هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ به خاطر این همه اقتدار و عزت
اسلامِ ناب که در عصر حاضر ظهورش در انقلاب اسلامی است، قویتر از همیشۀ تاریخ خود است. بیش از ۴ دهه است که دیگر اسلام منزوی نیست، افیونِ تودهها نیست، جایش در کنج معابد نیست. سالهاست اسلامِ نبوی به جان تمام هستی شرق و غرب افتاده است و شرق را بیرمق و غرب را در سراشیبی افول قرار داده است. اسلام بواسطۀ انقلاب اسلامی، سیلی محکمی به دهان اسلامِ سکولار زد و نظام سلطه را به چالش کشید. ابتدا سلطهگران را از ایران خارج و اکنون در حال اخراج از منطقه است. آنها که منافعشان با این اسلام و انقلاب اسلامی به خطر افتاد، آنانکه که حیات خود را در معرض اضمحلال دیدند، برای نابودی این اسلام، هرچه از دستشان برآمد کردند، آنجا که کاری نکردند، چون نتوانستند، نه اینکه نخواستند. یک روز جنگ نظامی، یک روز انواع تحریمها و اکنون با جنگ ترکیبی. اما هرچه کردند دیدند این اسلام، این انقلاب اسلامی با سرعتی بیش از گذشته به سمت آرمانها و اهدافش، که در رأس آن نابودی استکبار و نظام سلطه است، دارد پیش میرود. دیدند دستشان خالی است. دیگر هیچ در چنته ندارند. بیچارهها در اثر استیصال و بدبختی روی به هتک حرمت رهبران اسلام و انقلاب اسلامی آوردند. روی به هتک حریم کتابِ اسلام و انقلاب اسلامی آوردند. البته اینجا هم شکست خوردند، اینجا هم سرخورده شدند. آن روز که به پیامبر اعظم جسارت کردند، محبوبیت او بیش از همیشه شد. آنگاه که به قرآن جسارت کردند، اقبال به این کتاب آسمانی گستردهتر از همیشه شد و اینک که به بزرگترین رهبرِ بزرگترین انقلاب دینی عصر، جسارت کردند، خواهند دید که محبوبیت و اثرگذاری او و اندیشهاش بیش از همیشه خواهد شد. حق دارند به دریوزگی بیفتند. حق دارند دیوانگی و جنون و حماقتشان را در قالب جسارت به محبوبترین رهبر دنیا نشان دهند، چون همۀ راهها را رفتند و سرشان به صخرۀ سخت خورد. با خود گفتند علیرغم اینکه این کار اثر عکس دارد، اما بگذارید این را هم انجام دهیم، تا شاید دلمان خنک شود. اما بیچارهها دانسته یا نادانسته اعلام کردند که این توهینشان، نشان از قدرت اسلام و انقلاب اسلامی است. نشان از قدرت کمنظیر رهبر انقلاب اسلامی ایران است. نشان از عمق راهبردی جمهوری اسلامی است.
این را بدانند
ما ملت ایران، با تأسّی به حاجقاسم سلیمانی - سردار و فرماندۀ خود - خامنهای عزیز را «جان» خود میدانیم و حرمت او را حرمت مقدسات میدانیم. ما شرط عاقبت بخیری خود را در ارتباط قلبی و عملی با رهبرمان میدانیم. ملت ایران، همه، از کوچک و بزرگ، از زن و مرد، خود را فدایی رهبرشان میدانند، تا کور شود هرآنکه نتواند دید.
در آخر به هتاکان مستأصل میگوییم:
مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ به خاطر این همه اقتدار و عزت رهبر جمهوری اسلامی ایران.
و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَیّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
شنبه ۱۴۰۱٫۱۰٫۱۷
@t_manzome_f_r
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 پویشِ مردوارگیِ زنان غربی در سایهی تمدنِ مردسالارِ غرب
🔹زن، یک انسان است.
🔹انسان فطرتاً به دنبال پیشرفت، عدالت و هویت اصلی خویش است.
🔹پیشرفت، عدالت و تحقق هویت در گرو تحققِ یک تمدن اصیل است که هم ابعاد مادی را در بردارد و هم ابعاد الهی و معنوی.
🔹بنابراین زن نیز به عنوان یک انسان به دنبال تمدنسازی است.
🔸اگر تمدن را از بُعد انسانی، تعریف و عملیاتی کنیم؛ یعنی تمدن را جنسیتی نبینیم بلکه آن را امری بشری و زاییدهی انسانیت بدانیم در این صورت چه در قالب زن باشد یا مرد به طور قطع هر دو سهم خواهند داشت و این دو با حقوق و تکالیفی متقابل میتوانند در نقشهای تکاملی یکدیگر، تمدنساز باشند. جالبتر اینجاست که در نگاه اسلام علاوه بر سهم مساوی زن و مرد در این عرصه، زن نیز چه در مقام الگوی مومنان، اعم از زن و مرد و چه در جایگاه الگوی کافران، اعم از زن و مرد، معرفی شده است و این یعنی وجود ویژگیهای برجسته یک زن برای الگو شدن. حال این الگو شدن میتواند همچون زن نوح و لوط برخلاف تمدنسازی باشد یا همچون مریم و آسیه در جهت تمدنسازی. به هر دو سو شاخصها، یک زن هستند.
🔸اما اگر تمدن را به سبک مردسالارانه تعریف کرد و به همان شیوه تحقق بخشید؛ مانند آنچه در غرب اتفاق افتاده است شاهد آن خواهیم بود که این تمدن برپایهی سرمایه و با مدیریت و قدرت سرمایهداران حفظ میشود و البته هرکه سرمایهدارتر باشد باقدرتتر است و از آنجا که سرمایهداری در غرب مردسالارانه است بنابراین قدرت نیز در دست مردان میباشد. از این رو زنان جامعه به دلیل نداشتن قدرت، احساس خلاء میکنند، چراکه آنها نیز بهصورت فطری به دنبال تمدنسازی و ایفای نقش در این زمینه هستند.
🔸اینچنین است که پویش مردوارگی زنان به جریان میافتد و زنان سعی میکنند برای شبیه شدن به مردها بهطور مستمر از حقوق و تکالیف خود فاصله گرفته و برای خود حقوق و تکالیفی مردانه تعریف کنند تا بتوانند نقش خود را در این تمدن آشکار سازند. بدینگونه خود را به اسارت مرد در میآورند زیرا آنها زنانی هستند با ظرفیتها و ظرافتهای زنانه اما در لباس مردانه که قطعاً قادر نخواهند بود همچون مردان زندگی کنند و محکوم به شکست خواهند شد.
🔸بدینترتیب جامعه پر میشود از مردانی که هر روز طمعشان به سوءاستفاده از جنس زن افزون شده و زنانی که از زنانگی خود تهی شده، به اسارت رفتهاند، به آنها اهانت شده و در یک کلام از انسانیت خود فاصله گرفتهاند.
