انقلابِ قَلم
❌اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب، به کشور ضرر می زند./ آیت الله خامنه
🗒 تقوا، گمگشتهٔ عرصهٔ سیاست و انتخابات
✍️ #زهرا_نجاتی
اگر همین الآن سراغ قرآنهای با ترجمهتان بروید در ترجمهٔ تقوا، خواهید خواند پرهیزگاران، یا خداترسان.
حضرت آیتالله خامنهای، ترجمهٔ پرهیزگار را قبول دارد و خداترسی به معنای خشیت در پیشگاه الهی میداند.
خیلیها تلاش میکردند و میکنند که عرصهٔ #دین و اخلاق را از #سیاست جدا کنند. کاری که از عهده سکولارهای ضد دین و دینمداران #سکولار برمیآید. مثل آنچه یکی از کاندیداها خطاب به دیگری، به زبان آورد که مدرک شما حوزوی است و ربطی به عرصهٔ #اقتصاد و سیاست ندارد.
اما آیا اساساً بین انتخابات و تقوا، میشود ارتباطی برقرار کرد یا نه؟
به نظر میرسد در این عرصه، تقوا از سه منظر قابلبررسی باشد؛ نخست از منظر کاندیداها، دوم از منظر انتخابکنندگان و #مردم و سوم هم از منظر فعالین و محیط عرصهٔ انتخابات مانند هواداران.
از منظر کاندیداها #تقوا و خداترسی اولاً در زندگی و شخصیت خودشان، ثانیاً در هنگام وعده دادنها، و ثالثاً برخورداری از آن در فضای داغ رقابتی، معنا پیدا میکند. تقوای شخصی که تعریف آن گذشت؛ اما درباره وعده دادنها، رهبر انقلاب توجه کاندیداها را در دیدار اخیرشان به این نکته جلب کردند که اگر وعده ه ای دهند که بهموجب عمل نشدن آن، مردم از نظام دلسرد شوند، گناه آن، گناهی کبیره است.
از منظر فعالین عرصهٔ انتخابات، حرکت انسانی رهبر انقلاب در مواجهه با تهمتهای مجازی به برخی نامزدها نشاندهندهٔ باور عمیق این بزرگمرد به رعایت #اخلاق و تقوا حتی در فضای رقابتی و نسبت به مخالفین بود.
تقوایی که متأسفانه برخلاف تذکرات صریح و پیدرپی رهبری که تصریح کردند به هر صورت که باشد، موجب ضرر کشور خواهد بود. بازهم تعدادی از کاندیداها، آن را ندید گرفتند و راه تخریب، بداخلاقی و دروغ را در پیش گرفتند و موجب آزار مردم شدند.
عرصهٔ سوم تقوا در عرصهٔ هواداران است، موضوعی که باعث شد رهبر انقلاب در پایان سخنران در تاریخ ۱۴ خرداد، برای بار چندم نسبت به آن تذکر دهند و آن را بیتقوایی و حتی حرکتی خلاف انسانیت بدانند.
اینکه عدهای، از جو امنیتی حاکم بر دلایل رد صلاحیت، سوءاستفاده کرده و دلایلی را مربوط به خانواده بعضی افراد، مطرح کردند که در کنار ضعف مدیریت فضای مجازی، بیشک اگر پایبندی به تقوا میبود، لااقل در این گسترهٔ وسیع، رخ نمیداد.
عدم رعایت تقوا، همچنین موجب، نسبت دادن دروغ و ناروا و تخریب رقیبان، خواهد شد موضوعی که در مناظرهٔ اخیر، از کاندیدایی سر زد و موجب سرزنش کاندیدای مذکور، حتی توسط همحزبانش شد.
عرصهٔ دیگر تقوا برای فعالین انتخابات، شرکت در انتخابات، خواهد بود.
رهبر انقلاب با استناد به سخن امام در وصیتنامه، فرمودند: «چهبسا عدم شرکت در انتخابات، گناهی دارای #گناهان_کبیره باشد.»
آری تجربه نشان داده، سیاست، ملازم تقواست و اگر چنین نباشد در طوفانهای سهمگین قدرت، فرد زمینگیر خواهد شد.
#یادداشت
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🆔https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند صفحه از تاریخ از زبان پژوهشگر و نویسنده کتاب #صعود_چهل_ساله
@manaar_ir
💢 آیا استفتائات دفتر رهبری فاقد اعتبارند؟
[دربارهی ماجرای استفتاء «صالح مقبول» و «اصلح کمترمقبول»]
✍️ #علیرضا_ملااحمدی
1️⃣ اساساً «#کنشگریِ_سیاسی» چیزی نیست که براساس «#تقلید» بهمعنای فقهیاش بتوان به آن انتظام داد. بلکه آنچه در رفتارهای سیاسی بدان نیاز داریم (اعم از سیاستمداران و عموم مردم) اینست که «عقلانیت و منطقِ سیاستورزیِ ولیّ جامعه» خوب فهم شود و آحاد مردم و سیاستمداران با ولیّ «همافق» بشوند و سپس بر اساس آن #عقلانیت، در موارد و مصادیق مختلف تشخیص دهند که در سپهر #سیاستورزیِ ولایی، چگونه باید رفتار کرد.
🔺 ولایتمداری محدود به «تقلید فقهی از ولیّ» نیست، بلکه آنچه مهمّ است، «ارتقاء عقلانیت فرهنگی و سیاسی» است. به تعبیر سادهتر، بهتر است بهجای یکییکی گرفتنِ ماهی از ولیّ، سعی کنیم از گفتارها و سیرهی رفتاریاش، #ماهیگیری را بیاموزیم.
2️⃣ #رهبرمعظّم_انقلاب همواره در همهی انتخاباتها و بیش از همه در این انتخابات، احتراز داشتهاند از اینکه دیدگاه سلبی یا ایجابیِ شخصیشان نسبت به کاندیداها مشخص شود و مردم «بر اساس شناخت و تحلیل خودشان» انتخاب کنند. این امر علاوهبر تأیید مطلب پیشین، نشانگر اینست که اگر آن استفتاء را قرار بود شخص ایشان مستقیماً پاسخ دهند، بهگونهای پاسخ نمیدادند که یک جریان سیاسی بتواند از آن بهرهبرداری کند.
🔺 این البته نیازمند یک هوشمندیِ ویژهای در پاسخگویی به استفتاء است که طبعاً هر کسی (ازجمله آن روحانیِ فاضلی که بر اساس اشراف بر نظرات فقهی معظّمٌله متصدّی پاسخگویی به استفتائات است) از چنان توانایی بالایی برخوردار نیست.
3️⃣ این خیلی طبیعی است که دفتر رهبر انقلاب استفتائی که در شرایط خاص مطرح شده و بدون هوشمندی لازم به آن پاسخ داده شده و بتوان از آن بهرهبرداری #سیاسی کرد را «فاقد اعتبار» بداند.
🔺 بنابراین، پس از انتشار فیلم استفتاء پس از بیانیهی روابطعمومی دفتر، این امر بهیچوجه باعث سلب اعتبار از دیگر #استفتاءهای دفتر نمیشود.
📍اما در نهایت، تجربهای شد که شاید متصدّیان پاسخ به استفتاء، نیاز به آموزشهایی برای هوشمندی بیشتر در جواب به استفتاء داشته باشند تا انقدر ساده و سطحی و صریح پاسخ ندهند که بتوان از آن بهرهبرداری سیاسی کرد!
#استفتائات_رهبری
#اصلح
#انتخابات_ریاست_جمهوری
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
❌سوال خبرنگار از امام خمینی که شما اقتصاد و حقوق نخوانده اید و پاسخ مرحوم امام خمینی👇
🔻 سوال خبرنگار:
❌شما زندگی خیلی منزوی داشتید، شما #اقتصاد جدید و #حقوق_روابط بین المللی را مطالعه نکردهاید.
❌#تحصیل شما مربوط به #علوم_الهی است، شما در سیاست و گیر و دار یک زندگی اجتماعی درگیر نبودهاید.
❌آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمیآورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمیتوانید درک کنید؟
✅ پاسخ حضرت امام قدس سره:
ما معادله جهانی و #معیارهای اجتماعی و سیاسیای که تا به حال به واسطه آن تمام مسائل جهان سنجیده میشده است را شکستهایم.
💠ما خود چارچوب جدیدی ساختهایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفتهایم.
💠از هر عادلی دفاع میکنیم و بر هر ظالمی میتازیم ، حال شما اسمش را هرچه میخواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ $سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و #شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایه نفوذ سرمایهداران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هرکسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند.
✅ آری با #ضوابط شما من هیچ نمیدانم و بهتر است که ندانم.
📗 صحيفه امام، ج١١، ص ١٦٠
@manaar_ir
📗 #معرفی_کتاب
چرا باید کتاب #رجل_سیاسی را خواند؟
👈 کتابی برای گم نکردن راه و اشتباه نگرفتن جبهه
🔍ادامه مطلب را از آدرس زیر بخوانید👇
Instagram.com/Khamenei_Book
@manaar_ir
فقط نُه روز،تا تجدید بیعت باحاج قاسم عزیزمان، زمان باقی است...
#انتخاب_اصلح
#انتخاب_درست_رای_درست
@manaar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #رهبر_انقلاب : بیکاری و گرانی برای مردم است آنوقت پول را بدهند به بعضی مسئولین، بخورند و به ریش مردم و انقلاب بخندند؟
#عدالت_برای_همه
#حضرت_ایت_الله_خامنهای
@manaar_ir
📋 بازی انتخاباتی با شعور زنان
✍ #زهرا_نجاتی
شاید کمتر کسی شنیده باشد نخستین فرد در #نظام_جمهوری_اسلامی که بنای مطالعات زن را آغاز کرد، آیتالله خامنهای در کسوت ریاستجمهور، بود.
اگرچه غیر از سالهای نخست انقلاب، در دههٔ هفتاد و هشتاد، حقوق زن در کشور مطرح شد، سالهای بعد دولتمردان با شعار استیفای حقوق زن، به میدان آمدند؛ اما کمتر کسی از میان آنها توانست بیآنکه عقایدش از #فمینیسم افراطی سر دربیاورد، مطابق اسلام حقوق زن را نهتنها استیفا که حتی توضیح دهد...
متن کامل را از اینجا بخوانید.
#یادداشت
#انتخابات_ریاست_جمهوری
انقلابِ قَلم
📋 بازی انتخاباتی با شعور زنان ✍ #زهرا_نجاتی شاید کمتر کسی شنیده باشد نخستین فرد در #نظام_جمهوری_اس
📋 بازی انتخاباتی با شعور زنان
✍️ #زهرا_نجاتی
شاید کمتر کسی شنیده باشد نخستین فرد در #نظام_جمهوری_اسلامی که بنای مطالعات زن را آغاز کرد، آیتالله خامنهای در کسوت ریاستجمهور، بود.
اگرچه غیر از سالهای نخست انقلاب، در دههٔ هفتاد و هشتاد، حقوق زن در کشور مطرح شد، سالهای بعد دولتمردان با شعار استیفای حقوق زن، به میدان آمدند؛ اما کمتر کسی از میان آنها توانست بیآنکه عقایدش از #فمینیسم افراطی سر دربیاورد، مطابق اسلام حقوق زن را نهتنها استیفا که حتی توضیح دهد.
و اکنون دوباره زمزمه #حقوق_بانوان، بر زبان جماعتی افتاده که زن را با هزار ترفند، برای کسب رأی به بازی میکشند و بعد در حمام خانههایشان، به گلوله میبندند.
رهبر معظم انقلاب بهعنوان سکاندار جریان انقلاب که قاعدتاً باید دغدغه مندترین فرد نسبت به ارزشهای انقلاب باشد، همواره در باب عدم تعارض زن و حقوق او با اسلام ناب محمدی انقلابی، سخن گفتهاند. ایشان همانطور که در عقایدشان، بارها و بارها مکتب امام را به نمایش گذاشتهاند، برگرفته از این مکتب، بیآنکه از اهمیت حضور زن در اجتماع بکاهند یا آن را مذموم بدانند، بزرگترین هنر زن را نقش مادری و تقویت نظام خانواده، میدانند: «مهمترین نقشی که یک زن در هر سطحی از علم و سواد و معلومات و تحقیق و معنویت میتواند ایفاء کند، آن نقشی است که بهعنوان یک مادر و بهعنوان یک همسر میتواند ایفاء کند؛ این از همهٔ کارهای دیگر او مهمتر است؛ این، کاری است که غیر از زن، کس دیگری نمیتواند آن را انجام دهد. گیرم این زن مسئولیت مهم دیگری هم داشته باشد - داشته باشد - اما این موضوع را باید مسئولیت اول و مسئولیت اصلی خودش بداند. بقای نوع بشر و رشد و بالندگی استعدادهای درونی انسان به این وابسته است؛ حفظ سلامت روحی جامعه به این وابسته است؛ سَکن و آرامش و طمأنینه در مقابل بیقراریها و بیتابیها و تلاطمها به این وابسته است.» ۱۳۸۶/۰۴/۱۳
امروز زنان ما بیش از همیشه به بلوغ اجتماعی رسیدهاند و بعید است با شعارهای تبلیغاتی برخی نامزدها،فریب بخورند.
#یادداشت
#انتخابات_ریاست_جمهوری