#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖قصهی غصّهها
کودکم! در آغوشم بیا تا در سکوت و تاریکی شب، در گوشَت قصه بگویم و روحت را از شنیدن ماجرای حق سیراب گردانم. سر، روی پاهایم بگذار تا لب بگشایم برایت، از قصه غصههای طاقتفرسا.
بیا کنارم که سینه سبک کنم بر بستر خوابت و تو را در دنیای خیالم پرواز دهم و نشانت دهم، آنچه در این دنیایی که تو روزهایش را مشغول بازیهای کودکانه هستی، اتفاق میافتد و تو باید بدانی، تا کودکیت را به مسیری در نوجوانی گره بزنی که دور از این سیاهیها اما در تلاش برای پایان دادن به آنها باشد.
فرزندم! این روزها ابدانی سوخته، قصهگو شدهاند، از دو گوشهی دورافتاده از بُعد مسافت در دنیا،اما دل در گرو همدیگر، در راه رسیدن به اهدافی مقدس، پیکرهایی سوختهاند و به طوری شگفت، سوختههای اجساد پاکشان، لب به سخن گشودهاند، شهدای خدمت در ایران و شهدای آوارگان رفح غزه.
فرزندم! در ایران، هشت پیکرِ شهید خدمت، در دل کوه سوختند و سوختهجانشان با مردم همکلام شده است، با مسئول به زبانی، با کارگر به زبانی، با محصل به زبانی و خلاصه با تمام اقشار جامعه، با زبان خاص خودشان تکلم میکنند و یادآور میشوند که برای چه هدفی خلق شدهاند و مسیر درست را نشانشان میدهند و خاطرنشان میگردند که مسیر حق پیدا شدنیست، هرچند غبار غلیظ دنیا دید بصیرت را مسدود کرده باشد. میشود غرق در امور و کار دنیوی به سوی ابدیت و معنویت شتابان جست و از زمین کنده شد. میشود آنچنان در مسیر خدمت به خلق، خالصانه گامبرداشت که خالق تو را برگزیند و نمونهای قرارت دهد برای رخنمایی به پویندگان مسیر عشق و عقل. میشود در آتش عشق خدمت به مردم ذوب شد و سوختههای جانِ شیرینت تندیسی از عشق و وفای به عهد گردند.
اما ابدان سوخته در رفح، جگر میسوزانند و لب میگشایند به گلایه، گلایه از بیطرفان عالم، دنیاپرستان پست، از بیدردان بیتوجه، که چند صباح دنیا را چنگزدهاند و گوششان را بر صدای دادخواهی مظلومان عالم بستهاند. به تصاویرشان که بنگری، از زیر آوار، سربرمیدارند و فریاد سرمیدهند که کجایند خوشغیرتان روزگار که ببینند با خلق خدا، که حق دارد او هم مثل شما رفاه و امنیت را تجربه کند، چگونه خصمِ پستِ صهیون، ظلم روا میدارد و سکوت شما جریتر و گستاخترش میگرداند؟
جگرها بسوزد برای آن نالههای «حسبناالله و نعمالوکیل» بازماندههایشان که پیکر سوختهی عزیزشان را از زیر آوار بیرونمیکشند و آه از نهادشان برمیخیزد و امیدشان به بیداری مردمان عالم است.
آری فرزندم! این ابدان پرپر گشته رسالت خود را در راه حق انجام دادهاند اما خدا به فریاد مردمی برسد که حق این شهدای مظلوم را ادا نکرده و بار امانتی که بر دوششان آمده را به درستی به سرمنزل مقصود نرسانند.
کودکم! پناه میبریم به خدای این شهدا و دست توسل میزنیم بر دامان این خوبان که بتوانیم راهشان را غیورانه و مقتدرانه بپوییم و در منزل دیدار حتمی با آنان, سرافکنده نباشیم.
فرزندم! خوب بخواب تا فردای پیش رو، آماده و مهیای وفای به عهد، سر از بستر برداری و با عزم راسخ، پا به عرصهی زندگی بنهی. من و پدرت از تو بصیرت و استقامت در راه یاری ولایت حق میخواهیم و بدان که پدرت چون کوهی استوار در این عرصهی انجام وظیفه، همراه و هواخواه توست و من دعاگوی تو دلبندم میباشم. یقین بدار آینده از آن تو و دوستان تو در غزه است.
✍ فاطمه مهدوی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖طرفِ درستِ تاریخ
طرف درست تاریخ کجاست که دانشجویان آمریکاییِ حامی مظلومان فلسطینی آنجا ایستادهاند؟
طرف درست تاریخ آنجایی است که حق مظلوم، حمایت میشود و ظلمِ بیشترِ حاکم، نمایان میگردد یعنی وقتی جمعی دانشجو و استاد بدون هیچ سلاح و هیچگونه بینظمی و تخلف، شعار حمایت از مظلومان اسیر در چنگال صهیونیست را سرمیدهند، با رفتاری تند و خشن از سوی دولتِ حاکم بر کشورشان روبرو میشوند.
آنجایی که حتی نمازشان را هم زیر بار کتک و اهانت اقامه میکنند و آنانی که مسلمان نبوده، با زنجیرکردن دستانشان، از نمازگزاران دفاع میکنند. شاید بتوان گفت جایی شبیه محراب کوفه که ابن ملجم قصد قتل انسانیت را داشته، یا جایی شبیه به دشت نینوا که یزیدیان صف بستهاند در مقابل حجت خدا، یا شاید جایی شبیه به زندان هارونالرشید ملعون که اراده کرده تا صدای حق در گوشها نپیچد، اما چه خطاکار و زیانکار بودند و هستند، همه ستمگران و دشمنان حق.
ارادهی الهی بوده که نه در محراب مسجد کوفه حق خاموش شد، نه در دشت نینوا و نه در زندان هارونالرشید. پس حقطلبیِ دانشجویان آمریکا و دیگر ممالک هم خاموش نمیشود و ساکنان طرف درست تاریخ پیروز خواهند شد.
✍ فاطمه مهدوی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
به نام خالقِ دورانها
🔖نرمافزارِ همهی دوران
۱. امام خامنهای در سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی (رحمهاللهعلیه) فرمودند: «آن عاملی که توانست به امام کمک کند و امام را در این میدان پیش ببرد و او احساس خستگی نکند و بتواند این کارهای بزرگ را انجام بدهد و این کوههای بزرگِ موانع را از سر راه بردارد، چه بود؟ امام، عامل کمککنندهی سختافزاری نداشت؛ نه پول داشت، نه ابزار تبلیغی داشت، نه رادیو داشت، نه خبرگزاری داشت، نه هیچکدام از سیاستهای دنیا از او حمایت میکردند و [به او] کمک میکردند. عامل سختافزاری امام، یک صفحه کاغذ بود که بیانیّه در آن بنویسد، یک تکّه نوار بود که صدای او را ضبط کند و به گوش این و آن برساند.» (۱۴خرداد۱۴۰۲) بله، خمینی عظیم با دست خالی، بدون حزب و رسانه و بیسلاح پیروز شد. در حالی که در این هنگامهی عظیم و انقلاب کبیر، استکبار جهانی برای از بین بردن او و مکتبش متحد شده بودند، او با معنویت، که نرمافزاری برای همهی دورانهاست، باشکوه و صلابت و با اقتدا به مولایش، و مردم باایمان و شجاع همراهش با پیروزی خون بر شمشیر، قدرت خدا را بر آنها به اثبات رساند. پیر جماران ما با ندای الهی که با فطرت بشریت هماهنگ بود، ابهت بتپرستی مدرن را شکست و با ایمان و امید به سنتهای الهی و دادن جرأت روحی به مسلمانان جهان اسلام، ابراهیموار صدای توحید را تا دوردستها به گوش همهی انسانها رساند.
۲. بعد از غیبت کبرایِ جان جهان، وظیفهی نیابت عامّه بوده و هست که در کنار مظلومان و در مقابل دستگاه اهریمنی و شیطانی قدرتهای مادی بایستد. نائبالامام ما، خمینی عظیم، در غیبت مولا، با قوت ایمان و اعتماد به سنتهای الهی، اقتدار اسلام و چگونه زندگی کردن را به رُخ جهانیان کشید تا برترین قدرت را که قدرت الهیست، به همهی بشریت معرفی کند و کرد. خمینی عزیز درحالی چشمان تیزبین و سرشار از نورانیت قرآنیاش را بست و به مقام راضیه مرضیه رسید، که امام جامعهی بعد از خود، تابع محض اسلام و امام بود. خامنهای عزیز نیز در ادامهی راه و مکتب امام، با بصیرت نسبت به تحولات جهانی، تمام تهدیدهای شیطان بزرگ و اذنابش را که به صورت ابزارها و تدابیر جدید و در لفافهی جاهلیت مدرن، برای انحراف اذهان با رنگ و لعاب بیشتر به نمایش در آمده بودند را تبدیل به فرصت کرد. او با دستورکار «ایران قوی» تحولی بزرگ را در عرصهی مدیریت انقلابی رقم زد. او با این دید که اگر ملت دست بر زانوان خود نگیرند، بار خدا بر زمین نخواهد ماند، بعد از امام، ملت را به سوی ایران قوی هدایت کرد، تا جایی که هماکنون در گردنههای نزدیک به قلههایی در حرکت هستیم که هرکدام از این قلهها، سبب حیرت و پریشانی استکبار شده است.
۳. اکنون در اثر مقاومت امامین انقلاب در برابر رژیم کودککش، نرمافزار سرشار از معنویت، امیدآفرین و مومنانه، یعنی مبارزه با ظالم و حمایت از مظلوم، علاوه بر منطقه به اروپا و آمریکا رسیده و گسترش پیدا کرده است. در پی آن نیز دشمنان هرچه خواستند، قضیهی فلسطین و غزه و رفح جهانی نشود؛ شد. اینک پس از ۳۵ سال، یقین پولادین و ارادهی خستگیناپذیر خامنهای عزیز برای دفاع از حیثیت توحید و موحدین و معرفی هر لحظهی مکتب و راه امام، همچنان فعال است. او امروز، بیش از قبل، جهان بشریت را با ایدهی «نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید» به جوش و خروش آورده است. به گونهای که دیگر جوانان پاک نهاد و آزادیخواه جهان، عاشقانه نامه و پیام «پیر حسینیه امام خمینی» را میخوانند تا مرحلهبهمرحله با «درس قرآن»، و فطرت پاک انسانی آشنا شوند. شاید امروز امام عصر بیش از هر زمان دیگر، منتظر است تا از غربت به در آید و حیات طیبه را برای تمام بشریت محقق کنند. این ایام نیز از «عاشقانِ شهیدِ» خمینی عزیز که در نیمهی خرداد به فوز عظیم رسیدند؛ یاد کنیم. که امامشان فرمود:
سالها میگذرد حادثهها میآید
انتظار فرج از نیمه خرداد کشم.
✍ خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
بسمربالحسین
🔖هوای روضه
از بعد روز حادثه، به کوچکترین بهانه هوای چشمانم بارانی میشود.
عکسها، زلال سخنان دلسوزانه، خاطرات روشن مانده در دل دوستان، حتی کوه، ابر و مه، همه عقدهگشایی میکنند.
بهت و حیرت و افسوس و آه، سهم عمدهی کلام روزانهام شده است.
و در میان این همه غم، شاید تنها پیوستن به سیل جاری در روز تشییع، کمی تسلیبخش دلها بود .
و البته صلابت پدری امیدوار، محکم و حکیم، آرامبخش بیقراریهایمان بوده است.
داشتن این چنین سایهای بر سر امت اسلام که در داغهای دمادم سیر حیات میکند، غنیمتی است، که از عهدهی شکرمان بیرون است.
انشاءالله روزی که چشمان منتظران، به روشنی دیدار حضرت یار روشن میشود، پرچم از دست این پدر معنوی به صاحبش برسد.