این است تمدنِ پوشالیِ غرب
حال چند سوال مطرح است:
۱. آیا نباید از نگاه غربی به مسئلهی جنسیت بهشدت پرهیز کرد؟
۲. آیا راه نجات زن غربی و جلوگیری از گسترش چنین نگاهی به جوامع اسلامی پافشاری بر ترویج شایستهی حقوق و تکالیف زن با زبانی نو و شیوهی نو نیست؟
۳. آیا جریان فمینیسم که خود زاییدهی جریان تمدنساز مردسالار است و به امید باطلِ احیای ماهیت زن، اصالت زن را لگدکوب کردهاست لبهی دوم تیغ دشمنی با زنان نیست؟
۴. آیا تکرار اندیشهی غرب دربارهی زن، آن هم با گسترش فیلمها و نمایشها و انیمیشنهایی با این مضامین در کشورهای اسلامی نشان از تزریق این تفکر باطل و در نتیجه استحالهی ماهیت زن اسلامی و شرقی ندارد؟
✍ زینب نجیب
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#دعوت_به_حضور
قیام مردم ولایتمدار و انقلابی قم به همراه طلاب حوزههای علمیه در محکومیت اهانت نشریۀ فرانسوی به رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیةالله العظمی خامنهای
زمان: یکشنبه ۱۸ دیماه، ساعت ۱۰ صبح
مکان: حرم مطهر حضرت معصومه (علیهاالسلام)، صحن امام رضا (علیهالسلام)
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
کرج، شهرِ اقوامِ گوناگون و بههمپیوسته همچون سلسلهکوههای البرز
💠میزبان مهربان
در زمان دفاع مقدس که همه شهرهای مرزی در غرب و جنوب غربی کشور آماج حملات خصمانه جبهه متحد کفر علیه انقلاب اسلامی ایران بود شهر کرج با وجود فاصله زیاد از این مناطق، و در زمانی که خطر حمله به پایتخت مطرح شد به ایفای نقش پرداخت و در برابر هجوم دشمن گریبان چاک کرد و دلیرانه ایستاد. به حق که نام کرج شایسته این استان بود. در فرهنگ نفیسی کرج را به معنی گوی، گریبان، چاک و شکاف جامه معنا کرده است. رهبر معظم انقلاب درباره مردم کرج فرمودند:«در اینجا بود که مردم شنیدند قرار است از منطقهای تانکهای نظامی به سمت تهران سرازیر شود، مردم کرج اعلان آمادگی کردند که در مقابل آن تانکها بایستند و مانع شوند که تهران مورد حمله قرار گیرد.»(دیدار مردم کرج ۱۳۷۶/۰۷/۲۴)
در طول جنگ تحمیلی هم، کرج میزبان شایستهای برای هزاران جنگ زدهای بود که به سمت کرج رهسپار شدند. کرج آغوش گشود برای حفظ نوامیس و اسکان مردمان خسته و رنجور خرمشهر و دهلران و دیگر شهرها. خیلی از خانهها میزبان مردمانی شدند که هیچ وسیلهای برای زندگی نداشتند؛ داروندارشان را گذاشته و فقط کودکانشان را برداشته و گریخته بودند. مردم کرج نه تنها محل سکونت که وسائل زندگی نیز به آنها دادند و آذوقه یومیهی آنها را هم تهیه میکردند. آنها با اهل کرج دوست شدند و وصلت کردند و پاگیر شدند و حالا پس از سالها خود را کرجی میدانند و کرج موطن دوم آنها شده است. گویی صدای مهربانی و سرزندگی کرج به گوش رهبر معظم انقلاب هم رسیده بود که پژواک آن در بیانات ایشان اینگونه تجلی کرد:«مردم کرج و روحیهی کرج و نشاط و سرزندگی را در این شهر میشناختم.»(بیانات در دیدار مردم کرج ۱۳۷۶/۰۷/۲۴)
💠پایتختِ عشق و ایثار
کرج در شاهراه مسیری بود که دشمن برای تصرف تهران باید از آن میگذشت. به همین علت شهر کرج از اهمیت ویژهای برخوردار بود زیرا آن هنگام که تهران نه به عنوان پایتخت ایران بلکه به عنوان پایتخت انقلاب و جمهوری اسلامی ایران در معرض خطر بود، کرج پایتخت عشق و ایثار شد و اعلام آمادگی کرد که «هل من مبارز»! شاید همین ندای «هل من مبارز» کرجیها بود که مشکل را از تهران رفع کرد. این جمله نه اغراق که یک تحلیل مهم تاریخی است که رهبر انقلاب هم به آن اذعان کردند: «شاید همین اعلام آمادگی، مشکل را از تهران دفع کرد.»(دیدار مردم کرج ۱۳۷۶/۰۷/۲۴)
💠 البرز ایران کوچک
از ویژگیهای منحصر به فرد شهر کرج که آنرا به محلی برای سفرهای کوتاه پایتختنشینان و اسکان مهاجران تبدیل کرد، آب و هوای دلپذیر آن و مهمان نوازی ساکنان بومی کرج بود. در یک قرن اخیر، کرج میزبان انواع قومیتها از آذری و گیلک و کرد و لر تا بلوچ و قوچانی و عرب بوده است تا جایی که به کرج، عنوان ایران کوچک دادهاند. قومیتهای مختلف در طی سالها با صفا و صمیمیت در کنار هم در این شهر بزرگ زندگی کردند و با حفظ ارزشهای اصیل فرهنگی و بومی خود در مواجهه با دیگر فرهنگها به غنای فرهنگی خود نیز افزودند. آنها در کرج همسایه دیوار به دیوار هم شدند و با هم وصلت کردند و صاحب فرزندانی شدند که بر شناسنامه آنها نوشته شده بود متولد کرج، اما پدر و مادر آنها از شهرها و قومیتهای مختلف و گاهی حتی غیر کرجی بودند. مام مهربان کرج فرزندانی با نژادهای مختلف را در آغوش خود پروراند و به ثمر رساند تا جائیکه کرج به یکی از شهرهای با تنوع قومیتی بالا و افراد دورگه تبدیل شد. کرج روز به روز پرجمعیتتر شد و مناسبات فرهنگی اجتماعی آن نیز پیچیدهتر و غنیتر شد و بالاخره به استان مستقل البرز تبدیل شد.
✍ اشرف حیدریپور
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسماللهالرحمنالرحیم کرج، شهرِ اقوامِ گوناگون و بههمپیوسته همچون سلس
📝 ادامه مطلب...
💠 جنگِ خدعهها
اهمیت جغرافیایی و فراجغرافیایی استان البرز موجب شده است که در سالهای اخیر و در جنگ نرم دشمن، بیشترین هجمهها بعد از تهران به عنوان پایتخت و اتاق عملیات انقلاب اسلامی ایران، به این استان بهعنوان استان همجوار پایتخت معطوف شود.
💠 بشقاب به جای گلدان
تهاجمات گسترده فرهنگی دامن البرز را نیز گرفت. شهری که بالکنهای آن پر از گلدانهای شمعدانی و حسن یوسفی بود که رو به آفتاب کرده بودند، پر شد از بشقابهایی که به سمت ترکیه و اروپا و کشورهای عربی رو کرده بودند. دامنههای البرز پهناور در معرض تهاجم فرهنگی و معنوی قرار گرفت. تهاجمی که صد برابر بلکه بیشتر، از جنگ رو در رو خطرناکتر است. رهبری درباره تهاجم فرهنگی فرمودند:«اما در تهاجم معنوی، تهاجم فرهنگی، تهاجم نرم، شما دشمن را در مقابل چشمتان نمیبینید.)در دیدار خانوادههای شهدا و ایثارگران. ۱۳۸۸/۰۲/۲۲). اما چگونه میتوان ملتی را از همدیگر جدا کرد که تاروپودشان در هم تنیده است؛ یکی مادرش آذری و پدرش کُرد است، دیگری مادرش گیلک و پدرش کرجی است، آن دیگری مادرش لر و پدرش آذری است، و آنقدر تنوع نژادی هست که نمیتوان شمرد چه برسد که نوشت!
