🔴 اوکراین: چه بود و چه شد!!!
در دوران جنگ سرد و وجود اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین(یکی از جمهوری های شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1370، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل 130 موشک بالستیک قاره پیما با برد بین 5 تا 10 هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای 10 کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
اما در سال 1373، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند . اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تا کنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به برخورد نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
"یوری کاستنکو" سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب " اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: " همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
آنچه در اوکراین رخ می دهد، انسان را به یاد آنچه در عراق اتفاق افتاد، می اندازد. عراق که زمانی قدرتمندترين کشور عربی بود، تبدیل به کشوری حاشیه ای شده که حتی کارگاهی برای ساخت سلاح سبک هم ندارد و قادر به دفاع از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود نیست.
این سرنوشت کشورهایی است که به حمایت و پشتیبانی و وعده های آمریکا و جهان غرب اعتماد می کنند.
✍ دکتر #امیرحمزه_مهرابی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نبرد نیروهای جداییطلبِ لوهانسک با ارتش اوکراین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش مهم تاثیر تحریم ها و القای نا امیدی به مردم دست رسانه هاست .
رهبر معظم انقلاب تبیین میفرمایند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ستون تانکهای منهدمشده اوکراینی در نزدیکی کریمه
recording-20220220-183728.mp3
42.05M
🔻تحلیل بیانات حضرت آقا در تاریخ ۲۸ بهمن با مردم تبریز
توسط دکتر جمشیدی
استمرار و تداوم حرکتی انقلابی-۱
⭕️دنیای فردا ،دنیای گفتمان هاست نه موشک ها...
اوکراین حرف مرحوم هاشمی رو گوش کرد، الان داره یکطرفه کتک میخوره؛ آمریکا هم جرات دفاع از اوکراین نداره؛ چطورین اصلاحطلبای ذلتطلب که میخواستین شرایط بدتر از اوکراین رو سر ایران بیارید؛ حالا اهمیت امنیت رو میفهمید یا بازم خودتون رو به خواب زدین؟
بیدار شید و قدر امنیتی که جمهوری اسلامی و در راس آن سید علی خامنهای براتون رقم زده رو بدونید...
جنبش سایبری
💢متاورس؛ چیستی و مرزهای مشترک با فقه
✔️حجتالاسلام دکتر احمد اولیایی
🔹تجربه نشان داده است که جامعه علمی، بهخصوص دینی و بهخصوص حوزوی در برخورد ما با متاورس و مانند آن، در مرحله اول وارد انکار میشوند. در مرحله دوم، وارد امتناع میشوند؛ یعنی میگویند به سمت اینها نروید. در مرحله سوم، وارد همکاری میشوند.
🔹متاورس و پدیدههایی مانند آن، ذو ابعاد هستند و ما دیگر پدیده تکبعدی نداریم و جهانِ امروز از نظر علمی، میانرشتهای است. فقه برای ورود به این بحث، این ابعاد را باید در نظر بگیرد.
🔸در فقه، موضوع شناسی ما نسبت به متاورس، کامل نیست. ناسا بیست عالم دینی و فیسبوک پنج عالم دینی برای پیداکردن راه چاره برای لبههای مماسِ متاورس با دین، استخدام کرده است.
🔹چند مسئله که باید در متاورس بحث شود: حریم خصوصی، مالکیت و سلطه و سلطنت. آقای حمید شهریاری میگوید: حریم خصوصی چند عنصر دارد که یکی از آنها قدرت سلطه است؛ این قدرت نیاز به مالکیت دارد. آیا مالکیت فقهی را میشود وارد فضای مجازی و متاورس کرد؟ متعلَّقِ مالکیت در فضای متاورس چیست؟
🔸ما نگاه منفی به متاورس یا هر تکنولوژی فناورانه نداریم. ما میخواهیم بگوییم فقه ما اگر احساس خطر میکند، به این سمت برود که نظام رقیب بسازد. البته مرحله اول واقعاً احساس خطر است، باید احساس خطر کرد تا منجر به کنش فقهی شود.
🔸فقیه ما دستبهدست مهندس آیتی بدهد و بیاید یک متاورس درست کنند. همانطور که ما در صنعت موشکی و خیلی از جاهای دیگر، این کار را انجام میدهیم.
👈 گزارش تفصیلی نشست: https://b2n.ir/j02172
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ توصیه های مهم رهبری و گلایه های شدید از مسوولان فضای مجازی
#طرح_صیانت
#ایران_قوی