🔰 دبیرخانه ناکارآمد سه شورای عالی/ بخش دوم
🔹آیا وقت تغییر دبیران باقیمانده از دولت روحانی در شوراهای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی و فضای مجازی نرسیده است؟
🔸دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدور بیانیه!
در حوزه فرهنگ هم شاهد وقایعی بودیم که ناکارآمدی، تنبلی و بی عملی برخی نهادهای مهم مربوطه را در طول سالهای گذشته به اثبات رساند. شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان بالاترین نهاد قانونگذار فرهنگی در کشور جزو نهادهایی است که باید در خصوص رخدادهای هفته های گذشته دانشگاه و مدرسه در کشور پاسخگو باشد. «شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان مرجع عالی سیاستگذاری، تعیین خط مشی، تصمیمگیری و هماهنگی و هدایت امور فرهنگی، آموزشی وپژوهشی کشور در چارچوب سیاستهای کلی نظام محسوب میشود و تصمیمات و مصوبات آن لازم الاجرا و در حکم قانون است. شورای عالی با مأموریت تصحیح و ارتقاء فرهنگ و سازماندهی امور فرهنگی برای حفظ استقلال و تحکیم و تعمیق تدین و فرهنگ دین باوری و درجهت تحقق تمدن نوین اسلامی فعالیت مینماید.»
🔻شاید مهمترین کنش شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوادث اخیر صدور دو بیانیه و تعیین ۹ مساله راهبردی در خصوص آموزش عالی کشور با تشکیل یک جلسه فوق العاده شورای معین بود. نکته جالب در بیانیه های شورای عالی انقلاب فرهنگی که یکی توسط دبیرخانه شورا و دیگری از سوی شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده صادر شده اند، تاکید به اجرای قوانینی است که سالها از تصویب آن می گذرد.
🔻در بیانیه دبیرخانه شورا آمده است: «وقتی به وظایف درست عمل نمیشود، پیامدها و اقدامات مهندسی شده دشمن نمایان میشود و تازه هشیار میشویم که چه اقدامات ناگواری در فضای اجتماعی افتاده است. از مجموعه مصوباتی که در مورد حجاب و عفاف در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده است کمتر از ۱۰ درصد جنبه کنترلی دارد، ۹۰ درصد مصوبات جنبه تعلیم و تربیت، فرهنگ سازی، تقویت دانش، آگاهی بخشی و ترویج الگوهای سالم زندگی در میان نسل جوان دارد.» سوال اساسی این است که وظیفه دبیرخانه شورا چیست؟! آیا پیگیری اجرای مصوبات جزو وظایف این دبیرخانه هست یا نه؟ فلسفه تشکیل دبیرخانه برای شورای عالی چیست؟ مسلما صرفا برای تشکیل جلسات و نگارش صورت جلسات و ابلاغ آنها تشمیل نشده است؛ دبیرخانه یک نهاد اجرایی است که وظیفه مهمش پیگیری اجرای مصوبات شورا و ارائه گزارش آن به مردم و نهادهای مربوطه است. از سوی دیگر دستور جلسات شورا را دبیرخانه تعیین می کند. بسیاری از مسائلی که امروز به فکر پرداختن به آن رسیده اند، سالها قبل برای کارشناسان دلسوز عیان بود اما در این سالها چرا دبیرخانه شورا آنها را به صحن شورا نیاورد؟
🔻جالبتر از این بیانیه، بیانیه شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی است؛ متولیان این شورا که سالهاست امر زن و خانواده را در جمهوری اسلامی پیگیری میکنند و برای آن سیاست و قانون تصویب کرده اند، در متن خود هیچ اشاره ای به نقش این نهاد در پیدایش وضعیت کنونی مساله زن در جمهوری اسلامی نمیکنند؛ در حالیکه مبدا و نقطه آغاز شکلگیری حوادث اخیر به مساله زن و حجاب در جمهوری اسلامی باز می گردد. اگر این نهاد بالادستی کارآمد و پویا و فعال و به روز بود حتما وضعیت متفاوتی در خصوص قوانین و سیاستهای فرهنگی در قبال خانوده و زن وجود داشت.