✍رجبی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖دلم سوخت🥀
به رغم سخنرانی سراسر حماسی و دشمنشکن امام خامنهای عزیز، آنقدر بیانصافی و زشتیِ قدرناسپاسی برخی نسبت به شهید جمهور، شدید و غمانگیز بود؛ که فرمودند:
«دیدم همه از خدمات او و تلاشهای شبانهروزی او حرف میزنند.از او تمجید میکنند. تعریف میکنند. دلم سوخت. دلم برای رئیسی سوخت. در زمان حیات او این ها یک کلمه حاضر نبودن از این حرفها را بگویند».
به شهید جمهوری که امروز در سالگرد ارتحال امام ۱۴۰۳/۰۳/۱۴ به فرمودهی خامنهای عزیز:
➖در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت و دوپهلو صحبت نمیکرد و به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد.
➖در باب خدمتگزاری به کشور و ملت یک نصاب تازهای به وجود آورد. ما قبلا شخصیتهای خدمتگزار داشتیم اما نه در این حد، نه با این حجم نه با این کیفیت، نه با این صداقت، نه با این پرکاری و شب و روز نشناختن.
➖در مسائل خارجی از فرصتها به بهترین وجه استفاده کرد. اینهمه سفر خارجی آثار ارزشمندی هم برای امروز کشور و هم برای فردای کشور دارد. ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجستهتر کرد.
➖انقلاب اسلامی و ملت ایران را در اظهارات خارجی خود درست تعریف کرد و شناساند.
➖سبک مدیریت او در بین همکاران خود سبک ویژهای بود. با همکاران خود؛ با وزرا با مدیران دولتی با صفا و صمیمت رفتار میکرد.
➖برای مردم کرامت و عزت قائل بود.
➖جوانان را تکریم و برای اظهارنظر میدان میداد و به آنها اعتماد داشت.
➖به کسانی که به خود او بدی کرده بودند با کرامت برخورد میکرد و به کسانی که به او اهانت کرده بودند پاسخ تند و زشت و عصبی نمیداد.
راستی مخاطب گلایهی خامنهای عزیز کیست؟
✍خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
به نام خدای تصمیمساز
🔖تصمیم درست
سالها بود یکی از آشنایان که عمو مظفر صداش میکردیم و ساکن یکی از محلات حومه تهران بود وقتی مهمان ما میشد و سر حرف در مورد مستاجری باز میشد، میگفت: تا کِی میخواهید مستاجر بمانید؟ چرا نمیآیید محله ما خانه بخرید؟ با این پول پیشی که دارید، محله ما میتوانید خانه بخرید و صاحب خانه شوید. اما من هر بار با خنده میگفتم عمو جان برای من خیلی سخت است از محله خوش آب و هوای بالای شهر با خانههای بزرگ که توی آن بزرگ شدم و ازدواج کردم و بچه دار شدم، کوچ کنم و به یک محله شلوغ در حومه شهر درون خانههای آپارتمانی زندگی کنم.
عمو مظفر با مهربانی لبخند میزد و میگفت: دخترم برای من هم سخت بود ولی وقتی تعداد بچههایم زیاد شد و خرج و مخارج زندگی زیاد شد، نتوانستم دوام بیاورم و هرچه پسانداز داشتم را گذاشتم و آنجا خانهای خریدم و الان دیگر دغدغه مستاجری و اسبابکشی ندارم. میدانستم عمومظفر از سر دلسوزی به ما هربار این پیشنهاد را میداد، ولی دلم راضی نمیشد از محلهای که جایجای آن برای من پر از خاطره بود دل بکنم.
چندسالی گذشت و من هربار که موعد تمدید اجاره میرسید و صاحبخانه اجاره بها را زیاد میکرد، یاد سختیهای اثاثکشی میافتادم، نگران همسرم میشدم و یاد حرفهای عمومظفر میافتادم و با خودم میگفتم دختر تو چقدر مغروری؟! تا چندسال میتوانی دوام بیاوری؟! اینبار از همسرم خواستم به پیشنهاد عمومظفر فکر کند، او راضی بود ولی ته دلش نگران کاسبی و از دست دادن مشتریهایی که سالها او را میشناختند میشد.
بالاخره همسرم را مجاب کردم و تصمیم گرفتیم به منزل عمومظفر برویم و با مشورت او محله و خانهها را با دقت بگردیم و یک خانه خوب بخریم. هرچه که طلا و پسانداز داشتیم را به همراه پول پیش خانه حساب کردیم و طبق بودجهای که داشتیم با عمومظفر یک روز از صبح تا غروب دنبال خانه گشتیم تا بالاخره یک خانه آپارتمانی نقلی پیدا کردیم. با سختی تمام بالاخره باید با محله جدید که شلوغ و پرجمعیت و پرسروصدا بود کنار میآمدم. سخت بود ولی بالاخره باید تصمیم خودم رو میگرفتم.
خیلی نگران محیط جدید و همسایهها بودم. خدا را شکر روز اثاثکشی مهربانی و صفا و گرمی همسایهها به من آرامش داد. هرکدام سعی داشتند با خدا قوت و تعارف چای یا آب سرد با من و همسرم آشنا بشوند. ما هم با گرمی تشکر میکردیم. اثاثخانه را تازه چیده بودیم و داشتیم استراحت میکردیم که زنگ خانه را زدند.
عمومظفر بود که با گل و شیرینی به همراه خانوادهاش مهمان ما شدند. خیلی خوشحال شدیم که کسی هست بتوانیم با آنها در محله جدید رفتوآمد کنیم و محله را بیشتر بشناسیم. حالا دیگر ما صاحبخانه بودیم و دغدغه پول پیش و اجاره و اثاثکشی نداشتیم. فقط تنها چیزی که نگرانش بودم کاسبی همسرم بود که به لطف خدا و قناعت توانستیم از پس این مشکل هم بربیاییم.