💠 گوشی به جای بشقاب
در طی این سالها، فعالان حوزه فرهنگی از امام جماعات و پیش نماز مساجد گرفته تا خانم جلسهای ها و بعضی معلمان دلسوز سعی کردند که با آگاه کردن مردم از خطرات جنگ نرم آنها را از عواقب حضور ماهوارهها با خبر کنند. خانوادهها کمکم متوجه این بلای بشری شده بودند و هر روز به تعداد کسانی که قصد بیرون انداختن این دشمن خانگی را داشتند اضافه میشد که دشمن خدعهی دیگر کرد و با رواج گوشیهای هوشمند و ایجاد نیاز کاذب به آن، سلاح دیگری را رو کرد. دیگر نیاز نبود تک تک خانواده را راضی کنند تا با صرف هزینه و وقت و کلی دردسر، ماهواره به خانه راه پیدا کند. بلکه هرکس هر آنچه را که میخواست میتوانست در گوشی خود ببیند. کنترل فرزندان یکی پس از دیگری از دست خانوادهها خارج میشد. دیگر تنها کوبیدن بر طبل تجزیهطلبی و قومیتگرایی صرف مطرح نبود. اینبار رگبار دشمن، اعتقادات و عقاید فرزندان را نشانه رفته بود. نوجوانان و جوانانی که جنگ هشت ساله ابرقدرتها علیه ایران را ندیده بودند و از عمق کینه و دشمنی آنها خبر نداشتند بازیچه رسانههایی شدند که ریشههای اعتقادی آنها را نشانه گرفته بود. خطر چنان جدی شد که رهبر هشدار دادند:«[زمزمهی] دشمنان در زمینهى ایجاد تشکیک در اعتقادات جوانها را زمزمهى خصمانه به حساب بیاورید. در دیدار انجمنهای اسلامی ۱۳۷۹/۱۲/۰۸». و حالا دشمن خاکریزهایش را به درون گوشیها رسانده است و در بستر فضای مجازی به خاک و خونمان میکشد. در هر مسیری که میرویم گویی از روی مینهایی رد میشویم که یک به یک اعتقاداتمان را از ما میگیرد و بیهوش و مدهوش، بیچشم و بیبصیرتمان میکند.
💠 به استواریِ البرز
جنگ همان جنگ است و رهبر همان رهبر و ما مردم البته همان مردمانیم. و مردم کرج همان مردمی هستند که ایستادگی آنها به استواری البرز بود و به حق برازنده این نام شدند. اگر دشمن خدعه کرد و ترفندهای نظامی خود را تغییر داد ما نیز باید در نحوه عملکرد خود بازنگری کنیم. باید دوباره مو به مو بیانات و نصایح پدر دلسوز انقلاب را مرور کنیم و درک خود از بیانات را با حقایق امروز تطبیق دهیم. مگر ما نبودیم که رهبر معظم انقلاب دربارهمان فرمودند:«در اینجا بود که مردم شنیدند قرار است از منطقهای تانکهای نظامی به سمت تهران...»! گویی باید این واژهها را دوباره مرور کرد. ایشان فرمودند:«شنیدند». شاید ما هنوز نشنیدهایم که دشمن قصد تصرف قلبهایمان را دارد! فرمودند:«قرار است». شاید فکر کردهایم که قرار نیست دیگر دشمن به ما حمله نظامی کند! فرمودند:«از منطقهای». شاید هنوز نمیدانیم دشمن از کدام مناطق قرار است حمله کند! فرمودند:«تانکهای نظامی». شاید هنوز به دنبال شکل و شمایلی شبیه تانک میگردیم و نمیدانیم که دشمن با نیرنگ تانکهای نظامی خود را به موج و فرکانس تبدیل کرده است! فرمودند:«به سمت تهران». شاید نمیدانیم که منظور از تهران اینک نه فقط پایتخت که قلب و روح و روان تکتک مردمان سرزمین ماست که نشانه رفتهاست!
✍ اشرف حیدریپور
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
📝 ادامه مطلب... 💠 جنگِ خدعهها اهمیت جغرافیایی و فراجغرافیایی استان البرز موجب شده است که در سال
📝 ادامه مطلب...
💠 تبلیغِ مدرن
رهبر معظم انقلاب راهکار را در تبیین و روشنگری ذکر کردند و فرمودند:«در شهری مثل کرج، با این جمعیت زیاد و با این همه جوان، باید مراکز تبلیغی، دینی به شکل مدرن و پرجاذبه و به صورت متعدّد وجود داشته باشد و جوانان و نوجوانان مؤمن و علاقهمند بتوانند بر طبق آن کشش و جاذبهای که در سنین جوانی به طور طبیعی به سمت ارزشهای معنوی دارند، این احساس و این کشش را اشباع کنند. این وظیفهای است که بر عهده مسؤولان فرهنگی و روحانیون محترم و علمای مکرّم و انجمنهای اسلامی مدارس و دستگاههای مختلف است.»(بیانات در دیدار مردم کرج. ۱۳۷۶/۰۷/۲۴)
✍ اشرف حیدریپور
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ به خاطر این همه اقتدار و عزت
اسلامِ ناب که در عصر حاضر ظهورش در انقلاب اسلامی است، قویتر از همیشۀ تاریخ خود است. بیش از ۴ دهه است که دیگر اسلام منزوی نیست، افیونِ تودهها نیست، جایش در کنج معابد نیست. سالهاست اسلامِ نبوی به جان تمام هستی شرق و غرب افتاده است و شرق را بیرمق و غرب را در سراشیبی افول قرار داده است. اسلام بواسطۀ انقلاب اسلامی، سیلی محکمی به دهان اسلامِ سکولار زد و نظام سلطه را به چالش کشید. ابتدا سلطهگران را از ایران خارج و اکنون در حال اخراج از منطقه است. آنها که منافعشان با این اسلام و انقلاب اسلامی به خطر افتاد، آنانکه که حیات خود را در معرض اضمحلال دیدند، برای نابودی این اسلام، هرچه از دستشان برآمد کردند، آنجا که کاری نکردند، چون نتوانستند، نه اینکه نخواستند. یک روز جنگ نظامی، یک روز انواع تحریمها و اکنون با جنگ ترکیبی. اما هرچه کردند دیدند این اسلام، این انقلاب اسلامی با سرعتی بیش از گذشته به سمت آرمانها و اهدافش، که در رأس آن نابودی استکبار و نظام سلطه است، دارد پیش میرود. دیدند دستشان خالی است. دیگر هیچ در چنته ندارند. بیچارهها در اثر استیصال و بدبختی روی به هتک حرمت رهبران اسلام و انقلاب اسلامی آوردند. روی به هتک حریم کتابِ اسلام و انقلاب اسلامی آوردند. البته اینجا هم شکست خوردند، اینجا هم سرخورده شدند. آن روز که به پیامبر اعظم جسارت کردند، محبوبیت او بیش از همیشه شد. آنگاه که به قرآن جسارت کردند، اقبال به این کتاب آسمانی گستردهتر از همیشه شد و اینک که به بزرگترین رهبرِ بزرگترین انقلاب دینی عصر، جسارت کردند، خواهند دید که محبوبیت و اثرگذاری او و اندیشهاش بیش از همیشه خواهد شد. حق دارند به دریوزگی بیفتند. حق دارند دیوانگی و جنون و حماقتشان را در قالب جسارت به محبوبترین رهبر دنیا نشان دهند، چون همۀ راهها را رفتند و سرشان به صخرۀ سخت خورد. با خود گفتند علیرغم اینکه این کار اثر عکس دارد، اما بگذارید این را هم انجام دهیم، تا شاید دلمان خنک شود. اما بیچارهها دانسته یا نادانسته اعلام کردند که این توهینشان، نشان از قدرت اسلام و انقلاب اسلامی است. نشان از قدرت کمنظیر رهبر انقلاب اسلامی ایران است. نشان از عمق راهبردی جمهوری اسلامی است.
این را بدانند
ما ملت ایران، با تأسّی به حاجقاسم سلیمانی - سردار و فرماندۀ خود - خامنهای عزیز را «جان» خود میدانیم و حرمت او را حرمت مقدسات میدانیم. ما شرط عاقبت بخیری خود را در ارتباط قلبی و عملی با رهبرمان میدانیم. ملت ایران، همه، از کوچک و بزرگ، از زن و مرد، خود را فدایی رهبرشان میدانند، تا کور شود هرآنکه نتواند دید.
در آخر به هتاکان مستأصل میگوییم:
مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ به خاطر این همه اقتدار و عزت رهبر جمهوری اسلامی ایران.
و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَیّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
بیانیۀ مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری در پی هتک حرمت نشریۀ فرانسوی به ساحت مقدس رهبر انقلاب اسلامی ایران
شنبه ۱۴۰۱٫۱۰٫۱۷
@t_manzome_f_r
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 رشتههای نورانیِ ایامالله
🔹امام خامنهای:
«زنده نگه داشتن حوادث تحولی تاریخ وظیفهی همه است. قیام ۱۹ دی مردم قم سرآغاز یک جهاد بزرگ و تحولآفرین بود برای بیرون کشیدن ایران از هاضمه غرب.»(دیدار با مردم قم ۱۴۰۱/۱۰/۱۹)
[۱]. چهل و پنج سال از آن روزهای سراسر حماسه و ایثار میگذرد؛ قیام خونین مردم قم در ۱۹ دی سال ۵۶ که به واسطهی توهین به مرجعیت شیعه امام تحول و هویتبخشِ «نه به استکبار»، حضرت امام خمینی(رحمةاللهعلیه) شکل گرفت؛ حوزه علمیه و بازار قم تعطیل و با حضور به موقع و همراهی مردم، مبارزه وارد مرحلهی جدیدی در تاریخ کشور، بلکه دقیقتر در «تاریخ جهان» شد.
[۲]. دلیل خشم مقدس مردم، مقالهی توهینآمیز به ساحت مبارک حضرت امام (رحمةاللهعلیه) در ۱۷ دی سال ۵۶ بود که در روزنامه اطلاعات منتشر و موجب خشم و اعتراضات گستردهی مردم شد. رژیم ملعون پهلوی، تظاهرات و راهپیماییهای مردم قم و به دنبال آن دیگر شهرها را به خاک و خون کشید. خون شهدا سبب شد تا انقلاب اسلامی آهنگ و شتاب تازهای به خود گرفت؛ جرقهی انقلاب اسلامی زده شد و در ۲۲بهمن سال ۵۷، رژیم پهلوی به دیگر ستمگران تاریخ پیوست و قیام ۱۹ دی، «مبدا تاریخ تحولات جدید دنیا» شد.
[۳]. با وقوع انقلاب اسلامی، تاریخ بشریت به دو قطب مستکبر و مستضعف تقسیم شد و علیه سلطهگری و سلطهپذیری بپاخاست. حضرت آیتالله خامنهای:«این حرکت عظیم که از قم شروع شد توانست ایران را از پنجهی غارتگر و خونین آمریکا نجات بدهد. در واقع ایران را از دست و از حلقوم آمریکا بیرون کشید. این پایه و اساس دشمنی آمریکا با ایران شد».(دیدار با مردم قم ۱۴۰۱/۱۰/۱۹). هر زمان غیرت دینی کردن با عقلانیت همراه شد؛ توانسته است در مقابل دشمن ایستادگی کند و ایامالله جدیدی را رقم زند تا هر سال مانند رشتههای نورانی ادامهی مسیر را برای ملت روشن نماید و پاسدار نظام اسلامی باشند.
[۴]. از آنجایی که دشمن و جریان باطل سعی در کتمان ایامالله را دارد؛ بنابراین باید هر ساله روزهای الهی و تاریخی را مثل تشییع شهید سلیمانی، شهید حججی، نهدی، ۱۹دی و... تمام روزهای نورانی انقلاب اسلامی باشکوه برگزار و با تبلیغات و تبیین، ایامالله را نسل به نسل، به فرزندان این آبوخاک معرفی کنیم؛ تا دشمن نتواند روزهای درخشان سرشار از ایستادگی و مقاومت ملت ایران را کتمان و یا انکار نماید. در این سالها استکبار با حربههای مختلف برای براندازی و سرنگونی جمهوری اسلامی اقدام کرده و هر روز ضعیفتر از دیروز دچار هزیمت گشته و ملت ایران به برکت این روزهای درخشان، پشت سر مقتدای خود با قدرت قدمهای محکمتری نسبت به گذشته برداشته است و همچنان در مسیر ظهور حرکت میکند.
✍ خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 ابتذال در پایتخت فرهنگیِ تمدن غرب
[۱]. شیطان بزرگ و ایادی مستکبرش، از همان ابتدای پیروزی نسبت به امام خمینی (رحمةاللهعلیه) و انقلاب اسلامی، موضعگیری کردند و خشم، دشمنی و کینهی خود به طریق مختلف نشان دادند و از آن هنگام تاکنون در این چهل و سه سال با انواع حیلهها به دنبال براندازی و تغییر نظام جمهوری اسلامی بوده و هستند. اما مردم غیرتمند، بصیر و جانبرکف ما نیز به مدد الهی با فداکاریهای باورنکردنی پای انقلاب ایستادهاند؛ هرچند که شیطان بزرگ و همدستانش به دلیل خباثت ذاتیشان، هر روز به نحوی در مقابل جبهه حق و نظام اسلامی صفآرایی میکنند و خواهان از بین رفتن ایران قوی و اسلام ناب انقلابی هستند. از آنجایی که دشمن ما دچار خطای محاسباتی است و دست به هر توطئهای که میزند؛ توسط رهبری مقتدر ایران با شکست مواجه میشود؛ هر از گاهی به زعم جاهلانهی خود با توهین به مقدسات مسلمانان، خشم خود را فرو مینشانند.
