کاشانی ها از دریافت پاداش عقب ماندند
به گفته سخنگوی صنعت برق کشور حدود ۴۰ درصد مشترکین برق کشور در دوماه اول طرح پاداش ۲۰ برابری مشمول این طرح شده اند در صورتی که تنها ۱۵ درصد کاشانی ها از این طرح استفاده کرده اند .
در دوماه اول طرح ۳۲ هزار مشترک کاشانی از ۲۱۰ هزار مشترک این شهرستان با دریافت حدود ۵۸ میلیارد ریال از پاداش مدیریت مصرف برق استفاده کردند که فاصله معنا داری با کل کشور دارد .
استفاده از کولر گازی در دمای آسایش ۲۴ درجه و کولر آبی در دور کند ، عدم استفاده از روشنایی در طول روز ، عدم استفاده از وسائل برقی در ساعات اوج مصرف(۱۱ تا ۲۳) می تواند تاثیر زیادی در دریافت پاداش مدیریت مصرف برق داشته باشد .
روابط عمومی برق شهرستان کاشان
http://eitaa.com/epedckashani
روشنایی معابر تحت تاثیر مصرف بار تابستان
طی تماس های مکرر همشهریان مبنی بر خاموشی برخی چراغهای معابر در سطح کاشان مسئولین واحد روشنایی مدیریت برق کاشان اعلام کرد نیروهای این واحد کلا در جهت برق رسانی مطمئن و پایدار در واحد عملیات برق کاشان مشغول به کمک کردن به نیروهای حوادث هستند و در حال حاضر اولویت ما رساندن برق به منازل مردم است .
سوختن ترانس ها ، برخی اتصالی های ناشی از ریسه بندی های خیابان ها ، بار زیاد تابلوهای توزیع برق و فیوز سوزی از دیگر عوامل این خاموشی ها می باشد .
مطمئنا با خنک شدن هوا اولین اولویت واحد عملیات و بهره برداری برق کاشان روشنایی معابر خواهد بود .
از سعه صدر مردم شریف شهرستان تشکر نموده و ضمن عذرخواهی خواهان کمک نمودن فرزندان خود در مدیریت برق شهرستان هستیم.
روابط عمومی برق شهرستان کاشان
http://eitaa.com/epedckashani
33.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواسته هنرمند کاشانی از مردم در مدیریت مصرف برق !!
🔵درست مصرف کنیم نه به خاطر خاموشی بخاطر نفس مریم ها 🙏
🔹امروز ۲۹ تیرماه تولد یکی از هنرمندان عزیز و با استعداد شهرمون بود .
با اینکه در ایام عزاداری هستیم واجب دانستیم از این هنرمند محبوب تقدیر و تشکر کنیم و پای درد دل ایشان بنشینیم و تولدی کوچکی برایشان بگیریم .
💢 همدیگر را فراموش نکنیم .
🎬 گزارش اختصاصی تریبون کاشان
📌✨استفاده از عکس ، فیلم و خبر تولیدی ما با ذکر نام تریبون کاشان بلامانع میباشد
https://eitaa.com/joinchat/3071803549Cc62a7403f9
با تشکر از گروه حرفه ای تریبون کاشان 🙏🌹
http://eitaa.com/epedckashani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ابتکار برخی هیئتها در صرفهجویی در مصرف برق
http://eitaa.com/epedckashani
برخورد پرچم وریسه روی شبکه اتصالی کرده ومعابر از دیشب تا حالا روشن است سیم های شبکه هم سوخته !!
این ماحصل بستن غیر اصولی پرده و ریسه در حریم شبکه های توزیع برق است که متاسفانه در حال حاضر شاهد بسیاری از این موارد هستیم .
مسئولین محترم هیئات لطفا در مورد بستن ریسه و پرچم های هیئت در نزدیکی شبکه برق حساسیت ویژه ای داشته باشید در این روزها که گاها شاهد وزش باد هستیم باعث خسارت به شبکه توزیع برق نباشیم .
روابط عمومی برق شهرستان کاشان
http://eitaa.com/epedckashani
هیت قائم آل محمد بلوارمطهری هم اکنون کولر گازیها خاموش واستفاده از پنکه
قطعی برق مسیر کمربندی و خیابان های اطراف آن و همچنین شهرک فتح المبین و جعفرآباد ، ناشی از حریق کابل ابتدای خط این شبکه بوده و نیروهای عملیاتی در حال رفع عیب هستند
به علت بار زیاد ، خاموشی ها به شبکه های اصلی و قطع فیدر کشیده شده که از همشهریان عزیز عاجزانه درخواست داریم در مدیریت مصرف برق اهتمام ویژه ای داشته باشند تا در پایداری شبکه توزیع برق سهیم باشیم .
کل مناطق کاشان برق دار هستند
بنا به گزارش مرکز دیسپاچینگ شمال استان در ساعت ۱۶ روز شنبه ۳۱ تیر ماه تمامی عیوب شبکه ها رفع و کلیه مشترکان شهر کاشان برق دار هستند .
موارد تکی و موردی که ناشی از فیوز سوزی بوده نیز به تعداد انگشت شمار در حال رفع عیب توسط همکاران واحد عملیات و اتفاقات هستند .
ضمن عذرخواهی از همشهریان عزیز همانطور که قبلا هم عرض کردیم قطعی ناخواسته امروز خارج از اراده اداره برق و به علت سوختن کابل دو خط اصلی ناشی از بار بسیار بالای شبکه توزیع برق صورت پذیرفت که همکاران واحد عملیات و اتفاقات این عیوب را در حد توان در کمترین زمان رفع نمودند .
شایان ذکر است در هفته پیش رو که دمای هوا افزایش یافته و لاجرم مصرف برق نیز افزایش مییابد مدیریت مصرف برق و عدم استفاده از وسایل برقی پر مصرف در ساعات اوج مصرف بسیار حائز اهمیت است و اگر به این نکات توجه نشود احتمال بروز مشکلات مشابه زیاد است .
روابط عمومی برق شهرستان کاشان