فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انواع دیابت و روش درمان
♻️ آیا شیرینی برای همه افراد دارای دیابت مضر است؟
🔊 حکیم حسین خیراندیش
#دیابت_سرد
#دیابت_گرم
#سرکه
عضویت در کانال 👇🏻
📡 @www_irismed_ir
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 علت نابودی تنوع نان
♻️ سوءاستفاده از #آرد و #نان، که قوت غالب مردم است، توسط سیاست مسئلهای است که از دیرباز وجود داشته است.
عضویت در کانال 👇🏻
📡 @www_irismed_ir
33.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قحطی مصنوعی در ایران
♻️ در اواخر قرن سیزدهم، با شروع جنگ جهانی اول، انگلیس وارد ایران شد و برای اینکه سربازهای خودش تدارکات لازم و #نان کافی داشته باشند، تمام غلات ایران را خریداری و احتکار کردند و بعد با چندین برابر قیمت به آن ها میفروختن.
عضویت در کانال 👇🏻
📡 @www_irismed_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جایگاه زن در اسلام
♻️ اولین مدعای #حقوق_زن چه کسی بوده است؟
عضویت در کانال 👇🏻
📡 @www_irismed_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لباس تن
♻️ #لباس_تن باید #لطیف باشد و در همین حالت نگه داشته شود.
🔉 حکیم حسین خیراندیش
@www_irismed_ir
💠 #تملق
🔸 امام علی(علیه السلام):
تملق و حسد بر مؤمن روا نیست مگر در طلب علم.
📚 تحف العقول/ح2410
✍🏼 تملق در طلب علم یعنی اگر کسی می خواهد از کسی درس یاد بگیرد مانعی ندارد دست استاد را ببوسد، به او احترام کند و... همچنین حسد در علم یعنی غبطه، یعنی وقتی می بیند دیگری از او بالاتر رفته است در او هم جوششی ایجاد می شود تا خود را به همان مقام برساند.
💠 کوبیدن در بهشت
🔸 امام صادق علیه السلام:
هر کس در هر روز سی مرتبه بگوید: «لا اله الا اللهُ المَلِکُ الحقُّ المُبین»، بی نیازى به او روى مى آورد و فقر به او پشت مى کند و در بهشت را مى کوبد.
📚 مکارم الاخلاق/ح1740
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴✨فیلم زیبای شباهتهای مالک و عمار انقلاب
🔹 تعابیر رهبر انقلاب دربارهٔ دو شخصیت کم نظیر زمان معاصر؛ تعابیر خاصی که به اینگونه برای دیگران تکرار نشد.