✨امام خامنه ای ✨
🔸یک لحظه من شهید دکتر چمران را متخطی از خط ولایت فقیه نیافتم.
✍ولایت مداری رو از شهدا یاد بگیریم.
🆔👇👇👇
@entezarefaraj313
✨شهید حسين خرازي✨
✅ميدانم در امر بيت المال امانتدارخوبي نبودم و ممكن است زيادهروي كرده باشم،خلاصه برايم رد مظالم كنيد و آمرزش بخواهيد.
🔴الان ذخیره های نظام طلب کارم هستند.
🆔👇👇👇
@entezarefaraj313
💢تخریب جبهه انقلاب به بهانه یک جاسوس!
📍عکس جاسوسی که به سیا و موساد اطلاعات میداده منتشر شده و یه عده هم (مغرض و بدون غرض) شروع کردن که ببینید همه جاسوسها ریش دارن و ادعای انقلابی گری دارن و برای انقلاب یقه پاره میکنن!
با این هدف که مردم رو به همه کسانی که برای انقلاب زحمت میکشن بدبین کنن!
📍این عکسهای جاسوسان رو ببینید؛ هیچ کدومشون ریش ندارن، شیش تیغ هم هستن!
دوست جاهلی که میخوای انقلابیها رو تخریب کنی، انتظار داری جاسوس و خائنی که میخواد به سپاه نفوذ کنه، با کروات بره گزینش و بگه من اومدم جاسوسی؟ خب معلومه که نفوذی به جبهه انقلاب ریش میذاره؛ همونطور که نفوذی به دولت لیبرال کراوات میزنه!
📍عکسها: جیسون رضاییان، کاووس سیدامامی، نزار زکا، باقر و سیامک نمازی، مراد موشه طاهباز، کاوه مدنی و دری اصفهانی
🔴@entezarefaraj313
🚨 رسول خطیبی: به خاطر یک کودک ۱۰ ساله، دیگر سوار بنز نمیشوم!
☑️ از من می پرسند چرا دیگر آن بنز چند صد میلیون تومانی ام را سوار نمی شوم. دوست ندارم در این مورد زیاد صحبت کنم اما بدانید فقط به خاطر یک پسربچه ۱۰ ساله است که سوار آن بنز نمی شوم.
روزی پشت فرمان اتومبیلم نشسته بودم که پشت چراغ قرمز گیر افتادم. در این فاصله تا سبز شدن چراغ راهنمایی، یک خانواده کوچک از کنار اتومبیلم عبور می کردند که یک پسر بچه ۹، ۱۰ ساله داشتند. پسرک یک نگاهی به بنز من کرد و بعد به پدرش نگاه انداخت و طوری که من هم شنیدم گفت: ببین بابا! این آقا چه بنز خوشگلی داره اما تو حتی یک پیکان هم نداری. از آن تاریخ به بعد، هرگز سوار بنزم نشدم و یک پرشیا خریدم تا دل کسی نشکند. مدام با خودم می گویم نباید طوری در جامعه ظاهر شوم که پدر و مادری نزد بچه اش شرمنده یا بچه ای پیش پدر و مادرش غصه دار شود. برای همین از آن روز به بعد پرشیا سوار می شوم تا دیگر آه پسر بچه ای را نبینم.»
#مرد_اخلاق
✅ @entezarefaraj313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم سلیمانی:
در هیچ بُعدی از عالم اسلامی، مثل مقام معظم رهبری، اشبهتر به امام خمینی(ره) در سلوک، در مبارزه، در دفاع از انقلاب و اصول نداریم.
🆔👇👇👇
@entezarefaraj313
26.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با یک زن و شوهر متحول شده؛ از بیحجابی و سرو مشروب تا تحول به لطف حضرت زهرا(س)
@entezarefaraj313
هدایت شده از 🔭🔍 بصیرت عمار
19.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم ایالات متحده امریکا؛
۱- با تقریبا ۲۶ تریلیون دلاربدهی، یعنی حدود ۴۰٪ بدهی های کل مردم جهان، بدهکارترین مردم دنیا
۲- و با سهم ۲۵٪ ی از کل مراجعات به سایتهای پورن در جهان، مستهجن ترین ملت دنیاست
دلیلش را شاید بتوان در بازخوانی بخشی از تاریخ توسط ربی “یارون روون” یهودی یافت
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
◻ضدعفونی کردن منزل
◽برای ضد عفونی کردن هوا و محیط خانه می توانید از ترکیب #کندر و #اسپند استفاده کنید.
◽۲-۳ تکه کوچک کندر را به همراه اسپند روی آتش قرار دهید صبر کنید تا کندر خوب بسوزد و دود کند.
◽ضمنا دود کردن گیاه #مریم_گلی هم برای این کار عالیه و تا ۹۰ درصد میکروب ها و باکتری های محیط را از بین میبرد.
◽سپس #پیاز را چند قسمت کنید و در گوشه و کنار منزلتان خصوصاً نزدیک پنجره ها قرار دهید تا مثل آهنربا میکروبها را به خودش جذب کند.
💠درمانخانه اسلامی💠
مامیبلاگر کیست؟ | مدهای ساختگی که پولش از جیب ما میرود
🔸یکی از موارد مد شده در اینستاگرام اینه که با تولد کودکی روبرو میشیم که علاوه بر یک تم تولد بسیار گرانقیمت و لباسهای مجلسی مادر و فرزند، دخترانی با پوشش بسیار برهنه شبیه به پری دریایی هالیوودی در کف اتاق پذیرایی به شکل عجیبی دراز کشیدن تا دکور مراسم یا عکسهای تولد کودک باشن.
🔸با پیگیری از شرکت برگزارکننده تولد متوجه شدیم این دختران به صورت ساعتی کرایه دارن و به عنوان دکور در تولدها حاضر میشن!
🔸هزینه این تم تولد انسانی و جاندار چند میلیونیست اما صاحب تولد برای تبلیغ همه اونها رو رایگان گرفته!
🔸مامیبلاگر در حال مد کردن چیز گرانقیمتیه که خودش اون رو رایگان گرفته و مخاطبی که با او ارتباط احساسی گرفته گمون میکنه حالا که چنین چیزی وجود داره نکنه در صورت انجام ندادن برای بچش کم گذاشته!
🔸در واقع مخاطب این پیجها بدون اینکه بدونن دارن هزینه تولد و ست لباس مادر و کودک اینستاگرامی رو از جیب خودشون میدن و مامیبلاگرها راضی!
⛔️ در پست بعدی از اخاذی بلاگرها بخونید مثل لشکر سیسیون یا...
هدایت شده از بصیران پویا
💥 #حدیث_روز
✅ امام صادق(علیه السلام)
💠 یا سُفیانُ، مَنْ أَرَادَ عِزّاً بِلَا عَشِیرَةٍ وَ غِنًى بِلَا مَالٍ وَ هَیْبَةً بِلَا سُلْطَانٍ فَلْیَنْقُلْ مِنْ ذُلِّ مَعْصِیَةِ اللَّهِ إِلَى عِزِّ طَاعَتِه.
▫️ اى سفيان! هر كسی كه با نداشتن عشيره و قبيله طالب عزت و قدرت باشد و بدون داشتن ثروت، خواهان غنا و بىنيازى باشد و بدون در دست داشتن سلطنت،خواهان عظمت و هيبت باشد. پس بايد از ذلت معصيت بيرون رفته و داخل در عزت اطاعت الهى شود.
📚 بحار الأنوار، جلد۶۸/صفحه۱۷۸
هدایت شده از بصیران پویا
﷽
#حدیث
💠حضرت امیرالمٶمنین امام علی(صلوات الله علیه):
🔴المُریبُ اَبَداً عَلیلٌ.
🔷 انسان بد بین همیشه بیمار است‼️
📚غُرَرُالحِکَم/ح۸۳۹