🔴چرا این اتفاقات معنیدار را نمیبینیم؟
▪️فرض کنید اگر ۱۰۰ نفر در یکی از پارکهای تهران قرار میگذاشتند برای برگزاری یک پارتی عمومی، یا مثلا ۵ نفر با هم قرار میگذاشتند که هر کدام در گوشهای از تهران روی سکویی بروند برای کشف حجاب، یا ۱۰۰۰ نفر در مراسم تشییع یک خواننده جمع شوند، یکدفعه چطور اهالی رسانه همگی جامعهشناس میشوند و تمام صفحات مجازی پر میشود از تحلیلهای فوق تخصصی که ببینید جامعه به کدامین سو در حرکت است و مسیر گذشته و حال و آینده کشور را بر اساس همان یک رویداد چند نفره تحلیل میکردند...
▪️اما حالا فرض کنید که چند هزار نفر از مردم خودشان را به سختی بیاندازند و سحرگاه برای مراسم شبهای قدر راهی قطعه شهدا شوند؛ آن هم مراسمی که بدون هرگونه تبلیغ و اطلاع رسانیای برگزار شده... آیا درباره این پدیده و پدیدههای مشابه بسیار هم اهالی رسانه و جامعه شناسانِ افتخاری و تحلیلگرانِ متخصصِ در همه امور چند خط مینویسند؟!
▪️یا وقتی نتایج نظرسنجی یک مرکز معتبر درباره علاقه اکثریت مردم برای حضور در مراسم شبهای قدر منتشر میشود، این موضوع هم محور تحلیلمان میشود یا بی توجه از کنارش رد میشویم؟! نمیدانم این چه مرضی است که همهمان را دچار کرده... که آن ۵ نفر و ۱۰۰ و ۱۰۰۰ نفر به سرعت به چشممان میآید و تبدیل میشود به مبنای تحلیل ما درباره همه اتفاقات جامعه، اما اینگونه اتفاقات معنادار بزرگ که کم هم نیستند را نمیبینیم و از کنارش به سادگی گذر میکنیم!
✍️علی صدری نیا
@entekhab_t_masiri
⭕️ مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبه به حق شما سوءاستفاده کند/ صورت مسئله، راهحل و نتیجهگیریتان با دشمن باید به کلی فرق داشته باشد
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: در مطالبهگریها ــ که من توصیهی مطالبهگری میکنم به شما ــ مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبهی به حق شما سوءاستفاده کند. هم در صورتبندی مسئله، هم در راهحلی که ارائه میدهید، سعی کنید با دشمن وجه مشترک و اینها پیدا نکنید. مخرج مشترک پیدا نکنید با دشمن. دشمن، هم مشکلات را مطرح میکند، هم صورت مسئله را مطرح میکند، هم بهاصطلاح علاج و نتیجهگیری را مطرح میکند.
🔺 شما صورت مسئلهتان هم با او باید فرق داشته باشد، نتیجهگیریتان هم با او باید به کلی فرق داشته باشد، چون او دشمن است دیگر، او مُغرض است، از روی خیرخواهی انجام نمیدهد کار را.
۱۴۰۱/۲/۶
1_1567832607.mp3
20.45M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان. ۱۴۰۱/۲/۶
@entekhab_t_masiri
✖️۴۰ اتفاق خوب در ۲۰۰ روز اول دولت رئیسی
✍ علی بهادری جهرمی (سخنگوی دولت):
از آغاز دولت مردمی ۲۰۰ روز گذشت. کارهای مهمی با کمک مردم انجام شده که تنها چهل اقدام را فهرست کردهام.
آینده روشن است.
#دولت_صادق
@entekhab_t_masiri
🔴 مسئولان دولت قبل به خاطر عملکرد خود دادگاهی میشوند/تفهیم اتهام جهانگیری، زنگنه، شریعتمداری و آخوندی
🔹دادگاه رسیدگی به پرونده تخلفات تعدادی از دولتمردان حسن روحانی در دادگاه تخلفات اداری کارکنان دولت برگزار و موارد قضایی به آنها تفهیم اتهام شد.
🔸علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس درباره اسامی مدیران دولت سابق که به دادگاه تخلفات اداری کارکنان دولت فراخوانده شدهاند گفت: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور دولت یازدهم و دوازدهم، بیژن نامدار زنگنه وزیر سابق نفت، محمد شریعتمداری وزیر سابق تعاون کار و رفاه اجتماعی، عباس آخوندی وزیر اسبق راه و شهرسازی به این دادگاه ها فراخوانده شده اند و قرار است آنها پاسخگوی عملکرد خود درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی، کرسنت، خط فقر و عملکرد شستا، مسکن و ... باشند./برنا
📕 کتابِ «صنعتِ ویروس بازی»
⭕️ مستندات و تاریخچه ی تلاش های دشمن برای ترویج مفهوم گیری و سرایت و ترس از ویروس ها
✍نویسندگان:
کلاوس کوهنلاین
تورستن انگلبرغشت
👈مترجم: استاد محمد مظفرپور
🚫اگر می خواهید بدانید سرخک دروغ است و نیاز به واکسن نیست و بیماری ها تازه با واکسن ها شروع خواهند شد...
🚫 اگر می خواهید بدانید که دشمن با ترویج مفهوم همه گیری و سرایت به دنبال نظم مدنظر خویش و حذف سنت های اسلامی و تحقق حکمرانی مجازی بوده...
🚫 اگر می خواهید بدانید که دشمن با ترویج مفهوم همه گیری و سرایت به دنبال واکسیناسیون و کشتار نرم بوده...
👌مطالعه ی این کتاب که دارای مستندات بسیاری از محققین و پزشکان غربی است را به شما پیشنهاد می کنیم...
◣@Javaher_Alhayat ◢
࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
⚠️پاسخ به چند سوال درباره سرک کشیدن به زندگی خصوصی افراد
در ادامه یادداشت فراتر از سیسمونی:
https://eitaa.com/mahdian_mohsen/667
1⃣سوال اول:
اگر افشاگری در خصوص زندگی شخصی غلط است چرا جمهوری اسلامی در زندگی شخصی مردم سرک می کشد؟
خب این سوال فرضش یک ادعاست. ابتدا باید ادعا را اثبات کرد و بعد پاسخ داد. یعنی مدعی اول باید بگوید منظور از سرک کشیدن جمهوری اسلامی در زندگی مردم چیست؟
چون حکومت وارد زندگی شخصی افراد نمیشود مگر در جایی که پای صیانت از جمع مطرح باشد. مثل نظارت بر تراکنش های بانکی که صیانت از نظام مالی در کشور است. ضمن اینکه اتفاقا از بسیاری از کشورهای دیگر عقب هستیم و بخش عمده ای از اقتصاد ایران غیررسمی است که دلیلش همین عدم اشراف است.
2⃣سوال دوم.
اگر افشاگری و سرک کشیدن به زندگی شخصی بد است چرا امیرالمومنین آبروی ابن هرمه را ریخت؟
پاسخ در خود سوال است. اول اینکه خطا نه تنها اجتماعی، بلکه مربوط به مسوولیت کارگزار بوده است. اتفاقا حضرت تاکید دارد بر نظارت های مخفی و علنی بر کارگزارانش. اما نظارت بر چه؟ بر عملکرد. نه سرک کشیدن به زندگی شخصی.
دوم و مهمتر اینکه اینجا افشاکننده خود قاضی است. حاکم شرع است. حکومت است. نه هرکس و ناکسی که بدون علم هرچه دید را سر دست بگیرد و بخواهد نقش حکومت را بازی کند. راست و دروغ ببافد بنام افشاگری. همه بحث سر اینست که قضاوت کردن و حکم دادن کار قاضی است و وظیفه ما در نظارت عمومی در چنین مواردی مطلع کردن نهادنظارتی است.
3⃣سوال سوم
اگر سرک کشیدن بد است چرا قالیباف در مناظرات به ماجرای واردات سیسمونی دختر وزیر اشاره کرد؟
اولا کار بد، بد است و ربطی به این و آن ندارد. اینکار خطاست از هرکس هم سر بزند خطاست.
ولی آن ماجرا ربطی به سرک کشیدن نداشت. دختر وزیر برای خودش سیسمونی نیاورده بود. اساسا کسب وکارش قاچاق سیسمونی کودک بوده و آنرا هم قالیباف سرک نکشیده که بفهمد، سخنگوی قوه قضائیه پیشتر اعلام کرده بود.
4⃣سوال چهارم.
اگر سرک کشیدن بد است چرا خبرگزاری فارس حساب پیرمردی که دروغ گفته بود را چک و منتشر کرد؟
بازهم خطا از هرکس باشد خطاست. ولی اتفاقا ماجرای پیرمرد تایید این ملاحظه است.
در ماجرای پیرمرد، روشنست که خبرنگار امکان و دسترسی به حساب بانکی کسی را ندارد که بخواهد منتشر کند و این درخواست نهادنظارتی و مسوول و قانونی بود که منتشر شود. طبیعی است که خبرنگار صحت ماجرا را با اتکا به منبع خبر سنجیده و منتشر کرده است. وظیفه ذاتی خبرنگار. ولی همین هم وقتی مدیران خبرگزاری متوجه شدند به قاعده همین اصولی که گفته شد، خبر را از خروجی حذف کردند. اتفاقا این ماجرا، تایید آنچه گفته شد است.
5⃣سوال پنجم.
خطای خانواده آقای قالیباف علنی بود نه خفی؟
این سوال ناشی از اینست که فرد فکر می کند چون ماجرا در فرودگاه بوده پس علنی است. خیر. روشنست که اگر هرکدام از ما آنجا بودیم اساسا همسر و فرزند و داماد قالیباف را نمیشناختیم چه رسد به اینکه تشخیص دهیم الان این چند قلم سیسمونی است و از کجا آمده و یا چه و چه. این اطلاعات جز با سرک کشیدن بدست نمی آید. به همین دلیل با دروغ ها و ادعاهای خلاف ممزوج شد. مثل اینکه اصلا برای خرید سیسمونی رفتند. اضافه بار داشتند و ۲۰ چمدان و ملک در ترکیه و وچه و چه که همگی تکذیب شد.
6⃣سوال ششم.
آیا مردم حق ندارند بر زندگی مسوول نظارت کنند؟
حتمن حق دارند. اما اولا مسوول نه فرزند و همسر . علت هم روشن است برای نوشتن خطای خانواده بر فرد ، خیلی جزییات باید بررسی شود که اساسا چنین قضاوتی را ناممکن می کند.
دوم نظارت باید بر عملکرد باشد و هرانچه از زندگی مسوول در علن است و جلوی چشم مردم است. از عملکرد گرفته تا آندسته از اموری که بر عملکرد تاثیر دارد مثل نوع ماشینی که رفت و امد می کند که جلوه اشرافی گری نباشد.
7⃣سوال هفتم. اگر سرک کشیدن بد است پس ماجرای حقوق های نجومی چیست؟
دقت کنیم بحث حقوق های نجومی بیش از انکه مربوط به کسی باشد که گرفته، مربوط به سازمانی است که پرداخت کرده است.
به تعبیری مشکل از نهاد پرداخت کننده است و افشاگری در اصل بیان یک تخلف سازمانی بود و این مورد ثبت شده و مورد نظارت سازمان بازرسی و دیوان محاسبات و دیگر نهادهای نظارتی است. ضمن اینکه اساسا برای شفافیت درامد، قانون داریم.
8⃣سوال هشتم.
اگر سرک کشیدن بد است پس چرا درباره زندگی احمد خمینی عده ای اعتراض کردند؟
خیلی روشن است. به زندگی خصوصی احمد خمینی کسی ورود نکرد. بلکه عکس هایی که خود او منتشر ساخته بود، باعث قضاوت و تحلیل شد. آنهم اشرافی گری سیداحمد را کسی به پای پدر و پدربزرگ نگذاشت.
@mahdian_mohsen
بصیرت سیاسی یک انقلابی
⚠️پاسخ به چند سوال درباره سرک کشیدن به زندگی خصوصی افراد در ادامه یادداشت فراتر از سیسمونی: https:/
مطلب خوب و مطابق با تقوایی به نظر میرسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در راه قدس
🔹اولین سرود فارسی-عبری به مناسب فرار رسیدن روز جهانی قدس
سپاه سایبری پاسداران
36.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکریم روحانیت معزز در سومین سالروز شهادت طلبه شهید مصطفی قاسمی در محل شهادت ایشان توسط روزه اولیهای عزیز
#طلبه_شهید_مصطفی_قاسمی
#راه_ادامه_دارد
#مدرسه_علمیه_الزهرا_س_همدان
#کانون_دانش_آموختگان_الزهرا_س
#من_یک_طلبه_ام
#رفیق_شهیدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افسانه زمین فروشی فلسطینی ها 😱
@entekhab_t_masiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍃جمعیت اصلی اسرائیل چقدر است؟
@entekhab_t_masiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا فقط ایران به فلسطین کمک میکند! ؟🧐
@entekhab_t_masiri
بازداشت برادر عضو شورای شهر تهران به جرم اخذ رشوه
🔹یکی از کارمندان شهرداری تهران به جرم اخذ رشوه بازداشت شد. گفته شده این فرد در دورههای قبل مدیریت شهری وارد شهرداری شده و برادر یکی از اعضای شورای شهر فعلی است.
🔹در ماههای گذشته بسیاری از متخلفین در شهرداری تهران از سمت خود برکنار و تحویل مقامات قضایی شدند و در چندین پرونده نیز با مداخله پلیس بازداشت شدند.
🔹افراد مطلع در شهرداری تهران میگویند روند مبارزه با فساد در بدنه شهرداری در دوره جدید بدون اغماض و با شتاب بیشتری در حال پیگیری است.
@Farsna
تراز تجاری کشور مثبت شد
🔹گمرک: تراز تجاری کشور در فروردین امسال با پیشی گرفتن ارزش کالاهای صادره نسبت به واردات، مثبت ۷۵۶ میلیون دلار شد.
@Farsna
🏞 مشاوران تنهامسیری:
http://eitaa.com/joinchat/1158414338Cb70fb512bd
🌺 مشاورۀ #خانواده #تربیت_فرزند، #اصلاح_تغذیه #درمانبیماریها #محاسبهخمس، #همسرداری #مشاورهتحصیلی و...
پیشنهاد، انتقاد و راهنمایی جهت انتخاب مشاور:
@Bentozzahra1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهاد_تبیین
📹 رهبر انقلاب: همه خیال میکنند دانشگاه اسلامی که میگوییم، یعنی وحجابها اینطوری باشد، پسرها آستین کوتاه نپوشند و زلفها بلند نباشد؛ اینها که معنای دانشگاه اسلامی نیست! دانشگاه اسلامی از لحاظ ایمان، انگیزه، شور مقدس، رفتار اسلامی و علمآموزی مؤمنانه، اینها شرط دانشگاه اسلامی است. ۱۳۸۴/۱۰/۲۹
@entekhab_t_masiri
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی
😍 انشاءالله شماها در آنجا نماز خواهید خواند
🕌 #در_قدس_نماز_میخوانیم
@entekhab_t_masiri
🌱 @Nojavan_Khamenei
🌙🔴🌍هميشه خواب روزه دار عبادت نيست، گاهي خيانت است!
مثل وقتي كه پاي صهيونيست در ميان باشد...
✅وعده دیدار ما :
#جمعه راهپیمایی باشکوه روز جهانی #قدس
👊👊👊مرگ بر اسرائیل
@entekhab_t_masiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده پر از ترس تابحال دیدید ؟