نویسنده : علی اصغر الهامی نیا ، غلام عباس طاهر زاده
سال نشر : ۱۳۸۹
تعداد صفحات : ۱۵۲
موضوع : #اخلاق
برشی از اثر :
کتاب حاضر در سه بخش تدوین گردیده شده است. بخش نخست، برخی از آداب عبادت و بندگی با توجه به فضائل اخلاقی آمده است. در بخش دوم، اهمیت و برجستگی برخی عبادات مهم برشمرده شده، همانند اهمیت نمازهای واجب و مستحب و تفکر و آخرین بخش کتاب، بیان آثار عبادت، آفات عبادت و پیامدهای ترک عبادت است.
#انتشارات_زمزم_هدایت
🌐
کانال ایتا : https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
کانال روبیکا :
https://rubika.ir/zamzam1401
فروشگاه اینترنتی:
https://zamzamhedayat.ir/shop/
نویسندگان : سید رکن الدین رشیدی آل هاشم ، علی قاسمی ، محمد اسماعیل رستمی نیا
سال نشر : ۱۳۹۴
تعداد صفحات : ۲۴۰
🔵برشی از اثر
محورهای مهم مدیریت جهادی در دو عرصه اقتصاد و فرهنگ با توجه به موقعیت و شرایط اقتصادی و فرهنگی موجود در جمهوری اسلامی ایران در دو عرصه داخلی و خارجی، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
در ابتدای کتاب حاضر تعریفی از فرهنگ و فرهنگ اسلامی و ظرفیت ها و شاخص های مهم آن ارائه شده و پس از آن ظرفیت های بیرونی و درونی اقتصاد ایران بررسی شده است. آنگاه الزامات و بایسته های دینی و اخلاقی مدیریت جهادی و مصادیق آن بیان شده و راهبردها و چگونگی ساماندهی به امور فرهنگی و اقتصادی با توجه به اقتضائات جامعه دینی و اسلامی در ایران تبیین شده است.
نویسنده اموری همچون: خدامحوری، وجدان کاری، مردم باوری، نهراسیدن از مشکلات، کار گروهی، تکریم ارباب رجوع، داشتن تخصص و تعهد، ارزش گرایی در محیط کار، قناعت و اعتدال، شایسته سالاری، توجه به محرومان، خودباوری، آینده نگری و سرعت عمل را از مؤلفه های مهم مدیریت جهادی عنوان کرده و آفات و آسیب های آن را بررسی نموده است.
🌐
کانال ایتا : https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
کانال روبیکا :
https://rubika.ir/zamzam1401
خرید اینترنتی:
https://zamzamhedayat.ir/shop/
💢رهبر انقلاب: سادهلوحانهتر از پیشنهاد کسی که میگوید قدرت دفاعی را برای حساس نشدن دشمن، کاهش دهیم وجود ندارد
🔹🔸امام خامنهای، در جلسه با خبرگان رهبری:
♦ما حق نداریم هیچ کدام از این عناصر قدرت را به خیال اینکه این مثلاً با فلان عنصر دیگر منافی است قطع کنیم.
♦حضور منطقهای، به ما عمق راهبردی و قوت بیشتر ملی میدهد چرا از آن صرفنظر کنیم؟ پیشرفت علمی هستهای هم به تأمین نیازهای کشور در آینده نزدیک مربوط میشود و اگر صرفنظر کنیم، چند سال بعد پیش چه کسی و به کجا دست دراز کنیم؟
♦سادهلوحانهتر و ناشیانهتر از پیشنهاد کسی که میگوید قدرت دفاعی را برای حساس نشدن دشمن، کاهش دهیم وجود ندارد. در طول زمان، از این پیشنهادهای سست و پر ایراد مطرح شده که همه آنها ابطالپذیر بود و ابطال هم شد و اگر به کسانی که میخواستند برخی بازوهای قدرت ملی را قطع کنند، اجازه این کار داده میشد، ایران، امروز با خطرات بزرگی مواجه بود که با اراده و عنایت خداوند، امکان عملی شدن این پیشنهادها به وجود نیامد.
نویسنده: فواد جاسم
مترجم : علی رضا فرازی
سال نشر: ۱۳۹۵
قطع: رقعی
تعداد صفحات: ۳۱۲
موضوع: #سلفیت
🛑برشی از اثر
نگارنده کتاب سلفیت جهادی در عربستان سعودی کوشیده است با بررسی زمینههای پیدایش و حیات سلفیت جهادی در عربستان از سویی روابط در هم تنیده و پیچیده میان این جریان و آل سعود و از سوی دیگر چرایی تبدیل شدن این رابطه به یک رویارویی مستقیم را توضیح دهد.
💎کانال ایتا : https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
کانال روبیکا :
https://rubika.ir/zamzam1401
نویسنده: عبدالوهاب محمد المسیری
مترجم: سید مرتضی حسینی فاضل
سال نشر: ۱۳۸۶
قطع: وزیری
تعداد صفحات: ۳۲۷
موضوع:#صهیونیسم
این پژوهش مقدماتی درصدد تجزیه تمامی اصطلاحات صهیونیستی نمیباشد بلکه تلاش میکند روشی را برای تجزیه و تحلیل اصطلاحات ارائه نمایند و در کنار آن به عنوان مثال به برخی اصطلاحات اساسی نیز پرداخته است
اگر این پژوهش بتواند نسبت به مسئله اصطلاحات صهیونیستی ایجاد آگاهی نمایند به هدف خود رسیده است.
♦️کانال ایتا : https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
کانال روبیکا :
https://rubika.ir/zamzam1401
آیت الله العظمی علوی در خرداد ۱۳۱۸ش (بیستم جمادی الثانی ۱۳۵۹ق)، در نجف اشرف به دنیا آمد. آیت الله العظمی علوی، در هفت سالگی ۱۳۶۵ق همراه پدر بزرگوارش به ایران آمد و نزد ایشان قرآن و حساب و گلستان و پس از آن ادبیات و مغنی و مطول و شرح لمعه را آموخت. در ۱۶ سالگی ۱۳۷۴ق همراه پدر و گروهی از حجاج گرگانی، به زیارت عتبات عالیات، بیت الله الحرام، مدینه منوره، بیت المقدس، الخلیل (حرم حضرت ابراهیم) و سوریه نائل آمد و در طول مسیر برای کاروانیان به خواندن مناسک و کتابهای دینی میپرداخت. در بازگشت از سفر حج، که کاروانیان به نجف آمدند، مرحوم آیت الله العظمی حکیم به دیدار پدر بزرگوارش آمد و وقتی که از تصمیم معظمله برای اقامت در نجف آگاه شد، به او فرمود:اگر ایشان در حوزه علمیه قم به تحصیل بپردازد، بهتر است. چون حوزه قم و اجد دو ویژگی است: فن تدریس و فن سخنوری. شخصی که در آن حوزه تحصیل نماید هر دو را فرا میگیرد، هم درس میخواند و هم درس میدهد و هم به تبلیغ دین میپردازد.
لذا معظمله به قم آمد و در حوزه علمیه قم به تحصیل سطوح عالیه نزد اساتیدی چون حضرات آیات: شیخ مصطفی اعتمادی، (مطوّل) ستوده، (شرح لمعه) میرزا محمد مجاهدی تبریزی (مکاسب) و سید محمد باقر سلطانی طباطبایی (کفایه) پرداخت و این دروس، ۴ سال به طول انجامید.
ایشان، در خلال تحصیل خویش، در حوزه علمیه قم توفیق یافت از دانش سرشار استوانههای علم و فقاهت توشهها برگیرد و مبانی علمیاش را استوار سازد.