[۲]. کشورهای اروپایی بهخصوص فرانسه که گوی سبقت را از دیگر دولتهای اروپایی ربوده، با پشتیبانی از روزنامهای به ظاهر مستقل، با نقابِ آزادی بیان با نام «شارلی ابدو» پنجهی خونین خود را گاهی به چهرهی نورانی قرآن و زمانی به مکتب انسانساز پیامبر اعظم (صلیاللهعلیهوآله) کشیده و اهانت میکنند؛ اینک، چند روزی است این دیوسیرتان، بر «قلب نورانی امت اسلام» جراحت تازهای وارد نموده و به محبوبترین رهبر جهان، مقتدای امت اسلام، حضرت امام خامنهای، جسارت کرده تا بتوانند جلوی آزادگی و رها شدن از بند اسارت تمدن غربی و هویتبخشی به انسانهای آزادهی دنیا، توسط رهبری جهان اسلام را گرفته و تحولات بهوجود آمده را به بنبست بکشاند؛ تا بیش از این اسلام در اروپا و امریکا نفوذ نکند؛ از این رو دشمن به زعم خویش با ترور شخصیت این انسان الهی بی همتا در دنیا میخواهد جلوی درخشش خورشید را بگیرد؛ زهی خیال باطل.
[۳]. در این زمان ما وظیفه داریم در قبال این جنایتها و ضلالتها، بهپا خاسته؛ داغ رسوایی و ننگ ابدی را بر پیشانی این کفار جاهلِ معاند که در برابر اسلام، ناتوانی و ناکارآمدی تمدنشان از مدیریت جهانی معلوم گشته، بگذاریم. این بار دشمن پس از ناکامی در جنگ ترکیبی با همهی همپالگیهای خود، زخمخوردهتر از پیش برگشته و با تخریب وجههی رهبری عزیز میخواهد خود را تسلیٰ دهد اما میداند که دیگر باید نظارهگر کشتی به ظاهر زیبا و پرابهت اما پوچ و در حال غرقِ خود باشد. بنابراین ما باید در برابر این اهانت عظیم به پیر و مرادمان کوتاه نیامده و، «شخصیت» این گوهرِ گرانسنگ و تالیتلوِ معصوم را معرفی و به رخ جهانیان بکشیم. این غیر از برخورد با این جرثومههای فساد از سوی دستگاه قضا و مجریه و مقننه در عرصهی بینالمللی است؛ که ملت ما خواهان آنند.
[۴]. اما وظیفهی ما اینست که جهت روشنگری و شناسایی شخصیت امام خامنهای در فضای مجازی ارتباطگیری و زمینهسازی کنیم تا توجّهات مردم دنیا را به این سمت و سو کشانده و سخنان بزرگان و نخبگان در زمینههای مختلفِ ایرانی و غیر ایرانی را راجع به شخصیتِ الهی و بزرگوار ایشان، در قالب هنر و یا در «گزارههای کوتاه و گویا» برای آشنایی افکار عمومی منتشر کنیم. این حرکت، خود جهاد تبیینی جدی و نوع جدیدی از مبارزه با این نحو هتک حرمت است. دشمنان ما بدانند؛ به کوری چشم استکبار جهانی و با امیدِ به خداوند با گذشتن از این پیچ تاریخی، تمدن نوین اسلامی را با رهبری امام و مقتدایمان در معرض جهانیان قرار خواهیم داد و نمونهی حیات طیبه در جهان هستی به معرض تماشا خواهیم گذارد و بشارت به بشریت میدهیم که در صورت بندگی خدای متعال بهرهمند از این نعمت الهی و حیات طیبه خواهند شد. انشاءالله.
✍خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از نوشتههای انقلابی
بسم الله الرحمن الرحیم
✨ن وَالْقَلَم و ما یَسْطُرُون✨
🌷⚠فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا ۚ إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِير⚠🌷
سورة هود، الآية ١١٢
«پس تو چنان که مأموری استقامت و پایداری کن و کسی که با همراهی تو به خدا رجوع کند نیز پایدار باشد، و (هیچ از حدود الهی) تجاوز نکنید که خدا به هر چه شما میکنید بصیر و داناست.»
#فکر_قوی
#منظومه_فکری_رهبری
به کانال نوشتههای انقلابی بپیوندید🔻
https://eitaa.com/enqelabi_nevesht
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🇮🇷بِسمِاللهالقاصِمِالجَبارین و مُبیرِالظّالِمین🇮🇷
🔖 قَسَم به قَسَمهای قاسِم
نشریه فرانسوی هتاک شارلی ابدو، وابسته به صهیونیست و اتاقهای فکر رسانههای غربی و دولت فرانسه، که سابقهی جسارت به مقام نبوت و اسلام را در کارنامهی ننگین خود دارد، بار دیگر «با دهان گشوده شده با غضب و دندانهای بههم فشرده» بر علیهِ اسلام، انقلاب و قدرت مطلق منطقه، اقدام به توهین و جسارت به مرجعیت دینی و سیاسی دنیای اسلام کردهاست. این اقدامِ شنیع، نشان از افول و سقوط شدید فکری و انحطاط اخلاقی غرب است. اکنون که دنیای غرب و کفر و استکبار، بار دیگر خود را در مقابل عظمت و اقتدار انقلاب و ایران اسلامی خوار و ذلیل یافته، به خیالِ خام خود با این اقدام موهن، بهدنبال منحرف کردن اذهان جهانیان از مشاهدهی نابسامانی و فتنه و زوالِ دنیای غرب است.
🇮🇷 امروز با گذشت چهلواندی سال از پیروزی انقلاب، با وجود تمام شرارتها و فتنهافکنیهای برنامهریزیشده علیه انقلاب، آنها بار دیگر انقلاب اسلامی را «زنده و زاینده» یافته و نتوانستند خدشهای بر مسیرِ اعتقادات و آرمانهایِ انقلابی مردمِ بااراده، فهیم و بصیر ایران اسلامی وارد کنند، چراکه که این مهم، ریشه در «اقتدار و حقانیت» انقلاب اسلامی ایران، در برابر توطئههای استکبار جهانی دارد. امروز سردمداران کفر و استکبار بدانند؛ ملت شهیدپرور ایران اسلامی «یدِ واحدهی امت اسلام» هستند و برای دفاع از حرم انقلاب اسلامی و آرمانهای امامین انقلاب و ساحت مقدس مرجعیت اسلام و انقلاب تا پای جان ایستادهاند، چراکه خود را وارثان خون شهدا میدانند.
🇮🇷قَسَم به قَسَمهای حاج قاسِم؛ ما ملت ایران؛ زن و مرد، کوچک و بزرگ چون سردار خویش، «حکیم انقلاب» را از جان عزیزتر میداریم و یقین داریم شاهراه هدایت و عاقبتبهخیری در گرو ایجاد رابطهی قلبی و عملی با «سکاندار انقلاب» است و هر آن کس را که بخواهد به مقدسات اسلام، انقلاب و مرجعیت ما توهین و دستدرازی کند، به خاک ذلت خواهیم نشاند. بدانید که با توهین و جسارت، ملتها را بیدارتر از قبل میکنید و عزم و ارادهی آنها را در مقابله با استکبار جهانی و صهیونیسم مصممتر مینمایید.
✍ آمنه عسکریمنفرد
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 جهاد به اقتضای نوکِ پیمانِ دشمن
📌. جهاد در متون دینی مبارزه کردن در راه خدا با هدف گسترش اسلام یا دفاع از آن با جانومال و داراییهای خود، در مقابل دشمن است. البته واژهی جهاد در مواردی همچون، مبارزه با هوای نفس، امر به معروف و نهی از منکر، صحبت از عدالت نزد سلطان ظالم، تلاش برای زنده کردن سنتی نیکو، خوب شوهرداری کردن زن و تلاش مرد برای رزق حلال نیز بکار میرود؛ اما آنچه جوهر جهاد را از دیگر اعمال صالح متمایز میسازد؛ تلاش برای هدفگیری دشمن است. بهعبارتدیگر بسیاری از اعمال در زمرهی عمل صالح است اما وقتی قصد و نیت انسان و تلاش برای هدفگیری دشمن باشد؛ جهاد نام میگیرد. چنانکه رهبر انقلاب میفرمایند:«هر تلاشی را نمیشود گفت جهاد. در جهاد، حضور و رویارویی با دشمن، مفروض است. انسان یک تلاشی میکند، دشمنی در مقابل او نیست؛ این جهاد نیست؛ اما یکوقت شما میخواهید یک تلاشی را انجام دهید که بخصوص یک دشمنی سینهبهسینهی شما ایستاده است؛ این میشود جهاد.».( ۸ فروردین ۱۳۹۰، جمع مهندسان و کارگران صنعت نفت)
📌. بدین ترتیب اگر بنا باشد اهتمامی در مقولهی جهاد شود و نهفقط عمل شایسته و نیکو؛ به لوازم آن باید آگاه بود. یکی از این لوازم، معرفت به وجود و ماهیت دشمن است یعنی باید ابتدا دشمن را شناخت و در مراحل بعد راه و روش دشمن، نقشهی او و شیوهی مقابله با او را دریافت و سپس با «بررسی، تفحص، تعمق» و « تلاش، جهد، جدیت» و «همت، عزم، اراده» و «عشق و ایمان»، دشمن را مورد هدف قرارداد و اثر کار و تبلیغات او را خنثی کرد. عشق و ایمان، بصیرت و همت ستونهای اصلی هر جهادی است. رهبری معتقدند؛ اگر ایمان نباشد انسان، محوری برای حرکتِ خود ندارد. اگر عاشق این مسیر نباشد نمیتواند ادامه دهد. اگر همت نباشد به کارهای کوچک و فرازهای کوتاه اکتفا میکند و اگر بصیرت نباشد راه را عوضی خواهد رفت.(۳۱ شهریور ۱۳۸۹، دیدار جهادگران بسیج سازندگی)
📌. جهاد انواع بسیار دارد مانند جهاد نظامی، فرهنگی، علمی، اقتصادی، سازندگی، فکری و البته جهاد تبیین. همانطور که گفته شد وجه مشترک همهی آنها فرض دشمن است؛ نه شدت و قوت تلاش. چراکه گاهی انسان وقت و توانایی و استعداد و بسترهای بسیاری را صرف انجام امری میکند اما دشمن یا در آن نقطه دشمنی نمیکند و یا در اولویت او نیست. در این موارد نمیتوان نام آن عمل را جهاد گذاشت ولو عمل صالح باشد و نزد خداوند قابل اجر و پاداش.
📌. گاهی جهاد، جهاد نظامی است که دشمن با تمام قوای نظامی خود به جامعه مسلمین حملهور میشود و این وظیفهی همه افراد جامعه است که در حد توان و قدرت و باایمان به پیروزی از هیچ تلاشی دریغ نکنند. گاه جامعه مسلمین در شرایطی قرار میگیرد که در زمینهی علم از دیگر کشورها عقب است و دشمن بدخواه و کینهتوز در این جهت نیز چنگودندان نشان میدهد. مسلمانان باید مسئولانه بهپاخاسته و جهاد علمی کنند؛ چراکه پیشرفت علمی، کشور را قدرتمند میکند. بهعبارتی علم مایهی اقتدار جوامع است. لذا به همین دلیل بود که علم، ابزاری شد برای سلطهی سلطه جویان بر کشورهای دیگر.
📌. گاهی جهاد ما جهاد اقتصادی است و دشمن با ترفندهای مختلف با تحریم و فشار اقتصادی در این زمینه برای جامعه ایجاد مشکل میکند تا شرایط نارضایتی آحاد مردم را فراهم کرده و با چاشنی تبلیغات وسیع و بیان انواع و اقسام شبهات بستر رویگردانی از آرمانهای انقلاب را ایجاد کند که به فراخور چنین شرایطی با روشهای گوناگون مانند اقتصاد مقاومتی، کمکهای اجتماعی و همدلانه، فرهنگ سرمایهگذاری در تولید داخلی و حمایت از تولید ملی و غیره باید به مبارزه پرداخت.
📌. جهاد اقتصادی و جهاد علمی همیشه جواب میدهد چراکه هراندازه پیشرفتهای علمی صورت بگیرد بازهم راه برای علماندوزی و کوتاه کردن دست دشمن وجود دارد. اگر در حیطه علم، پیشرفت داشته باشیم در زمینهی مشکلات سیاسی، در زمینهی مشکلات اقتصادی و اجتماعی و هم در زمینهی مسائل بینالمللی مطمئناً گرهگشاییهای بزرگ خواهد شد. گاه در حیطهی فرهنگی، دشمن به استحالهی هویت ملل، تغییر سبک زندگی آنها و سست کردن بنیانهای اعتقادی آنان میپردازد. به این مناسبت، باید به جهاد تبیین و روشنگری پرداخت. گاه دشمن همزمان روی چند عرصه متمرکز میشود. در چنین مواقعی، بصیرت در اولویتبندی جبهههای مختلف و تشخیص اهم از مهم، راهنمایی ولیِّ زمان و ولایتمداری مردم را میطلبد.
✍ زینب نجیب
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسماللهالرحمنالرحیم 🔖 جهاد به اقتضای نوکِ پیمانِ دشمن 📌. جهاد در متون
📝 ادامه مطلب...
📌. امروز نیز رهبر معظم انقلاب با توجه به شرایط جامعه، دیدبانی جبههی مقابل و تشخیص جهت شلیک دشمن، بار دیگر از اولویتها سخن راندند و پس از اشاره به تکرار این سفارش در برهههای مختلف به اهمیت آن پرداختند و تأکید کردند:«دشمن در رأس نقشههایش، تبلیغات است. به قول خودشان پروپاگاندا. علاج پروپاگاندا تبیین است؛ از زبانهای مختلف، از حنجرههای مختلف، با تعبیرات مختلف، با ابتکارات مختلف. وسوسهای را که روی آن جوان و نوجوان اثر میگذارد چه چیزی میتواند برطرف کند؟ باتوم که نمیتواند برطرف کند، آن وسوسه را تبیین میتواند برطرف کند».( ۱۹ دی ۱۴۰۱، در دیدار با مردم قم).
📌. اینکه رأس نقشهی دشمن تبلیغات است یعنی دشمن در عرصههای دیگر فعال است، اما زخم اصلی را با نوک پیکان تبلیغاتِ مسموم وارد میکند. یعنی در عرصههای گوناگون در حال ضربه زدن است اما این ضربهها کارساز نبوده یا نخواهد بود اما در تبلیغات به تصرفاتی دست یافته است. حال، رهبری، راه مبارزه با آن را تبیین میدانند که با روشهای گوناگون به فراخور مخاطب و زمان و مکان باید تحقق یابد. اینک حکم، حکم جهاد است و راه، راه روشن تبیین. یک نفر با تبیین تاریخ تحلیلی، دیگری با اصول اعتقادی و تفسیر آیات و روایات، فردی با گسترش سواد رسانهای، گروهی با رفع شبهه، افرادی با تبیین سبک زندگی شهدا و خانوادهی شهدا و ارائهی الگوی مناسب به جوانان و عدهای با تبیین مطالبات شایسته و بجا و... میتوانند افسران موفقی در این عرصه باشند و افسران دیگری را تربیت کنند. اما به طور قطع از همهی اینها مهمتر، بستر صدور تبلیغاتِ مسموم به نام فضای مجازی است که امروز عمدهی آن در اختیار دشمن و زمین بازی اوست و به نظر میرسد سیاستگذاری در این حوزه، مسیر توفق در این جهاد را تحقق و بلکه تسریع میبخشد.
✍ زینب نجیب
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 عاقبتِ محتوم
[۱]. نشریهی شارلی ابدو فرانسه که سابقهی اهانت ننگین به ساحت پیامبر گرامی اسلام (صلواتاللهعلیه) و جریحهدار نمودن قلب میلیونها انسان را در کارنامهی سیاه خود دارد؛ اینبار به سراغ سلالهی آن پیامبر اعظم رفته و در یک اقدام موهن دیگر، اوج استیصال و ضعف و زبونی سیاستهای مضمحل غرب را به رخ همگان کشیده است، خداوند در قرآن خطاب به پیامبر گرامی اسلام میفرماید؛ «إنّا کَفَیناکَ المُستَهزِئین؛ كه ما [شر] ريشخندگران را از تو برطرف خواهيم كرد». (حجر:۹۵).
[۲]. هر چند این عمل شنیع و خلاف منطق و انسانیت، فقط زمینهی ذلتِ استهزاکنندگان را فراهم خواهد کرد و هرگز ذرهای از این غبار سیاه بر نور فروزان ولایت مسلمین جهان و رهبر محبوب آزادگان عالم، نخواهد نشست؛ اما بسی مایهی تعجب است که این کوردلان کجفهم از رفتارهای هتاکانهی گذشتهی خویش درس نگرفتهاند؛ آنجا که پس از اهانت به قرآن کریم، حجم اقبال مردم برای تهیه و مطالعهی قرآن افزایش یافت یا پس از جسارتی که به شخصیت مقدس پیامبر گرامی اسلام انجام دادند با پیدایش موجی از گرایش غیرمسلمانها به اسلام مواجه شدند. بهطورقطع این احمقهای جنایتکار از قوانین الهی و عاقبت محتومِ محکوم به شکست خود بیخبرند.
[۳]. «دشمنان ما تلاش گستردهاى را از روزهاى اول آغاز کردند و هرچه جلو رفتیم، این تلاش بیشتر شده است؛ از صدها بلکه هزاران ایستگاه تلویزیونى و رادیویى و اینترنتى استفاده کردند براى دشنام دادن به جمهورىاسلامى و به بانى بزرگ آن و به طرفداران آن. خود این مطلب به ما کمک کرده است، یعنى حس کنجکاوى را در مستمعان و مخاطبان در سراسر دنیا برانگیخته است؛ میخواهند بدانند که علت اینهمه دشمنىکردن و سنگپرانى کردن و لجنپراکنى کردن چیست، و آن حقیقتى که آماج این دشمنىها است، چه ماهیتى دارد، چه حقیقتى دارد. بنابراین دشمنان ما به قصد دشمنى نام ما را بردند و دربارهى امام ما و نظام ما سخن گفتهاند، اما «اِنَّهُم یَکیدونَ کَیدًا. وَ اَکیدُ کَیدًا؛ آنان همواره [برای خاموش کردن نور حق] حیله میکنند و من [هم در برابر آنان] چاره و تدبیری [مناسب] میکنم]». این را خداى متعال میفرماید؛ آنها با این نیت، این حرکت وسیع را آغاز کردند اما در نهایت براى ما یک فرصتى بهوجود آمد، چون حس کنجکاوى مستمعانِ این دستگاهها در سراسر جهان تحریک شد. در کشورهاى اسلامى و در منطقهى ما بیدارى اسلامى - که احساسات ضد استکبارى در آن بر هر پدیدهى دیگرى غلبه داشت - خود نشانهى همان کنجکاوى و پاسخگیرى و پاسخیابى است، و این همچنان ادامه دارد.». (امام خامنهای، ۱۴خرداد۱۳۹۳).
[۴]. واضح و روشن است؛ این رفتار غیرانسانی و ضداخلاقی دشمنان اسلام و مرجعیت نسبت به رهبر انقلاب اسلامی ایران که تمام نقشههای کورشان را با تدابیر الهی و حکیمانهی خویش، نقشبرآب کرده و آنها را به پایان عمر ستمگریهایشان نزدیک نموده است؛ نشان از عصبانیت آنان دارد؛ اما بهطورحتم، جز مرگ و نابودی از این عصبانیت چیزی عایدشان نخواهد شد؛ زیرا ملت بزرگ ایران مصممتر از همیشه، گوشبهفرمان ولایت، به مسیر روشن خود بهسوی آرمانهای انقلاب ادامه خواهد داد.
✍ مریم عفتیمطلق
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 رازِِ مصطفی شدن
🔹 تا حالا فکر کردی که راه برگزیدهشدن و ممتازبودن چیست؟ شما هم وقتی به شهدا فکر میکنید، آنها را برگزیده میبینید؟ و دنبال کشفِ راز شهادت و شفاعتگری شهدا هستید؟ مگر اینها چه کسانی بودند؟ کدام افق را میدیدند؟
🔹 من برای یافتنِ پاسخ این سوالها، سراغِ مصطفیای رفتم که مصطفی شد. سوزنش در سال همت مضاعف گیر کرده بود. روزی که همه چیز متوقف شد، او بیشتر دوید؛ میگفت بالاخره روزی مسیر باز میشود، پس باید تلاش بیشتری کنیم تا عقبافتادگی این مدت را جبران کنیم.
🔹موقعیتهای شغلی بهتری داشت، اما شش ماه برای پذیرش اصرار کرد تا بالاخره موفق شد. هدف خود را مشخص کرده بود؛ امر ولی نباید زمین بیفتد. ظرفیتسازی میکرد، تولیدکنندگان را قانع میکرد که شما میتوانید تمام نیازهای قطعهسازی را برطرف کنید. دنبال انجام کارهای نشدنی بود.
🔹نسبت به بیتالمال حساس بود؛ میگفت: «اگر این جزئیات را رعایت کنید، چیزی میشوید». میدوید و با وجود تمام سنگاندازیهای خواسته و ناخواسته خسته نمیشد. میدوید نه فقط برای رسیدن به پیشرفت در یک صنعت خاص؛ بلکه برای اعتلای اسلام میدوید.