🔻نشانه دیگر ناکارآمدی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شناسایی ۹ مساله راهبردی در حوزه آموزش عالی کشور در اواسط مهرماه سال جاری است. گویی متولیان عزیز نشسته اند منتظر تا حادثهای پیش بیاید، رکیک ترین شعارهای جنسی از سوی دانشجویان نخبه کشور و به صورت علنی بیان شود، جمعی از اساتید به طور علنی در کلاس درس علیه بنیانهای نظام سخنرانی کنند، دانشجویان شعارهای ساختارشکنانه و براندازانه بدهند، اساتید تشویق به اغتشاش کنند و ... آنگاه به فکر استخراج مسائل راهبردی و اصلی آموزش عالی بیفتند و به دنبال راه حل آن باشند.
🔻در خصوص تعیین سیاستها و قوانین بالادستی برای وضعیت معلمان در مدارس، وضعیت فرهنگی و تربیتی دانش آموزان، ضعف ارتباطی و مفاهمه میان نسلی مدیران آموزشی و دانش آموزان، معلمان و دانش آموزان، ضعف تربیتی، فکری و عقیدتی در میان استخدامیهای آموزش و پرورش و ...نیز شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنان دچار عقب ماندگی و کم عملی و بی عملی است.
🔸ادامه در بخش سوم👇
@noheday
🔰 دبیرخانه ناکارآمد سه شورای عالی/ بخش سوم و پایانی
🔹آیا وقت تغییر دبیران باقیمانده از دولت روحانی در شوراهای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی و فضای مجازی نرسیده است؟
🔸دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی؛ تسلیم در برابر اینستاگرام!
ماجرای شورای عالی فضای مجازی غمانگیزتر از بقیه است؛ یازده سال از صدور حکم رهبر انقلاب برای تشکیل این شورا و تاسیس سازمان ملی فضای مجازی می گذرد. رهبر انقلاب در حکم تشکیل شورای عالی فضای مجازی در سال ۹۰ فرمودند: «گسترش فزاینده فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکهی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایهگذاری وسیع و هدفمند در جهت بهرهگیری حداکثری از فرصتهای ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامهریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیبهای ناشی از آن اقتضا می کند که نقطهی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیمگیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آید. به این مناسبت شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور تشکیل می گردد و لازم است به کلیهی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود.»
🔻در هشت سال دولت روحانی عملا این شورا تعطیل بود و شاید یک یا دو جلسه با حضور رئیس جمهور به عنوان رئیس شورا تشکیل شد؛ کار به جایی رسید که رهبر انقلاب گلایه کردند. در اواخر دولت قبل ایشان از فضای مجازی رها و ول انتقاد کردند. در دولت جدید هم تغییراتی در دبیرخانه شورا اتفاقی نیفتاد و مثل دو شورای عالی دیگر، یعنی شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیران این شوراها از دولت قبل ابقا شدند.
🔻ناکارآمدی دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی در فتنه اخیر بیش از پیش خود را نشان داد. یک پایه و ستون اصلی اغتشاش و فتنه ۱۴۰۱، فضای مجازی بود؛ آنچه در فضای مجازی بر ذهن و روان مردم تحمیل شد و خسارتی که فیک نیوزها بر دل و جان و قلب و ذهن مردم وارد کردند به مراتب سهمگینتر از خسارتهای مادی و اقتصادی بود.
🔻اما نکته مهم اینکه این خسارتها ظرف یک روز و یک هفته و یک ماه وارد نشد؛ چندین سال است که مردم، جوانان و نوجوانان پاک ایرانی تحت شدیدترین و بزرگترین هجمه ها و عملیاتهای رسانه ای تاریخ در فضای مجازی قرار گرفته اند و گویی دولت و حاکمیت، آنها را به حال خود رها کرده است. بعد از یازده سال از ابلاغ حکم رهبر انقلاب هنوز حکمرانی بومی و مدیریت بومی و ایرانی در فضای مجازی کشور حاکم نیست؛ یک شرکت آمریکایی بدون هیچ تعهدی به راحتی در ایران فعالیت می کند، صحنه گردان اغتشاش و آشوب علیه مردم و نظام می شود، با کنشهای طرفداران نظام برخورد قاطع می کند، اما دولت و حاکمیت فضای مجازی ما هیچ تحرک و اقدامی نمی تواند از خود در مقابل این رفتار استعمارگانه مجازی نشان دهد.
🔻بعد از یازده سال هنوز شبکه ملی اطلاعات محقق نشده؛ هیچ قانون و قاعده ای برای حضور شرکتهای خارجی در فضای سایبری ایران وجود ندارد؛ هیچ ضمانتی برای امنیت کسب و کارهای صدها هزار ایرانی در پلتفورمهای خارجی وجود ندارد؛ بنابراین نهادهای عالی نظام مجبورند برای مقابله با اغتشاش محدودیت اینترنت ایجاد کنند و برخی پلتفورمها را مسدود کنند.
🔻همه موارد ذکر شده یادآوری و تذکری است به دولت مردمی و شخص آیت الله رئیسی که متوجه باشند ابقای افراد ناکارآمد در جایگاههای مهم تا چه اندازه می تواند برای مردم و نظام خسارت آفرین باشد. اغتشاشاتی که هدفش جلوگیری از روند موفقیت آمیز دولت در حل گره های قدیمی مردم و مشکلات معیشتی و اقتصادی بود، با ناکارآمدی برخی نهادهای زیر نظر رئیس جمهور، توانست تنفس مصنوعی بگیرد و دامنه دارتر شود.
🔸پایان
@noheday
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #ببینید | ظلم به زن در جمهوری اسلامی!
♨️ وضعیت #زنان در دنیا چگونه است؟
⁉️ بزرگترین علت مرگ زنان باردار در آمریکا چیست؟
‼️ ۴۵ سال زندان برای به اشتراک گذاشتن پستهای حقوق زنان
‼️ ماجرای زنده به گور کردن دختر مهاجر!
⁉️ محکومیت به ۲۴ سال زندانی به جرم فالو کردن صفحات حقوق بشر!
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام بیماران پروانه ای به آمریکا، بعد از تولید پانسمان مخصوص این بیماری توسط دانشمندان ایرانی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | جعبه سیاه دوران پهلوی چه کسی بود؟
♦️ معرفی کتاب جعبه سیاه
♨️ #جعبه_سیاه ...
روایت وزیرِ دربارِ محمدرضاشاه، از حکومت پهلویها... برای مردم ایران
🔶 کانال برنامه حافظه تاریخی
🆔 @hafezeh_tarikhi_irani
🔸 پیشنهاد عضویت صفحه ایتای امیر حسین ثابتی، مجری جهانآرا
🆔 @sabeti
🔺 #کتاب_خوب_بخوانیم
🔻 #حافظه_تاریخی_ایرانی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #ببینید | آزمون ولایتمداری
♨️ مهمترین آزمون انسان در طول زندگی
🗓 به مناسبت سالروز صلح امام حسن مجتبی علیهالسلام
🔸 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
_________
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء 💠
🆔 @soada_ir
♨️ #شبهات_زنان
🔰 حجاب و روابط جنسی آزاد یک حق و مساله شخصی است و به جامعه ربطی ندارد.
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
🔻 گام ابتدایی #فمینیسم مطالبه آزادی زنان در حوزه #پوشش و #روابط بود. در اوایل کار این موج تبلیغاتی که برای بسیاری از زنان و به خصوص #مردان جذابیت داشت، با این عنوان که آزادی پوشش و روابط، یک حق و مساله #شخصی است و هیچ ارتباط و اثری در جامعه نخواهد داشت توجیه شد.
⭕️ به مرور افراد زیادی با مطالبه ظاهری این موج فمینیستی همراه شدند. در کشور ما نیز برخی از زنان از آن استقبال کردند. حتی برخی #زنان که خود حاضر به کشف حجاب و یا داشتن روابط ناسالم نیستند نیز این ادعا که آزادی پوشش و روابط یک مساله شخصی است و ارتباطی به جامعه ندارد را پذیرفتند.
💢 اما اکنون با گذشت چند دهه از گسترش #موج_اول_فمینیسم در جهان آثار و نتایج اجتماعی این امر دیگر قابل #کتمان نیست!
1️⃣ یکی از مهمترین و اولین آثار آن نیز، تخریب ساختار #خانواده، افزایش #فرزندان_طلاق و افزایش تولد #فرزندان_نامشروع است:
🔸به گزارش OECD، آمریکا و اروپا بیشترین آمار #طلاق را در جهان دارا هستند و نرخ طلاق طی دهه های گذشته (از شروع فمینیسم در جهان) ۲۵۱ درصد افزایش یافته است. که یکی از نتایج این امر افزایش #فرزندان_طلاق بوده است:
◀️ در سال ۲۰۱۲، یک سوم از کودکان آمریکایی #بدون_پدر_واقعی خود بزرگ می شوند (دادههای CDC [مرکز کنترل بیماریها]).
🔸 از سوی دیگر، درصد #فرزندان_نامشروع در آمریکا از ۵ درصد در سال ۱۹۶۰ به ۴۱ درصد در سال ۲۰۱۰ رسیده است (دادههای سرشماری ایالات متحده).
🔸 غالبا پس از تولد کودکان نامشروع، بسیاری از این مردان، مادر و فرزند را ترک می کنند:
◀️ در سال 2017 میلادی، 65 درصد از کودکان نامشروع با پدران یا #مادران_تنها زندگی میکردهاند (گزارش موسسه پیو).
2️⃣ نتیجه افزایش تعداد فرزندانی که بد سرپرست یا بی سرپرست هستند، افزایش جرم و جنایت و بزهکاری در آمریکا بوده است:
🔸 مطالعاتی که در یکی از کانون های اصلاح و تربیت آمریکا (محل نگهداری مجرمین زیر ۱۸ سال) انجام شده است نشان می دهد تنها ۱۱ درصد از آن نوجوانان در #خانواده_سنتی رشد کرده اند و ۸۹ درصد از داشتن خانواده سالم محروم اند (Lincoln Prairie Behavioral Health Center).
🔸 طبق گزارشهای جامع منتشر شده، 87 درصد از مجرمین آمریکا، افرادی هستند که کودکی خود را بدون پدر یا مادر، که اکثریت آن با مادران مجرّد هست، گذراندهاند:
۶۳ درصد #خودکشیها در میان جوانان، ۹۰ درصد #بیخانمانی و #فرار_از_منزل کودکان، ۸۰ درصد سوء رفتارهای اخلاقی، ۸۰ درصد #تجاوزهای باانگیزهی خشم، ۷۱ درصد #اخراج_از_مدرسه، ۷۵ درصد #سوء_مصرف_مواد مخدر، ۷۰ درصد زندانهای ایالتی آمریکا، ۸۵ درصد جوانان #زندانی در آمریکا، را افرادی تشکیل میدهند که #بدون_پدر رشد کردهاند (گزارش موسسه آتلانتیک).
3️⃣ در نهایت فروپاشی خانواده که موجب کاهش فرزندآوری، افزایش کودکان بدسرپرست و افزایش فرزندان نامشروع است، #خسارت_اقتصادی سنگینی برای جامعه آمریکا به جا گذاشته است:
🔸 #هزینههای رفاهی دولت ایالات متحده با افزایش #تولدهای_خارج_از_ازدواج، از 50 میلیارد دلار در هر سال، در سال 1950 به 700 میلیارد دلار در سال 2010 افزایش یافته است.
🔸 هزینهی سالیانه #جرائم در آمریکا، حداقل 690 میلیارد دلار و همچنین تا 3410 میلیارد دلار برآورد شده است که به طور میانگین سالیانه بیش از ۴۱۱۸ دلار به ازاء هر #آمریکایی، برای تأمین هزینههای ناشی از جرم و جنایت در ایالات متحدهی آمریکا مصرف میشود (دیوان محاسبات آمریکا).
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
#توئیت | افشای راز صلح
♨️ عاشورای حسین، رونمایی از چرایی صلح حسن (علیهما السلام) بود...
🔶 بازنشر توئیت #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت سالروز صلح امام حسن مجتبی علیهالسلام
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | وضعیت چشم و دل سیری جنسی در غرب!
‼️ رتبه اول تجاوز در دنیا کدام کشور است؟!
⁉️ از هر ۵ دانشجوی زن، ۱ نفر در معرض تجاوز!
♨️ بدون شرح ... حجاب و حرص مردان!!!
________________________
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
♨️#شبهات_زنان
🔰 اگر جمهوری اسلامی روابط زن و مرد را آزاد بگذارد، مردم چشم و دل سیر می شوند و هیچ اتفاق بدی هم نمی افتد!
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
🛑 چشم و دل سیری در بین #آزادی_خواهان
👈 برای اینکه از میزان چشم و دل سیری یک جامعه آزاد و پیشرفته به نام آمریکا آشنا شویم کافی است به وضعیت کشور آمریکا دقت کنیم:
⭕️ بنا بر گزارش بخش مبارزه با جرائم و مواد مخدر سازمان ملل، نرخ #تجاوز در آمریکا و کشورهای #اسکاندیناوی و #غرب اروپا، بالاتر از دیگر نقاط جهان بوده است.
⭕️ طبق آمار منتشرشده توسط مرکز ملی خشونت جنسی در آمریکا (NSVRC) ، تقریباً ۱ زن از هر 5 زن در آمریکا تجربه مورد تجاوز یا در معرض تجاوز قرار گرفتن را داشته است. همچنین براساس این آمار، از هر ۴ دختر، یک دختر و از هر 6 پسر، یک پسر، پیش از 18سالگی، در معرض سوءاستفادۀ جنسی قرار میگیرند.
- 29.9 درصد از تجاوزات جنسی بین سنین 11 تا 17سالگی قربانیان رخ می دهد.
- 80 درصد از تجاوزهای صورتگرفته توسط کسانی بودهاست که قربانیان آنها را میشناختهاند.
- از هر 5 #دانشجوی_زن، یک نفر در طول دوران تحصیل خود، در معرض تعرض جنسی قرار گرفتهاست.
🔴 آزادی روابط هیچگاه و در هیچ جا منجر به کاهش و یا کنترل #غریزه_جنسی نشده است و وضعیت کنونی غرب گویای این موضوع است.
👈 روند آزادی روابط جنسی در غرب باعث شد که از روابط جنسی قانونی در خانواده، به #همجنس_بازی، تجاوز و رابطه با #محارم، #حیوانات و .... برسند.
⭕️ احمدی رهبر پژاک (شاخهی ایرانی پ.ک.ک) که شعار #زن_زندگی_آزادی را ترویج کرد، به دخترش تجاوز و باعث خودکشی او شد.
- نمونههای تأسفبار روابط جنسی رهبران این گروهک با #دختران عضو را در کتاب The Kurds and the Future of Turky اثر مایکل گونتر آمریکایی میتوانید بخوانید.
- #سازمان_مجاهدین_خلق نیز که این روزها سردمدار مطالبه آزادی زنان بود، کارنامه سیاهی در سوءاستفاده جنسی از دختران این فرقه توسط #مسعود_رجوی و رهبران آن دارد.
👈 بررسی آمار #سقط_جنین نیز که ناشی از روابط بی قید و بند و همچنین افزایش #تجاوز به عنف است گویای این ماجرا است:
⭕️ علیرغم #ممنوعیت سقط جنین در آمریکا تا سال ۱۹۷۳ این رقم به ۶۰۰.۰۰۰ سقط در سال رسیده بود.
پس از آزادی سقط جنین در سال ۱۹۷۳ و علی رغم گسترش قرصهای ضد بارداری و بسیاری از روشهای مؤثرتر و پیشرفتهتر پیشگیری از بارداری در دهه 60 میلادی، که دسترسی به آن حتی برای دختران کم سن و سال بدون اجازه والدین بسیار ارزان و آسان شد، انتظار می رفت که تعداد سقط جنین در همان سطحی که در سال ۱۹۷۳ بود باقی خواهد ماند. اما این رقم طی حدود ۱۰ سال، در سال ۱۹۸۵ نزدیک ۱.۶ میلیون سقط در سال رسید.
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چه سلام فرمانده ای...
🔻که توی عراق برگزار شد ، اونم توسط نیروهای نظامیشون ....زده رو دست ایران .
✍در این روزهای سخت، جای اجرای «سلام فرمانده» خیلی خیلی خالی است.
#جهاد_تبیین
🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