اصولگرایان و اصلاحطلبان هر دو به یک میزان از رشد سیاسیِ مردم میترسند..
@eqbali62
هدایت شده از جهان آرا
برنامه زنده #جهان_آرا
♦️نمایش ابتذال در المپیک فرانسه
چرا غرب امروز واجد صلاحیت اخلاقی الگوپذیری نیست؟
🔶دکتر ابوالفضل اقبالی
پژوهشگر حوزه خانواده
دوشنبه ٨ مرداد ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @Jahanara_ofogh
هدایت شده از جهان آرا
جهان آرا - دوشنبه 8 مرداد 1403.mp3
45.41M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼عنوان: نمایش ابتذال در المپیک فرانسه
چرا غرب امروز واجد صلاحیت اخلاقی الگوپذیری نیست؟
🔰صوت کامل گفتوگو با:
👤دکتر ابوالفضل اقبالی
پژوهشگر حوزه خانواده
۴۳ مگابایت
◽️دوشنبه ٨ مرداد ماه ۱۴۰۳
🆔 @Jahanara_ofogh
آقایان قضایی و امنیتی
آیندهی اخلاقی جامعه ایران از تصمیم امروز شما درباره علی ضیاء و اردشیر رستمی اثر خواهد پذیرفت. به سلامت اجتماعی نسل آینده بیاندیشید و تصمیم قاطع بگیرید.
از ما گفتن بود.
@eqbali62
با پمپاژ وهم به بدنه حاکمیت پرونده حجاب را در ایران اسلامی بستید و گفتید جامعه خودش به تعادل خواهد رسید و ما میدانستیم منظور شما از تعادل، عادی شدن عریانی و سِر شدن در برابر آن بود. بالاتر اینکه هر تلاشی از سوی بدنه متدین جامعه در ایجاد مقاومت فرهنگی و اخلاقی را سنگدلانه مینوازید و تحقیر میکنید. حالا امروز هم با وقاحت تمام در مقام وکیل مدافع مجرمانِ اخلاقی جامعه برخاستهاید و از ضرورت مواجهه فرهنگی با کثافتکاریهای شبههنرمندان دم میزنید؟
خجالت بکشید!
زنان، سیاست و آینده
لزوم بازسازیِ جریان انقلابی حوزه زنان
دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
♦️مراحل استقرار دولت و مجلس جدید به پایان رسید و کارگزاران قوای مجریه و مقننه برای 4 سال مشخص شدند. اکنون ما با مجلس و دولتی مواجه هستیم که حقیقتا نسبتی حداقلی با مساله «حکمرانی زنانه» دارند. آنچه برای من مهم است و در این نوشتار به آن خواهم پرداخت، بازخوانیِ انتقادیِ تجربه جریان انقلاب در روند انتخابات و انتصابات بانوان در مجلس و دولت است. باید دید چه عواملی وضع کنونی حکمرانی زنان را در غیاب جریان انقلابی این حوزه رقم زده است.
♦️انتخابات مجلس اخیر در شرایطی رقم خورد که گویی واقعیتی به نام «جریان انقلابی حوزه زنان» در کف میدان وجود نداشت و ما با برخی فعالان این حوزه بهمثابه «فرد» و یا در بهترین حالت با گروهی از فعالان بهمثابه «تیم» مواجه بودیم. وقتی رقابتها از سطح جریانی به سطح فردی یا گروهی تنزّل یافت، خواه ناخواه گفتگو درباره «راهبردها» جای خود را به آمادهسازی پروندهها داده و تخریب و دشمنی جایگزین همافزایی میشود. همه اینها در شرایطی اتفاق میافتد که غایت فعالان انقلابی حوزه زنان(چه در سطح فردی و چه تیمی) قرار گرفتن در «لیست» بود.
♦️رقابت لیستها در انتخاباتی چون مجلس از نظر من پدیده مذمومی نیست. آنچه در درجه اول اهمیت قرار دارد، فرآیند تعیین لیستها و جایگاه بانوان در آنهاست. واقعیت این است که بانوان همواره سایهنشین لیستها در تمام جریانات سیاسی کشور بودند و تصویر آنها در گوشه پایین بنرهای انتخاباتی برای من هیچوقت اتفاق مبارکی نبوده است. اینگونه لیستبندیها ناگزیر رقابتها را وارد فضاهایی میکند که هیچ حاشیه امنی حتی برای حیثیت و آبروی افراد باقی نمیگذارد.
♦️بدنه فعالان انقلابی حوزه زنان ناگزیر از بازسازیِ جریانیِ خویش است. این بدنه با وجود اختلافات میانفردی، به شدت استعداد تبدیل شدن به یک جریانِ سیاسی اجتماعی موثر را دارد. همانطور که جریان مقابل با وجود اختلافات گسترده داخلی، در بزنگاههای مختلف سیاسی اجتماعی همافزا و متشکّل میشوند. حقیقت این است که جریان مقابل بر اهمیتِ «اهداف مشترک» واقف است و به همین دلیل به راحتی «اقدام مشترک» انجام میدهند. اما بدنه فعالان انقلابی حوزه زنان هنوز به این نقطه نرسیده است.
♦️همین یک فقره انتصاب معاون زنان رئیس جمهور را نگاه کنید. فرآیند شناسایی و پیشنهاد گزینه معاون زنان در دولت شهید رئیسی را با دولت پزشکیان مقایسه کنید. در دولت پزشکیان کاملا روشن و شفاف است که گزینه انتخاب شده کیست و چه نسبتی با زعمای جریان فمینیستی دارد. هیچ کسی هم به انتخاب ایشان اندک اعتراضی نمیکند. اما سه سال پیش چه در ماجرای خانم دکتر یاوری و چه در انتخاب خانم دکتر خزعلی میان بدنه انقلابی حوزه زنان آشوبی به پا بود و انواع هشتکها و بیانیهها و اعتراضاتی که چه با رویکرد تخریب و چه با رویکرد سهمخواهی شکل گرفت.
♦️بدنه فعالان انقلابی حوزه زنان برای تبدیل شدن به یک جریان قوی و موثر در فضای سیاسی و اجتماعی کشور نیاز به رفع اختلافات خود ندارند. اساسا نقطه عزیمت شکلگیری یک جریان اجتماعی، وفاق کامل در آراء و زدودن اختلاف نظرات نیست بلکه تمرکز بر نظرات مشترک موجود است. به زعم من عرصههای مورد وفاق در این بدنه به مراتب بیشتر از موارد اختلافی است. باید از همین نقاط مشترک به استراتژیها و اقدام مشترک رسید و طرحی را برای گفتمان اسلامی و انقلابی حوزه زنان پایهگذاری نمود.
♦️حضور موثر بانوان متدین و متخصص در ساحات مختلف حکمرانی کشور با حاشیهنشینی لیستهای فرمایشی محقق نخواهد شد. ایدههای نو، مطالبات درست و واقعی، منظرها و رویکردهای تخصصی و زنانهنگر و... بیش از هر چیزی میتواند هم مورد اقبال عموم جامعه واقع شود و هم ضامن اثرگذاری بانوان در حکمرانی باشد. این مسیر البته نیازمند بانی است. فرد یا افرادی باید از همین بدنه پیشقدم شده و افراد و گروههای مختلف ذیل ادبیات انقلاب اسلامی را حول محورهای مشترکی همافزا نماید.
لینک کانال جنسیت و عدالت(دکتر ابوالفضل اقبالی)
https://eitaa.com/eqbali62
زوجیت و فقدانهایش
چرا باید به احیاء مردانگی معطوف شد؟
دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
🔶زوجیت نه تنها مهمترین قاعده و اصلِ بنیادین حاکم بر خلقت است، بلکه منطقِ حرکت تکاملیِ هستی و انسان را نیز تبیین میکند. اتحاد، تلائم و همافزایی مولفههای الگوی مناسبات زن و مرد در بستر خانواده و جامعه هستند. هر میزان فاصله از این الگو توضیح دهندهی شدت و ضعف بحرانهای فردی و اجتماعی جامعه ما خواهد بود. زوجیت؛ امکانها و محدودیتهایی در مسیر تحقق دارد. به این معنا که نیروها و عوامل متعددی قِوام آن را تضمین یا سست میکنند که از جمله مهمترین آنها «مردانگی»ست.
🔶اگرچه زوجیت واجد نیروهای زنانه و مردانه به صورت توامان است اما کیفیت و سهم این نیروها در تکوین و تقویم آن یکسان نیستند. یکسانی غیر از «همارز» بودن است. زنانگی و مردانگی آنگاه که در مسیر تحقق زوجیت قرار میگیرند در عین ناهمسانی کاملا همارز و برابر بوده و هیچکدام نسبت به دیگری ترجیحی ندارند. اینجا حتی سخن از فزونی و نقصان هم نیست. مهم نیست که سهم کدامیک از نیروها در این فرآیند بیشتر از دیگریست بلکه گفتار من کاملا ناظر به «کیفیتِ متفاوت» است.
🔶زوجیت از ناحیهی فقدان یا تضعیف مردانگی بهشدت آسیبپذیر است و من معتقدم که مهمترین مسالهی وضع کنونی ما همین است. سخن من درباره وضعیتی است که حاصل روند تغییرات هویتی و تحول وجودی در مردان و تضعیف یا زوال صفات و فضایلی چون استواری، کفایت، انصاف، غیرت، ایثار، فتوت، حلم، حمایت، مدارا، شجاعت و... است که در فرهنگ دینی و بومی ما از آنها تحت عنوان «مردانگی» یاد میشود. زوجیت در تکوین و قوام خود عمیقا وابسته به این عناصریست که امروز به محاق رفتهاند.
🔶مردانگی با عناصر فوق، پایه و اساس تحقق زوجیت است. اساسا مردانگی در غیاب این صفات و فضایل امکان تلائم و اتحاد با زنانگی را نخواهد داشت. زنانگی در اتکاء به این صفات است که زوجیت را بسط داده و بارور میکند و در سطح فردی(ازدواج) به تضمینِ سکونت و تربیت و در سطح اجتماعی(حکمرانی) به تحقق ثبات و تعادل منجر میگردد. اما در شرایطی که چیزی برای اتکاء و ابتناء وجود ندارد یا سست و لغزنده است، نه خانواده پویا و با نشاط است و نه حکمرانی عادلانه و کارآمد.
🔶تجربه فعالیت علمی و اجتماعی من در دو دهه اخیر مرا به این قطعیت رسانده است که بهبود وضعیت امروز خانواده با وجود «مهمهای متعدد»، یک «اولویت» بیشتر ندارد و آن هم بازگشت مردان به خانواده است. بخش اعظمی از مسائل امروز خانواده را به نحو متقنی میتوان با غیبت مردان در مناسبات خانه و عدم ایفای باکیفیتِ نقشهای «پدری»، «شوهری» و «سرپرستی» توضیح داد. البته که من متوجه عوامل زمینهساز این غیبت هستم و مردان را مقصر اصلی و تام این موضوع نمیدانم. بگذریم...
🔶باید به مردانگی معطوف شد. به احیاءش، به بازسازیاش، به تثبیتش و به تبیینش. مادامی که مردانگی به مسیر فطرت و تکوین بازنگردد، زنانگی نیز محکوم به سکون یا هدر است. مردانگی در موقعیتِ تثبیت، تعدیل و شکوفایی نیروهای زنانه و زنانگی در نسبتی تنظیمگر و هادی با نیروهای مردانه خواهند توانست حرکت انسان را در افق تمدنی طرحریزی و سبب گردند. ظرفیتها و نهادهای تربیتی، حمایتی، سیاستی و گفتمانی کشور باید به اولویت و فوریت بازسازی و احیاء مردانگی در جامعه التفات یابند.
🔶آغاز این فرآیند مقدماتی از جنس گفتمانی دارد. مردانگی سالهاست که در ساحت معنا و فاهمه عمومی سرکوب شده است. زیرا به نحو سادهلوحانه یا مغرضانهای با «مردسالاری» مترادف اخذ شده است. در حالی که مردسالاری در لحظه تولد با مردانگی معارض بوده و در هیچ تاریخ و جغرافیایی از «نرسالاری» فراتر نرفته است. مردانگی غیر از نرینگیست. باید این را فریاد زد و به ادراک عمومی تبدیل نمود. هرگامی که در جهت احیاء صفات و فضائل «مرد»انه برمیداریم یک قدم به زوال فرهنگ منحط نرسالاری نزدیک شدهایم.
لینک کانال جنسیت و عدالت(دکتر ابوالفضل اقبالی)
https://eitaa.com/eqbali62
آقای رئیس!
امضای شما زیر نامه علی ضیاء مبنی بر "مساعدت شود" آینده را برای فرزندان این جامعه ناامن میکند. به آینده متعهد باشید.
@eqbali62
الگوی سوم و سهم مردان
پدیده ابرزن محصول کدام الگوی خانواده است؟
دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
🔹 انقلاب اسلامی طرحی را برای بازسازی نسبت زن و جامعه ارائه کرد که ما امروزه تحت عنوان «الگوی سوم» میشناسیم. این الگو اگرچه برای حیات فردی و خانوادگی زن هم سخن تازهای دارد اما وجه تمایز اصلی آن با الگوهای دیگر، عنصر «رسالت اجتماعی» زن است. طرح اجتماعی کلان انقلاب اسلامی زوجیتپایه بوده و مرد و زن را برای دخالت در مقدّرات اساسی کشور و اهتمام به امور مسلمین «مکلّف» میداند. به این جملات مقام معظم رهبری(مدظله) دقت کنید:
🔹 «اینکه میفرماید من اصبح ولایهتمّ بامور المسلمین فلیس بمسلم. مخصوص مردان نیست؛ زنان هم باید به امور مسلمانان و جامعه اسلامی و امور جهان اسلام و همه مسائلی که در دنیا میگذرد، احساس مسئولیت کنند و اهتمام نمایند؛ چون وظیفه اسلامی است.»(30/7/1376). این سخن دلالت بر اصل تکلیف اجتماعی زن و مرد به نحوی مشترک دارد. یعنی اگر برای جامعه اسلامی کاری از آنها بربیاید و امکان و ظرفیتی دارند نباید دریغ کنند وگرنه باید در محضر خداوند پاسخگو باشند.
🔹 مصادیق اهتمام به امور مسلمین فی زماننا هذا به عدد ریگهای بیابان است. فقط مسائل اجتماعی جامعه خودمان ضرورت مشارکت فعال بانوان را بلاتردید مینماید. اگرچه نقطه عزیمت حل مسائل اجتماعی خانواده است و بانوان در این عرصه نقش محوری دارند اما سطحِ مشارکت برای حل مسائل اجتماعی کشور به هیچ عنوان قابل تقلیل به خانواده نیست و حضور در ساحتِ جامعه و کنشگری فعال در میدان در بسیاری از امور ناگزیر است. میدانِ سیاست، فرهنگ، سلامت و... به مشارکتِ مستقیم بانوان نیاز مبرم دارند.
🔹 درباره اهمیت و محوریت نقش بانوان در خانواده نیز که بحثی وجود ندارد و تاکیدات فراوانی در ادبیات دینی و طرح انقلاب اسلامی برای زن در این زمینه به چشم میخورد. حال باید پرسید مشارکت فعال در عرصات مختلف جامعه در کنار نقشهای محوری بانوان در خانواده چگونه امکانپذیر است؟ تجربه تاریخی ما الگوی «ابرزن» را برای پاسخ به این مساله معرفی میکند. یعنی اگر قرار به حذف یکی به نفع دیگری نباشد، تنها گزینه جمعِ جبری خانه و جامعه با پذیرش فشارهای نقشیِ مضاعف برای زن است.
🔹 باید پرسید چرا ما در پاسخ به فراخوان انقلاب اسلامی برای اهتمام به امور جامعه تنها به این دو گزینه اکتفا کردیم؟ یعنی یا به تحریف ایده الگوی سوم به نفع منویات سنت پرداختیم و به بانوان گفتیم رسالت اجتماعی شما همان ایفای مطلوب نقشهای خانوادگی و یا در نهایت امتداد همان نقشها در موقعیتهای اجتماعی خاص مانند معلمی و پرستاری و... است و یا به زنان گفتیم فرداً وحیدا به جمع این دو عرصه مبادرت ورزند. نتیجه این شد که یا عطای مشارکت اجتماعی را به لقایش بخشیدند و یا مانند یک سوپرمن هر دو عرصه را نگهداشتند.
🔹 اما آیا گزینه دیگری برای برخورداری از ظرفیت بانوان در جامعه در عین تعهد به خانواده وجود ندارد؟ حتما وجود دارد. گزینه جایگزین، ارتقاء مسئولیتپذیری مردان در قبال خانواده است. واقعیت این است که سازمانِ خانواده در موقعیت اکنون ما تنها یک مسئول دارد و آن هم زن است. مخاطبِ نظم هنجارین خانواده در این فضا صرفاً بانوان هستند و آقایان فقط در ساحت تامین و حمایت، خود را به خانواده متعهد و مسئول میدانند. غیبت مردان در خانه واقعیتِ انکارناپذیرِ الگوی خانواده معاصر ماست.
🔹 در حالی که خانواده نیاز به دو متصدّی به نحو توامان و همافزا دارد. رسیدگی به امور خانه، تمشیّت و تربیت فرزندان، تدبیر اقتصاد و مصرف خانوار، مدیریت عواطف اعضاء و... همگی نیازمند مشارکت مسئولانه و همافزایی زن و مرد بوده و غیبت مردان و جبران افراطیِ زنان، هم کارکردهای خانواده را مختل کرده و هم زمینه محرومیت جامعه از ظرفیت بانوان را فراهم میسازد. اساسا در این حالت، خانه تبدیل به «وبال» زن میگردد و هیچ فردی در قبال وبال احساس تعهد و علاقه نخواهد داشت.
🔹 ارتقاء مسئولیتپذیری مردان نسبت به امور خانه به هیچ عنوان اقتضاء اختلاط نقشها و برهم خوردن ساختار خانواده به نفع رویکردهای فمینیستی ندارد. بلکه منجر به بازنگری در کلیشههای پوسیده و مفروضات ناکارآمد درباره جایگاه مرد در خانه و در نهایت بازسازیِ موقعیت «اقتدار» میگردد. کنشگری ضامن اقتدار و حاشیهنشینی زمینهساز انفعال مرد در مناسبات خانواده است. پدیده ابرزن تنها در غیاب مردانِ مقتدرِ موثر در خانه شکل میگیرد.
ما ناگزیر از گفتگوی با مردان درباره خانواده و زنان هستیم...
لینک کانال جنسیت و عدالت(دکتر ابوالفضل اقبالی)
https://eitaa.com/eqbali62
هدایت شده از مرکز مشاوره یارا
الحمدلله مرکز تخصصی ازدواج و خانواده یارا افتتاح شد
اینجا ایدههای جدیدی را ناظر به توانمندسازی خانواده پیگیری خواهیم کرد.
#مرکز_مشاوره_یارا
#مرکز_مشاوره
#مرکز_مشاوره_ازدواج
#مرکز_مشاوره_خانواده
#مرکز_خانواده_یارا
#مشاوره_ازدواج
#مشاوره_خانواده
#مشاوره_آنلاین
#مشاور_خانواده
لینک کانال مرکز خانواده یارا
https://eitaa.com/yarafamilycenter
هدایت شده از مرکز مشاوره یارا
افتتاحیه رسمی مرکز خانواده یارا
مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده یارا از روز گذشته به طور رسمی آغاز به فعالیت کرد.
مرکز خانواده یارا صبح روز یکشنبه 25 شهریورماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین متقیفر مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان، جناب آقای طوسی معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران به طور رسمی افتتاح گردید. مرکز تخصصی یارا به مدیریت دکتر ابوالفضل اقبالی و مسئولیت فنی دکتر فاطمه خالقی و با همکاری هشت تن از اساتید و مشاوران متخصص در حوزههای خانواده و همسرگزینی، فعالیت خود را در منطقه 7 تهران واقع در خیابان سهروردی شروع نموده است.
راههای ارتباطی با این مرکز جهت دریافت خدمات مشاوره تخصصی به شرح زیر میباشد:
تلفن ثابت: 77918009
تلفن همراه: 09352632245
آیدی تلگرام و ایتا : @yarafcadmin
#مشاوره_پیش_از_ازدواج
#مرکز_مشاوره_یارا
#مرکز_مشاوره
#مرکز_مشاوره_ازدواج
#مرکز_مشاوره_خانواده
#مرکز_خانواده_یارا
#مشاوره_ازدواج
#مشاوره_خانواده
#مشاوره_آنلاین
#مشاور_خانواده
🌸@yarafamilycenter🌸
هدایت شده از موسسه فلسفه و عرفان نفحات
گروه علوم اجتماعی نفحات با همکاری اندیشکده زوج برگزار می کند:
نشست علمی با موضوع:
جنسیت و معرفت
با حضور:
دکتر ابوالفضل اقبالی
حجت الاسلام امین اسداله زاده
📅زمان: چهارشنبه ٢٨ شهریورماه
ساعت ١۴ تا ١۶ عصر.
🕌 مکان: موسسه آموزشی پژوهشی نفحات
#نشست_علمی
💢اندیشکده زوج
https://eitaa.com/zoujtt
💢 مؤسسه آموزشی پژوهشی نفحات
📌https://eitaa.com/nafahat_eri
دختران و امید اجتماعی
چگونه میتوان امید را در جامعه منتشر کرد؟
دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
🔹 فردا اول مهر است و با شروع مدارس، جنب و جوش در شهر آغاز میگردد و پویایی و نشاط به خانهها راه پیدا میکند. این روزها در شهر تهران پویشی توسط سازمان زیباسازی شهرداری تحت عنوان «سلام به آینده» راه افتاده و در شبکه پویا نیز برنامهای با این عنوان در حال پخش است. در امتداد این پویش خوب و قابل ستایش، میخواهم ایدهای را ناظر به آرامش و امید اجتماعی مطرح کنم.
🔹 جامعه ایران در سالهای اخیر دستخوش تحولات اقتصادی و سیاسی متعددی بوده است که دامنه این تحولات به فضای اجتماعی کشور بسط یافته است. دشمنان کشور نیز از این بستر برای ایجاد فضای یاس و ناامیدی و گسترش ناامنی روانی استفاده کردند و زمینه ایجاد التهابات اجتماعی را در کشور فراهم نمودند. افزایش اعتراضات اجتماعی و بروز آشوبها در کشور، روند رو به تزاید مهاجرتها به خارج، تضعیف پیوندهای اجتماعی و کاهش سطح تابآوری در روابط میان افراد جامعه از نشانههای ایرانِ ملتهب است.
🔹 جامعه ایرانی امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند تجربه آرامش است. آرامش جامعه تابع عناصر مختلفی است که امید اجتماعی از جمله مهمترین آنهاست. در ادبیات علوم اجتماعی، امید به آینده یکی از مهمترین شاخصهاي کیفیت زندگی و رفـاه اجتمـاعی اسـت که رابطه تنگاتنگی با تلاش و پویایی دارد. اساسا مشارکت اجتماعی با امید محقق میشود و ناامیدی منجر به انزوای عمومی میگردد. لذا دستاورد و حاصل امید به آینده برای یک جامعه «حرکت» و محصول ناامیدی «توقف» است.
🔹 امید محصول آرمان است. جامعهای که آرمان ندارد، فاقد امید است و لذا حرکت و تکاپویی هم ندارد. در مقابل اما جامعهای که افق متعالی و آرمان واقعی دارد به آینده سلام میکند. مخاطب آرمان، نسل جوان است. ترسیم آرمان برای نسل جوان به تحقق امید اجتماعی منجر میگردد. امید اجتماعی شرایطی را وصف میکند که جوانان در حال تکاپو و حرکت هستند و در ساختن جامعه خود مشارکت میکنند.
🔹 در این میان اما نقش دختران بسیار مهمتر است. دختران پیشران حرکت جامعه هستند آنگاه که آرمان خود را زندگی میکنند. زندگی بر مدار آرمان به انتشار امید اجتماعی منجر میگردد. نظامات و سازوکارهای تربیتی ما اعم از خانواده، مدرسه و رسانه باید در جهت خلق آرمان برای دختران نوجوان و جوان گام بردارند. این سخن به معنای امتناع گفتگو با پسران درباره آرمان نیست. بلکه دلالت بر لزوم توجه ویژه به ظرفیت دختران در انتشار امید در جامعه دارد.
لینک کانال جنسیت و عدالت(دکتر ابوالفضل اقبالی)
https://eitaa.com/eqbali62
هیچ نقطه امنی باقی نمانده
هیچ خط قرمزی باقی نمانده
هیچ احتمال بعیدی باقی نمانده
هیچ خبر ناگواری باقی نمانده
.
.
.
و ما در ایران نگران تلهی جنگ هستیم
به آیندگان دروغ نگویید
مردم ایران از جنگ استقبال نمیکنند.
اما تمام قد از دفاع حمایت میکنند.
@eqbali62