بسم الله الرحمن الرحیم
🔴 #فوری / حمایت آیت الله سیفی مازندرانی (دامت برکاته) از دکتر سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
- قم به عنوان مذهبیترین شهر دنیا و مرکزیت فکری، فرهنگی، سیاسی انقلاب و همچنین مرکزیت و مرجعیت حوزههای علمیه شیعه، همیشه پرچمدار ترویج نگاه انقلابی خواهد بود.
📄 متن حمایتنامه 👇🏻
https://eitaa.com/hamiyan_jalili/51447
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
چرا بعضی نگران رأی آوردن جلیلی هستند؟
❕سیاست بازان به شدت نگران آراء #جلیلی هستند.
پیش از این و بر اثر پروپاگاندای مستمر و دین زدایی از سیاست، بسیاری از مردم متقاعد شده بودند که نباید به «خیلی خوب» رأی داد؛ متخصص متعهد ملقب به تندرو.
اما شهید مظلوم رئیسی، به ترس مردم از خیلی خوب ها پایان داد.
نتیجه:
تخریب جواب نمیده...
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
💠 سوابق اجرایی جلیلی در عالیترین سطوح نظام
🔰 برای پرداختن به سابقه اجرایی یک نامزد انتخابات، سوای از شاخصها و ملاکهایی که وزارت کشور و شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت آن فرد در نظر میگیرد؛ مواردی قابلیت پرداخت دارد که تصور عموم جامعه نسبت به آن مخدوش است.
🔹سابقه اجرایی به یک معنا، داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی است. یعنی فرد در مدت مشخصی، در مسئولیتها و جایگاههایی بوده که توانایی مدیریتی در او ایجاد و ارتقاء پیدا کرده است. حال سوال اینجاست که آیا هر سابقه اجرایی برای فرد کفایت مدیریتی و سیاستی میآورد؟ خیر.
🔻زیرا مدت مسئولیت یا جایگاه آن، شاید برای فرد سابقه اجرایی به معنای کسوت و دیرینگی داشته باشد اما شایستگی و کفایت را لزوماً با خود ندارد. یعنی فردی میتواند در بالاترین رده مسئولیت اجرایی مثل وزارت و شهرداری و.. باشد اما کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صدق نکند.
🔻 برعکس آن را هم داریم. ممکن است فرد تا قبل از دریافت مسئولیت اجرایی رده بالا در چنین نهادهایی، سوابق دهان پُرکنی نداشته باشد و در عین حال کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صادق باشد. فلذا ابتدا باید تصور خود را در این زمینه اصلاح کنیم.
💡اما سوابق اجرایی دکتر سعید جلیلی
شورای عالی امنیت ملی، یکی از مهمترین نهادهای بالادستی است که بر تمام نهادهای امنیتی، اجرایی، نظارتی، قانونگذار و قضایی کشور نظارت و اشراف دارد.
جلیلی در سال ۸۶ توسط رییس جمهور وقت، به عنوان دبیر شورای امنیت ملی منصوب شد. یک سال بعد، در سمت نماینده رهبری در این شورا منصوب گردیده و تا به این لحظه در این کسوت خدمت میکند. دکتر جلیلی در این حضور ۱۷ ساله نقش بسزایی در تصمیمات این شورا داشتهاست. تصمیماتی که باعث مدیریت بحرانها و حل و فصل چالشهای امنیتی میشود.
🔹امنیت جزو پایهای ترین مسائل یک کشور است. زمانیکه قرار است یک تصمیم حتی در خردترین حالت خود اجرایی شود باید نسبت آن با امنیت ملی در داخل و خارج سنجیده شود. این جایگاه بهدلیل نقش منحصر به فردی که دارد خواه ناخواه با سه قوه در ارتباط مستمر است. دکتر جلیلی با حضور در عالیترین نهاد امنیتی کشور مثل شورای عالی امنیت ملی و به واسطه حضور در هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاستهای کلی نظام با فرآیند قانونگذاری صحیح آشناست و اجرای کم هزینه مصوبات با بیشترین عایدی را فهم کرده است.
🔻همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده رهبری در این شورا به واسطه جایگاه خطیرشان و وجه امنیتی، در تمام مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و بین المللی کشور که در حکم مسائل کلان اجرایی هستند، ورود و دخالت موثر دارند. این اشراف مدیریتی و سیاستی فرد را توانمند میکند که در بزنگاهها بهترین راهبرد را انتخاب کند.
🔻برای مثال اگر قرار است اتفاقی شبیه مدیریت کمبود کالا و ارز در کشور بیفتد، اگر فردی نباشد که به واسطه حضور و نقش در شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام با نهادها و وزارتخانهها رفت و آمد نداشته باشد و چم و خم فرآیند یک تصمیم تا اجرا را تجربه نکرده باشد، حتماً کشور را از چاله به چاه میاندازد. یعنی رییسجمهور آگاه و وقت شناس با یک تصمیم به موقع هم مشکل کشور را حل میکند و هم با تصمیم خود مانع ایجاد بستر فساد میشود.