✍ ساداتحسینی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
34.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مستند روایت «رهبری»
قسمت اول
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🪴
#فکر_قوی
#منظومه_فکری_رهبری
به کانال نوشتههای انقلابی بپیوندید🔻
https://eitaa.com/enqelabi_nevesht
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖 خمینی میراثدارِ همهی انبیاء
۱. روزگار عجیبی بود؛ مردم مظلوم دنیا در چنگال سلطهی غرب و شرق عالم گرفتار بودند.گاهی افراد نخبه و آزاده متوجه این مشکلات میشدند، با قیام خودجوش به پا میخواستند، یا افرادی با قلمشان روشنگری میکردند. افرادی هم تمام حقایق را از ترس جان و مالشان در قلبشان حبس میکردند و با خود به گور میبردند. حال عامهی مردم خرابتر بود، آنها چنین زندگی خفتباری را پذیرفته بودند، یا صبر( به معنای غلطش) میکردند.
🔹سوال اینکه چه شده بود که بعد از آمدن راهنماها و پیامبران اولوالعزم و ائمه معصومین چنین بلایی بر سر مردم دیندار آمده بود؟ در صورتی که دین ادعا کرده بود برنامهای برای رسیدن به «حیات طیبه» برای همهی مردم در همهی اعصار دارد.
۲. مهمترین پاسخ این است که؛ قدرتمندان عالم نمیخواستند معارضینی داشته باشند به این جهت استعمار، دین را برای مردم اینگونه تفسیر کرد؛ دین بهطور کل از سیاست و ادارهی صحنههای زندگی انسان جداست و دین یک رابطهی شخصی و قلبی و در نهایت یک رابطهی اخلاقی با انسانهاست. دین بدون مبارزه را ساختند. به این معنی که دین یک امر فردی است و برای مسائل زندگیساز و جامعه ناکارآمد است. عجب تفسیری از دین! دین اهرم تحرک ملتها، به داروی خوابآور و مخدر تودهها تبدیل شد. از عوامل تحریف دین، دشمنان مغرض آگاه و دوستان کماطلاع ناآگاه بود.
۳. در چنین شرایطی منجی آمد، نه فقط برای نجات ملتها از زیر بار ظلم و بیعدالتیها بلکه برای نجات اسلام، آن هم اسلام ناب محمدی، اسلام بدون التقاط، بدون تحریف. اسلام پوستهای، که رهآورد استعمارگران و زورگویان بود را با سلاح مبارزه و جهاد از بین برد.
➖خمینی آمد برای جهاد کبیر او شد خمینی کبیر. افکار را اصلاح کرد، عزم و ارادهها را راسخ کرد، «ما میتوانیم» را به مردم آموخت.
➖با تبیین حقایق دین، مهمترین بحث دینی یعنی ولایت فقیه را مطرح کرد به تبع آن مسئلهی اساسی یعنی حکومت در اسلام مطرح شد. دستگاه سلطه را افشا کرد و مردم را به میدان مبارزه دعوت کرد.
➖سیاست نه شرقی نه غربی را با شجاعت تمام آورد و با انجام انتخابات برای عموم مردم، مردم سالاری دینی را به منصهی ظهور گذاشت.
➖امام تحولخواه و تحولآفرین بود، نه فقط در سطح کشور بلکه در سطح جهان. فضای معنویت و توجه معنوی را در دنیا زنده کرد. با پیروزی انقلاب اسلامی، روزگار اسلام تازه شروع شد، ملت ایران به رهبری امام، بنبست را باز کردند. دو عاملی که موجب چنین نقشآفرینیها شد؛ «عبارت است از ایمان و امید. آن چیزی که امام را در این راه پیش برد، او را قادر کرد که این تحوّلهای عظیم را در سطح کشور، در سطح امّت، در سطح جهان برای طول تاریخ به وجود بیاورد، عبارت بود از ایمان او و امید او»(۱۴ خرداد ۱۴۰۲، سی و چهارمین مراسم ارتحال امام خمینی)
➖او میراثدار همهی انبیاء بود؛ همچنان که تلاش انبیاء برای ایجاد محیط مناسب برای تربیت و پرورش انسانها بود و این مهم با ایجاد حاکمیت اسلامی و حکومت توحیدی محقق میشود. در چنین فضایی انسانها میتوانند بدون جبر و با آزادی فکر و عقیده، با اختیار راه درست را انتخاب کنند.
🔹الان در زمانهای هستیم که تلاش انبیاء و سلالهی پاکشان، بصورت حاکمیت انقلاب اسلامی ایران نمود کرده است، وظیفه داریم در حفظ و بهبود و گسترش این امانت الهی مانند امام خمینی (رحمتاللهعلیه) تمام قد بایستیم. یکی از خطرات بزرگ پیشرو، انحراف خط امام و نهضت خمینی است. با روایتگری صحیح تاریخ معاصر، خصوصا از سال ۴۲ مانع رسیدن دشمن به اهداف شومش شویم.
✍ فاطمه جعفرینژاد
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖تامّلی در یک نامه
یکی از مهمترین اتفاقات این روزها، در عرصه بینالملل، نامه پرمحتوا و تحرکآفرین رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکاست، ولی ما چون درگیر حواشی بیاهمیتی شدهایم که دشمنان یا دوستانِ به اصطلاح انقلابی برای ما درست کردهاند و یا توان درک اولویتها را نداریم، در برابر این نامه عکسالعمل مناسبی را از خود نشان ندادهایم. چون فکر میکنیم که نامه رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان آمریکاییست و ربطی به ما ندارد. این نامه بسیار مهم که پیشران جهتدهی به حرکت جهانی مبارزه با اسرائیل است، در داخل کشور بازنشر مناسبی نداشته است، در حالی که مقامات آمریکایی و صهیونیستی را به اوج عصبانیت رسانده است و آنها اظهارات مختلفی کردهاند.
[۱]. «مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان کنگره آمریکا گفته است: «به دست آوردن تأییدیه آیتالله یعنی از دست رفتن آمریکا.»، در این پیام نوعی اعتراف به قدرت ایران و رهبر انقلاب وجود دارد. دشمنان ما میدانند که تاییدیه رهبرمان برابر است با نابودی آمریکا و برای سرپوشگذاشتن بر روی این نامه، تلاشهای زیادی میکنند، چون میدانند که نصایح «آیتالله» میتواند پیغمبرگونه، دفینههای عقول دانشجویان را برشوراند. «جروسلم پست» نیز بیان داشته است که «آیتالله خامنهای از دانشجویان آمریکایی میخواهد به نبرد علیه سیاست نسلکشی اسرائیل ادامه دهند»، چون رهبر انقلاب در اول نامه میفرماید، «این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.»
[۲]. رهبر انقلاب پیرو نامههای قبلی نوشته شده به دانشجویان آمریکایی باز هم پیام خود را در مواقع حساس به آنها میرساند، چون میداند که آنها بر فطرت پاک خدایی آفریده شدهاند ولی حکومت جبار و ستمگر آنها، گرد و غبار غفلت بر روی فطرت پاک آنها نشانده است که با پیامهای متوالی در مقاطع مختلف زمانی این گرد و غبار شسته میشود و دانشجویان به فطرت خدایی خویش لبیک میگویند و خواهند گفت. «دب فیشر»، سناتور جمهوریخواه در برابر پیام رهبر انقلاب، چنین گفته است: «بسیاری از دانشجویان ما به این نظرات (رهبر ایران) افتخار میکنند. دانشگاههایی که در آن تحصیل میکنند، یک درس تاریخ را به آنها مدیون هستند.»، سخنان افراد بلندپایه آمریکا حاکی از این است که در برابر نامه رهبر انقلاب به تلاش و تکاپو افتادهاند تا بتوانند در مقابل خیزش دانشجویان دانشگاههاشان برخورد قاطع داشته باشند.
[۳]. رهبر انقلاب در این نامه به دانشجویان آمریکایی نوشتهاند، «اکنون در طرف درست تاریخ ایستاده اید.»، اگر منتقدان و روشنفکران و جامعه شناسان غربگرای داخلی همین بند از پیام رهبر انقلاب راتحلیل کنند، کافیست. این ذخیرههای اسرائیل در داخل کشور اگر وجدان بیدار داشته باشند، دیگر دانشجویان خودمان را به اختلاط دختر و پسر در دانشگاهها و شکستن شیشههای دانشگاه در ایران تحریک نمیکنند. سخنگوی وزارت خارجه رژیم ملعون صهیونیستی، یک سخنرانی داشت که سخنرانی او همزمان در متاورس با یک آواتار به چهل زبان زنده دنیا پخش می شد، به گونه ای که آن سخنرانی همزمان ۲۵۰ میلیون شنونده داشت، پس چرا نامه رهبر اتقلاب به دانشجویان آمریکایی بازتاب چشمگیری در کشورمان نداشته باشد؟ وبسایت صهیونیستی «تایمز اسرائیل» و روزنامه آمریکایی «نیویورکپست» هم به این نامه پرداختهاند. نیویورکپُست این بخش از نامه رهبری خطاب به دانشجویان آمریکایی که "شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید...و شما اکنون بخشی از جبهه مقاومت را تشکیل دادهاید" و تایمزِ اسرائیل نیز علاوه بر این بخشها، این قسمت که «سردمداران صهیونیسم بینالمللی... این مقاومت انسانی و شجاعانه (محور مقاومت) را تروریسم معرفی کردند..» را برجسته کردند.
✍ مرضیه عاصی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
📝ادامه مطلب...
[۴]. وقتی میبینیم و میشنویم که دشمنانِ در کمیننشسته در برابر این نامه تحرکآفرین چگونه دست و پا میزنند که مبادا دوباره با موج خیزش دانشجویانشان روبرو شوند، ما در قبال آن چه وظیفهای داریم؟ انتظار نگارنده در رابطه با نامه مدکور این است که این متن را به دقت و موشکافانه مورد بررسی قرار دهید و آن را درست فهم نمایید، پس از فهم و باورمندی به مفاد این نامه، آن را بهخوبی تحلیل نمایید و در گروههای دانشجویی و هر گروهی که در آن عضو هستید بازنشر دهید. از دیگران بخواهید درصورتی که از بستگان یا دوستانشان در خارج از کشور دانشجو هستند ویا فقط مقیم آنجا هستند ، برای آنان نیز ارسال نمایند. و دانشجویان ایرانی خارج از کشور این متن را به دست دانشجویان خارجی برسانند. (ترجمه انگلیسی این نامه نیز انجام شده است و در دسترس می باشد.) و اگر به زبان های خارجی تسلط دارید، در گروههای دانشجویان دانشگاههای خارجی نسبت به تبیین و بازنشر این نامه اقدام کنید. در صورتی که صفحات پربازدید در شبکههای مجازی ویا توییتر دارید، متن این نامه را به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر نمایید، تاشاید بتوانید دِینی که از رهبر انقلاب در خصوص این نامه بر گردن دارید را ادا نمایید.
✍ مرضیه عاصی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
27.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مستند روایت «رهبری»
قسمت دوم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🪴
#فکر_قوی
#منظومه_فکری_رهبری
به کانال نوشتههای انقلابی بپیوندید🔻
https://eitaa.com/enqelabi_nevesht
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖امام خمینی، موجدِ تحولات عظیم تاریخی
به گواهی برگهای کتاب تاریخ انقلابِ اسلامی ایران، امام خمینی (رحمهاللهعلیه)، حقیقت همیشه زندهی تاریخ و امامِ تحولهای عظیم بود. او معنای حقیقی «ما میتوانیم» را در رگ و ریشه و خون ملت ایران جاری ساخت و با هویتبخشی به امت اسلامی، ملت را از دورهی انفعال، ضعف و بیتحرکی به کنشگری و اثرگذاری تبدیل کرد. امام روحالله با دمیدن روح خودباوری و نفیِ از خودبیگانگی، زمینههای بازگشت به «مَنِ اسلامی» را در میان امت اسلام فراهم ساخت و با وامداری از دو عامل ایمان و امید، تحولهای عظیم را در سطح کشور، در سطح امت و در سطح جهان برای طول تاریخ به وجود آورد. امام روحالله نگاهِ حداقلی به دین را برنتافت؛ پس چون پیامبران الهی، اسلام را برای همهی عرصههای زندگی بشر در طول تاریخ میخواست. او امامِ تاریخ اسلام و امامِ تحولات عظیمِ تاریخی بود و سرمایهای که برای کشور و ملت ذخیره کرد، یک سرمایهی تاریخی، حیاتی و ارزشمند است و آن استقلال سیاسی، شناخت هویت ملی، عزت ملی، خودباوری ملی و فرهنگی، ایمان عمیق و شجاعت است که در سالهای اخیر به تحقق عملیِ شعار «ما میتوانیم» در صحنههای گوناگون علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی منجر شده است.
هدف امام خمینی (رحمةاللهعلیه) از انقلاب اسلامی، احیای تفکر دینی بود و از همان ابتدا دشمنان انقلاب با تفکر ناب و صحیح اسلام مخالف بودند و به آن حمله میکردند. اینک نیز مکتب فکرى انقلاب اسلامى، چارچوبى مطلوب براى تثبیت و تحکیم پایههاى ارزشى آیندهی جـامـعـهی اسـلامـى دارد؛ چراکه درصدد زمینه سازىِ تجدید حیاتِ عظمت تمدن جهانشمول اسلامى است و از این نگاه، آیندهی انقلاب اسلامى، بازسازىِ تمدنِ فراموششدهی اسلامى در جهان امروز خواهد بود و مـقـصـد کـاروان انـقـلاب اسـلامـى تـحـولات عـمـیـق فـکـرى در مـسـائلى چـون هویتیابى، استقلالطلبى، مدیریت، سیاست، فرهنگ، اخلاق، شناخت و ترویج ارزشهاى اسلامى و ایجاد تحول روحى در سطح فرد و اجتماع است و نگاه آیندهی انقلاب را باید در پیام انقلاب اسـلامـى در احـیـاى دیـنمدارى و تفکر اسلامى در سطح جهان جستجو کرد.
از این منظر، در بیان امام خامنهای در سیوچهارمین سالگرد امام خمینی(رحمةاللهعلیه)، امام موجد سه تحول عظیم بود که عبارتند از: تحول در سطح کشور که با شکستن ساختارِ سیاسی سلطنتی و جایگزینکردن مردمسالاری دینی ایجاد شد و کشور را از یک نظام دستنشانده و ذلیل در مقابل قدرتها خارج کرده، نظامی مستقل و متکی به عزّت ملی را جایگزین آن کرد. دوم، تحول در سطح امت که با ایجاد جریان بیداری اسلامی، دوره انفعال و بیتحرکی در دنیای اسلام را به سمت ضعف و نابودی کشاند و پس از آن، مسئلهی فلسطین را که به خیال صهیونیستها و حامیانشان یک مسئلهی تمام شده به حساب میآمد، در سطح امت اسلامی به مسئلهی اول جهان اسلام تبدیل کرد. سومین تحول نیز در سطح جهان اسلام رخ داد، چراکه معنویت سرکوبشده زیر بارِ سیاستهای مادیگری و ضدمعنوی در کشورهای غیرمسلمان را دوباره زنده کرده و معنویت را روحی دوباره بخشید.
و اینک در هنگامهی تورق تاریخ به سمتِ حاکمیت توحید در جهان، به برکتِ خونِ پاک شهدای غزه و بیداری وجدانهای آزادگان در سراسر دنیا، بعد از عملیات عظیم و تعیینکنندهی طوفانالاقصی، حرکت معادلات دنیا تغییر کرد و تمام نقشههای دشمن برهمخورد و ضربهی غیرقابلدترمیم و غیرقابل جبرانی به رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار وارد آمد و مسئلهی فلسطین را به مسئلهی اول دنیا تبدیل کرد، تا جاییکه در ماههای اخیر در قلب اروپا و حتی در دانشگاههای آمریکا، در نتیجهی این بیداری، هیمنهی پوشالی استکبار فروریخت و فریادِ رسای دفاع از مظلومیت و حقانیت فلسطین، از حلقومِ فطرتهای پاکِ دانشجویان و اساتیدِ آن بلند شد که همه نشان از حرکتِ سریعِ تاریخ به سمت تحقق وعدهی الهی، مبنی بر نابودی کامل باطل و حاکمیت صالحان بر زمین دارد.
🖋آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖وصیت من، محروم از تو هرگز
به یاد شهیدِ جمهور
حضرت امام رضا(علیهالسّلام) در نامهای به امام جواد(علیهالسلام) که بهظاهر کودکی بیش نیستند، برای رسیدگی به محرومان نوشتند: «ای پسرم! به من خبر رسیده است که خدمتکاران، تو را از درب کوچک خانه بیرون میبرند، زیرا؛ بخل دارند که از ناحیه تو خیری به کسی برسد. تو را به حقی که بر گردنت دارم، هنگام واردشدن به خانه و خارجشدن، از درب بزرگ رفتوآمد کن و همراه خود طلا و نقره فراوان بردار و به هر کس که از تو درخواست کرد عطا کن... چرا که؛ می خواهم خداوند در پرتو انفاق مقامت را بالا برد. پس ببخش و انفاق کن و جز از خدا مترس.»( الكافي، جلد۴، صفحه ۴۳)
وصیت پدر در این نامه به پسرش این است؛ که کسی از تو محروم نشود. قید هرکس یعنی نه فقط مسلمان بلکه غیرمسلمان هم محروم نگردد. بنابراین هرکس در هرزمان محتاج است و گرفتار، از امام جواد بخواهد، هیچگاه محروم نمیشود؛ چون امام جواد به وصیت پدرش _غیر از شأن امامتش_ امام رضا (علیهالسلام) حتما عمل میکند. شهید جمهور ما به تأسی از این شأن و مقام امامت، در هر مسندی چه در آستان قدس رضوی، چه قوهی قضاییه و چه قبل از آن قرار میگرفت به محرومیتزدایی دست میزد و با توان بالاتری در قوهی مجریه با کار خستگیناپذیر و شبانهروزی مجاهدت کرد. او با این محرومیتزدایی، درجهی بالایی از ولایتمداری را، نسبت به ولی امر جامعه و امامت جهان هستی به منصهی ظهور گذاشت، و با انفاق جان راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی را هموارتر کرد.
✍ خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مستند روایت «رهبری»
قسمت سوم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🪴
#فکر_قوی
#منظومه_فکری_رهبری
به کانال نوشتههای انقلابی بپیوندید🔻
https://eitaa.com/enqelabi_nevesht
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖شکوه شیعه، رویایی واقعی
شکوه امروز شیعه، نتیجه مجاهدتهایی است که سالیان متمادی از غرب تا شرق عالم به خود دیده است. شیعه امروز فرصتی است مغتنم که تاریخ از صدر اسلام حسرت آن را میکشیده است. ذلت و خوارى شیعه و کشتار، پس از شهادت امام حسن (علیهالسلام) و در زمان معاویه شروع شد. در هر شهرى شیعیان را مىکشتند و دست و پاى افراد را، حتى به گمان شیعه بودن آنان، قطع مىکردند. هر کس به اهلبیت اظهار محبت مىنمود، به زندان مىرفت، اموالش را غارت و خانهاش را خراب مىکردند و این بلا و مصیبت ادامه داشت، تا آن که زمان ابن زیاد و شهادت امام حسین (علیهالسلام) فرا رسید. سرانجام این ظلمها، سبب قیام عباسیان و «ابومسلم» و «ابوسلمه خلال» شد که با شعار «الرضامنآلمحمد»، انجام مىگرفت و به عامل مهمى در سقوط بنىامیه بدل گشت. عباسیان برای رسیدن به قدرت از عواملی سود بردند که از جملهی این عوامل میتوان به بهره برداری از نزدیکی و خویشاوندی با رسول اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم)، کینه و نفرت غیرعرب از بنیامیه به دلیل برخورد توهینآمیز و آمیخته با شدیدترین تعصبات نژادی بنیامیه با غیرعرب و بهویژه ایرانیان، اختلافات داخلی میان اعراب طرفدار بنیامیه به ویژه در مناطق حساسی همچون خراسان، شرایط بد و نابسامان اقتصادی و اجتماعی مردم در اواخر دورهی بنیامیه و... اشاره کرد.
پس از سقوط بنىامیه، امید مىرفت که بنىعباس، از عاقبت ظلم و ستم و جنایاتى که بنىامیه بر اهلبیت و شیعه روا داشته بود، عبرت بگیرند و دستخود را به خون پاکان امت اسلامى و سادات و ذریه پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) و پیروانشان، آلوده نسازند، ولى چنان نشد و کشتار، غارت، تبعید، حبس و شکنجه پیروان اهلبیت دوباره آغاز شد، و جنایات بنىعباس نسبتبه شیعیان على (علیهالسلام) و سادات، روى بنىامیه را سفید کرد. شدت این جنایات به حدى بود که مردم مىگفتند: اى کاش ظلم بنىامیه برگردد.
از دوره عباسیان تا غزنویان جماعت شیعه همواره مورد قتل و غارت حکومتهای مختلف بوده است. در دوره غزنویان سلطان محمود، بسیاری از آن ها را کشته و عده زیادی را نفی بلد نمود. حتی در زمان سلجوقیان، شیعیان هفت امامی اسماعیلی در بسیاری از روستاها، بیگناه بر دار شدند. حکومت دویستساله فاطمیان مصر که در اوج شکوفایى علمى و مذهبى بود، با دهها تهمت کوبنده، به دست ایوبیان نابود شد. کتابخانه عظیم سلطنتى جامع «الازهر» که دویست هزار جلد کتاب نفیس در علوم فقه، لغت، تاریخ و ادب و طب، کیمیا (شیمى) فلک و نجوم، ریاضیات، هندسه و هندسه فضایى داشت و به قول «مقریزى»، از جمله عجایب هفتگانه شمرده مىشد، به غارت رفت و در سال ۴۴۸ توسط «صلاحالدین ایوبى» در آتش کینه و تعصب سوخت. در روزگاری قریب به ۵۰۰ سال قبل، در دولت عثمانی، شیعه بهعنوان مرتد شناخته میشد. سلطان سلیم عثمانی جامعه شیعه در آنتالیه، ازمیر، ارزنه الروم و استانبول را به جرم ارتداد از دم تیغ گذرانده و تعداد زیادی شیعه که جماعتی هنرمند، صنعتگر و دانشمند بودند، ولو به قیمت ایجاد عقبماندگی در حکومت عثمانی آن روز، از جامعه حذف کرد. البته هیچگاه تنها کشتار جامعه شیعی هدف نبوده بلکه، حذف آنها از مناسبات اجتماعی و سیاسی دنبال شده است. شیعه کشی اگرچه در طول تاریخ به حکومتها ضربه زده اما تجربهای تکرارناپذیر نبوده است. بارها در طول تاریخ، اقلیت شیعه اگرچه اقدام تهدیدآمیزی علیه حکومتها انجام ندادند اما مغضوب حکومتهای اسلامی بودند. از عثمانی گرفته تا حکام هند و افغانستان و حتی انتاکیه.
همین امیراسماعیل سامانی، همین آلبویهی شیعه، همین سلجوقیان و غزنویان و دیگران، هر کجای کارشان را نگاه کنید، میبینید که مظهر زشتترین خصوصیات بشری بودند و چهقدر از نعم الهی سوءاستفاده کردند. (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، مسئولان و ستاد برگزاری دهه فجر، ۱۳۶۹/۱۰/۱۱). حتی در زمان صفویان شیعه، رقابت بین آنها و عثمانیها و گورکانیها در هند باعث کشتار اقلیت های مذهبی مانند شیعیان شد. قتل عام سادات حلب، کشتار شیعیان هند با همکاری استعمار انگلیس، کشتار شیعیان توسط افغانها و ازبکان تا قرن ۱۳ نمونههایی از ظلم بر علیه شیعیان است. در دو قرن اخیر نیز کشتار شیعیان بلوچستان پاکستان، کشتار هزاره ها توسط طالبان و بمب گذاریهای داعش و طالبان و القاعده از جمله آزارهای شیعیان به شمار میرود. شیعیان در آذربایجان، بحرین، عربستان و نیجریه نیز وضعیت مشابهی دارند.
✍ نسا جعفری
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
📝ادامه مطلب...