🔹از تهدید نمیترسید و میگفت:
«۴ لیتر خون داریم، در راه این نظام میدهیم».
او مصداق این جملهٔ اخیر رهبر انقلاب بود که؛
«باید بدون تأخیر وارد میدان بشویم. نباید تأخیر داشته باشیم. آن وقت به تناسب اهمیتی که آن کار دارد، خطرات را به جان بخریم.»(۱۹ دی ۱۴۰۱)
پاداشِ شهادت، گوارای وجودت، مصطفی #احمدی_روشن
✍ نساء خلیلی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 انتخابهای روزمره اما سرنوشتساز
🔹 شما هم مثل من، مثل نیاکانمان، روزانه در حال انتخابکردن هستید؛ مثلا، امروز برف میآید، پالتو بپوشم؟ چتر ببرم؟ این انتخابها از روزمرگیهای زندگی شروع میشود و به تعیین سرنوشت انسان حتی ملت و تمدن هم میرسد.
🔹 روزگاری در دوران امیرکبیر، انتخاب سرنوشتساز مردم بین دوگانه دستساز انگلیس به نام «توپ جنگی میخواهید یا دیگ غذا» بود. وقتی تصفیه و واردات آهن به مشکل خورد، گذشتگان ما تسلیم این شایعه شدند که امیرکبیر میخواهد دیگ شما را بگیرد تا گرسنه بمانید.
🔹 اگر فکر میکنید این شایعه کهنه شده، سخت در اشتباه هستید. باور نمیکنید! این شایعه را ببینید: «اگر اینستاگرام بسته شود، میلیونها نفر کسب و کار آنلاین خود را از دست میدهند.» شما هم این دوگانهٔ دستساز را باور کردید!
🔹 میدانید نتیجه دوگانه توپ جنگی و دیگ چه شد؟ مردمی که از منافع حداقلی نگذشتند، دیگهایی داشتند بدون غذا. کشورشان به تاراج رفت. بوشهر اشغال شد. بیمارهای واگیردار مانند آبله، جان هزاران نفر را گرفت. دیگهای بدون غذا باقی ماندند اما دولت مرکزی توپی برای مقابله با دشمن در داخل خاک خود نداشت.
🔴 در زمان کنونی، انتخابِ احسنِ ما چه باید باشد؟ بهتر نیست، از تاریخ عبرت بگیریم؟
#امیرکبیر
✍ نساء خلیلی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 بردگان برهنگی
[۱]. اگر عدالت را به درستی معنا کنیم؛ یعنی هر خلقتی در عالَم در همان جایگاهی قرار دارد که آفریننده و خالق آن، مقدر و معین نموده است؛ بنابراین بیعدالتی یعنی برهمزدن نظم و قوانین آفرینش و زیروروکردن قواعد و اصول آرامش. ازاینرو، «یکی از بزرگترین خطاهای تفکّر غربی در مورد مسئلهی زن، همین عنوان «برابری جنسی» است. عدالت یک حق است؛ [اما] برابری گاهی حق است، گاهی باطل است؛ چرا باید انسانی را که از لحاظ ساخت طبیعی -چه از لحاظ جسمی، چه از لحاظ عاطفی- برای یک منطقهی ویژهای از زندگی بشر ساخته شده، از آن منطقهی ویژه جدا کنیم، به منطقهی ویژهی دیگری که برای یک ساخت دیگر، برای یک ترکیب دیگری خدای متعال آماده کرده بکشانیم؟ چرا؟ این چه منطق عقلایی دارد، چه دلسوزیای در این هست؟ چرا باید کاری که مردانه است به زن داده بشود؟ این چه افتخاری است برای زن، که کاری را انجام بدهد که مردانه است؟... نگاه اسلام نسبت به زن و مرد، نگاه انسان است؛ در مسئلهی انسانیّت، سِیر مقامات معنوی، استعدادهای فراوان فکری و علمی هیچ تفاوتی نیست، امّا قالبها دو قالب است: یک قالب برای یک کار و یک صنف کار است، یک قالب برای یک کار دیگر است؛ البتّه کارهای مشترکی هم وجود دارد. [آیا] این خدمت است که ما بیاییم یکی از این دو قالب را از منطقهی اختصاصی خودش بکشیم بیرون، ببریم در منطقهی اختصاصی آن قالب دیگر؟ این کاری است که غربیها دارند میکنند. خیلی از این کنوانسیونهای بینالمللی و جهانیشان ناظر به همین مسائل است. روی این فکر غلط، زندگی بشریّت را تباه کردند، خودشان را تباه کردند، دیگران را هم میخواهند تباه کنند.» (امام خامنهای،۳۰فروردین۱۳۹۳، بیانات در دیدار جمعی از بانوان).
[۲]. شعار زن، زندگی، آزادی نیز که به یک شعار ضدزن تبدیل شده است و در ماههای اخیر در ایران، دستخوش بهرهبرداریهای سیاسیِ نظام سلطه واقع شد؛ موجی از آمال و آرزوهای زنانی را فریاد زد که ازقضا سالهاست این آمال از طرف سازندگان این شعار، زیر خروارها خاک، زندهبهگور شده است؛ زیرا از زمانی که عدهای به اسم آزادی، انقلاب جنسی را در غرب کلید زدند، زن از جایگاه امن خویش بیرون کشیده شد و وارد زندانِ امیال هوسآلود و فاسدکننده قرارگرفت تا در چرخهی اقتصاد فرهنگ لیبرالیسم، مهرهی اصلی برای استفادهی نظام سرمایهداری غرب باشد. چنانکه دیدیم؛ صدها صنعت اقتصادی بر همینپایه شکل گرفت و روزبهروز رو به فزونی نهاد؛ از تولید انبوه لوازم متنوع آرایشی و پوشاک گرفته تا تجارت داروها و عملهای زیبایی و...، و اینگونه شد که داستان غمانگیز اسارت زن در بندهای ظالمانهی ازپیشطراحیشدهی نظام سلطه آغاز شده و همچنان ادامه یافته است؛ کرامت و شخصیت نابودشدهی زن غربی، ازدستدادن جایگاه فطریِ همسری و مادریاش، سردشدن و ازهمپاشیدگیِ کانون گرم خانوادهاش، رهاشدگیِ او در رنجهای تأمین معاش، مشکلاتش در به¬دستآوردنِ سرپناهی برای زندگی و از همه خفبارتر؛ تبدیلشدنِ او به ابزاری جهت کامجویی عمومی، درآمدزایی برای نظام سرمایهداری، تبلیغات، ویترینِ تجاری جهت بردگی جنسی، همچنین تبدیلشدنش به یک نیروی ارزان کار که در یک رقابت نابرابر با مردان بر او تحمیل شده است؛ همگی از سیاست هویتزدایی از جنس زن و انحراف او از مسیر طبیعی خلقتش گواهی میدهند؛ حالآنکه، مسئلهى زن از مسئلهى خانواده قابل تفكيك نيست و خالق هستی او را مرکز رشد و تربیت انسان، نقطهی کانونی مدیریت و آرامش خانواده و رکن اصلی زندگی و زایش قرار داده است.
✍ مریم عفتیمطلق
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی