19.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 ما همین الآن قویتر از آمریکاییم
⚠️ جهاد تبیین، جرأت میخواهد؛ چون وقتی حرف حق بزنی، سرزنش یا مسخره میشوی
👈🏻 چرا ۴۰سال است که آمریکا با همۀ امکانات، ضعیفتر شده و ایران با همۀ محدودیتها قویتر شده؟
#جهاد_تبیین
@Panahian_ir
از همه زودتر میومد جلسه. تا بقیه برسند دو رکعت نماز میخوند. یکبار بعد از جلسه کشیدمش کنار و پرسیدم: نماز قضا میخونی؟ گفت: نه. نماز میخونم که جلسه به یه جایی برسه. همینطور حرف روی حرف تلنبار نشه.
📗 کتاب آقا مهدی؛ روایت زندگی
🔸 سردار شهید مهدی زین الدین
#اسوه_تشکیلاتی
💠 @Organizational_Work
استاد رحیم پور.mp3
44.79M
♦️♦️جدیدترین سخنرانی استاد رحیم پور ازغدی
📗١٣ بهمن ماه-حرم مطهر امام رضا علیه السلام
✅ با موضوع :
وظیفه طلاب در جهاد تبیین
✅ با ارائه استاد رحیم پور ازغدی
قابل استفاده برای عموم مردم در جهاد تبیین
سلام و شب بخیر خدمت شما بزرگواران
🔶 در مورد طرح صیانت این روز ها خیلی سر و صدا میشه.
ببینید کلیات این طرح خوبه و باید تصویب بشه ولی خب در جزئیاتش ایرادهایی هست.
✅ در مجموع همین که یه فکری به حال وضعیت خیلی بد فضای مجازی بشه این یه کار بسیار لازم هست که رهبر انقلاب بارها بر این موضوع تاکید کردند
ضمن اینکه هنوز هیچی نشده ضدانقلاب به طور گسترده داره علیه این طرح حمله میکنه.
🔸 فعلا به نظر میرسه که جبهه انقلاب بهتره از این طرح حمایت کنه و کم کم ایراداتش هم اصلاح بشه و عملیات بشه.
1_1477808708.mp3
18.31M
⭕️ #صوت | مختصات جهاد تبیین و الزامات توفیق در این جهاد مقدس
👤 استاد پناهیان
🔹 بسیار شنیدنی
🔴 رها کردن فضای مجازی افتخار ندارد
🔺متأسّفانه در فضای مجازی کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است. همهی کشورهای دنیا روی فضای مجازی خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [درحالیکه] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد. فضای مجازی را بایستی مدیریّت کرد.
🎙امام خامنهای 🗓 یک فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تانک های روسی هم اکنون در حال حرکت به سمت اوکراین
«عقلانیت»
✅ صیانت از صیانت ...
✍ جواد خسروی
👈 خبر اول: در کشور ..... برای مقابله با آسیبها و تهدیدات فضای مجازی، قوانینی مثل قانون COOPA ،CIPA و قانون نزاکت ارتباطات(Communications Decencey Act) وجود دارد که این قوانین میزان دسترسی به اینترنت را مشخص و محدود میکنند و فیلتر و مسدود ساختن محتویات "غیر اخلاقی" را مجاز می دانند و این فیلترینگ به دو شیوه؛ هم از مبدا با نصب نرمافزارهای خاص در ispها و هم کنترل در مقصد با نصب نرمفزار روی گوشی انجام میشود.
👈 خبر دوم: در کشور ..... قانونی با نام منشور اسنوپر تصویب شد که براساس آن شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنتی و تلفن همراه میبایست دادههای مربوط به تمامی تماسهای ایمیلی و پیامکی ارسالی کاربران را به مدت یک سال و برای مراجعه احتمالی پلیس و سازمانهای اطلاعاتی در آینده ضبط کنند. ای. دبلیو.اف نیز یکی دیگر از چندین بنیاد نظارت بر شبکههای اجتماعی این کشور در مورد پورنوگرافی، کودکان، نژادپرستی و مسائل تروریستی است.
👈 خبر سوم: در کشور ..... قوانین «هادویی» و «لوپسی» به عنوان اعمالکنندهی شدیدترین نظارت حکومتی بر فضای سایبری وجود دارد که براساس آن، کاربرانِ ناقض قوانین، از دسترسی به شبکه محروم میشوند و علاوه بر مسدود کردن فهرست بلندی از تارنماهای غیراخلاقی یا ایدئولوژیک، شهروندان حق جستوجوی برخی عبارات را در موتورهای جستوجو ندارند...
🌀 به نظر شما به جای این نقطهچینها نام چه کشورهایی را باید گذاشت؟
✅ به ترتیب آمریکا، انگلیس و فرانسه هستند که این قوانین را از دهه 90 میلادی تا به حال اعمال کردهاند و جالب اینجاست که چنین هیاهوی رسانهای در کشورشان ایجاد نشده! آنهم در کشورهایی که خود خالقِ این شبکهها و اتاقِ فرمانِ تولیدِ محتوای نامطلوب در سراسر جهان هستند و وقتی تولیدکنندهی کالایی در مصرف آن ملاحظاتی را رعایت میکند؛ چرا در کشورِ ما در خصوص طرحِ صیانت از حقوق کاربران و حفاظت از سرمایههای انسانی این کشور که نوجوانان و جوانان این مرز و بوم باشد، اینهمه جوسازی می شود؟
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چرا اکثر نیروهای در قدرت به دنبال برجام بودند و هستند؟
◀️ چه طرح بحث مهمی میکند علیزاده. میگوید برجام فقط دستپخت #غربگرایان نبود و بخش اعظم #اصولگرایان هم موافق آن بودند و امثال جلیلی و #دلواپسان در اقلیت محض بودند؛ و به نظر میآید کلیت #نظام، برجام را میخواسته و اکثریت مردم و همینطور اکثریت نیروهای در قدرت، خواهان حل کم هزینه دعوای ما با آمریکا هستند.
🔹 پاسخ ثابتی را بشنوید.
🔺 پ.ن: واقعا چرا در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، اینقدر صریح، صادقانه و بیپرده درباره #برجام -و ایضا مسائل دیگر- یا کمتر سخن گفته میشود یا کلا نمیشود؟!
🔴 اوکراین: چه بود و چه شد!!!
در دوران جنگ سرد و وجود اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین(یکی از جمهوری های شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1370، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل 130 موشک بالستیک قاره پیما با برد بین 5 تا 10 هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای 10 کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
اما در سال 1373، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند . اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تا کنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به برخورد نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
"یوری کاستنکو" سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب " اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: " همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
آنچه در اوکراین رخ می دهد، انسان را به یاد آنچه در عراق اتفاق افتاد، می اندازد. عراق که زمانی قدرتمندترين کشور عربی بود، تبدیل به کشوری حاشیه ای شده که حتی کارگاهی برای ساخت سلاح سبک هم ندارد و قادر به دفاع از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود نیست.
این سرنوشت کشورهایی است که به حمایت و پشتیبانی و وعده های آمریکا و جهان غرب اعتماد می کنند.
✍ دکتر #امیرحمزه_مهرابی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم