سیاستگذار تا نویسنده و هنرمند تا شرکت دانشبنیان تا گروه دانشجویی، کارگری و... چیزی که نمیشود را ادعا نمیکند. مثلاً در سفر سال 97 به بانه که همزمان با اعتراضات کارگران بود، در جمع آنها حاضر شد و رک به کارگران معترض گفت هیچ وعدهای به شما نمیدهم، اما هم حرفتان را میشنوم، هم حتماً مشکلاتتان را به مسئولان منتقل میکنم. جالب اینکه کارگران گفتند این اولین برخورد صادقانه بود. او حاضر به فیلم بازی کردن نیست، با هر کار #نمایشی و سخیف از این دست مخالفت میکند.
3️⃣2️⃣ کشور رئیسجمهوری میخواهد که به مبارزه حقیقی و غیرسوپرمنی با #فساد برود. او در دوره ریاست بر اداره بازرسی وزارت خارجه، سیستمی برای بررسی عملکرد سفرا به راه انداخت و در دوره ولایتی 17 سفیر را در همین چهارچوب برگردادند. در دوره شورای امنیت، با گردآوردن نهادهای ذیربط و برگزاری جلسات متعدد، زمینه برخورد با عوامل #فساد_سه_هزار_میلیاردی را فراهم کرد. یا به دنبال #معوقات_بانکی افتاد یا با راهاندازی پرتال ارزی راه تلاطم را در بازه 10-92 سد کرد. در دوره دولت سایه جلوی بسیاری سازوکارهای فسادزا ایستاد. تلاش برای مقابله با حیف و میل هفت میلیارد دلار در سال از درآمد نفتی و میعانات گاز و فراوردههای انها در قالب #میترینگ و مقابله با طرح فسادزای #قیر_رایگان که یکی از چهرههای مدعی قدرت نسل سومی پشت آن بود، تنها بخش کوجکی از این تلاشهاست. مهمتر اینکه جلیلی بیش از عناصر، بر مقابله با سازوکارهای فسادزا برای جلوگیری از تحقق فساد متمرکز است. و بالاتر از میل بیتالمال، متوجه #حیف_بیتالمال و مصرف بیاولویت آن نیز هست. او هیچ وقت نخواسته قهرمان رسانهای مقابله با فساد باشد، بلکه میخواسته در کشور فسادی از اساس نتواند شکل بگیرد. با وجود اینکه هر کدام از موارد برای نمایش کافی بود.
4️⃣2️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که متوجه #فناوریهای_پیشرفته باشد. در جهان کوانتوم و #هوش_مصنوعی و میکروچیپ و فناوریهای نو دیگر نمیشود ما مثل دهه نود در جا بزنیم. جلیلی بعد از رهبر انقلاب سیاستمداری است که بیشترین توجه را به این فناوریها دارد، با اساتید دانشگاه و شرکتهای دانشبنیان تعامل مستقیم دارد. گزارشهای خارجی را رصد میکند، تلاش میکند در سیاستگذاریها توجه به این موارد را برجسته کند. روی فناوریهایی کار میکند که اقتدار آینده در گروه آنهاست. میگوید اگر امروز روی آنها سرمایهگذاری نکنیم نه تنها عقب میمانیم که بعدمحدودمان خواهند کرد. جلیلی هم با التقاط و غربگرایی و پذیرش دربست غرب مخالف است، هم با #تحجر؛ اینگونه با بسیاری از کسانی که دستاوردهای دانش بشری را کلا نفی میکنند مثل غربگراها مرزبندی دارد. حتی در برابر آنها برای متخصصان علمی فضای عقلانی ایجاد میکند، تا مسئله کامل بررسی شود و دغدغههای درست مورد توجه قرار گیرد. مثل اتفاقی که در ماجراهایی نظیر تراریخته افتاد و جلیلی با برگزار کردن 18 جلسه با حضور موافقان و مخالفان، فضا ایجاد کرد که چه فناوری در این حوزه قابل استفاده است و چه فناوری باید مورد حساسیت قرار بگیرد و تن به فضاسازیهای غربگراها و متحجران نداد.
5️⃣2️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که نگاه #مرکزگریز و پایین به به بالا هم داشته باشد. جلیلی نه تنها متوجه ظرفیت شهرستانها است که بالاتر به ظرفیت #روستا متوجه است. او روستاها را #سلول_جهش_کشور میداند. در دوره شورای امنیت و دولت سایه کسانی را گماشت که همه روستاهای مرزی و بسیاری روستاهای دیگر ر ا مستقیماً رصد میدانی کنند. او تنها سیاستمداری است که به روستا متوجه است و برای روستا و #توسعه_روستایی برنامه دارد. این برنامه هم با سفرهای مداوم و متنوع خود او عجین است. در نگاه او پیوستاری بین توسعه روستایی با پیشرفت علم و فناوری و سایر حوزههای پیشرفت هست.
@enghelabemardom
🟥چرا #سعید_جلیلی؟ بخش هفتم
📝#محمدصادق_شهبازی
6️⃣2️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که همه همتش صرف متن مسائل کشور باشد و هیچ حاشیهای نداشته باشد. جلیلی نه تنها #بیحاشیه که اساساً حاشیهگریز است. او درگیر هیچ مسئله بیاولویتی نمیشود که از هر کار یا شخص حاشیه ایجاد کن فاصله میگیرد. اینگونه او همیشه درگیر متن و مسائل اصلی است.
7️⃣2️⃣کشور رئیسجمهور #جامع و چندبعدی میخواهد تا هم هیچ شأنی از مسائل کشور مورد بیتوجهی قرار نگیرد؛ هم #سیاستگذاری_تکچشمی که فقط یک بخش مسائل را میبیند جای خود را به همهجانبهنگری بدهد. تا کشور در حصار یک نگاه، یا سطحینگری و تمرکز بر مسائل خاص و بخشی نماند. سعید جلیلی بعد از رهبر انقلاب، بیشترین سیاستمداری است که #چندبعدی بوده. چه در زندگی شخصیاش چه در کنشگریها و موضوعاتی که به آن میپردازد. هم پرداختن به آرمانهای مختلف از استقلال، آزادی، عدالت، پیشرفت و معنویت هم پرداختن به اقتصاد، فرهنگ، هنر، ورزش، آسیبهای اجتماعیو.. هم مسائل حاکمیتی هم مسائل عمومی و مردمی. این #جامعیت و #جامعنگری باعث شده او در موضوعات مختلف افرادی که جهتگیریهای متفاوتی دارند جمعکند، اما هم متوجه باشد هم به دیگران توجه دهد که فلان آدم صرفاً برای فلان موضوع یا رویکرد استفاده شود و گرفتار کارهای شاذ و حرفهای شاذ آدمها نشود و بتواند با تیپهای مختلف تعامل کند. عجیبتر اینکه او با وجود جانبازی، اهل #ورزش و کارهای بدنی هم هست. گذشته از بازدیدهای مختلف میدانی یا سفر هر ساله پیاده به اربعین، برنامه دائم ورزشی نظیر کوه و تا قبل از کرونا شنا داشته. همین باعث شده حتی استعدادیابی ورزشی جزو برنامههای او باشد.
8️⃣2️⃣کشور رئیسجمهوری میخواهد که #عمق و #روزآمدی داشته باشد؛ مصرف فرهنگی و مشخصاً کتاب که جز رهبر انقلاب در میان سیاستمداران کمیاب است؛ یکی از مهمترین شاخصها است. سعید جلیلی بخش مهمی از وقت فراغت خود را به مطالعه میگذارند. از آخرین کتابهای اقتصادی تا مبنایی، اجتماعی، خاطرات رمان، بینالملل، علموفناوری تاریخ،حتی فلسفه فیلم و طنز و... اینگونه در موضوعات مختلف حرفهای عمقی و همینطور جدید و دقیق میزند. نهتنها #کتاب که او در حوزههای دیگر فرهنگی نیز چنین است؛ مثلاً مشتری دائم سینما هم هست؛ از آخرین فیلمهای اسکاری تا آثار کلاسیک! علاوه بر مطالعه، او #علوم_انسانی خوانده. اضافه بر نگاه و فهم اجرایی، متوجه پیچیدگی مسائل هم هست و تکخطی نگاه نمیکند. اما برخلاف خیلی علوم انسانیها در مفاهیم و کلیات نمانده و تلاش کرده علوم انسانی را وارد حل مسئله کند. مثلاً در دفتر رهبری برای اصلاح گزارشها و کارتابل مقامات عالی، کارگروهی با چهرههای مدیریتی شکل داد یا برای اصلاح نظام اداری، علاوه بر مدیران، اساتید مدیریت دولتی را در دولت سایه درگیر میکند. او برخلاف مخالفان اصل علوم انسانی، به دنبال توزیع مسائل مختلف کشور در میان دانشکدههای مختلف علوم انسانی کشور است به گونهای که هر یک متولی #حل_مسئله خاص باشند.
@enghelabemardom
هدایت شده از ستاد رسمی روحانیت دکتر جلیلی
🔰مرجع رسمی ستاد مرکزی روحانیت دکتر سعید جلیلی
همهی آنچه که طلاب و روحانیون برای تبلیغ در انتخابات نیاز دارند
🆔https://eitaa.com/Setad_markazirohaniat_jalili1403
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولت سایه چیست و متشکل از چه کسانیست؟
- چه تضمینی برای اجرای برنامههای دولت سایه وجود دارد و چه کسانی این برنامهها را نوشتهاند؟
از زبان محمدصادق شهبازی
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 کاملترین یادداشت درباره #چرا_جلیلی
(محمد صادق شهبازی: متن کامل @enghelabemardom)
1⃣ کشور رئیس جمهوری با اشراف و تمرکز میخواهد و جلیلی کسی است که فهم #راهبردی دارد
2⃣ کشور رئیس جمهوری میخواهد که #نظام_فکری منسجم داشته باشد. ضمنا فرصت طلب نباشد
3⃣ کشور رئیس جمهور فعال میخواهد نه منفعل، ضمنا باندباز نباید باشد!
4⃣ کشور رئیس جمهوری میخواهد که تیم داشته باشد، جلیلی در دولت سایه صدها مشاور و کارشناس داشته است.
5⃣ کشور رئیس جمهوری میخواهد که قدرت جمعبندی داشته باشد.
6⃣ کشور رئیس جمهوری میخواهد که اهل تعامل باشد نه #معامله
7⃣ کشور رئیس جمهوری میخواهد وه قدرت تصمیمگیری و جمعبندی داشته باشد. او در شورای عالی امنیتملی نشان داد قدرت جمعبندی در موارد اختلافی را کاملا داراست
8⃣ کشور رئیسی میخواهد که فهم اجرایی داشته باشد، و مدیر اجرایی باشد، نه #پیمانکار! جلیلی به مدت ۱۷سال در شورای امنیت و دولت سایه رئیسجمهوری کرده و ماموریتهای رئیسجمهور را انجام داده. او حتی در هیئت نظارت مجمع تشخیص هم کار واقعی کرده است
9⃣ جلیلی کاملا آشنا با ساختارهاست و ایده او #سفر_وزارتخانه ای است.
🔟 جلیلی میتواند کشور را جهش دهد.
1⃣1⃣ جلیلی عدالت را در فرصت برابر برای همه میداند و میخواهد همه منابع در اختیار عموم باشد نه عده معدود.
2⃣1⃣ جلیلی نظم نوین جهانی را میداند، خنثیسازی تحریمها را به خوبی میداند
3⃣1⃣ جلیلی وابسته به نهاد و جناح نیست، و خود جلیلی شهرستانی است.
4⃣1⃣ کشور رئیس جمهوری میخواهد که کار واقعی کند نه نمایشی
5⃣1⃣ جلیلی در تصمیمگیری قاطع است. او در اوج فتنه ۸۸ و فتنه مهسا به دانشگاه رفت و در اعتراضات کارگری حاضر بود
6⃣1⃣ جلیلی به شدت اخلاقی است. در مقابل تخریب موضع نمیگیرد و حتی #طرفدارانش را منع میکند.
@HozeTwit
📝ایده مرکزی #سعید_جلیلی چیست؟ بخش اول
👈#محمدصادق_شهبازی
🔺جلیلی مسئله کانونی کشور را #جهش میداند؛ پیشرفت فوقالعاده که کشور را درمیانمدت از سدهای بزرگ رد کند و در حوزههای مختلف زندگی، اندیشه، علم، اقتصاد، فرهنگ، و... در جهت آرمانهایی نظیر استقلال، عدالت، آزادی و.. از نظر کمی و کیفی رشد قابلتوجه بدهد.
🔺پیشرفتی همهجانبه که هم #عقبماندگی را جبران کند؛ هم عرصههای جدید را مقابل ملت ایران بگشاید؛ هم موجب استفاده درست از فرصتها و ظرفیتها شود و فرصتها و ظرفیتهای جدید خلق کند؛ هم سطح عمومی زندگی ملت را به صورت متوازن هم در آرمانها هم در سهمی که هر یک از اقشار دارند، بالا ببرد.
🔺آیا این یک شعار زیبای انتخاباتی است؟ خیر! بعضی ممکن است حتی در مورد آن خدشه وارد کنند، آن را غیرسیاسی یا بیش از حد ایجابی بخوانند یا... جلیلی اما به دنبال #اغوا نیست؛ همه پایبندی او به اصول اسلامی-اخلاقی، خودداری از معاملهگری و سیاستبازی حتی به قیمت از دست دادن رأی دیدهاند: زمانی که حاضر نشد با منافع ملی معامله کند، حاضر به #تخریب نشد، افسانهها در مورد خود مثل درآوردن پای مصنوعی را علناً دروغ خواند، حاضر نشد حتی مخالفینش را دروغگو بنامد و صرفاً حرفشان را خلاف واقع خواند، برنامههایش را به نامزدهای پیروز رقیب و رفیق داد و حتی آنها را کمک کرد.
🔺او از سال 78 و 92 که با شعار #حیات_طیبه در انتخابات مجلس مشهد کاندید شده بود، راهبر دانتخاباتی خود را تبیین و آگاهسازی آحاد مردم بدون پولپاشی، هیاهو و تخریب با تکیه بر جوانان قرار داده بود؛ شیوهای که آن را از #شهید_دیالمه در انتخابات اول محلس مشهد به ارث برده بود.
🔺جلیلی میگوید شعار انتخاباتی باید خلاصه برنامه دولت باشد. برنامه دولت او «یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه» است؛ فعال کردن #ظرفیتها و استفاده از یک دنیا #فرصت داخلی و خارجی برای رشد فوقالعاده ایران؛ جهشی که هر ایرانی در آن قرار است نقشآفرینی فعال کند. #دولت_نقشآفرین هم باید نقشآفرینی فعال کند، هم باید برای یکایک مردم نقش ایجاد کند. او میخواهد این مفهوم ضروری برای کشور را در اذهان جا بیندازد. جوری که مردم بدانند در صورت رأی دادن به او کشور به چه سمتی میرود و در یک انتخاب آگاهانه بین او و رقبایش بهترین مسیر را گزنیش کنند.
🔺او در انتخابات 1392، هم با زبانی دیگر از استفاده از فرصتها و فعال کردن ظرفیتها گفته بود؛ آن موقع مورد تمسخر مخالفان و حتی برخی طرفداران قرار گرفت، ولی بعد از انتخابات بیش از یک دهه خود به احصای این فرصتها و ظرفیتها در داخل و خارج پرداخت و به همراهی بیش از هزار نفر از متخصصان و دهها هزار فعال در حوزههای مختلف علموفناوری، اقتصادی، فرهنگی، سیاستخارجی و داخلی و... برای استفاده از آنها در حاکمیت در قالب #دولت_سایه پرداخت. مشغول تأیید کارهای خوب، تصحیح اشتباهات و تکمیل نقصهای تصمیمات حاکمیتی شد.
🔺در انتخابات 1400 هم با شعار #جهاد_بزرگ_برای_جهش_ایران به این موضوع اشاره کرده، از #دولت_جهاد_و_جهش سخن گفته و در عرصههای مختلف تخصصی به تبیین آن پرداخته بود. او میخواهد از فرصت انتخابات برای تحول استفاده کند؛ هم ضرورت جهش را گفتمان کند و هم دولتی را بر این پایه روی کار بیاورد.
او این خیزش و پیشرفت فوقالعاده را برای ملت ایران ضروری، هم برای بقا و مدیریت زندگی مردم و کشور در حال و هم ساختن آینده میداند. میخواهد در تداوم یک دهه تلاشش، بهجای پریدن به این و آن، اهمیت جهش و جبران عقبماندگی را با جهتگیری درست را برای مردم، نخبگان و مسئولان نهادینه کند.
🟥چرا جهش؟
1️⃣کشور بالاترین #ظرفیتها ی انسانی، طبیعی، جغرافیایی، تاریخی، فرهنگی و... را دارد و فرصتهای متعد داخلی و خارجی برای آن فراهم است که میتواند در مقیاس و کیفیتی بسیار فراتر از آنچه امروز عمل میکند، ظاهر شود و راه پیشرفت را بپیماید. اداره روزمره کشور، اکتفا به حداقلها، درگیر شدن در حاشیهها و مسائل #بیاولویت، بیتصمیمی، نمایش، دلبستن به خارج، ندانستنها، نتوانستنها و نخواستنها و... کشور را از رسیدن به این قله بازداشته و زندگی مردم را دچار مشکل کرده است. او میگوید «بیش از آنکه نگران تهدیدها باشم، نگران استفاده نکردن از فرصتها هستم.»
@enghelabemardom
📝ایده مرکزی #سعید_جلیلی چیست؟ بخش دوم
2️⃣کشور در طول #دهه_سوخته_نود با رویکرد خودتحقیری، گره زدن مسائل به خارج، نگاه بالا به پایین به مردم، بیتوجهی به داشتهها و... چار مشکل شده: رشد اقتصادی صفر و منفی بوده؛ بحرانهای اجتماعی در جامعه ایجاد شده؛ بسیاری فرصتها و ظرفیتها معطل مانده؛ زندگی مردم دستخوش تلاطم شده؛ بسیاری کشورهای همتراز و رقیب ما در این دوره پیشی گرفتند و برخی از مزیتهای کشور مثل رشد علموفناوری در دهه هشتاد کند و متوقف شده. جبران این عقبماندگی جز با یک رشد فوقالعاده، همهجانبه و متوازن متکی بر ظرفیتهای درونی و با استفاده از فرصتهای بیرونی امکانپذیر نیست
3️⃣اگر پیشرفت فوقالعاده شکل ندهیم، حتی نمیتوانیم کشور را درست اداره کنیم؛ چون مشکلات ساختاری، #سازوکارها ی معیوب و مولد فقر،فساد وتبعض، ذینفعان وابستگی و پانگرفتن تولید و مانع اصلاح ومثل وارداتچیها، خامفروشها، سرمایهسالارها، دلالان و دشمنی که روی ضعفها سوار شده و...مانع بهثمر رسیدن اداره روزمره امورند. تنها راه، حرکت جهشی است، که ما را از #لکهگیری، #رومزگی و حداقلها فراتر ببرد و با نشاندن کشور در افق بالاتر، آن را از حصار این موانع و عناصر معارض نجات دهد وگرنه کشور در حصار وضع موجود گرفتار میشود. همان تعبیر توینبی که میگوید تمدنها تا وقتی در حال تولید هستند، بالا میروند و هر موقع از تولید از درون باز میایستند، مثل ارابهای که روی سطح شیبدار است، سقوط میکنند. اگر تلاش کنیم به حداکثرها برسیم، میتوانیم دستیابی به حداقلها را تضمین کنیم و در جهت پیشرفت قدم برداریم وگرنه امکان تأمین حداقها را هم نداریم
4️⃣در شرایطی که دنیا در حال تغییر است و کشورهای دیگر در حال تلاش برای ارتقای جایگاه خود در دنیا و شکل دادن به #نظم_جدید_جهانی هستند، بدون جهش کشور در عرصههای کلیدی، نهتنها نخواهیم توانست به جایگاه کشور در حد شایستگیهای آن برسیم؛ بلکه در نقشه دیگران گرفتار خواهیم آمد و دچار #عقبماندگی مضاعف خواهیم شد و خطر این وجود دارد که کشور دههها به عقب رانده شود. چنانکه در دورههای گذشته چنین شده. در زمان باروت اگر بر شمشیر تکیه کنی، نتیجهاش عقبماندگی و از دست دادن سرزمین میشود. در عصر فناوری کوانتوم و هوش مصنوعی هم نباید درگیر شیوههای قدیمی و مسائل بیاولویت و سیاستبازیهای بچهگانه و به دور از اخلاق شد. اینجا نهتنها سخن از حفظ وضعیت حال که بالاتر ساختن آینده و است. آن هم در شرایطی که تحولاتی مثل #طوفان_الاقصی و #وعده_صادق، محاسبات را عوض کرده و امکانهای جدید فراهم کرده که ممکن است صد سال یکبار اتفاق بیفتد
🔺کشور باید آن افق را پیش چشم قرار دهد، مقدورات خود، ظرفیتها و فرصتها را بشناسد، آسیبشناسی درست از مشکلات پیدا کند، اولویتها را بشناسد، #تصمیمات_نقطهزن بگیرد. سپس مسئولان در پی تحقق این تصمیمات، برداشتن موانع بیفتندو تصمیمات را تا جزئیترین لایه پیگیری کنند
🟥جهش چگونه محقق میشود؟
🔺در نگاه جلیلی جهش (پیشرفت فوق العاده) با اشراف، اولویتسنجی و تصمیمات نقطهزن رئیسجمهور و دولت(فهم راهبردی)، ایجاد فرصت مشارکت برای همه مردم و فعال کردن ظرفیتهای آنان و ایجاد عدالت تأمین میشود
1️⃣لازمه جهش، #اشراف_به_مسائل و شناختن اولویتها از جانب رئیسجمهور است تا بتواند به کشور جهت بدهد، #تغییر_ریلهای_اساسی را پیگیری و سازوکارهای معیوب را اصلاح کند، تصمیمات نقطهزن بگیرد، این جمعبندی را به دیگر مسئولان تفهیم کند، اراده برای تحقق این اهداف را نشان بدهد، این فهم و اراده را در لایههای پایینی ایجاد کند و تصمیم را تا پایینترین سطوح پیگیری کند و به ثمر برساند. ریاستجمهوری اساساً محل تصمیمگیری است؛ محل پیمانکاری و مدیریت پروژه نیست؛ محل مدیریت اجرایی راهبردی است وگرنه کشور در #گیجی_راهبردی و #عملگرایی_کور خواهد ماند و رهزنها مانع حرکت خواهند شد. مخصوصاً که جنگ نرم و نفوذ دشمن به دنبال اخلال در نظام محاسبات مردم و مسئولین است تا مانع فهم درست مسائل، ریشهیابی درست مشکلات، تصمیمگیری درست و اجرای دقیق آنها به نفع ملت ایران است. به گونهای که به جای منافع خود، با خواست خود، منافع دشمن را تأمین کنند
2️⃣پیشبرد این حرکت، صرفاً از بالا و از جانب دولت و با زور و بخشنامه ممکن نیست؛ دولت ظرفیت و توان انجام آن را ندارد. تنها راه این است که همه #ظرفیتهای_مردم به کار گرفته شود، به میدان بیاید و راه برای نقشآفرینی آنها مهیا شود. اینگونه #هر_ایرانی_یک_نقش_باشکوه خواهد داشت
این شعار نیست. هر ایرانی در هر جایگاه اجتماعی، هر سن و سال و هر سطح علمی، هر شغل و... که باشد، صاحب نقش است؛ از خانه تا کارگاه، کارخانه، مدرسه، دانشگاه، حوزه، اداره، مغازه و..نقش کلیدی دارند. هر کشوری که بخواهد پیشرفت متکی بر ظرفیتهای خود داشته باشد، باید
📝ایده مرکزی #سعید_جلیلی چیست؟ بخش سوم
👈#محمدصادق_شهبازی
چنین رویکردی اتخاذ کند
🔺اینگونه هر پدر، مادر، دانشآموز، دانشجو، خانهدار، کارمند، معلم، کاسب، تولیدکننده، کارگر، پژوهشگر، هنرمند، فردی عادی، نخبه، مسئول و... باید احساس هویت کند، به اهمیت جایگاه خود واقف شود و نقش پیدا کرده، نقش خود را ایفا کند و به ایفای نقش دیگران کمک کرده و مشتاق به موفقیت آنها باشد.
🔺#دولت_نقشآفرین در این چهارچوب هم خود باید فعالانه نقشآفرینی کند و هم باید برای مردم نقش بیافریند. در حوزههای مختلف هم مردم را آگاه کند هم راه را برای آنها باز کند. به بخشهای مختلف کشور مسئولیت بدهد و موانع را از پیش پای حضور فعال مردم بردارد و نقشآفرینی آنها را تسهیل کند.
🔺این بالاتر از نگاههایی است که صرفاً به مردمی بودن مسئولان تأکید دارد، یا مثل فرایند غلط واگذاریها تنها سرمایه برخی از مردم را میبیند، یا صرفاً میگوید مردم کار اقتصادی کنند یا فقط کارهای جهادی را میبینید. بلکه پیشرفت کشور درهمه عرصهها را وابسته به عاملیت و نقشآفرینی مردم میداند.
🔺جلیلی در طول 11 سال #دولت_سایه، تلاش کرده اینگونه ظرفیتها را پیدا و فعال کند. کنشگران عرصهها را یافته، کارشناسان و متخصصان را جمع کند و راههای پیشرفت و برداشتن مانع از سر راه آنها و جهش را پیدا کند و از نهادهای مسئول پیگیری کند. کاری که میخواهد سامانیافته در دولت انجام شود.
3️⃣لازمه حضور همه مردم #عدالت است. نمیشود منابع، امکانات و فرصتهای کشور تنها در دست عدهای خاص و در وضعیت #ضرر_برای_همه_و_سود_عدهای_معدود باشد. باید همه فرصت و امکان حرکت و تلاش داشته باشند از یک خانم خانهدار تا مسئول عالی ممکلتی از عشایر و روستاییان تا آحاد شهرنشینان، هرکس از هر منطقه با هر جیگاه اجتماعی، مالی، تحصیلات بدون هیچ تبعیضی، بتواند در پیشرفت کشور و ارتقای مادی و معنوی زندگی خود و دیگران مشارکت کند. بر همین مبنا توزیع منابع کشور، امکان بالا رفتن در نظام تصمیمگیری کشور بر اساس صلاحیتها، فرصت برای استعدادیابی و شکوفایی استعداد جوانان در زمینههای مختلف علمی، اقتصاذی، فرهنگی، هنری، ورزشی و...، ایجاد امکان برای مناطق محروم و روستاها و عشایر برای نقشآفرینی در کشور، اصلاح سازوکارهای مولد فقر، فساد و تبعیض در کشور، اصلاح سیستم آموزشی و... در دستور کار کشور است.
🟥#رهزنها
🔺در برابر این نگاه، نگاههایی هستند که به دنبال اداره کشور در حد مقدورات عادی و روزمرهاند؛ انسانهای حقیر و راحتطلبی که #افق_دید_کوتاه یا همت اندکی دارند؛ #رهزنها یی که با دنبال کردن تبعیض، وابستگی به بیگانه، سیاسیکاری و پرداختن به مسائل بیاولویت، کارهای نمایشی، حفظمنافع #اربابان_قدرت_و_ثروت و #کاسبان_تسلیم و تبعیض، راه پیشرفت ملت را سد کردهاند، خوشبهحالها و بیخیالهایی که متوجه دردها و نیازهای ملت نیستند و میخواهند مانع رشد شوند و همت و افق دید ملت را به اندازه خود کوچک کنند. بعد هم مدعی باشند و در انتخابات، شب امتحانی #دوپینگ کنند
🔺نمیتوان با شعارزدگی، حرفهای سست و بیمایهسیاسی، تکهپردانی به دیگران، آلودگی خود و اطرافیان، هیاهو و غوغاسالاری، تخریب مسیر گذشته، نمایش و همایش و گزارش، پراکندهکاری، پرداختن به مسائل بیاولویت و حواشی، بیبرنامگی و... این راه را رفت. آزموده را آزمودن خطاست.
🔺این جهش ضروری و حیاتی، جز با نقشآفرینی فعال آحاد مردم، نخبگان و مسئولان محقق نمیشود. مردم باید سرنوشت خود را به دست بگیرند و آن را از به انسانهای #راهبلد بسپارند و #نابلدها و #راهزنها را از پیش پای حرکت خود کنار بزنند. این باید در انتخابات با آگاهسازی صورت بگیرد.
🔺بهگونهای که با گفتمانسازی و خطاب قرار دادن اقشار مختلف، زمینه عوض شدن گفتمان عمومی کشور و روی کار آمدن #دولت_جهاد_و_جهش، #دولت_دانایی_و_توانایی فراهم شود. گام اول خطاب قرار دادن آحاد مردم، هویت دادن و دعوت به حرکت و انتخاب اصلح است. جهش کشور از جهش در تبیین آغاز میشود.
@enghelabemardom
مرد سیاسی
#سارا_عاقلی
در انتخابات پیش رو به سعید جلیلی رای میدهم؛ چون در این #صحنه_سیاسی به دنبال #مرد_سیاسی میگردم و او در میان ۶ کاندیدا، به این مفهوم نزدیکتر است.
انسان سیاسی کیست و چرا باید در انتخاباتها به دنبال چنین کاراکتری باشیم؟!
پاسخ به این سوال آسان نیست؛ چون در طول انتخاباتهای گذشته، مفهوم عمران و جاده و تونل به جای #سیاست و #تصمیم نشسته و به عنوان دستاورد و نقطه قابل اتکای کاندیداها مطرح میشود. تا جایی که هنگام ثبتنام بر مهندس بودن و کارنامه عمرانی خود تاکید میکنند؛ نگاهی کمّی که میتوان در آن تعداد تونلها و متراژ آسفالت را انداره گرفت.
در حالی که انسان سیاسی برعکس نگاه مهندسی و رایج این روزها، حائز دو ویژگیِ #جهتمندی و #کلاننگری است.
جهت به معنای خنثی نبودن و داشتن هویت سیاسی؛ تا جایی که بدانیم قرار است به چه کسی و چه طرز فکری رای بدهیم.
مثال پررنگ و قابل لمس این ماجرا، مسئله سیاست خارجی است؛ مرد سیاسی میداند در سیاست خارجی و در انبوه مذاکرات و مراودات بینالمللی به دنبال چیست و چه چیزی را میخواهد تقویت کند و چه چیزی را تضعیف.
اگر چنین نباشد، او نه تنها رئیس و راهبرِ جمهور نمیشود که تبدیل به مصرفکننده ادبیات رایج جامعه میشود و رنگ زمانه را به خود میگیرد.
در دوره غلبه ادبیات مذاکره، از ضرورت مذاکره حرف میزند و در دوره اوج گرفتن جریان مقاومت، از ضرورت مقاومت.
جلیلی مصداق بارز جهتمندی در سیاست و به طور خاص سیاست خارجی است؛ و دقیقا بر همین اساس دوره حضور جلیلی در وزارت امور خارجه را با نداشتن خروجی زیر سوال میبرند؛ چون همان تصور کمّی و خروجی محور را از عرصه مهندسی و عمران با خود به سیاست خارجی آوردهاند و هر خروجی و توافقی را از بیتوافقی بهتر میدانند.
صاحب برنامه بودن جلیلی هم در سایه جهت سیاسی او معنا و ارزش پیدا میکند.
نقطه مزیت جلیلی، داشتن برنامه و مطالعه و تحقیق نیست که برخی طرفداران او، بر آن اصرار میکنند؛ بلکه مزیت او، جهتی است که برنامه و ایدههایش بر اساس آن کوک شدهاند.
چون برعکس تصور رایج، برنامه مُشتی راهحلِ خنثی نیست که نوشتنش را به یک اندیشکده سفارش داده باشیم و در قالب جزوه درآمده باشد و همه کاندیداها بتوانند از آن استفاده کنند.
وقتی قرار باشد میان برنامهها و راهحلهای نامزد الف با نامزد ب تفاوتی وجود نداشته باشد پس چه فرقی میکند کدام یک را انتخاب کنیم؟ در آن صورت اصلا چرا انتخابات برگزار میکنیم؟
راهحلی که نامزد ریاستجمهوری برای مشکلات پیشنهاد میدهد، نسبت او با جهان سیاست و بازیگران صحنه را آشکار میکند و همین ویژگی او را قابل شناسایی میکند و در معرض انتخاب ما قرار میدهد.
ما رئیس جمهور میخواهیم! نه اپراتور اجرای دستورالعمل کارشناسان! دولت اُپراتور در مواجهه با ایدههای متضاد کارشناسی با جهات مختلف، سردرگم میشود و در یک کلام اغتشاشِ هویت سیاسی به اغتشاشِ سیاستی هم میانجامد.
حال آنکه، صدر جلسات هیات دولت، جایگاه #مرد_سیاسی است تا از میان انبوه ایدهها، جرات #تصمیم و به خط کردن امکانات و نیروهای صحنه داشته باشد و #مسئولیت آن تصمیم را بپذیرد.
مردم هم در موعد انتخاب سیاسی، به سراغ افراد سیاسی با جهات و ایدههای گوناگون سیاسی میروند؛ نه غیرسیاسیها. این را انتخابهای متنوعشان در سالهای ۷۶ و ۸۴ و ۸۸ و ۹۲ و ۱۴۰۰ میگوید.
اینکه بتوانیم نامزد مورد نظرمان را به عنوان مرد سیاسی و ایدهاش را ایده امروز ایران، معرفی میکنیم، رسالت امروز ماست.
@enghelabemardom
📝برخی سوابق #سعید_جلیلی در #مقابله_با_فساد
👈#محمدصادق_شهبازی
.
1️⃣پیگیری فساد سه هزار میلیارد تومانی و بازگرداندن تا ریال آخر آن به بیتالمال از طریق برگزاری 18 جلسه بررسی کارشناسی با حضور مسئولان دستگاهها و نهادهای ذیربط در شورای عالی امنیت ملی.
او با خبر شدن از ابهاماتی که در این ماجرا وجود داشت، مسئولان دستگاههای ذیربط اعم از قضایی، امنیتی، بانکی و... را خواست با 18 جلسه کارشناسی پیگیری برخورد با این فساد را تا برگشت آخرین ریال آن به بیتالمال انجام داد. شهید رئیسی جزو حاضران این جمع بود که از طرف قوه قضاییه در جلسه شرکت میکرد.
.
2️⃣پیگیری تصویب قانون #مبارزه_با_پولشویی در وزارت امور اقتصادی و دارایی
سعید جلیلی در دورانی که دیگران درگیر برخورد با مصادیق فساد بودند، دنبال ایجاد سازوکار برای جلوگیری از فساد بود. او سالها قبل از آنکه با موضوع خلاف امنیت ملی fatf مقابله کند، معتقد بود باید سازوکار داخلی داخلی برای مقابله با پولشویی به وجود بیاید. به دشمن نباید اطلاعات تراکنشهایمان را بدهیم، اما باید کشور توان رصد و مقابله با #پولشویی را در داخل داشته باشد. با تصویب قانون، دبیرخانه مقابله با پولشویی تأسیس شد. امروز همین دغدغه را در قالب #حکمرانی_ریال در سطحی فراتر پیگیری میکند.
.
3️⃣پیگیری جلوگیری از اجرای قرارداد #کرسنت به دلیل فساد و هدررفت منابع کشور
قرار داد کرسنت در دوره دولت هشتم برای فروش گاز با ترکیه با فساد به ضرر کشور تنظیم شده بود، او در شورای عالی امنیت ملی با رصد این مسئله و مشاهده ضرر کلان کشور جلوی اجرای این قرار داد را گرفت.
.
4️⃣ایجاد پردتال ارزی در دوره شروع تحریمهای جدید
او با اتصال سامانه بانک مرکزی به سایر سامانه های اطلاعاتی باعث شد تخصیص ارز شفاف شود و راه بر رانت و فساد بسته شود.
.
5️⃣ایجاد کارگروه وصول معوقات کلان بانکی و پیگیری ساماندهی موسسات غیرمجاز
قبل از آنکه ماجرای معوقات بانکی، به مسئلهای عمومی تبدیل شود او با شکل دادن کارگروهی در شورای عالی امنیت ملی، وصول این معوقات و ساماندهی موسسات غیرمجاز بانکی را قبل از تبدیل آن به بحران پیگیری کرد.
.
6️⃣پیگیری سرنوشت ارزهای تخصیص یافته به واردکنندگان
برای جلوگیری از رانت، تأمین نیازمندیهای مردم و آرامشبخشی به بازار ارز در ابتدای دهه نود، او به پیگیری سرنوشت ارزهای تخصیص یافته به واردکنندگان در دوره مسئولیت در شورای امنیت پرداخت. در دوره دولت سایه هم در سال 99 با ارائه گزارش قوه قضایی درخواست بررسی سرنوشت ارزهای تخصیص داده شده در دوره اخیر را داد.
7️⃣یکپارچهسازی بانکهای اطلاعاتی اقتصادی در وزارت اقتصادی در دوره دبیری شورای عالی امنیت ملی
8️⃣پیگیری اجرای میترینگ (مقابله با هدررفت سالانه هفت میلیارد دلار از نفت و فراوردههای نفتی)
او با آسیبشناسی میزان هدررفت (حیف و میل) نفت و فراوردههای نفتی در کشور در طول دو سال اخیر پیگیر اجرای میترینگ و نظارت برخط دقیق در فرایند انتقال و فراوری نفت و سایر فراوردههای نفتی و...شد. یعنی سالیانه خدود 4-5 درصد درآمد از درآمد بالای صد میلیارد دلاری ما از تولید و فروش نفت، میعانات گازی و فراوردههای نفتی اینگونه حیف و میل میشود که میتوان با رصد دقیق از هدررفت آن جلوگیری کرد. این مسئله در قالب برنامه هفتم توسعه به تکلیف قانونی تبدیل شد.
@enghelabemadom
*جلیلی رؤیا نمیفروشد*
⭕️میگویند جلیلی رؤیا میفروشد! مسائل را سادهسازی میکند! اصلا بدتر از همه، میگوید مشکلاتِ بعضا صدساله را میشود حل کرد!
🔸نگاه حلمسألهٔ جلیلی معطوف به این است که با «نشاندادن نقاط قوتهای عملیاتی موجود، میتوان ضعفهای عمیق را حل کرد»، نه برعکس آنان که با پمپاژ ناامیدی میگویند «چون ضعف داریم یعنی ناتوان و بیعرضهایم و دیگر در هیچ زمینهای پیشرفت نخواهیم کرد.»
*تیتراژ:*
🔸سعید جلیلی رؤیا نمیفروشد؛ آینهای جلوی توانمندی بچههای خود ملت گرفته است. او تصویر واقعی خودمان را نشان میدهد که نمیبینیم و بعضی نمیگذارند تا ببینیم و از آن، انگیزه و امید بگیریم برای حل مسائلمان. او این برداشت را یکشبه یا از روی تکرار به دست نیاورده است؛ بلکه سالها شهر به شهر و کارخانه به کارخانه، واحدهای فناورانه و هایتِک را سر زده و این واقعیتها را لمس کرده است. یک نمونه مثال ببینیم:
*سکانس اول:*
🔸ایران صد سال است که برای استخراج و تولید محصولات نفتی، افزودنیهای حیاتی صنعت نفت خودش را وارد میکرده است؛ کاتالیستهای بسیار استراتژیکی که وقتی تحریمها شروع شد، برای زمین زدن کامل صنعت پتروشیمی ما، فورا در لیست تحریم قرار گرفت.
*سکانس دوم:*
🔸اما آنروزی که ما به دانشمندان و فناورانمان اعتماد کردیم، آنها #نانوکاتالیست هایی ساختهاند که نهتنها نیاز ما را برطرف کرد، بلکه ایران را وارد بازار صادرات میلیاردی این کاتالیستها کرده است بهطوری که اخیراً کشور روسیه که یکی از کشورهای صاحب فناوری در حوزه نفت است، ۲۰ میلیون دلار واردات از ایران داشته و در همین حوزه، به دنبال توسعهٔ همکاریهاست.
*پایانبندی*
🔸این یعنی بهجای ناامیدی و ندیدن ظرفیتهای فراوان علم و فناوری ایرانی، هزاران شغل سطح بالا برای جوان ایرانی ایجاد کردن، یعنی تولید قدرت بینالمللی، یعنی پیشرفت از همان نقطهای که صدسال وابستگی داشتیم؛ یعنی «یک جهان فرصت و یک ایران جهش»
پژمان عرب
#سعید_جلیلی
#یک_ایران_جهش
هدایت شده از تشکل طلبگی ربیون
💢#ششمین دوره معرفتی، تشکیلاتی #عصر_اقامه
⭕️ مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب در راستای تربیت #رهبران_دینی
🔸 مشهد مقدس
📆 ۳ تا ۷ مرداد ماه ۱۴۰۳
#ویژه_طلاب_برادر
ثبت نام:
https://survey.porsline.ir/s/yKOHUkmB
🔹راهنمای دوره عصر اقامه:
@Mimebnera
❇️جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
او احتیاج ندارد وعده بدهد نمایش بازی کند، به دیگران تکهپرانی کند. او سالها در کنار اقشار مختلفی که دیده نمیشوند ایستاده. نقطه به نقطه ایران را درنوردیده، پای درد آدمها نشسته و در نهادها پیگیر آنها شده. اینست که کارگران هپکو و آذراب اینگونه از او استقبال میکنند.
#سعید_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشت دهانکوب به طراحان جنگ روانی!
در این مسیر با شک و تردید وارد نشدیم.
این مسیر را به قدرت شما #مردم با قوت ادامه خواهیم داد.
هدایت شده از موج
هشت ایده کنشگری.pdf
816K
💢 ۸ ایده کنشگری برای جلیلی
🔻 از جملات نقطهزن برای گفتگوی چهرهبهچهره تا تراکت و شبنامه
⏳ یک ثانیه و یک رأی را هم نباید از دست داد!
🔰 از ایتا خارج شویم و به میدان بیایم
بسمالله..
@Nejaatt_ir | @Mowjj_ir
🔺جلیلی میخواهد جلوی حیف و میل حدود هفت میلیارد دلار از نفت و فرآوردههای نفتی و میعانات گازی را در سال بگیرد؛ یعنی حدود چهارصدوبیست هزار میلیارد تومان یعنی بالاتر از ده برابر چهل هزار میلیارد تومانی که به خاطر کسری بودجهاش آبان نود و هشت را همین جریان غربگرا ایجاد کرد.
📛جلیلی میگوید جای فشار و وارد کردن شوک به مردم، دولت و مسئولان باید به خودشان فشار بیاورند و جلوی ریختوپاشهای خودشان را بگیرند