💡دستاوردهای هستهای
از هیچ، آنچه نداشتیم ساختیم
در زمانیکه کشور حتی یک سانتریفیوژ هم نداشت و دانشجویان هستهای این مملکت تا به حال یک دستگاه آزمایشگاهی سانتریفیوژ از نزدیک ندیده بودند و آقای خاتمی عاجزانه از غرب طلب ساخت آن را میکرد؛ دکتر جلیلی در دهه هشتاد، با یک مدیریت هوشمندانه کشور را صاحب این دستگاه کرد و یک مبحث کاملا علمی و پیچیده را با تدابیر خود حل و فصل کرد.
🔻بعد از آن هم در قضیه غنیسازی ۲۰ درصد، یک پروژه دیپلماسی داخلی و خارجی را جلو برد که خروجی آن شد خودکفایی در ساختن داروهای کم یاب!
🔻 علاوهبراین در همان اثنای مذاکرات دهه هشتاد جلیلی وقتی متوجه میشود که قرار است ایران در سه چهار سال آینده به تحریم بنزین تهدید شود در عرض یکی دوسال نیروهای داخل را بسیج میکند که با کلید زدن پروژه ساخت پالایشگاههای سوختی با امکانات داخلی این تهدید را خنثی کند.
دکتر جلیلی در مسیولیتهای اجرایی که تا این لحظه قرار گرفته، نشان داده است که در یک مدت کم و امکانات محدود میتواند با داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی و در عین حال پاک دستی و پایمردی بر مبانی اسلام و انقلاب، میوه خود را که منفعت ملی است، بچیند.
✍محمدامین برغمدی
#دولت_سایه
#سابقه_اجرایی_جلیلی
#ساخت_پالایشگاههای_سوختی
#سعید_جلیلی
عضو شوید 👇
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبه مناظره؛
بین دکتر سعید جلیلی و علی لاریجانی
سعید جلیلی: من متاسفم واقعا...
نشان می دهد هیج اشرافی بر موضوع ندارید و نمی دانید کشور ما چیست!
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
.
🗒 «دولت سایه»، یک بدیل غیررسمی است که بهصورت موازی با دولت مستقر، در «میدان واقعیت» است و «فهم عینی» از مسألههای حاکمیت و جامعه پیدا میکند. این دولت، نمادین نیست، بلکه طعم تدبیر و حکمرانی را میچشد و با چالشها، «ارتباط مستقیم» مییابد. سعید جلیلی، سالها این «موقعیت درسآموز» را تجربه کرده است.
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
🔴 با نامزدهای ریاست جهموری آشنا شوید
🔹صلاحیت ۶ نفر از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان احراز شد که شامل آقایان مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی و محمد باقر قالیباف می شود.
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 کاندیدای مورد حمایت خدا!
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ریاستجمهورے یا شهادت؟
📼 حجت الاسلام پناهیان:
”نامزدهای ریاست جمهوری بروند کنار مزار شهدا و برای شهادت اعلام آمادگی کنند“
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
من: خب حالا که پزشکیان تاییدصلاحیت شده برم یه کم باهاش آشنا بشم!
پزشکیان:
(شهریور۹۵) در دفاع ازFATF: چرخش مالی در کشور ما شفاف نیست؛ اساس FATF شفافسازی است.
(شهریور۹۵): کسی خائن است که از شفافیت میترسد.
(آبان۹۸): هنوز لیست اموالم را در سامانه قوهقضائیه ثبت نکردم.
(آبان۹۹): گرانی دلار و اختلاسها به خاطر عدم تصویب لوایح FATF است!
(آبان۹۹): از FATF سر درنمیآورم!
(فروردین۱۴۰۰): شفافیت یعنی FATF.
(فروردین۱۴۰۰): چون شفافیت نداریم یک عده راحت میتوانند بخورند و ببرند.
(فروردین۱۴۰۰): با شفافیت مجلس مخالفم.
(خرداد۱۴۰۰): از شورای نگهبان انتظار شفافیت دارم.
(آبان ۱۴۰۰):اموال و دارایی مسئولان شخصی است و نباید رسانهای شود.
(دی ۱۴۰۲): باید FATF داخلی را راهاندازی کنیم.
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
.
🔴 اولین پوستر ستاد جلیلی منتشر شد
🔹«رئیس جمهور باید نقطه زن باشد»
🔹بسیار خلاقانه و زیبا👌
#جلیلی_امتداد_رئیسی
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
📷 جدول زمانبندی پخش برنامههای انتخاباتی آقای دکتر سعید #جلیلی
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
💡بازخوانی؛ ستاد انتخاباتی دکتر #جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ تنها ستادی بود که در #انتخابات گذشته و بلکه در کل انتخابات های ریاست جمهوری ریز کمک های نقدی و هزینه کرد های ستاد خودرا برای مردم شفاف کرد و به وعده شفافیت خود با افتخار عمل نمود.
❇️حامیان دکتر جلیلی منطقه ۱۸
🆔 @drjalily18
نظر شورای نگهبان ۶ نفر از٨٠ نفری که ثبت نام کردن ، احراز صلاحیت شده و رسما به کارزار انتخاباتی پیوستند