هدایت شده از انقلابِ قَلم
🌹همراهان گرامی به کانال منار خوش آمدید🌹
🔰برای دسترسی آسان تر به مطالب کانال از فهرست زیر استفاده کنید:
✅ فهرستاول
✅فهرست دوم
✅فهرست سوم
✅فهرست چهارم
📣 با ما همراه باشید.
@manaar_ir
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
May 11
راهنمای سریع پاسخ به شبهات و سوالات انتخاباتی.pdf
276.4K
✅راهنمای سریع پاسخ به۵شبهه انتخاباتی با موضوع #مشارکتحداکثری
(فایل۴صفحهای)
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#شبهات_ضدمشارکت
#همه_باید_شرکت_کنند
@manaar_ir
#معرفی_مقاله
👈اقتصاد مقاومتی به عنوان یک اندیشه اسلامی👉
نویسنده:👈توکلی محمدجواد،ایرانلو امید،مجله پژوهش های اقتصاد مقاومتی، بهار و تابستان ۹۵،شماره ۱، صفحه ۱ تا ۳۹،
💠اقتصاد مقاومتی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب، باید در ظرف اقتصاد اسلامی، تفسیر و تبیین شود.
yun.ir/z4nxhg
این مقاله را از اینجا بخوانید👈
📝 مطالعه بیشتر | آشنایی با موضوع «امام خمینی(ره)» در بیانات رهبر انقلاب
بهمناسبت فرارسیدن سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR مجموعه فیشهایِ موضوع «امام خمینی(ره)» را در اختیار مخاطبین عزیز قرار میدهد.
در بخش «موضوعی»، بیانات رهبر انقلاب دربارهی ابعاد مختلف موضوعِ مدنظر و در بخش «جملات برگزیده» هم جملات طلایی و ناب حضرت آیتالله خامنهای استخراج شده است.
⏪ «جامعیتِ محتواییِ مناسب» از جمله ویژگیهای این مجموعه است.
⏪ مجموعه فیشهای بخش موضوعی افزون بر ۹۵ هزار کلمه و مجموعه جملات طلایی بیش از ۷۲ هزار کلمه است.
🔸این محتوای استخراجی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای علاوه بر کارکردهای عمومی و مطالعاتی و... میتواند بهصورت خاص از سوی تحلیلگران، فعالین فرهنگی و رسانهای و پژوهشگران مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
دسترسی: ↙️↙️
فیشهای موضوعی امام خمینی(ره):
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1504&npt=12#92397
فیشهای جملات برگزیدهی امام خمینی(ره):
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1504&npt=2#94758
📸تصویر روزنامه اطلاعات | ۱۴ خرداد ۶۸
♨️ #امام_خمینی به ملکوت اعلی پیوست
🏴 فرارسیدن سالروز رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) تسلیت باد.
@manaar_ir
انقلابِ قَلم
📣 قابل توجه همراهان گرامی نسخه الکترونیکی اولین پیش شماره #نشریه_مکتوب_منار به پیوست تقدیم نگاهتان
🔰 #نامزد_اصلح #ریاست_جمهوری از نگاه رهبر معظم انقلاب
🔷گفتگو با حجت الاسلام سعید صلح میرزایی _مسئول دفتر مؤسسه حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در قم_ درباره شاخص های هشتگانه ویژه انتخابات 1400
🖥 همچنین می توانید این #گفتگو را در #نسخه_الکترونیکی اولین پیش شماره #نشریه_مکتوب_مَنار بخوانید:
https://eitaa.com/manaar_ir/987
انقلابِ قَلم
🔰 #نامزد_اصلح #ریاست_جمهوری از نگاه رهبر معظم انقلاب 🔷گفتگو با حجت الاسلام سعید صلح میرزایی _مسئول
🎙 #مصاحبه با حجتالاسلام سعید صلح میرزایی / مسئول دفتر موسسه پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی در قم
ضمن تشکر از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید، همانطور که مستحضرید رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اول فروردین شاخصههای #نامزد_اصلح #ریاست_جمهوری را بیان کردند.
به همین مناسبت کانون فرهنگی تبلیغی منار قصد دارد در قالب یک ویژهنامه انتخاباتی این ملاکها را مورد تحلیل و بررسی قرار بدهد.
بله کار خوبی است اما بنده قبل از شروع بحث باید مطلبی را متذکّر شوم. از ابتدای انقلاب اینگونه بوده است که اگر هر یک از نامزدهای انتخابات پشتوانه حمایتی از طرف احزاب و جریانات نداشتهاند، نمیتوانستند انتخاب شوند. برای مثال افرادی مانند عبدالله جاسبی و سیّد رضا زوّارهای که بهصورت فردی وارد کارزار انتخابات شدند، توفیقی در جمعآوری آراء نداشتند و بهطورکلی میشود گفت که در تمامی دورهها هیچکس بهصورت فردی برنامه ارائه نداده و بدون حمایت احزاب موفق نشده است. عملاً دو نامزد اصلی لحاظ میشدند: یک نامزد از جریانی که گرایش بیشتری به غرب نشان میدهد و در مقابل هم نامزد جریانی که در حقیقت این جریان احساس میکند #آرمان_های_انقلاب را دنبال میکند و نسبت به غرب حسّی منفیتر و همگرایی بیشتری با رهبر و اطاعت فرامین ایشان دارد.
در انتخابات هم طرفداران این دو جریان بودهاند که به نامزد جریان خود رأی دادهاند با این هدف که جریان مقابل رأی نیاورد؛ اگر مردم به روحانی رأی دادند بیشتر به این خاطر بود که طرف مقابل روحانی رأی نیاورد. درهرصورت فکر میکنم مردم خیلی به سنجهها نگاه نمیکنند و امور تأثیرگذار در انتخاب افراد مواردی از قبیل آنچه هست که عرض کردم.
شاید اشکال کنید که پس چرا آقا برای مردم این شاخصهها را مطرح کردهاند؟ در پاسخ میگویم شاید به این دلیل است که ایشان میخواهند مطالبهای از سوی مردم اتفاق بیفتد. نتیجه این مطالبه دو امر خواهد بود: اول اینکه رئوس این جریانها به سمت شاخصهها گرایش پیدا میکنند و سعی میکنند این شاخصهها را مراعات کنند. نتیجه دوم این است که در واقع رهبر معظم انقلاب با این بیانات پاس گُلی به #شورای_نگهبان و نهادهای نظارتی دادهاند تا این ویژگیها را با دقت مورد لحاظ قرار دهند.
در حقیقت کارکرد اصلی این شاخصهها در تأیید صلاحیت نامزدها و جهتدهی به نامزدهای تأیید صلاحیت شده است.
جناب آقای صلح میرزایی بهعنوان اولین سؤال بفرمایید که وجه تمایز ملاکهای مطرحشده در سخنرانی اول فروردین رهبر انقلاب با ملاکها و شاخصههای مذکور در ادوار پیشین را در چه میدانید؟
باید گفت که حضرت آقا در هر زمانی یک ویژگیهای خاصی را مطرح کردهاند. این ویژگیها به گفتمان و نیازهای زمانه حاضر خود برمیگردد. ممکن است خیلی از بیانات آقا که مربوط به دورههای قبل است الآن کارایی نداشته باشد.
امروز مشکل اقتصادی، کاهش ارزش #پول_ملی، #تورم و #نقدینگی بسیار بالا معضلات کشور ما هستند که یک برنامه جدی میخواهند. فسادها و رانتها و شناخت منابع فساد و مبارزه با آنها هم از نیازهای امروز است؛ بنابراین ایشان فرمودهاند رئیسجمهور باید #عدالت_خواه و #ضدّ_فساد باشد و یک برنامهٔ جامع اقتصادی هم وجود داشته باشد. افراط در توجه به خارج از کشور برای حل مشکلات هم یکی دیگر از مسائل ما است و به همین دلیل توجه به توانمندیهای داخل را ذکر کردهاند. ناامیدی که متأسفانه خیلیها دچار آن شدهاند مشکل دیگر امروز ما است. لذا فرموده است رئیسجمهور باید امیدوار باشد؛ آدمِ مأیوس و بدبین و با نگاه تلخ به آینده و تاریک به آینده نباشد. جوانگرایی هم با توجه به نیاز است چون امروز مسنترین دولت را داریم. بحث اشرافیت مسئولین هم یکی دیگر از معضلات ما شده است که معظم له بر مردمی بودن رئیسجمهور تأکید فرمودند؛ یعنی این تفرعونی که دیده میشود تا آنجا که حتی وزرا هم برای گرفتن وقت از رئیسجمهور با مشکل مواجه هستند و نقطه مقابل آن همان روحیه مردمی است؛ بنابراین این ویژگیها یا نکات مثبتی است که در دولت جناب آقای روحانی نیست یا نکات منفیای است که در این دولت وجود دارد.
نقش نخبگان و افراد تأثیرگذار در برجستهسازی ملاکهای مطرحشده چیست و آیا در این زمینه نمره مطلوبی دارند؟
نخبگان ما خیلی مورد اعتماد مردم نیستند. همان 16 میلیونی که به آقای رئیسی رأی دادند بر اثر جذابیتها و ویژگیهای شخصی خود آقای رئیسی به ایشان رأی دادند و رؤسای احزاب چندان حجّیتی نزد مردم ندارند. مردم میخواهند فقط به یک وحدتی برسند تا جریان مقابل انقلاب روی کار نیاید. آنطرف هم بیشتر به جریان غالب نگاه میکنند. بعد از این انتخابات هم بزرگان دو جریان هرکدام میروند سر زندگی خودشان و ارتباط زیادی با مردم برقرار نمیکنند.
ادامه دارد...
➕مَنار (معارف ناب و امام رهبری)