🔴فردا، آخرین مهلت بخشودگی جرایم فاقد بیمه شخص ثالث موتورسیکلت
🔹دارندگان انواع موتورسیکلت، تا فردا ۲۹ اسفند مهلت دارند تا از مزایای بخشودگی صد درصدی جرایم فاقد بیمهنامه شخص ثالث استفاده کنند.
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
خبرگزاریتحلیلی انقلابنوین
🔴اولین واکنش صدیقی به موضوع زمینخواری ▪️«امضایام جعل شده؛ دادستان ورود کند» 🔹در پی انتشار خبری
🔴یادداشت حامد کاشانی درباره اخبار مربوط به آیتالله صدیقی
حجت الاسلام حامد کاشانی:
🔹بسم الله الرحمن الرحیم، «إنَّ اللهَ یُدافِعُ عَنِ الّذینَ آمَنوا» بنده در این سالهای متمادی، از استاد معظم حاج آقای صدیقی، جز سلامت نفس، ندیدنِ خود، تلاش برای خدمت، تقوا، نیت خالص، عدم رغبت به دنیا و مناصب آن وتولی وتبری خالصانه، چیزی ندیدهام.
🔹تا روشن شدن کامل موضوع اخیر، دوستان اهل بیت علیهم السلام را درباره قضاوت بدون علم درباره این مرد ربانی، بیهوا و روضهخوان سیدالشهداء علیه السلام دعوت به احتیاط میکنم.
🔹البته بنده از جزییات، درباره خطای فرد یا افراد دیگر مرتبط با پرونده که سرمایهی آبروی ایشان را به خطر انداختند، اطلاعی ندارم و امیدوارم با تشکیل فوری دادگاه و تسریع در روند دادرسی، حقیقت روشن شود.
🔹خدایا تو شاهدی از این که کار به جایی رسیده است که روسیاه بیچارهای مثل من بخواهد از ایشان دفاع کند، شرمسارم و نیک میدانم که به واسطه نوشتن این متن، ممکن است خود نیز در معرض اتهام و ناسزا قرار بگیرم. والله العالم.
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
⭕️امکان دریافت کروکی الکترونیک در «پلیس من»
🔹معاون اجرایی پلیس راهور فراجا: امکان استعلام تاریخچه پلاک، دریافت کروکی الکترونیکی و استعلام تخلفات حوزه حجاب در برنامه کاربردی «پلیس من» فراهم شد.
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
💢تهیه و انتشار فیلم از دانشآموزان ممنوع است.
🔹رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه انتشار فیلم دانشآموزان در فضای مجازی از سوی معلم بلاگرها ورود به حریم شخصی کودکان و نوجوانان است، گفت: این اقدام به لحاظ قانونی قابل برخورد است.
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
💠💎﷽💎💠
📆 #تقویم
♨️روز ملی شدن صنعت نفت ایران مبارک
📌سهشنبه
🌤 ٢٩ اسفند ۱۴۰۲ هجریشمسی
🌙 ٨ رمضان ۱۴۴۵هجریقمری
🎄 19 مارس 2024 میلادی
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بزرگترین جنایت قرن توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی به روایت تصاویر تلخ
#تحریم_غذایی
#نسل_کشی
#رژیم_جنایتکار_صهیونیستی
#فلسطین_مظلوم
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
هدایت شده از خبرگزاریتحلیلی انقلابنوین
⚜یک رسانه یمنی با انتشار این عکس جنایات مدعیان به ظاهر حقوق بشر و قحطی غذا در بین مردم فلسطین را خبر داد.
💢بیشترین قربانیان قحطی غذا در غزه زنان و کودکان هستند
⭕️رژیم جنایتکار صهیونیستی همچنان مانع ورود کمک های مواد غذایی و پوشاک که توسط برخی از کشورها ارسال شده هست.
#طوفان_الاقصی
#جنایت_قرن
#رژیم_جنایتکار_صهیونیستی
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
💢تغییر نام «مجموعه ورزشی راهآهن اکباتان» به «شهید آرمان علیوردی»
◻️ مراسم گرامیداشت « شهید آرمان علیوردی» در محل شهادت وی توسط شرکت راه آهن در شهرک اکباتان تهران برگزار شد.
در این مراسم «مجموعه فرهنگی ورزشی راهآهن در اکباتان» با تغییر نام به «مجموعه فرهنگی ورزشی شهید آرمان علیوردی» از یادمان این شهید نیز با حضور خانواده شهید رونمایی شد.
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
خبرگزاریتحلیلی انقلابنوین
🔴بی تفاوتی به جنایت رژیم صهیونیستی #تصویر_مفهومی #بن_سلمان #رژیم_کودک_کش 💠٢_١٤ 🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓ 🇮🇷 → @e
🛑نسل کشی و جنایت همچنان ادامه دارد...
✡ به سبک هیتلر
#تصویر_مفهومی
#تحریم_غذایی
#نسل_کشی
#رژیم_جنایتکار_صهیونیستی
#طوفان_الاقصی
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
خبرگزاریتحلیلی انقلابنوین
🕹 #دشمن_شناسی _١۲ 🎙بیانات امام خامنهای حفظهالله در دیدار با دانش آموزان و دانشجویان 🔷ده ماه بعد
🕹 #دشمن_شناسی _١٣
🎙بیانات امام خامنهای حفظهالله در دیدار با دانش آموزان و دانشجویان
🔷لزوم تحلیل داشتن جوانان از قضایای مختلف انقلاب
🔹خب، حرف من این است: من میگویم شما جوانِ امروز باید از قضایای مختلف تحلیل داشته باشید؛ صِرف احساسات کافی نیست.
🔹حالا من منظور خودم را از این حرف شرح میدهم. شما باید از اصل انقلاب اسلامی تحلیل داشته باشید؛ از قضیّهی دفاع مقدّس، جنگ هشتساله، باید تحلیل داشته باشید؛ از قضایای گوناگونی که در دههی ۶۰ اتّفاق افتاد همینجور؛ از واگراییهایی که در دههی ۷۰ اتّفاق افتاد باید تحلیل داشته باشید؛ از حوادث گوناگونی که در دههی ۸۰ و ۹۰ اتّفاق افتاد باید تحلیل داشته باشید؛ یعنی بدانید و تشخیص بدهید که این حادثه چه بود، از کجا شروع شد، چه کسی پشت این حادثه بود، چه چیزی نتیجهی این حادثه شد؛ اینها تحلیل است.
۱۴۰۲/۸/۱۰
#امام_خامنه_ای
#آمریکا_شیطان_بزرگ
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓
⚜امیرعبداللهیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است
🔹️پیام تبریک نوروز وزیر امورخارجه به ایرانیان خارج از کشور: ایران متعلق به همه ایرانیان است و پیشرفت روزافزون و آینده درخشان آن با همت بلند و انسجام ملی همه ایرانیان رقم خواهد خورد.
🔹علیرغم میل و تلاش بدخواهان، امروز ایران عزیز در مسیر پیشرفت همهجانبه و توسعه پایدار با شتاب حرکت میکند.
🔹بیتردید موضوع ارائه خدمات آسان کنسولی و حمایت کامل از شهروندان ایرانی را با جدیت ادامه خواهیم داد.
💠٢_١٤
🌤𝐉𝐎𝐈𝐍↴⇲↯↓
🇮🇷 → @enqelab_novin ✓