شیعه امروز در بزنگاه تاریخی قرار دارد که شهدای بسیاری در آرزوی آن سوختند. مکتب شیعی که حکومت حقیقی بر جامعه را حق ولی خدا میداند، با بهرهمندی از فقه پویا، ولایتفقیه را راهحل جامعه گرفتار غیبت میداند. امام یعنی حاکمیت دین و دنیا در زندگی مردم. خوب، این یک بُعد قضیه است که این بُعد اعتقادی است و شیعه با این مشعل درخشان، با این منطق روشن، در طول قرنهای متمادی توانسته است حقانیت خود را برای همهی دلهایی که جستجوگر بودند و با انصاف بودند، اثبات بکند. اینکه شیعه توانسته است بماند و رشد کند، در میان این همه موانع و اشکالاتی که وجود داشته است و فشارهائی که بوده است در طول تاریخ، این به پشتیبانی و اتکاء به همین منطق قوی و روشن بوده است. اگر این منطق قوی نبود، شیعه مضمحل میشد و از بین میرفت. این منطق، منطق بسیار مستحکمی است (بیانات مقام معظم رهبری در مراسم هشتمین سالگرد رحلت امام خمینی، ۱۳۷۶/۰۳/۱۴). شیعه امروز، قدرتی واحد برگرفته از چند کشور شیعه نشین، علی رغم اختلاف در زبان و جغرافیا، به چشم جهانیان پدیدار کرده است. محوریت قدرت شیعه امروز، ایران است که نه تنها محور، بلکه زمینهساز قدرت این ید واحد است. شکوه امروز شیعه در جهان حتی دانشگاههای آمریکا را تحتالشعاع قرار داده که اگر نبود حمایت محور مقاومت از مسلمانان غزه، فریاد مظلومیت آنها در واشنگتن دیسی قابل شنیدن نبود. امروز شیعه مسیری را در پیش گرفته که منجر به جایابی پرقدرت در نظم نوین جهانی خواهد شد .
✍ نسا جعفری
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
42.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مستند روایت «رهبری»
قسمت چهارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🪴
#فکر_قوی
#منظومه_فکری_رهبری
به کانال نوشتههای انقلابی بپیوندید🔻
https://eitaa.com/enqelabi_nevesht
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖 آغازی بر پایان
[۱]. حدود هشت ماه از شروع جنگ خانمانسوز و ناعادلانه در کشور فلسطین میگذرد. در این حمله ناجوانمردانه، حدود چهل هزار نفر که پانزده هزار نفر آنها کودک هستند به شهادت رسیدند. خانهها، مدارس، بیمارستانها، مساجد، بازارها و... به تلی از خاک تبدیل شدند. رژیم منحوس صهیونیستی، حتی به مردم آواره که در چادرها زندگی میکنند، رحم نکرده و آنها را بمباران میکند. بدون دارو و آذوقه و آب، در میان دود و آتش ماندند؛ اما خاک و خانهی خودشان را ترک نمیکنند. با همهی این مصیبتها و رنجها، ملت فلسطین، ایستادگی و مقاومت نمودند و از مبارزان مقاومت دفاع میکنند. همین مقاومت و ایستادگی، باعث شده، ارتشی که ادعا میکرد جزو قویترین ارتشهای دنیاست، از گروههای مقاومت شکست بخورد و به خاک نشانده شود. چرا رژیم صهیونسیتی، بر شدت حملاتش به مردم بیدفاع غزه، افزوده و جنایت را به سرحد امکان رساندهاست؟ و هرچه از جنگ میگذرد واکنش عصبیتری از خودش نشان میدهد؟
[۲]. عملیات طوفانالاقصی زمانی اتفاق افتاد که رژیم صهیونیستی با برنامهریزی و طراحی دقیق، قصد تسلط بر سیاست و اقتصاد کل منطقه غرب آسیا و بلکه کل دنیای اسلام را داشت. سیاستمداران خبیث آمریکایی و انگلیسی و جامعهی صهیونیستهای جهانی، طی این نقشهی جامع و بلندمدت، میخواستند مناسبات و معادلات منطقه را تغییر دهند؛ ولی به لطف الهی، برکت ایمان اسلامی، استقامت ملت فلسطین و از جانگذشتگی مبارزان محور مقاومت، این توطئهی بزرگ بینالمللی از بین رفت. همهی نقشههای آنها از بین رفت و در باتلاقی افتادند که راه نجات ندارند و هر لحظه در حال فرو رفتن هستند. تحلیلگران غربی در این مورد میگویند این عملیات رویدادی است که میتواند تغییردهنده قرن بیست و یکم باشد. یک مورّخ اسرائیلی در این مورد میگوید: «پروژهی صهیونیستی، نفسهای آخر خود را میکِشد و ما در آغازِ پایان رژیم صهیونیستی هستیم؛ ارتش در حفاظت از جامعهی یهودی در جنوب و شمال اسرائیل شکست خورده است».
[۳]. رهبر معظم انقلاب اسلامی، در مورد نقشهی شوم رژیم صهیونیستی فرمودند:«طوفان پانزدهم مهر نقشهی با دقّت طرّاحیشدهی دشمن را باطل کرد و با وضعی که در این هشت ماه پیش آمده است، امیدی هم به اینکه بتوانند این نقشه را دوباره احیا کنند، چندان وجود ندارد. کار بزرگ مهمّی انجام گرفت...
...عملیّات طوفانالاقصیٰ یک ضربهی تعیینکننده به رژیم صهیونیستی بود، یک ضربهای بود که قابل جبران نیست و رژیم صهیونیستی را در یک مسیری قرار داده است که انتهای آن مسیر جز اضمحلال و نابودی چیز دیگری نیست.»(بیانات در مراسم سیوپنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی، ۱۳خرداد۱۴۰۳). ما به وعدهی الهی که پیروزی حق بر باطل است، امیدواریم.
«جَاءَ الحَقُّ وَ زَهَقَ اَلباطِلُ اِنَّ اَلباطِلَ کَانَ زَهوقاً»؛ «حق آمد و باطل نابود شد. بهدرستیکه باطل نابودشدنی است.»(آیه ۸۱ سوره اَلاَسرَا).
✍ چمنخواه
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی